Тя иска и него и мен!Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя иска и него и мен!Какво да правя?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2326 пъти
Хай, момче на 18 съм, и от 2 години ходя с едно момиче, тя е на 22 и всичко беше точно докато разбрах че тя има и друг мъж много по голям от нея, над 40, видях ги и тя ми призна че обича и двамата... еднакво. Беше голям удар за мен, донякъде я разбирам той има пари, коли, яка професия, води я по места където аз не мога но още я обичам и когато той е на работа тя идва при мен, правим страхотен секс, но не искам да я деля с друг! Не мога! Тя ми казва че обича и него по друг начин и това ме побърква...! Не искам да я зарежа, пробвах се не е същото с други момичета, просто винаги чакам Тя да ми се обади даже да е в 6 сутринта и да си говорим за наши неща да сме заедно, тя също го иска, винаги ме търси когато може и ми е супер с нея, проблема е че живее при оня, много пъти съм и казвал да избере или аз или той, тя не иска и не е с него заради парите му говорили сме за това, тя каза - ти и той двамата заедно сте Идеалния мъж. Как да стане? Аз я обичам, сигурно и той също, не го мразя не мразя никой пробвам се да разбера и него и нея, но не мога. Не става! Само мисля как тя сега е при него и ако той разбере че тя още се среща с мен какво ще стане, . Приемам всякакви съвети, може аз да греша не знам, не знам даже дали той е втория за нея или аз!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: c9690d2051
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, съжалявам, че ти го казвам, но твоята е к*рва, ако беше наистина свястно момиче и те обичаше истински нямаще да погледне друг(или мисленето ми е просто старомодно). Разбирам, че ти е хубаво с нея, но животът ни е достатъчно кратък, че да го пропиляваме с грешните хора. За твое добро, не се занимавай с нея, когато намериш твоето момиче, ще разбереш що за човек е това момиче. Успешна седмица!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5b2f1dbd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оле горкичкият... толкова отрано животът да те сблъска с такава кофти ситуация...
Бягай, момче! Момичета има много! Ще те боли, ще ти се къса сърцето, но ще го преживееш!
В момента живееш в ужасен кошмар, който на никого не го пожелавам. Това е и против Природата, против моралните закони, против всичко... С този мъж вие сте конкуренти, може да се каже - смъртни врагове! От нея зависи дали твоят или неговият ген ще продължат да съществуват нататък във времето за човечеството... Бягай от тази ситуация и не се обръщай назад! Ти си човек, мъж, не си отрепка да те третират по този начин!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 66017f2d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оставяй я веднага при наличие на себеуважение естествено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 033f89ce6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Остани с нея и си я търпи.
Не искам да те обиждам, но при теб значението на думата "момче" се изчерпва с това, че пикаеш прав. Никой уважаващ себе си мъж не би търпял подобно същество като "гаджето ти", но какво ли се обяснявам… Такива мъже вече няма, а съвременните мъже харесват точно такива като твоята. Направо умират за такава, даже са готови да търпят изневерите ѝ и да угаждат на скъпи прищевки.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b1f0e30398
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Поздравления! Какичката те върти на малкия си пръст.
Не осъзнаваш, но тя е наистина с него заради парите, сериозно ли си мислиш, че би си признала?
Тя е с него заради парите му, а с теб е защото си удобен, забавлява се с теб.
Малък си за да разбереш жените, това че си с нея го доказва, както и че й вярваш на приказчиците.

Съжалявям, но тя е к***а, която тъче на два стана, защото така и отърва.
Ако тя скъса с него и на теб ще изневери, факт, че живее с друг, а търси и има сексуални контакти с други... no comment.
Колкото и трудно да ти е зарежи я, тя не може да ти предложи нищо освен секс, не те обича, защото човек може да обича само един, а в една връзка няма място за 3 - ти човек.
Намери си свястно момиче, не бъди последната дупка на кавала.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1dd54640cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, ти си в много неблагоприятно и унизително положение. Лично аз, на твоя място, бих я оставил и бих прекратил контакти с това момиче. Щом тя живее с онзи мъж, който явно е около възрастта на баща й, тя има връзка с него, а ти си любовник. Както разбирам, ти искаш приятелка и връзка, а любовника не получава това. Самия факт, че една жена е избрала друг мъж, без значение на каква възраст, би било изключително обидно за мен и повече не бих я потърсил, въпреки, че може все още да я харесвам. Ти си съвсем млад и мисля, че е редно да се научиш понякога и ти да отрязваш жените. Имай предвид, че на мацката й е сладко да получава всичко, само защото е млада и красива. Съответно никога няма да остави онзи и парите му.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a1f1968fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Проблема ти е, че не си... как да го кажа? Стабилен духом? Вкоренен? Вътрешното ти състояние трябва е като окото на бурята, на урагана. Всичко около теб може да ври и кипи, но в центъра цари спокойствие и нищо не трепва. При теб емоциите те повличат по-течението и ти се давиш. Отдръпни се мислено от цялата ситуация и анализирай без емоции положението, дистанцирай се от чувствата си, направи стъпка назад, пауза и прецени дали трябва да продължаваш по сценария в който си или се налага да промениш посоката. Така ще стигнеш до правилния отговор.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 90887bee85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На твое място бих се отдръпнала.
Не е нужно да си го причиняваш. Разликата между това да си с нея в това положение и да не си с нея е като някой бавно да ти чупи ръката и да паднеш и да я счупиш за секунди.
Пак ще те боли, но ще се излекуваш (дори да отнеме време). Докато си с нея, все ще те боли.
Нека и тя научи, че не може така да се отнася с хората. Понякога е трудно да направим избор, но на всички ни се налага в даден момент. Не е честно спрямо никой от вас да е наполовина и с двамата.
Успех
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a04f07c2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Той не й обръща достатъчно внимание и я ползва, а тя запълва тази дупка с теб. И двамата сте незряли. Спри да си го причняваш, идеализираш я, защото е недостъпна. А тя идеализира него. Обогати си социалната среда, отиди някъде сред хора, в планината, на курорт, събери нови емоции и ще ти мине, в момента се фокусираш, защото ти липсват силни други емоции, а тя определено ти предоставя силна емоция, макар негативна. Зарежи, махни, махни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9021b8f131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нали осъзнаваш, че освен единия член друго не можеш да и дадеш?
Не казвам, че тя е стока. Но не си се сблъскал с живота, ако момичето няма родителите може би това е единствения и начин да има къде да живее. Не оправдавам, но е лесно да се съди.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0076c11e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Автора съм, благодаря за съветите на ВСИЧКИ, но аз не искам да се предам и да я оставя на него. Защо да го правя, когато я обичам и искам тя да е с мен? Това ли е да си мъж да не се бориш за жената която обичаш? Може да не разбирам много неща съгласен съм, но знам че искам да съм с нея и мисля да говоря с него да не се занимава повече с нея, няма да бягам!!! Искам точно да изляза като мъж срещу него нищо че съм много по малък и по тъп сигурно, ok той е играча и ако и направи нещо, ако я зареже бремена или нещо такова? Не искам това за нея, той е много по голям и от нея и тя му се връзва, искам без тя да разбере да говоря с него и да му кажа да се разкара от нея, мисля че имам право на това?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ac897cf58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Пич, това е недостойно. Ти си като куче, което яде остатъците от господарската трапеза.

Ако и тримата бяхте наясно със ситуацията, положението щеше да е по-различно. Има хора, които нямат проблем да делят партноьора си и разграничават любовта от секса. Ти не си от тях. Събери воля и следващия път не вдигай телефона. Или и кажи, че имаш друг ангажимент. Поне да не не има за сигурна играчка.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a2108764a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   До автора - Какво значи да се предадеш?

Тя е избрала него,живее при него,не мисля че живее с него и има отношения против нейната воля.
Осъзнай се,бе момче!!!
Съгласна съм,да си уредиш среща с въпросния господин,но да му кажеш всичко,а не само да я "остави намира.
Поне ще научи,що за човек е малкото му гадже,надали ще й прости,а и също така и на теб няма да се размине,но не говоря за господина,а за "гаджето ти",която ще те зареже.
Много си глупав,но заради глупостта си ще страдаш.
Всички коментатори сме на едно и също мнение,ако ни послушаш няма да сгрешиш,но твоя воля.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 033f89ce6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, мъжът (и то мъж в истинският смисъл на думата) на първо място има достойнство и не би позволил други да го съсипват, особено на жена по такъв начин. Второ, такъв мъж би следвало да се бори за жена, която си заслужава, а такива в днешно време са малко. Жената също трябва да се бори за мъжа, а твоята вече те е предала, дори и се среща с друг с твоето знание, а ти като мъж, би следвало да я разкараш и никога повече да не я допуснеш до себе си, защото от нея жена за сериозна връзка очевидно не става. Да, никой не е застрахован от това да не изневери, но при твоята нещата са на съвсем друго ниво - тя излиза с двама, а щом сега го прави, вероятно ще продължи и за в бъдеще. Дори и да я "спечелиш", шансовете да се промени са 1% от 100% и отново ще ти се наложи да я делиш с друг наивник или загорелник. Просто пихиката ѝ е на к**вентия и се чудя как не го виждаш.
Тя може и да изпитва чувства към теб, но те е избрала, защото вижда, че си ѝ като кученце. Позволил си ѝ да ти се качи на главата и да се гаври с теб и тя се възползва от това, пък ти си се бори за нея. Да не си мислиш, че ще го оцени, защото жестоко си се объркал, ако смяташ, че ще го направи. Хората не напразно са казали, че от к**вата съпруга не става, а ако сега я зарежеш, ще си спестиш много болка и ядове. Разбираемо е, че си влюбен, но чувства се преодоляват.
Колкото до другият ѝ партньор - той не реагира на ситуацията, вероятно защото иска да оправя нещо младичко, а ти изобщо не му пречиш, или защото е на същия акъл като твоя.

Давайте, момчета, борете се за к**вите и потъпквайте себеуважението си в името на едното нищо! Тежко му и горко на всеки мъж, който позволи на жена да му се качи на главата.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 912a456501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Говори с него!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 90887bee85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От номер 10: разбирам, че искаш да се бориш за любовта си, но това може да се случи само, когато и от другата страна има същото желание.
Ти искаш да си само с нея, но тя не иска да бъде само с теб.
Освен това ти нямаш работа в техните отношения. Ако се набъркаш, можеш да предизвикаш негативни последствия за нея (не знаем какъв е другият - може да е агресивен).
Не можеш да принудиш момичето да бъде с теб. Единственият ти шанс е ако се отдръпнеш. Тогава ще разбереш дали тя наистина иска да бъде с теб или не. И е редно да го приемеш като мъж, ако тя избере другия. Но не позволявай да бъдеш втора цигулка, защото ще страдаш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f8cf508d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   момче, ти не си отговорен за нейния живот, разбери, че това си е нейният избор. Какво значи "Не искам това за нея, той е много по голям и от нея и тя му се връзва" - това е твоето мнение за нещата, за нея явно е голяма любов. Както ти тичаш след нея, така тя след него, балансът в живота.
Ти няма за какво да говориш с него, той не ти е никакъв и не ти дължи обяснение. Мацката е тази, която е избрала да бъде с него, а с теб запълва емоционалните дупки от този опит за връзка.
Запомни: непоискано добро не се опитвай да правиш, защото то може да е добро само в твоите очи. И я зарежи, такава мацка, която е с друг, а идва да ти плаче на рамото, не е за теб, просто си много малък, за да го осъзнаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker