Мислете преди да се доверите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислете преди да се доверите
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2902 пъти
Няма да се впускам в големи предистории. Само ще ви кажа, че преди две години сама реших да изневеря и го направих. Никога преди това не съм имала и мисъл за това, обичах мъжа си. Споделих с приятелка и тя ми каза - винаги има съжаление, или защото си го направила, или защото не си. Ти сама си прецени за какво да съжаляваш. Никога не съм изпитвала угризения, дори и сега. Просто защото мъжът ми си го заслужава и съм убедена в това. Знам, че сега когато знае го боли и му е криво. но дори и той не смее да ме упреква. Лошото е, че аз изпитах удоволствие с човек, когото не познавах всъщност. Човек, който за мен тогава изглеждаше нормален. Беше "нормален", защото аз си изградих такъв образ. Та този нормален мъж, който в началото се страхуваше от "комерсиални жени" и не обичаше да го разпитват какво работи, за да не завлекат "голямото му имане", се оказа просто един обикновен жиголо.

Не мога да си простя този факт. Гнус ме е от тялото ми, че се насилих да изпитам удоволствие и го изпитах в крайна сметка с човек, който дори не може да стъпи на малкият ми пръст. Изпитвам отвращение от себе си не защото изневерих, а защото се доверих на кретен. Та така. Не ви искам нито съжалението, нито критиките. Само искам да споделя с вас и да предпазя ако мога някой като мен, решил да прави компромиси с уважението си. Внимавайте на кого се доверявате и помнете, че каквото и да ви говорят, винаги става въпрос или за секс или за пари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 419675fa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нито ще те съжалявам, нито ще те критикувам =)
Само ще кажа "Хак ти е! " =)
На всички останали изневеряващи - също. =)
Като не можете да си набиете едни прости идеи, така ще е.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d69cdfdc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не е винаги, мила, а при теб. Не генерализирай така!

Жиголо е мъжка проститутка - каква му беше тарифата?

Едно съветче - никога не споделяй за изневери на приятелки, ако се скарате, ще те съсипят.
Иначе - успех в брака и не се коси толкова, животът продължава

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f8ec800365
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ти май нещо много насериозно си се взела? Мъжът ти си го заслужавал, любовникът бил кретен и не можел да стъпи на малкия й пръст... че чак я било гнус... Чакай бе, коя си ти? Принцеса Анастасия? Я го понамали малко това его и ако можеш - вдени, че ти не си най-голямата работа на света, а всички останали не са идиоти.
Спечелила си едно ново прживяване и една опитност в живота си. От какво не си доволна? Разбрала си и че всяко злоумишлено действие (или "отмъщение" - както искаш го наречи) се връща и се наказва - най-малкото с разочарование.
И, миличка, нещата за които говориш ако стават естествено, те не стават с решения, мислене и логическа дейност - стават спонтанно, непредумишлено и поради някакво неудържимо неосъзнато привличане между двама души, или заради скрит проблем в основната връзка. Когато в областите, които са запазена територия на сърцето намесваш мисленето и решенията, то никога нищо свястно не ислиза от това...
Давай малко по-ведро и погледни нещата от към веселата им страна - помисли си, примерно, ако някой предварително ти беше казал какво ще излезе от цялата тази работа, и се беше съобразил с твоето мнение, предпочитания и т. н., щеше ли да се озовеш някога в подобна ситуация? Не! Точно и затова тя е толкова ценна за тебе! А "актьорите" в сценката хич и не ги мисли - можеше да е всеки, но е сигурно, че Съдбата ти е избрала най-подходящите за случая. Голяма шегаджийка е, нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 690fd223b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   всичко се връща виждаш ли !!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f0b51a8571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Досега се чудих какво пък толкова, че някакъв си мъж бил жиголо, след като ти е доставил удоволствие, пък то нещата опирали до отмъщението. Някак унизително е да "натриеш" носа на мъжа си с човек, който е спал с теб професионално. Губи се сладкото на отмъщението. Ами - мерси за съвета, но не ми е полезен. Дори да си позволя някой ден да кръшна, няма да е по такива причини. Възмездието за грешките (моите и на другите) съм го оставила на онзи горе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker