Защо ме е страх да му се обадя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме е страх да му се обадя?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1424 пъти
Здравейте! Благодаря, че четете тази история! Сигурно е една от най-тъпите тук! Ето за какво става въпрос: Преди две седмици бях на едно фирмено парти. Там на вечерята се запознах с един колега. Поговорихме си, изключително ми беше приятно, оказа се, че имаме много общи теми. Накрая той ме закара до нас, въпреки, че живеем в противоположни краища на София и настоя да разменим телефони. Каза, че на следващия ден ще идва до нашата фирма и ще ми се обади да пием кафе. Или ако не на следващия ден, то другата седмица. Но това така и не се случи. Защо толкова настоява за телефона ми като не ми се обади след това? А аз ден след ден осъзнавам колко го харесах. Какво ли не бих дала да го видя пак! И защо ме е толкова страх да му се обадя, при положение, че знам, че нищо няма да загубя? Може би ме е страх, че ще ме отблъсне? Каква причина да измисля за да му се обадя? Какво ме спира толкова? Моля ви дайте ми кураж! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: eeaef4d352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Амии и на мен ми се случвало подобно нещо. Той работише в ресторант- запозна се с мен, заговори ме, направи ми комплименти, взе ми номера. Беше ми казал, че иска да ме види пак и че ще се обади, но познай! Не се обади! Минаха 1-2 седмици, реших, че ми е изгубил номера или пък съм написала някоя цифра погрешно, но... Като отидох отново във въпросния ресторант той ме поздрави и ми каза, че е имал много работа и така :)
Ако искаш обади се ти, поне няма да се чудиш какво става. Но.. Си имай едно наум, че може да се повтори моята случка. Защо мъжете постъпват така нямам идея. И при мен той беше този, който се запозна и ми поиска телефона.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4051b041a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ви знам какви сте, но ти изглежда, че си наивно-добродушна, поне по начина ти на изразяване.
Казваш, че имате общи теми, харасали сте се - в такъв случай, би следвало да си приличате, така че - може би и той като теб е... чакащ, да и мъжете чакат внимание.

Винаги я има вероятността да те е изпратил с надежда за бърз секс у вас или в колата, или пък да иска телефоните на доста жени, и да си има указател за... когато му доскучае, или да си била единственият човек на партито, с когото е 'убил време', след което последвалото му поведение да е форма на учтивост.

Но... да бъдем оптимисти подкрепящи любовта - потърси го и сподели какво е станало :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b4ecc5b309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Точно така - страхуваш се от ОТХВЪРЛЯНЕ. Ти се навиваш и се настройваш към него, че го харесваш, дори обичаш и така нататъка, но знаеш, че неговото мислене може да е тръгнало точно в обратната посока - например че си скучна, че не му е било много приятно, че не си струваш и т. н.
Или да си има приятелка, а това с тебе е било някакво флиртче, колкото за вечерта.
Но в някакъв момент все някой от двамата трябва да предприеме нещо. Или да го забравиш...
Може и той да се страхува от същото като тебе? Може точно заради това да е настоявал за РАЗМЯНА на телефоните, а не само ти да му дадеш твоя, и да чакаш той да звънне, без да имаш никакви негови координати...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 35f3eb5c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обаждаш му се и казваш в прав текст, , ти нали каза че ще се обадиш? , , .

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4f9714692c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как го разбирам аз: Ако му звъннеш, ще си помисли, че му се предлагаш. Без значение за какво, дори само за компания, още повече, че е първо обаждане. Изглежда отчаян ход и сякаш си чакала някой да ти поиска телефона, за да има за кой да мислиш "от тук нататък", дори и да не е така. Остави това, ако някой казва, че жената трябва да е инициативна. Той може да се възползва от обаждането ти и да те "мине", защо не. След това става трудно да го "убедиш", че не търсиш само това. За да те уважава мъж в по-дългосрочен план, трябва да уважаваш себе си първо ти, после той ще го направи. Той много добре помни, че ти е взел номера и какво е казал. Ако си го впечатлила с външността си(визия, маниери... ) няма да пропусне да се обади и то ще се постарае да е бързо, за да не те изпусне. Другото са оправдания или резервен вариант.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4051b041a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи... като ви чета, виждам много страх и предразсъдъци.
Защо постъпвали така? Как, питам? Взима телефон на непозната, която го дава доброволно? Съгрешение ли е? Или, защото не се обажда след това? Ами, размислил е, не е непростимо и странно. Реално сте едни непознати, в миг си е казъл - тази ми харесва, действал, но на слвдеащия ден си казва - е, тепърва да се занимавам.... , нямам желание (не беше УАУ, има много като нея).
В случая, са говорили доста, изпратил я е и са минали - седмица/две - вярно, че е въпрос на възпитание, да напишеш един смс на момичето/момчето - имам работа или не ми се общува с хора, криво ми е (аз често съм така), и като съм в настроение- ще потърся човека. Ама повечето хора са невъзпитани, затова не им пука и си правят каквото искат, никакво уважение във всяко отношение. Не се занимавайте с невъзпитани хора и нарциси, те дори не осъзнават какво им е поведението.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker