Какво се случи...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случи...?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1283 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 18г. Моята история е следната.
Имам си сериозен приятел от година и половина. И двамата се обичаме, но напоследък ми е по-добре без да правим секс. Вярно, че не го правим много често според неговите критерии (1-2пъти в седмицата), но като го правим той едва ли не претупва любовната игра и иска просто да му го лапам и после да ми го вкара няколко пъти и да свърши. Естествено след това аз не винаги имам желание за втори път и даже ме претърква...
Запознах се с едно момче той е по-голям от мен с 3 години (а да забравих да кажа, че гаджето ми е колкото мен). Та с въпросното момче започнахме да си пишем и от някакъв базик той ме покани у тях. След това почна да говори лека полека какво щял да ме прави и т. н., тоест че ако искам ще правим секс. Аз все пак реших да отида и в началото ми беше много скомфузно, но после се поотпуснах. Той се опита да ме целуне и аз се дръпнах, а след това пак, но този път не се сдържах целунах го и после се дръпнах. Той ме пита какво не е наред и ми каза, че няма да ме кара да правя нищо на сила и да не се чувствам длъжна да съм там ако не искам. А също и че вижда, че имам желание. Докато бях там се случи да се целунем още няколко пъти, но нищо повече не се случи.
Ако не бях в цикъл не знам какво щеше да се случи. Не знам дали щях да откажа. Това, което ме спира е, че не съм такъв човек, не го чувствам редно и справедливо спрямо партньора ми. Също така знам, че той не би го направил. А това момче сякаш ми влезе под кожата за няколко дни и не спирам да мисля за него. Той ми каза, че нищо няма да прави, за да не ми развали връзката и да не се влюбя в него, защото вижда как се привързвам към него и как го гледам, а той не иска да страдам и си ми каза директно, че той не е за мен и той не иска да се обвързва, а само прави секс за удоволствие.
В момента в главата ми е пълна каша. За първи път ми се случва такова нещо. Гаджето ми ми е и първата целувка, и първия секс, и първото гадже било то сериозно или не. Не искам да го наранявам, но напоследък не чувствам същото в леглото и вече го правя едва ли не заради него. А това момче е супер мило, внимателно, всичко ми споделя и ме кара да се чувствам добре. Проблема е, че ще заминава и е тук още само 10 дена и после сигурно повече от година няма да си идва, а дори да е тук аз искам повече от просто секс.
Моля не ме критикувайте, а ми дайте съвет какво да правя, защото никой не знае за това и няма на кой друг да споделя.
Моля историята ми да се качи, защото ми трябва спешно съвет.
Благодаря предварително на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: d878e388be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави секс с това момче, и ще видиш как ще ти се върне. :)
Той иска само секс, ще те използва за 1, 2 пъти и ти е бил шута, тогава ще видим дали още е мил и внимателен.
Ама на такива като теб им се пада!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fdd00fc5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай с другия. Малка си и тепърва ще опознаваш мъжете.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c74a8cac80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Целувката е пак изневяра "не такъв човеко", ама ти от къде да знаеш. Това да не ти е спешна помощ, че искаш спешен съвет. Поредната, която не знае какво иска... Сливи ли имаш в тази уста, че не можеш да обясниш на приятеля си какво не е наред сега и ако той не направи усилие си чао? ! От къде се навъдихте всички толкова нерешителни и незнаещи не мога да го проумея... Как дишате без чужда помощ? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2afdf20b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен най-разумното е да се разделите със сегашния си приятел. Щом си тръгнала да му изневеряваш нищо хубаво не ви чака. Само ще нараниш сегашния си приятел щом СИ ТАКАВА да ходиш у чужди мъже след като си имаш гадже.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3d4b57cb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката
Иксам да ви кажа само, че не съм "ТАКАВА". Досега НИКОГА не съм ходила в други мъже. Не искам да се разделяме с приятеля ми, защото не искам да го нараня, а и както казах нищо не е станало като бях в другото момче. Ясно ми е, че с него нищо няма да се получи. Той нито живее тук, нито си търси връзка.
С приятеля ми преди щяхме да се разделяме 2 пъти (по мое желания), но той почна да говори как щял да се промени и едва ли не не ми даде да го скъсам. Не ми е чак толкова за секса, това ще го изтърпя. Това, което искам е някой по сериозен и зрял.
Да, аз също си мисля този път, вече окончателно, нашата връзка да приключи. Но ето го и поредния проблем-септември ще ходим компанията на море и ако се разделим няма да ходя (за тва ми е все тая). Въпроса е, че покрай мен ще се откажат приятелките ми, а приятелят може и да се депресира. Не знам дали резервацията ще може да се промени на по-малко стаи и тн, но най-вече НЕ ИСКАМ да провалям почивката на никого.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 852ee85784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, аз само за едно изречение се хванах, от това, което си написала и то е, че той не би ти изневерил. О, повярвай ми, ще! Живейте 10 години заедно и пак ще си говорим. Аз така навремето, се кълнях пред всеки, че приятеля ми, не би ми изневерил, никога. Бях на 1000% сигурна. Та той беше толкова мил, като дете. Грижовен, добър, само за мен мислеше, ходехме по почивки и т. н.
Но минаха години и аз все така влюбена и сигурна в него, не забелязвах, че под носа ми, ми изневерява, с негова колежка. През ден, имаха събрание на работа, след работно време. И представи си, аз вярвах. Дори в момента, се смея на себе си, като си спомня.

Но научих едно - никога, да не съм сигурна в нищо и никой!

За проблема ти, не знам какво да те посъветвам, освен да прецениш нещата, както ги чувстваш. Не е хубаво, да си с някой, само от съжаление. Нито за теб, нито за него. Но живота си е твой и ти трябва да си вземеш решението.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker