Незабравената - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незабравената
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравейте, от доста време ме мъчи нещо и мисля, че е крайно време да го споделя, може пък да има файда от цялата тая работа.
Всичко започна там, когато се запознах с едно момиче, което е с 3 години по-малко от мен, не мисля, че е кой знае каква разликата, но има някаква роля все пак. Та, запознахме се (имахме общи приятели), почнахме да разцъкваме разни игри всяка вечер до никое време, гледахме сериали, филми, абе общо взето беше всичко, което искам. След месец тръгнахме съответно (от един град сме), всичко вървеше супер, бил съм поне с 5 момичета преди нея, но с никоя не бях усещал нещо подобно, дори и с първата ми любов. Просто беше различно, шибаното усещане беше невероятно (ще ме разбере всеки влюбен), но за съжаление всяко хубаво нещо има своя край. Освен наденицата де, тя е с два края, но нека не прекалявам с хумора, все пак ви говоря за нещо доста сериозно, поне за мен.
Дойде и момента, в който трябваше да се изнеса от града, понеже трябваше да почна да уча, че нали и пари трябва да се изкарват. Заебах ученето, естествено. Намерих си работа по специалността без изобщо да имам някакво образование, което все пак не е лесно, но не е и невъзможно. Отидох в големия град, знаете как е, квартири, съквартиранти, всичко е объркано, не познаваш почти никой и филма е много голям, когато се окажеш в стресова ситуация като тази.
От както заминах, нещо като че ли се промени в отношенията ни, не си говорехме вече по тоя начин, дето трябваше, дойде и периода, в който не си писахме няколко дни и въобще не знаехме какво се случва с отношенията ни, на мен ми пукаше прекалено много, но просто шибания инат за пореден път ми изигра супер лошата шега. Тя също реагира по този начин, естествено. Говорихме след това, опитах да оправя нещата, обаче явно съм я отблъснал по някакъв начин или ината и е по-силен от чувствата. Опитах се да я преживея, намерих друго момиче, бях с нея половин година, ама не беше същото.. Не го усещах по тоя начин, нещо куцаше. Опитвах се да се свържа с момичето от моя град, но тя така и не пожела да говори с мен, явно доста се е засегнала от станалото, а то даже не беше кой знае какво. Не е била с никой след мен, което ме успокоява по някакъв начин, както и това че дори и да ми чуе името изпада в супер странното състояние, поне така чувам от една нейна приятелка, която ми е по-близка. А да, забравих да спомена, че най-близката и аверка (или поне тя така си мисли) постоянно и говорела за това как не трябвало да ми дава втори шанс и тем подобни, голяма е интригантка като цяло, супер разкрепостена е и си мисли, че бих постъпил с приятелката и, както всички постъпват с нея, а тя има доста голям списък с момчета зад гърба си. Ясно ми е, че съм се държал като п*тка, но вече мина почти година и искам да оправя нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f509dd3673
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избираш си време, в което да отидеш до вашия град за няколко дни. Говориш с приятелката й, която ти е близка и разбираш кога въпросното момиче ще е там със сигурност. Единият вариант е: Отиваш до тях и я молиш учтиво да ти даде шанс да й кажеш всичко, което чувстваш и мислиш. (това обаче може да я ядоса, зависи каква е по характер). Вторият вариант е: Молиш приятелката й за съдействие - да ви уреди среща двамата или излизане в по-голяма обща компания, от която да можете да се отделите за момент и да поговорите. Третият вариант е: Звъниш й и я каниш на среща и й казваш, че искаш да поговорите. Внимавай да не притиснеш момичето, което харесваш, прекалено много, защото може само да я изнервиш и да я отблъснеш още повече. Поговори с приятелката й, за да знаеш долу-горе как се чувства, какво мисли, дали въобще иска да се връща при теб, или прави само напук и иска ти да ходиш след нея. И внимавай да не застанеш между две приятелки, защото няма да е никак приятно за никого от трима ви.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8c6e713a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на място и поговорете. Ако нещата потръгнат и е възможно, съберете се в един град.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 178bbcd4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си седнал да съдиш приятелката и че е била разкрепостена. А замисли ли се ти самия какъв си, след като веднага си тръгнал с друго момиче, към което нямаш чувства? Отговори ли си на този въпрос? Защото е меко казано противно от твоя страна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker