Как да си я върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си я върна?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1449 пъти
Здравейте! Преди няколко дни се разделихме с приятелката ми.. нямаше караници по време на отопляването кое е по добре за нас, но аз исках втори и последен шанс да се опитам да се променя и да не съм токсичен, но тя не поиска.. :(( все пак ми каза, че ме обича и ако нещо е писано ще стане. Това някак си ми даде надежда, че може да се оправя и да си я върна. Въпроса е как да го направя. Потърсих в интернет и там пише за някакво 30 дневно игнориране за да може да и залипсвам и т. н но тя ми пише всеки ден.. как да я игнорирам за цял месец? !? Притеснявам се, че ако продължавам да пиша ще ме friend zone и повече няма да мога да си я имам по начина по който бяхме. Но ако и не и пиша може да си помисли пе я мразя или пък може да ме забрави и да продължи... Какво да правя? Как е правилно да постъпя за да си я върна? Искам да види че съм същия както в началото, а не това в което се превърнах и това заради което се разделихме. Това съм дал дума, че ще се променя, но как да я върна? Моля ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6f7b601e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Желая да се изчистя емоционално, за целта ще е нужно да преустановя контакта с теб." И изчезваш, повече не й отговаряш, освен ако не тръгне да прави глупости. След известно време, не знам дали е месец, колкото там си прочел, направи така че да я засечеш случайно някъде. Изглеждай щастлив и доволен от живота, все едно си я превъзмогнал, дружелюбно и радостен да я видиш и прегърнеш като стара дружка, после пак изчезни, освен ако тя не поиска да се видите пак. И след няколко дена (4) й пиши, ако тя не ти пише първа - нещо от сорта на "как си?"

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: afbc9496d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се разделихте ако не е тайна?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 838f826f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти май се друсаш. Остави я на мира.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 569752d561
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ъъъъ то ако ставаше всичко с чете до къде щяхме да сме стигнали ехеее. Сега по темата. Първо ама много хубаво си помисли защо искаш да си с този човек, обичаш ли го, навик, страх да не останеш сам? И какво значи токсичен? Няма такова животно като "френд зон" или нормално казано държи ме на страна защото съм и удобен е тъпо оправдание за липсата на смелост. Оставяш я да те върти, несигурен си. Пич в този живот е или всичко или нищо. Казваш й в прав текст как се чувстваш и какво искаш, почне ли да те реже да използва добре заложените женски номера искам време, в депресия съм, не е удобно сега имам нужда от време да си помисля. Парцалките и с 200 то човек или те иска или не няма средно, просто няма. Слушай сега щом сте се разделили има защо, а факта че си осъзнал какво си изгубил е проблем. Защото не си я оценил на време. Човек прави грешки за да се учи, и вярвай ми не винаги трябва да се върнеш за да ги поправиш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f560a98d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо помисли за всичко, което си направил. Направи си анализ на поведението ти. Опитай се да се държиш с нея както в началото на вашата връзка точно в отношението, което я е привлякло към теб. В крайна сметка хората се променяме, ако не можеш не се насилвай... Действай и мисли със сърцето си то ще ти даде най-правилната насока.. :) Момиче съм и имам приятел от много време знам как стоят нещата просто както казах послушай сърцето си, то няма да те излъже. Дано си върнеш момичето!! Успех

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ed826a5fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Най добре нищо не прави и не насилвай нещата. Опитай се да си отвлечеш вниманието от темата с други приятни на теб занимания и така няма да мислиш за това. Сигурно боли, но с времето ще свикнеш. Далеч от очите далеч от сърцето са казали хората. Най добре преустанови контакт с нея. Тя сега ти пише щото й е гузно че те е зарязала, а не защото и липсваш и иска да се върне при теб. Не е чесно спрямо теб, по добре прекъсни контакта с нея за твое добро е, за да се п

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ed826a5fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се опитвай да я върнеш, няма смисъл.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d97eb1f942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочети много внимателно какво е написал номер 4 и ако много.... ама наистина много искаш да си го причиняваш... приложи съвета на номер 1.
Това е единствения начин тя да прояви отново някакъв интерес към теб за в бъдеще - да изглеждаш по-щастлив и проспериращ, отколкото си бил с нея, и то благодарение на други хора, а не на нея. Това ще я удари в егото... как така ти си по-щастлив без нея. Явно се е прецакала нещо, щом те е оставила... и тогава тя ще почне да те търси. Но трябва да и наложиш пълен игнор, липса на емоции спрямо нея, и в същото време приятелско-безразлично отношение щом се видите. В никакъв случай не търси сам контакт, защото ще се закопаеш окончателно.
Проблемът обаче тук е друг според мен - и той е в теб. Ако имаш проблеми с поведението и си слаб, прилепчив и без самочувствие... дори и да си я върнеш за малко с тези трикове, няма да успееш да я задържиш. Описаният начин за връщане на приятелки е наистина "авариен" и не може да ти оправи генералните проблеми с характера. За това се иска много повече от просто психологически номерца. Помисли върху това. Развий характер и стани мъж, от който на жените просто няма да им се иска да се отделят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker