Кога е времето... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога е времето...
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1281 пъти
Здравейте! Моля помогнете..
Въпроса ми е кога да разбера, че трябва да сложа край на връзката... Той много се промени почти всеки ден плача... Пт действията му, все аз съм му виновна. Не го ограничавам, преди го правех, вече не го... Просто ми е тъпо, че все аз оставам на второ място, а твърди колко много ме обича. Имаме връзка почти от 3 години... Всичко се промени. Ще помоля за съвети не знам какво да правя, не се интересува много от мен, комплименти не ми прави... , а това ме потиска... Наистина бих се радвала да чуя някоя и друга мила дума от него

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: a5db90bf23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, знай, че няма такова нещо като идеална връзка. Времето променя нещата. Комплиментите намаляват, а удобството се засажда между двама и често се оказва пречка. Вие свиквате един с друг, появяват се битовизми, тръпката изчезва и отношенията не са като в началото. Това не е задължително лошо. Освен това, той може да ти прави комплименти и да ти подарява цветя, но това не е нищо, ако през останалото време те унижава и те прави тъжна. За мен важното е човек да се чувствам добре с половинката си, такъв съвет давам на всичките си приятели, които са в твоята дилема. Ясно е, че има скука и караници във връзките, но те не трябва да са повече от хубавите моменти. Предполагам, че си млада, не ми звучиш като зряла жена на 30години, така че от връзките ти са очаква да са забавни и удовлетворяващи. Нямаш причина да избираш всяка вечер да плачеш, вместо да си спокойна. Според мен любовта в една връзка е най-важното, но не е единственият фактор. Колкото и да обича сърцето ти, ако се къса всеки ден по малко, накрая ще бъде тотално разбито и ще ти отнеме години да се съвземеш и да се довериш отново. Излишно е да казвам, че това е неприятно. Краят трябва да настъпи тогава, когато си опитала всичко, но не е помогнало. Сложи точка едва, когато си сигурна, че това е правилното решение. Не продължавай измъчени истории, които съсипват психиката ти, вместо да излизаш с приятели, да се разхождаш, да четеш и (дай боже) да се влюбиш силно и да имаш прекрасна връзка, която е добра за теб. Разбира се, преди това се опитай да поправиш нещата. Погледни другата гледна точка и разговаряй. Направи всичко, за което се сетиш. Ако не се чувстваш добре от доста време, предполагам, че е дошло времето. Ако не се усмихваш заради него, колкото плачеш, също.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0f2a82a01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом не се чувстваш добре, прекрати я.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8810aac6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Времето даже е минало мила! Напусни го и намери мъжа който ще те цени и обича.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2297186707
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно чакате някой да ви насъсква едва ли не срещу мъжете ви... Ми поредния задник, когато ти писне ще го зарежеш ако не ще си го търпиш такъв цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 85d732f704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Направи му едно добро като сложиш край на връзката веднага. Ти ми звучиш като една недорасла комплексарка, която иска винаги да й се правят комплименти. Ти ако си пораснала и си знаеш добрите качества няма да настояваш за комплименти. Не си зряла, нито пък разумна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker