Защо никой не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо никой не ме харесва
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1396 пъти
Здравейте! На 15 съм и се чувствам много задръстена един вид, защото не мога да си намеря гадже заради ужасният недостатък, че съм дебела... На Опитвам да отслабена, но просто не ми се получава, не знам защо, просто толкова се мотивирам и на следващият ден CRUNCH, Моля ви помогнете ми как да се въздържа, не искам вече да съм задръстена искам да се променя, ако не заради гаджето поне заради себе си, защото ми писна да водя този ужасен уседнал начин на живот... Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ab0d8a084a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Опитай се да си наложиш дисциплина или посети специалисти по здравословно хранене, които да ти изготвят подходяща за възраста ти диета. Запомни - в никакъв случай не следвай диети, които си намерила в интернет, или някой ти е препоръчал - може да си увредиш още по-сериозно здравето.
След това се опитай да си намериш някаква възможност да спортуваш (бягане, каране на велосипед в парка, леки фитнес упражнения в домашни условия). Вярвам, че ще успееш. И да не ти пука какво мислят останалите (приятели, познати, роднини) относно това, което си или което правиш. Бъди мотивирана и дисциплинарана!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 002ace8180
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, не гледай, че хората около теб на 15 правят секс и "много се обичат". На тази възраст и аз си мислех, че ще умра без гадже, но истината е, че сега е момента да си живееш безгрижно. Ако ще правиш нещо го прави за себе си, другите неща идват след това. Аз лично бих ти препоръчала да спреш сладкото и мазните/тестени неща т. е. боклуците, с които всички се тъпчем. Опитай се да се храниш по-здравословно, не прави грешката да започваш диети, ще съжаляваш повярвай ми. Тръгни на фитнес или лека атлетика, плуване, каквато си избереш. Ако нямаш възможност можеш да правиш упражнения вкъщи, в интернет е пълно с клипчета. Препоръчам ти и зумбата като вариант, ходене пеша, вместо да взимаш асансьора се качвай по стълбите. Надявам се да съм помогнала. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4a9b1a41f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трбва ти надзирател. Човек, който ще те следи когато бъркаш в хладилника и ще те контролира. Освен това ще ти казва да правиш упражнения и ще следи за тяхното изпълнение. Ако не намериш надзирател, алтернативата е да се запишеш на някакъв спорт или друго с двигателна активност, и там треньорът ще изпълнява ролята на надзирател. А за останалата част - контролът на храната, трябва ти друго редовно занимание, далеч от хладилник и други хранителни източници. Може би някакъв курс, работа, организация, пансион. Мързелът е велика сила, а храната е опиум за емоциите. Трудно е сам човек да се пребори с тях, когато има пари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker