Обсебващо гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебващо гадже
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2250 пъти
Срещнах мъжа на живота си. Или поне така си мислех. Докато не осъзнах, че от една седмица не мога да успея да си купя кафе за вкъщи. Просто нямам свободно време. С приятеля ми сме съвсем отскоро заедно и се виждаме нон стоп. Ако не се видим, си говорим по телефона по три часа минимум. Запознахме се преди две - три седмици. след около седмица тръгнахме. Винаги съм търсела мъж като него - адски сексапилен, красив и поддържан, висок, със страхотно образование, интелигентен. Отношението му към мен е перфектно. Отделя ми страшно много внимание и нежност, според мен всяка жена си мечтае за такъв мъж. Аз обаче открай време съм необвързана и тази рязка промяна ме стресира. Не съм свикнала да нямам лично време. Онзи ден ми се искаше просто да седя вкъщи и да си слушам музика цял ден. Не съм се виждала с приятелите ми от сто години. Той обаче май няма приятели. Питах го и се оказа, че има сериозни семейни проблеми. Майка му е много болна и затова се е затворил през последната година, не излизал много с познати. Освен това точно педи да се запознаем е напуснал работа по собствено желание. Явно към момента програмите ни малко се разминават, защото аз ходя редовно на работа, докато той има много свободно време и иска да се виждаме по възможност всеки ден и то за доста дълго време. Събота или неделя по цял ден. Другото, което ме притеснява е, че още не сме правили секс. Вече сме излизали като гаджета 7 пъти, единият от които беше за цял ден, не смятам, че е прибързано. Аз държа страшно много на секса, не искам да му изневерявам, но много ми се прави, а той не прави първата крачка. Живее сам, до него живеела леля му и не си канел гаджета у тях. Не било удобно, защото леля му си влиза когато реши. Това е доста странно. Притеснява ме и, че веднъж като бяхме на бар, ме целува 1 час. Което буквално ми омръзна, но няма как да му го кажа. Иначе много ми харесва, искам и да се целуваме и да си приказваме, но да има някакъв баланс. А не да се целуваме 1 час и ако не бяха затворили заведението може би още час... Освен това той от толкова целувки не видях да е възбуден. Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6aebf45eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По обстойното ти описание е или би-или гей,sorry

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7a00adb394
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвета ми е да говориш с него и да му ги кажеш тези неща много внимателно и с любов. Трябва комуникация, така се изглаждат нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 24cace8505
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Заведи го у вас и там правете секс. Ясно е, че при него няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0daa7d4315
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега това си го прочети направи си записки.... И върви при него и му ги кажи тия работи...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a2526471ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Искаш съвет?
Бягай с 200 от мъж, който заради семейни проблеми е напуснал работата си - останалото няма да коментирам, че ще стане дълга дисекцията ми.
Когато бяхте на бар кой плаща сметката, ако е безработен вероятно брои стотинките, ако той е платил забрави за оправданията с леля му, вероятно си има и работа, и жена - следващото предложение ще е да се видите на хотел.
И 7 пъти като гаджета за мен е прибързано за секс, но това вече си е твой проблем.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0db0aee5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако всеки можеше да бяга с 200, нямаше да съществуват никакви транспортни средства-автобуси, влакове, кораби и самолети, а всеки щеше да си хвърчи ей така, без да му трябва и кола! Преди да пишете небивалици, по-добре мислете трезво!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7bcdaf79e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Срещнала мъжа на живота си.... аман от прибързани изводи на жени стояли дъълго без връзка

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b4ba8ae021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това вместо да го казваш на нас. Кажи го на него. Ако е мъжът за който си мечтала, ще те разбере и нещата ще се оправят. Не е женен щом успява да ти отделя толкова много време. Просто явно е аутсаидер, с малко по странен характер. До секса, аз имах приятелка която обичаше да се целува и гушка с часове и не че не ми харесваше ама наистина ти писва по едно време и искаш нещо повече, накрая се оказа че е девствена. Явно те задушава и не ти дава лично пространство, трябва да го обсъдите това и му обясни, да не се притеснява, защото знам какво му е в главата. Той си мисли че когато не говори с теб и не е с теб ти си с някой друг, повярвай точно това си мисли. Накарай го да разбере че го желаеш и не искаш друг и с 2 думи да си имате доверие, от скоро сте заедно, доверие се гради с време. Със настоящето ми гадже започнахме по абсолютно същия начин, като аз бях досадното гадже но с времето се осъзнах че наистина прекалявам пък и започнах да и имам доверие и всичко отмина и в момента имаме страхотна връзка. И правих секс за първи път с нея чак след 7 месеца, тя доста пъти го е желала и по рано от тези 7 месеца но ми казваше че още не била сигурна. Само да ви кажа, колкото или да е странно, както има жени който си вардят вагините и се стараят да не правят секс прибързано, точно така има и такива мъже. Според мен ти трябва да оцениш това му качество, че иска да ти влезе в сърцето и душата а не в гащите. Проблема ви е доверието, а то се гради бавно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker