Манипулатор ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Манипулатор ли е
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1558 пъти
Здравейте, искам да разкажа за моята история. Аз съм на 22 години имам си приятел който е на 26 години. Връзката ни върви добре, ако изключим, че ми влияе на самочувствието. Преди не ми пукаше, не се страхувах, че ще ме напусне, но сега понякога се страхувам. Попринцип съм много самоуверена, но той започна да ми прави забележки по външния вид, че съм била много слаба, че съм можела да ям повечко.. и това ми влияе ацки негативно а пак той се надува постоянно се хвали че разбирал от всичко можел всичко пък ме кара да му помагам дори за изпити и реферсти... Понякога виждам, че гледа снимки на яки мацки с големи цици и дупета.. и пак ми става тъпо.. но се сещам че всеки мъж се заглежда по тях, дори и самата аз.. интересното е и, че ме ревнува когато се обличам яко ми казва че ме ревнува и че не иска да ме зяпат и т. н. Писах доста негативни черти, но искам да отбележа че съм убедена че ме обича, поне така мисля, само тези работи ме дразнят, защото след забележките аз започнах да се съмнявам в себе си, макар че мога много, отличничка съм и освен това и му помагам на него за изпити и курсови работи и всичко.. освен това много много си вярвах и вярвам все още но понякога се замислям, преди не бях така, чувствам се някакси странно всякак съм зависима от неговите комплименти, все едно ме е манипулирал за да бъда несамоуверена така ми се струва
какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 855a630367
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е то за такива като него или ще си много слаба, или ще си много дебела, или някакъв друг кусур ще ти намери... Като не те харесва, какво прави с тебе? Я го зарежи и си намери някой, който няма да ти подкопава самочувствието. Хората, които обичат, няма да ти създават комплекси за малоценност.
Много слаба си била! Ами да си хване някоя 80 килограмова и да не се оплаква.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ff8c3d431b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Приятелят ти чалгар ли е? На тази мисъл ме водят вкусовете му: да гледа мацета с големи цици и дупета. Адски безвкусно и селяндурско. Той, че те манипулира, това не е лошо, защото вие само така се оправяте, друг изход няма, обаче явно е някакъв задръстен комплексиран прост чалгар, и не знам, защо въобще си тръгнала с такова парче. Мисля, дори, че ти е под нивото, и точно затова иска да те изработи и да ти подбие самооценката, понеже това е единствения му шанс да те запази за себе си. Такива ми ти работи. Но ако и ти си с вкус към чалгата и към пичове с огромни бицепси и бръснати глави, ако си бленуваш за Кристиано Ронално и мастурбираш, гледайки снимките му, , значи сте си лика-прилика. Не го напускай, ами се остави да те тъпче, поднасяй му биричка, докато гледа мач, слушайте чалга и изпадайте в екстаз от Цеца Величкович.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8327f1b948
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено те манипулира, като се опитва да ти подкопава самочувствието. Един мъж или обича една жена и го показва или не. Средно положение няма! Зарязвай го тоя комплексар.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a0f93201f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз, мила моя, бях в абсолютно същото положение! Имах същия приятел и се кефя адски, че вече ми е БИВШ! Манипулираше ме. Правеще се, че много разбира, всичко знае и може, обаче ме караше и мен да му помагам на изпити, курсови, реферати и домашни. Беше си тотално неграмотен. Носих го 3 години на гърба си. Обиждаше ми носа, ушите тялото, краката... Заради него отслабнах от 52 паднах на 48 - заприличах на плашило... Нашите не можеха да ме познаят, нямах желание за живот в менх. Постоянно имах усещането, че съм зависима от него и че всичко, което правя е грешно... Аз също съм отличничка. След третата година го зарязах и се съвзех, вярвай ми сега съм друг човек. Аз завърших, а той не успя.
Махни се от този манипулатор, мила...
Животът е хубав, ако отсега се чувстваш така не знам какво ще стане занапред...
Казвам го от изцяло личен опит - стой далеч!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker