Харесвам я много, но ме е страх да и пиша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам я много, но ме е страх да и пиша
преди: 6 години, 11 дни, прочетена 2062 пъти
Както става ясно от заглавието, харесвам много едно момиче, преди 10 години излизахме на нещо като любовни срещи, тя ми казваше, че много я забавлявам и можеше да се получи нещо, но заминах за друг град и не бяхме се виждали 8 години, докато скоро не я срещнах отново и пътувахме заедно 6 часа. Говорихме си много. Та да мина на проблема сега. Истината е, че за мен тя е уникална във всяко отношение, супер красива, със супер готин характер, актриса в театър, но аз като че ли се подценявам. Прекалено идеална е за мен. А аз не съм чак толкова бляскав. Стремя се да променя външния си вид, но въпреки всичко приемам себе си в момента като прекалено слаб. Просто не искам да прецакам всичко и го оставям за по-нататък, когато вляза в по-добра физическа форма. Опита ми обаче ме е научил, че по-нататък обикновено значи никога. Прав ли съм според вас и какво е най-добре да се направи в подобна ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 дни
hash: 10ebfe8609
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом се познавате от близо 10 години..трябва да си зрял мъж вече, а обмисляш като тинейждър. Външния въд не е всичко - поне не е водещ фактор при мъжете и ако за тези 10 години си постигнал нещо друго не би трябвало да те притеснява чак толкова как изглеждаш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 8ab3c559ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай ако стане стане ако не не е края на света

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 5020742962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не го мисли, ами й пиши. И аз го мислех така миналата година с едно момиче. Просто беше перфектна в моите очи, държах се супер дървено с нея и се стигма до момент да прекъснем комуникация. Добре че тя ми писа след няколко месеца, поканих в да се видим без да чакам и сега съм супер щастлив с това момиче. Никога мача как мъжете да знаем какво харесват жените в нас. Пробвай, за да сте си говорили 6 часа значи има симпатии към теб. Живеем във време където ако не ти се говори с някой забиваш поглед в телефона и си гледай фейсбука или си пишеш с някой приятел. Тя е отделила това време за теб. Действай смело и не си пропилявай шанса. Надали ще я видиш пак по случайност, а и да я видиш след време пак, може да не е свободна вече.
Просто действай смело. Няма какво да губиш. Бъди мъж и я спечели, не чакай нищо на готово.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 дни
hash: e550889a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си комплексар и страхливец. Нима си мислиш, че ще станеш корава батка за 5 години фитнес и тя ще те чака дотогава? Абсурдно е. Сега трябва да я поканиш на среща. Ако се съгласи - добре. Ако не се съгласи, спираш да се навиваш за нея и търсиш друга. Лесно е.

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: b5486a6ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мледежо, актриса в театър не значи Моника Белучи. Да по нестандартна професия е, но имам много прители в актьорския бранш, които буквално свързват двата края и изобщо не са с голямо самочуствие. Обикновенно хората обичаме да идеализираме човека, който харесаме. Мацката, ако не я кефиш, няма да я кефиш, ако щеш да станеш най-натренирания и нагласен господин в света. Опитваш и това е. Къде ще чакаш месеци и т. н. Мъжкар трябва да си. Каниш я смело и твърдо. Недей губи ценното време на младостта. Рискувай, живей не се поддавай на страха. И да те отреже, няма да насъпи края на света, просто ще продължиш напред. Пиши после, какво е станало. Късмет

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 дни
hash: f9148ce34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   е, ако искаш напиши й мейла, ще те отменя :D

стегни се и действай

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: 03723ad359
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бе хора, аз съм смел, дори лудо смел, правил съм какви ли не неща, мога да я заговоря. Мога дори да отида гол до тях без да ми пука. Въпроса е, че знам какво ще стане ако го направя. Нямам самочувствие просто. Преди имах, но сега не си харесвам външния вид изобщо. Отслабнах много заради ядове и сега съм се фокусирал върху това да го променя. Просто не съм аз вмомента. Цялото ми семейство са много красиви, включително и аз бях, но от това отслабване станах като скелет. А съм на 27. Дори и да се самозаблуждавам самият факт, че не се харесвам е достатъчен да убие всякакъв интерес към мен. Но как да се харесвам, как да очаквам някой да ме хареса, като не съм за харесване?

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 1f16c2cdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом преди сте флиртували и е имало нещо значи и сега би трябвало да стане. Пиши й, според мен има шанс. Истината е, че дори да не си най-хубавият, ако имаш самочувствие можеш да си имаш приятелка. Една жена иска самоуверен мъж до себе си. Не чакай, а действай.

Лъвчето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker