Държа се ужасно с приятелката си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държа се ужасно с приятелката си
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2042 пъти
Здравейте на всички читатели. От известно време имам проблем, който смятам за тревожен, защото предизвиква непрекъснати караници и средни между мен и приятелката ми. Проблемът е, че се дразня всячески от всяко нейно действие. В началото, за да ме впечатли наистина се държа по коренно различен начин, който особено ми харесваше, именно и заради това избрах да бъда с нея. С течение на времето обаче, тя олегна. Преди ме питаше за абсолютно всичко. Като се започне от това в какъв цвят да си боядиса косата и се стигне до това дали може да отиде на море с приятели. Също така в началото не правеше неща, които знае, че мразя. Например не пушеше пред мен, не си слагаше изкуствени мигли, не слушаше чалга в мое присъствие и тн. Всички тези, които ги изброих вече ги прави знаейки, че не ми харесват. И всяко следващо дори и най-безобидно нещо, ме подразва изключително много и започвам не умишлено да се заяждам и така няколко дни сме скарани и не си говорим. Но основната причина, от която започна всичко е, че спря да акцентира толкова върху мен. Преди винаги аз и бях приоритетен, а в момента прекарва време с мен, само ако и остане време. Причината да си измести акцента от мен не съм аз. Аз никога не съм си променял отношението към нея преди това. Предполагамата за всичко това е, че бях харесала точно този неин първоначален макар и изкуствен образ, и в момента всяко едно отклонение от него ме принуждава да бъда гаден, за да може да си я запазя такава, каквато си я харесвах. Но направо достигам до крайности. Не мога да повярвам, че и правя скандали за това, че пуши, и за това, че решава да излезе с приятелки вместо с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: d7c61a8004
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има си друг. Гориш след известно време. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ac32d119bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Минала е демо-версията. Сега я виждаш реална, а ще става и по-зле. Бий ѝ шута докато си млад. После изборът ще намалее и ще трябва да я търпиш или да я смениш с нещо подобно. Така че започвай да се оглеждаш за нещо свежо, а току виж това ѝ подейства и се осъзнае.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0e2e817434
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тя и приятелката ти се държи ужасно с теб, така че сте квит. Ако това те устройва си я търпи, ако не - кой откъде е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1470b7d060
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек може да се отдава напълно да кажем около година-две, после има нужда да бъде себе си пред другия. Всеки си има лично пространство и негови си интереси. Няма как момичето ти да не се вижда с приятелите си, само защото е обвързана. Тя няма магически да спре да слуша чалга, да спре да се гримира, да прекрати всичките си интереси и винаги да е руса, защото ти така си ѝ казал, че я харесваш. (Примерно руса, не знам каква е косата ѝ) Да кажем, че може да се съобразява известно време с теб, но ако заживеете заедно, тя не може винаги да е в компромис. В началото ти си знаел, че е пушачка, че има приятели, че слуша чалга, че носи изкуствени мигли и си боядисва косата, тя не се е променила наистина, просто за теб тези неща са почнали да имат значение. Да приемем, че сега спре да прави всичко от изброеното пред теб, а какво когато делите един покрив? Пушач е, ти ще виждаш, че тя излиза на терасата за да запали една цигара. Слуша чалга, ако ще и на слушалки, ти ще виждаш, че си е пуснала Азис. Отивате на пазар и вижда промоция на боя за коса, просто ще си вземе една кутия от рафчето, защото е решила, че иска този цвят. Приятелите ѝ ще ѝ пишат и звънят, от време на време ще ви идват на гости, а тя понякога ще излиза навън с тях... ще ти казва къде отива, но ти не си родител, че да те пита може ли. Преди да излезе ще се гримира и ще си сложи изкуствени мигли, защото тя така се харесва, а очите са си нейни и има право на избор какво да прави с тях. Пич, това са неща от живота и трябва да го приемеш. Честно казано са дребни гадости, нищо сериозно. Каква музика слушала, че излизала с приятели, че не те питала за цвета на косата си, че ѝ се пуши и запалила цигара пред теб, това си е тя. Не може винаги да ти спестява по нещо от себе си, за да има мир и да си щастлив. Не може да се държи с теб, все едно си ѝ дал живот и тя е длъжна да те пита за решенията си постоянно. Зрели хора сте, имате глави на раменете си, ползвайте ги за повече от украса. Не можеш да превъзпиташ голям човек, това се получава само с децата и то в случай, че имаш правилен подход. Ясно е, че момичето те дразни с особата си, но драматизираш прекалено много за дребни ядове.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ede4adccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   УЖАС! Що не те зареже?? Сигурно ти кръшка вече.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e50f68be4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има такива жени, а и мъже, правят се на каквото не са, за да те вържат и после ти се качват на главата. Опитват се винаги да си наложат своето и не ги интересува твоето мнение. На доста истории такива съм се наслушала, всички се свеждат до "тя много се промени след като се нанесе/брака/детето" и почват мъките. Ти си прецени какво да правиш.

Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cbfd590322
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно е решила, че не си струваш жертвите.

Alpha, ж. 29 г. от

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8f7da979b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   " Предполагамата за всичко това е, че бях харесала точно този неин първоначален макар и изкуствен образ, и в момента всяко едно отклонение от него ме принуждава да бъда гаден" - мъж ли си, или жена, не се разбира от написаното?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9578f39f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих те изтърпяла и един ден. Кой си ти за да и определяш дали ще пуши или не и дали ще излиза с приятели? Я слез малко на земята, не си център на вселената.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker