Мъж с дете, такъв проблем ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж с дете, такъв проблем ли е?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3809 пъти
Разбира се, въпросът ми е реторичен, но е провокиран от една друга тема "Жена с дете, такъв проблем ли е? ".
В онази тема се начетох на плюнки по адрес на жените с деца, сега ми се иска аз да изям плюнките по адрес на мъжете с деца.
С две думи - женил съм се рано, имам 2 деца, които са вече големи и не се нуждаят от грижите на мама и татко, вече съм разведен, но оставам с усещането, че за болшинството жени не съм привлекателен. Нека направя едно уточнение, не търся мома, не съм се залетял за брак, не очаквам да имам други деца. Интересно ми е обаче женското виждане за нещата, защо и моми, и омъжени, и разведени, с деца, без деца, всякакви са се вторачили в ергените? Защо ерген в женските очи означава свободен мъж? Защо мъж с дете/ца звучи като заплаха? Защо всички свободни жени са се фокусирали точно в ергени, какво намират в тях, какво очакват да се случи? Защо, дори тези, които не искат повече деца, пак са се хванали за... на някой ерген?
Надявам се по темата да се включат повече разведени жени с деца, мнението на неомъжваните ми е ясно, но и техните плюнки ще изтърпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 75feb812bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Виж, аз съм "мома" и не би ми пречило ако мъжа има деца. Напротив, бих ги отгледала, защото аз самата не искам да раждам.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f5c30b235c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, не си прави труда. И твоята, и другата тема са глупави. За някои е проблем, за други не. Не виждам смисъл от поредната тема, в която да се плюем за глупости. Всеки да си живее живота, както му е комфортно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 38eaf3a707
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Излишна тема авторе(а много вероятно и да е авторка), за всеки влак си има пътници. Живей си живота и това е.
Щом са ти големи децата надали си под 42-50г.
И да търсиш мома, айде ся, сериозен ли си?
Все някоя с деца ще те лапне. Споко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 88244b4f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ще ти кажа поне 2 причини:

1. Повечето ергени са неопитни в семейните отношения, и ковричките се надяват, че ще могат да ги манипулират и доят както си искат. При мъжете с деца, и особено пораснали такива, и разведени обаче такива номера не минават... С какво можеш да изненадаш и излъжеш човек, който на практика е извървял целия си житейски път? Да му вземеш апартамента ли? Че той по закон и по наследство принадлежи на децата му...

2. Жените, и млади и стари, търсят "мъже с перспектива" - някой, който тепърва ще се издига в кариерата, доходите му ще нарастват. Който при това е още млад и глупав, и е склонен да споделя ресурсите си с тях... Освен това някой, на когото пишката все още му става... За какво им е някакъв изветрял чичак, който вече е тръгнал да залязва? За да му сменят след време памперса и цукалото ли?

Всичко на тоя свят е борба за ресурси. Е виж Щатите например какво правят по целия свят? "Демократизират" някоя нация с ресурси и ѝ слагат марионетно правителство, което на практика им подарява ресурсите. И всичко това - законно и легално за н-ти пореден път...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5cbf97d51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напълно съгласна с номер 2. Освен това, ти един вид нямаш деца, защото са големи и не живеете заедно, тоест на практика си ерген. Аз съм разведена с деца и бих те взела така да се каже, защото сме на едно ниво. Но независимо кой какъв е като статус, трябва да има харесване, привличане, общи интереси. Без тези неща просто не може. Така че не е до това какъв си, просто си останал с някакво грешно впечатление от твоя опит. Запомни - за всеки влак си има пътници. Изтъркано, но вярно. Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e59a745427
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Аз мисля че лъжеш че си мъж - жена си и както сама каза искаш сега да се "поплюе" и по мъжете. Да ама играта не бачка така.
Ако си мъж ще си наясно, че стига да има външен вид, социален статус и пари, няма значение колко деца имаш.
Плюс това ако си мъж (а ти не си) ще си наясно, че щом си си продължил гена и можеш сам да се грижиш за децата, не ти трябва жена. Ако изпадне нещо да боднеш-изпадне, останалото е излишна драма.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bbd577c6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети пак какво си написал тук и дано усетиш колко озлобление, досада и самовлюбеност има в тях!
Жените искат да ги носят на ръце, а не да ги упрекват до гроб за нечий чужд провал!
Жените не искат мъж, провалил се веднъж!
Копнеят за необременени отношения и бягат от мъже, дето ще ги гледат под лупа и ще разнищват всеки техен ход!
Ергенът просто предлага радост и наслада, мъжете с прекалено тежък, емоционален багаж отблъскват!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d4aa3609ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако са ти изневерили с ерген, имай в предвид следното :
1. Може би си ѝ прекалено перфектен и още по-лошо - предвидим... и оттам - скучен, а скуката убива всичко!
2. Има тръпка към другия и на челна стойка да ѝ застанеш, за да ѝ докажеш колко си добър, няма да е достатъчно! Просто си иска другия, но не може да го има и затова се примирява... с теб!
Простичко е и освен да се примириш, друг избор нямаш щом никоя друга не те ще... Или те искат, но ти тях - не? ! Защото си перфектен и много придиряш или просто те е шубе от неизвестното и предпочиташ един ужас без край пред ужасния край? !
Сложно е и винаги единия обича повече от другия...
Щом ти изневеряват, значи се гаврят с теб и не те обичат...
Пък ти си бъди перфектен... Какво от това? !

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 022236b250
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз също не искам деца и щом казваш, че децата ти вече не се нуждаят от родителски грижи не бих имала против да излизаме, а след време, ако си паснем като характери и да заживеем заедно.
Дори по - добре, че имаш деца, защото така е по - малко вероятно да ме притискаш мен за деца, при което връзката ни просто ще приключи.
За болшинството от жени може би не си привлекателен, защото те искат да имат деца обезателно и най - вероятно смятат, че след като вече ти имаш, макар и пораснали, то няма да имаш финансите да изгледаш още едно. А може да те смятат и за прекалено възрастен - всъщност, ако е така и аз бих те отрязала.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7473e45df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако мъжът с дете/деца е "парично привлекателен" (добре познатото женско словосъчетание, с което по заобиколен начин казват, че с лекота биха си отворили краката срещу много пари), той изведнъж като по чудо става изключително желан от момите, които обичайно биха гледали на някой татко като на втора категория човек и без парите му никога не биха били с него. Има безброй примери за това в живота.

Аз самият имам една позната (готина кака на около 40), която се събра с мъж с малък син от предишен брак, като тънката подробност е, че той е над 70-годишен мастит чорбаджия с имоти и няколко фирми, лежал няколко пъти в затвора за данъчни измами. Е, за нея не е проблем "да гледа" чуждото дете на бивш затворник, по простата причина, че тя наистина само гледа детето (в смисъла на "вижда го" с очите си), а татко-паричко всъщност е този, който гледа нея и я вози в скъпия си Мерцедес ML, срещу 2 без 10 от нейна страна. :) Като баща и дъщеря са - много са сладки, до момента, в който той я шляпне силно по дупето на улицата пред всички (много обича да го прави показно пред другите, да видят всички колко е мъж) и нищо неподозиращите до този момент минувачи разберат истината след тази гледка. :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3198ebbc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, не си казал възрастта си, но според както си се описал си между 40 и 50 г. Казваш, че си се оженил рано и това ми говори, че не си имал време и вероятно възможност, да разбереш мисленето на жените като цяло, със съвсем малки изключения. Питаш "защо всички свободни жени са се фокусирали точно в ергени, какво намират в тях, какво очакват да се случи? Защо дори тези, които не искат повече деца, пак са се хванали за... на някой ерген"? Ето ти отговора. Почти всички жени, които стават за твоята възраст са изключително егоистични. Те искат цялото мъжко внимание да е върху тях. Няма значение, че твоите деца са големи и си живеят тяхния живот, жените не искат твоите мисли, макар и отвреме навреме, да са заети с децата ти. Жените искат твоите мисли да са ангажирани с тях само, а не с децата ти. А не дай боже ако имаш някакъв имот те ще си мислят, че един ден всичко ще отиде на децата ти. Аз мога да ти дам пример със себе си. Аз съм ерген приблизително на твоята възраст. Както казват хората нямам багаж (деца, внуци) зад себе си и точно това привлича доста лелки към мен. А имам познати мъже-вдовци, разведени със пораснали деца като теб, физически изглеждащи по-добре от мен, дори и финансово са по-добре от мен, но аз съм по-предпочитания за тях защото, пак ще повторя, нямам багаж зад гърба си. Имам един приятел, който е 2, 3 години по-млад от мен, физически изглежда по-добре от мен, има голяма дъщеря, а жена му му е дала абсолютна свобода да си намери каквато си иска жена само да не я задява нея за секс. Горкия тропа на една наша обща позната, но тя не иска никаква връзка с него и му казала, че иска мъж като мен без никакви задължения към деца или бивши съпруги. Имам още 2, 3 случая на мои познати подобни на тоя, но и там е същия проблем. Запомни, жената мисли само за себе си и за децата си и иска и ти да мислиш само за нея и за децата й. Ето, това е причината те да предпочитат ергени пред разведени или овдовели мъже с деца. Дано да разбереш тази истина. Не отричам, че има тук-таме някоя жена която ще се хване с разведен мъж, но той със сигурност трябва да е доста паралия за да може да й угажда на прищевките. Пич, това е истината за днешните жени от 21 век.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b379adae82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам 2 деца, приятелят ми има 1 (не са общи). Както казах - конфигурации всякакви съм виждала. Може той да има дете/деца, а тя да няма; тя да има, а той да няма; двамата да имат или и двамата да нямат. Това няма никакво значение - важното е те да си пасват. Всеки решава за себе си, но заклеймяването на чуждите отношения спрямо собствените ни разбирания е ограничено. Съответно не си струва да хабим нерви с подобни хора. :)
Ж

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8087bf41b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Виж ако ти не искаш повече деца е някак нормално жени, без деца искащи деца да не изберат теб. Просто исканията ви не съвпадат.


По-скоро въпроса ми е ти как се рекламиращ? Как показваш на разведени жени, че би ги приел за жена? Според мен опцията жена с деца да си намери мъж с деца е честна. Ако и на двамата са ви прорастнали децата е супер, защото има и по-малко отговорности.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 88ae167d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   В живота или ще се влюбиш в някой или няма. Стига търсете кусури. Ако се влюбите истински изобщо няма да ви пука дали другия човек има деца или няма. Ама то вече няма истинска любов, всичко е интереси.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 54e5959eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   От къде я изкопа тази грешна статистика?
Ако мъжа е стока-с деца, без деца, разведен, дори все още женен-няма да остане сам.
Поработи над себе си и недостатъците си преди да обвиняваш децата си за несполуките ти на любовния фронт!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d34abcb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Защото нищо не търсиш/предлагаш, освен един гол секс. Е, има и 18 годишни, които стават за тези работи. Сори.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 345a86e982
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Автора няма какво да прави и пуска теми да се намира на работа в тях казана ври сигурно косури на хората намира

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 12d22b479f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Като 30 годишна жена с дете на 1 годинка бих ти казала, че ако бях самотн майка щях да си търся или да се загледам по мъж с дете, който поради една или друга причина е без жена.
1- опита
2- общото минало което пак е един вид опит
2- всеки си има дете.
Дори не бих си помислила да имам сериозна връзка с мъж без дете, защото той ще има различни нужди и намерения от връзката ни.
Така, че авторе не си срещнал подходящата. А колкото това, че имаш деца които не се нуждаят от грижите на мама и татко не си прав. Децата колкото и да са големи винаги имат нужда от нас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cf3336f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не, не е проблем. И защо да звучи, като заплаха? Аз съм разведена жена с дете и е съвсем нормално мъжът до мен да има дете/ца. За мен е важно човека да е емоционално зрял, да мислим в една посока, да има тръпка, сходно морално, емоционално и интелектуално ниво.
Четох част от коментарите в другата тема и просто останах безмълвна. Разбирам, че голяма част от необвързаните мъже ще предпочетат жена без ангажименти, но нападателния тон и грозните епитети ми идват в повече. Единствената грешка на авторката от темата е, че е не е споменала веднага за детето, но това не е причина за подобна агресия към необвързаните жени с деца. Аз съм на 38 и мъже под моята възраст не ме привличат, но не е там въпроса.
И ти явно, като мен не си срещнал все още правилния човек. Имай вяра и това ще се случи. Успех и много търпение ти желая!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7473e45df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 10 съм. Много ми хареса коментарът на номер 20. Ето това е пример за разумен начин на мислене, който би довел до действително стабилни и равноправни отношения за в бъдеще!

Познавам двойка, в която таткото е рядко срещан отговорен и работлив мъж с 3 деца (съпругата му за съжаление загина от рак малко след раждането на 3-тото детенце), а жената е с 2 деца от предишен брак. Наскоро им се роди и общо детенце, така че вече са цели 8 човека под един покрив и си прекарват страхотно. :) Всички им се радват, защото показват нагледно как с общи усилия се гради щастлив и уютен дом.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6bb861ca9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз не бих се занимавала, защото съм чела немалко истории тук как бившите жени правят мръсотии и настройват децата си срещу новата жена, децата на свой ред се държат неуважително, обиждат, изключват те от семейни събития, карат баща си да заема страна, бащата оставя децата да се държат така... Разбра какво имам предвид. Мъжът с деца идва с товар за мен и затова бих стояла далеч от такъв. Разбира се има изключения - ако покажеш на жената, че тя е приоритет за теб и няма да позволиш да й правят мръсотии е различно, но не всеки има “топки” да каже или се държиш добре, или чао.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0e318c8968
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Защото всичко се обръща в материален план.
Ти имаш деца, за които да се грижиш (ако са малки или учащи) и те са твоите преки наследници при смърт ( ако нямаш брак или завещание с втората жена до теб).
Виждала съм колко е трудно да изградиш отношения с децата на половинката ти, колкото и розово да го описват някои хора.
За това по-добрият вариянт е начисто.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5cbf97d51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Честно казано, не е проблем и е проблем. Ако децата са малки и са при теб, това означава жената да ги гледа, а това е немалък товар. Ако и тя има деца, направо не знам. Малко хора имат пари за бавачки и домашни помощнички и все се очаква жената да е перфектната домакиня, майка, любовница, а и кариера да има. Тая непосилна задача само тук в БГ ни я задават мъжете. И следат проблемите. Но генерално погледнато, ако ти си готин мъж /не само външно/, винаги ще се намери жена за теб. Важи и за жените. Хубавата стока не се задържа на рафта :-)))

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c6626199b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   До момента 7 ме е усетил най-точно - малко не съм съгласен с озлоблението, но определено я има досадата и най-вече неразбирането.
11 обаче е внесъл малко яснота по въпроса, "багажът" очевидно е голям проблем и за моми, и за разведени, за овдовели не знам. Така или иначе, всичко обаче опира до човека, едни търсят постоянство, други развлечения и сякаш това не се променя с възрастта т.е. "вълкът козината си мени, но нравът не".
И все пак въпросът ми беше по-скоро към жените, а жените се оказват значително по-скромни в изказванията си, от което ме хваща леко срам за злобата, която се изля в съседната тема от страна на "мъжкото" съсловие. Поне до момента се оказва, че жените са доста по-толерантни към евентуалния партньор, "мъжете" от съседната тема разкъсаха с думи една беззащитна жена, а покрай нея заклеймиха и всички останали самотни майки - леко ме е срам, не искам да ме слагат под общ знаменател с разгонените ергенаши на възрастта на сина ми.
Да номер 11 - отгатнал си възрастта ми, само едни 4 години са ти убягнали, питам се обаче с какво точно ме превъзхождаш, защото аз си мисля, че точно "багажът" е най-ценното, което имам. Апартаменти, коли, пари не са ми приоритет - ще кажеш защото ги имаш, а аз ще попитам на теб кой ти попречи за тези години?
Никого не упреквам, просто не ви разбирам, не разбирам на какво отгоре е огромното самочувствие на дъртите ергени, не разбирам на какво отгоре жените очакват от ялова коза яре.
Предварително се извинявам ако някой се е почувствал или ще се почувства обиден, но за мен мъж на 40 без жена и деца е мекере, жена над 35 без деца е също дала фира, уж зряла жена с деца, която има очаквания от дърт ерген е също нещо сбъркана ментално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d7473e45df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 25, права си, че само тук в България жените ЧАКАТ мъжът да им казва какви трябва да бъдат. В развитите държави жените САМИ се сещат да работят, да са домакини и да нямат "главоболие" вечерта в леглото. Живея периодично в Швеция, Финландия и Германия, та имам сериозен поглед над жените в тези страни.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd6efc63f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Приятеля ми е на 34,а аз на 23г.
Има момченце на 6г.
Заедно сме от 3г и и по-голяма и силна любов не съм изпитвала.Никога не ми е минавало и наум да го зарежа заради детето му,та то е част от човека,който обожавам.
Хора, дали с или без дете,човека Човек ли е всичко друго е без значение.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd6efc63f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ами приятел, ако си над 38-40г., неподържан, с ниско самочувствие, със заплата 600-700лв, без кола, живеещ под наем, еми то тогава не жена без ами и жена с дете няма да те вземе.
Както мъжете така и жените си имат изисквания за партньора до тях. Малко вероятно е заради децата ти да си нежелан особено, ако са големи и самостоятелни.
Една жена/мъж знае ли, че това е човека за него децата не го бъркат, освен, ако не са егоисти и самовлюбени до мозъка на костите си. От опит ти го казвам. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cfe87c1a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   21, думата приказка отваря - предполагам се досещаш кой ти пише.
Аз съм направил своя избор, престанал съм да търся правилния човек, но благодаря за добронамерения тон и за куража.
Наистина темата ми беше провокирана от погнусата, която изпитах четейки другата тема - честно казано очаквах "моминското" съсловие да ме разкъса с думи, но се оказа, че жените са значително по-толерантни от някои индивиди наричащи себе си мъже. Няма да бързам да свалям шапка, че не се знае какви още коментари ще последват, но ШАПКА на жените изказали се до момента.
Имам една тайна надежда авторката на съседната тема да е прочела и тази, няма значение, че някои я определиха като безсмислена. С темата си исках да провокирам нежното съсловие да мисли малко повече и да не залага на това, че ерген непременно означава необвързан и необременен - другата тема показа в достатъчна степен колко може да е необременен един ерген. Вярно, не всички са такива, както и не всички стари моми са "негодни", но понякога е много трудно, да не кажа невъзможно да се отсее зърното от плявата.
Темата ми е провокирана и от някои лични мотиви, имам познати, които упорито се "парят" с поредния ерген, но не си правят никакви изводи - на такива като тях искам да обърна внимание, а ако мога и да помогна с някакво светване под каскета. Поредната ми позната, след 3 неуспешни опита с ергени, най-после се ориентира към свободен мъж с дете, но и там успя да "осере" нещата (по нейни думи) - на нея не можах да помогна, но ако на някоя друга успея ще съм доволен.
Въпрос на виждане е, за мен жена над 30 без деца е също толкова непривлекателна като жена с дете на същата възраст за един ерген, аз обаче се опитвам да не нападам жените, които така са решили, просто не се занимавам с тях, а ергените хем са отвратени от "висналите задници и цици", хем не искат да гледат чужди деца, хем не искат да си пилеят парите по "парясници", хем не създават семейства с 25 годишните, а в същото време не прощават ако им се отвори парашута с някоя кака на 35.
Свят шарен, за всеки има място под слънцето, но когато малкото теле тръгне да учи стария вол как се оре няма как да замълча.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d724fd4b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз втори път с мъж без дете няма да се захвана. Друго си е да е адекватен к да знае кое как се прави.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1d6dffadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз проблем в казуса не виждам. Моят мъж има 14-годишна дъщеря от предишния си брак и от самото начало бях наясно, че детето ще е част от живота ни. Аз самата нямам деца. Нормално си живеем. Хлапето обича да е с нас, понеже винаги измисляме нещо забавно. Има си стая у дома за случаите, в които реши да пренощува. Майката е спокойна, защото знае, че сме отговорни хора. Ето сега - в събота - девойката си е поканила приятели на барбекю на вилата, та ще се видим в чудо с тийнейджърски купон, но това е нейният свят, а и по-добре веселбите да са на наш терен и под контрол, отколкото да се тревожим къде е и с кой е. Човек, мисля си, трябва да е страшен темерут, за да се натоварва от присъствието на едно дете. Още повече когато то е най-скъпото същество за човека, когото обичаш. Струва ми се, че проблем биха имали само жени, които истерично искат цялото внимание и любов за себе си или пък алчни и дезориентирани особи, на които ще им се свидят парите за учебници на детето, понеже не могат да ги пръснат за боклуци в мола. Но такива жени биха имали проблем с всяка връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cfe87c1a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   29, над посочените от теб години съм, подДържан и с всички екстри минимум Х2 от предположенията ти.
Очевидно не си ме чел вниматено, не случайно съм започнал с това, че въпросът ми е реторичен и не е нужно да го повтарям.
Не знам какъв е твоят опит (казваш, че имаш такъв), аз не се оплаквам от моя, само съм сразен от злобата, която се избълва в съседната тема, поразен съм от немъжкото поведение, по-точно приказки, на някои индивиди.
Еми приятел, няма как да си ми приятел - "ако си над 38-40г., неподържан, с ниско самочувствие, със заплата 600-700лв, без кола, живеещ под наем, еми то тогава не жена без ами и жена с дете няма да те вземе. ", това е точното описание на съвременния български ерген и колкото повече жени го разберат, толкова по-добре - за това ми беше думата, но ти ме провокира да се саморекламирам.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2e332f45d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз лично нямам нищо против мъжете с деца, но имам 1 въпрос към автора...Какъв е проблема с 42-43 годишните мъже, които нямат деца? По коментарите които си написал до тук имам чувството, че ги презираш, какво му е лошото да излизаме с такъв тип "ерген"?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bea692cc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ами да проблем е, най вероятно си търсиш жена да ги гледа. Коя ще се навие особено ако е млада и необвързана без деца, с кариера и положение и с очаквания за свои собствени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cd6efc63f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не би било проблем,поне за мен де.
Обичам децата,a ako те са част от мъжа,който обичам ще ги приема без проблем.
Имала съм връзка с такъв човек,но се разделихме по съвсем други причини,кариера,работа и т.н.
Общо взето човека е важно какъв е,а дали е тати или не няма значение,защото съм била и с ергени,но са ми съсипвали психиката и здравето.Всичко е до човек!
Ж25

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d88ee2943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   34, допускам да не си прочела последния ми коментар под номер 33 и затова ми задаваш такива въпроси.
Все пак всичко зависи от човека, в случая жената - ако ти търсиш само забавление, вероятно един ерген на 42-43 ще ти пасне повече от разведен с деца или вдовец (мразя я тази дума). Ако ти търсиш човек за стабилна връзка, ако не искаш да си еднодневка, а достоен и уважаван човек, надали най-разумното е да очакваш подобно нещо от някой, който години наред си е вял оная работа и все нещо не му е достигало в жените. Глиповато е да си мислиш (не визирам конкретно теб), че си нещо повече от останалите жени, които са били вече с този човек, че изведнъж този човек се е научил да уважава жените и е престанал да гледа на тях като на парче месо за изчукване. Не случайно писах, че темата ми е провокирана от една друга подобна - хвърли един поглед там и сама ще се убедиш за каква злоба става въпрос, за какво просташко мислене, за какъв дебилизъм.
Надявам се сега да съм по-ясен, не става въпрос дали презирам или не презирам някого, аз за ерген няма да се женя, нито за мома - става въпрос за елементарно уважение и зачитане на чуждите избори, погледни на какво я направиха жената, за нея ми е обидно защото е беззащитна. Мен ергените на по 42-43 няма на какво да ме научат, болшинството от тях не могат да се качат и на малкото ми пръстче, и вместо да ги е срам, че до тази възраст не са намерили сили да поемат отговорност за действията си, не само да създадат, а и да отгледат едно дете, да положат нужните грижи за една жена, за една връзка, те са тръгнали да плюят наред.
Специално за теб ще повторя, че въпросът ми е реторичен, аз съм направил своя избор, намерил съм човека си, който е от категорията на оплютите и нито една от плюнките не може да се отнесе до него, особено оная част касаеща отглждането на "чуждо" дете.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d88ee2943
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   35, не си ме чела внимателно, децата ми са отгледани, млади, необвързани, с кариери и положение - на децата си ли да правя деца?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c03b3166b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Най вероятно залиташ по моми, които пък от своя страна търсят ергени и затова не ти се получава. Смени критерия и търси някоя леля от твоя калибър.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7e17d827bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   мъж с дете, жена с дете - все хора изпълнили биологична си функция и най-често не им се ще пак да я изпълняват. търсят си партньор, ама все своите интереси гледат, все истории колко са изпатили, та да ги съжалиш. те са се уредили-дете си имат, а партньорът/партньорката е ощетен морално, емоционално и финансово. от опит: мъж с дете в присъствието на детето си се държи много отдръпнато от партньорката си, сякаш е забравил, че само преди часове е имал интимни моменти с нея. финансово: остава безработен, без средства или нещо подобно и познайте от кого иска пари! морално: други деца не му трябвали, с едно не можел да се оправи. Ако някой иска връзка с някого, трябва да има убеждението и смелостта да се справи с това, а не да шикалкави.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bcf13b5ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   40, естествено, че мъж с дете не е гаранция за стабилност и за това мимите да си търсят партньор сред ергените, а бракуваните да си се оправят помежду си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7428b05db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Към автора - може би такъв е просто твоят опит. Жена в подобна ситуация съм (деца на 12 и половина и 15 г. Имам). За мен се залепяха мъже, които не са имали брак и деца или женени, които търсят развлечение. Дори няма да си правя труда да чета обидните коментари по повод хора в това положение :) Тяхното житейско узряване предстои. За себе си - ще разпозная подходящия човек, но не ми е фикс идея дори мечта вече. Пожелавам да срещнеш Нея.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d38a16532c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Здравейте, аз имам връзка с разведен мъж с дъщеря на 27г. Нямам проблем с него... Но с дъщерята определено ми е сложно... Тя има приятел, с който живее на семейни начала, работи на прилична заплата, но в същото време идва у дома, във времето, когато сме на работа, почти ежедневно, взема си каквото й хареса от хладилника без да попита или поне да се обади... За мен е много неприятно да ми се разхожда някой в дома в наше отсъствие... Равностойно ми е на взлом... Ще говоря с него да й вземе ключа, но мисля, че ще загубя и вероятно ще приключат отношенията ни...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker