Влюбена съм и ме е страх! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм и ме е страх! Помощ!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1853 пъти
Здравейте, имам проблем и не знам какво да правя. От скоро излизам с едно момче и вече съм убедена, че съм влюбена.. и много ме е страх. Ужасена съм.. Аз не съм от влюбчивите хора, никак даже! Обаче нещо в мен се преобърна на 180 градуса. Нека ви разкажа малко за него и да ви помоля за помоща! Излизам с въпросния мъж от скоро и нямах много добро мнение за него. Той направи всичко възможно, за да излезе с мен - ходи при мои приятелки за помощ, пишеше ми, канеше ме да играем заедно лига ( и двамата обичаме тази игра). Е излезнах с него и наистина го харесах и с всеки изминал ден научавам по нещо за него и все повече и повече се влюбвам. Склонна съм да кажа, че го обичам. Преди 2 дни правихме секс за първи път (беше мнооого добре) и сега съм си набила страшен филм. Хвана ме страх.. не знам какво да правя. Не знам дали не избързах.. той е много добър с мен, много е мил и забавен. И последните дни нямахме особено време да останем двамата и сякаш, не ми обръща толкова внимание. Дали не сгреших, че го направих с него. Стоя сама в 2 часа и си мисля тези глупости. Не знам какво да направя. Не мога да му призная страховете си отново от страх, че ще му стана безразлична, щом разбере, че съм влюбена глупачка.. Страх ме е.. Моля ви за съвет! Паниката ме разяжда и се държа безразлично. Правя се, че нищо не се случва и се опитвам да се справя сама със себе си, но не съм сигурна, че мога. На 23 съм и никога не съм хлътвала така.. приемам го като напълно перфектен. Харесвам всичко в него, дори нещата които той не харесва в себе си. Ами ако той не е влюбен в мен? ! Аз съм обикновенно момиче. Хубава съм, но не съм нещо специално. Не съм от най-водещите социален живот. Предпочитам да чета някоя хубава книжка или да се видя с приятелки. Не съм импулсивна, дори прекалено премислям нещата. Не мога да предложа нищо освен вярност и любов. А в днешно време тези неща не са на мода. Толкова ме е страх, че за него това няма да е достатъчно и ще си тръгне.. Какво да правя? Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3713b17bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Да се успокоиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker