Така наричащите себе си 'светни мъже' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Така наричащите себе си 'светни мъже'
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте!

Темата е към мъжете, посещаващи сайта, които много често пишат за този типаж и определят себе си като 'свестни мъже'.

Мъже, бъдете така добри и направете тази тема 'наръчник - как да разпознаем свестните мъже'.
Ще е полезно за мен, също и за други момичета/жени.

*Условие - визията е без значение, не наблягайте на нея. Опитът ми показва, че няма такова нещо като - 'грозен/а = добър, а красив/а = лош', така че да забравим за визията, освен това, вярвате или не - тя не е определяща за мен, от нея, виждам само излъчването.

За по-лесно прочитане, отделяйте мислите си с абзаци, мерси :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: bdb2a1b7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Свестните мъже са такива като мене мухлювци, които дават на жените да ги командват.Свестните мъже нямат самочувствие и самоувереност и затова не ги харесвате. Лошите мъже имат семейства и бият жените си, като баща ми. В крайна сметка излиза, че лошото побеждава и по-добре(за тебе, не за другите) да си лош отколкото добър.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5f921e46a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Свестен е този който цени човека до себе си дава му пълна свобода да се развива не го ограничава от контактите му, не упражнява физически и психически тормоз и прави всичко възможно да помага на човека до себе си

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 16ae1c6b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ами според мен трудно може човек да бъде поставен в рамки. Хората се държат различно в различни ситуации. Аз се имам за свестен, но съм се държал и като пълен задник, с което не се гордея. Често пъти така наречените "добри момчета" имат тъмна страна, която в един момент се проявява.
Авторке, има достатъчно мъже и от "свестните", и от "лошите", и от наистина свестните. Ще си позволя да ти дам нестандартен съвет. Ако те привличат неподходящи мъже (лоши момчета или мухльовци), започни да работиш над себе си. Когато човек се променя и типажът на хората, които го привличат, става различен.
Иначе най-общо ще ти кажа аз като мъж какви качества се опитвам да възпитам у себе си:
- Мъж, който да уважава себе си и да се грижи за себе си добре - визия, здраве, кариера, интелект.
- Мъж, който да уважава жената до себе си НО (ВАЖНО) не повече от себе си. Мъж, който те качва на пиедестал и е готов да пренебрегне себе си заради теб, е червен флаг. Човек, който не уважава себе си, много вероятно да те направи нещастна.
- Бягай от мъже, които показват склонност към насилие и изневери. Понякога може да те привличат лоши момчета, но бягай.
- Мъж, който си държи на думата и не лъже.
- Мъж, който поставя мисията и принципите си на първо място. Ако мъжът тръгне да се променя заради жена, не е достатъчно мъж според мен. Ако една жена уважава вярванията и целите ми - добре. Ако ли не - не сме един за друг. Променям се заради себе си, но не и заради жени.
- Избягвай мъже като Номер 1. Не е нужно човек да е мухльо, за да бъде добър. Ако човек обаче се смята за такъв и няма самоуважение, това няма да доведе до нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4136735868
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво на #3. Много правилно и балансирано мислене. Впечатлена съм колко точно описа нещата.

Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 01aea743b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Женската логика е създадена за разрушаване на мъжката психика.
Обикновенно жените са тези, които от мъж с душа на мишка могат да направят лъв.
Също обаче е вярно, че именно жените от най -добрия мъж на света с поведението си могат да го превърнат в алкохолик и дори домашен насилник.

Мъжът и жената по природа не са равни. Равенство и равноправие има само в парламентарните закони, продиктувани от феминиско-еманципатични причини и….. задгробния живот. Но не и в природните.
Жената е призвана да служи и подкрепя мъжа!
Жени изберете правилния мъж, комуто да служите и подкрепяте с вашата тактика за постигане на неговата стратегическа цел!
Винаги мъжът трябва да е пръв в нещо.
Какво търсят мъжете и жените едни в други.? За мъжете, красива жена с приятен характер.
За жените, мъж със силен характер и приятна външност.
Всички други неща, дори прословутият интелект, май са само екстри, които подлежат на компромис. Разбира се, тук визирам тенденциите, не изключенията.

За съжаление жените са меркантилни - повечето не искат да ги купуваш, но пък приятелят им трябва да има пари, за да им завиждат приятелките.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e3210da4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И тук идва тънкия момент, че хората носим маски, можем да се държим по различен начин според ситуацията/целта и от там идва лафа целта оправдава средствата, всеки може да се прави на кавалер, всеки може да ти сваля звезди, реално никога да не можеш да опознаеш човека отсреща на 100%. Всеки от нас носи маска която може и да не я свали. А и за теб един мъж може да е свестен но в твоите очи, в чужди може и да не е. Така че е много трудно да ти се даде отговор. Всеки ти казва това което искаш да чуеш, но дали го мисли и чувства няма как да знаем. Често повечето се водим от емоции и по-рядко от разум. Та за това води се от емоциите то и без това разума няма да го чуеш "сърцето не пита".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 717771206e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам особен смисъл от тази тема. Свестните мъже просто сме заети и държани здраво от половинките си. Вероятно питането е за свестни момчета. За тях няма критетии и гаранции. Като такъв ме броеха за неблагонадежден. Даже при първия ми брак (продължил твърде кратко) ме изритаха бепардонно. Сега получавам само комплименти от разни "бивши познати" и други дами... но естествено без стойност за мен.
Така че много не умувайте. Слушайте сърцето си, не околните и - напред.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b939e404c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Свестни мъже.. доста интересно, но по-скоро субективно понятие според мен, зависещо доста от вижданията на жената търсеща "свестен мъж". Мога да ви дам само пример, а именно себе си. Опитвам да се впиша в това понятие и ще ти споделя върху кои точно сегменти работя.
Самоконтрол-Основата на всеки успех и фундаментално качество отличаващо мислещия от плявата.
Образованието, следвам в столичен университет и отдавам особено внимание да вникна в материята не просто да мина през нея. Работа.. за къде без работа, просто средство за препитание до завършване на образованието. Тренировки.. различни видове спорт с цел укрепване на тялото и добро здраве. Тотално изкореняване на пороци и вредни навици.. не се друсам, не пуша трева, не гледа порно, пия в много малки количества и то рядко, храня се добре, не играя комар, не ходя по курви, много много рядко ходя на дискотека само в особени случаи.. Разчитам на добро възпитание и ценностна система.. Живея с родителите ми на 22г. но по собствен избор от икономическа гледна точка с цел да заделям парите които бих дал за квартира. Помагам винаги и с каквото мога на семейство и приятели. Не се карам с никой, не влизам в конфронтации с цел да се докажа като мъжкар и винаги изслушвам отсрещната страна на разговора.. и така нататък! Не бройкам жените за едното ебане и чао!
Как да намериш ли такива като мен ли.. трудно с 1-2 до 3 часа свободни на ден. Давам ти жокер чрез някое от хобитата ми. Следвай качествените забавления: спортове, танци, спортни събития и други от този аспект!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e78f6f697d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 3. Въобще не си в час. Имам съпруг до себе си, вече 15 г., който буквално ме боготвори и обожествява. Повдига ми самочувствието винаги, когато ми е най - тежко. В най - трудните моменти е до мен. Знае как да ме извади от най - трудната ситуация. Непоправим оптимист е. Същевременно е отговорен и самоуважаващ се човек. Работи здраво, за да ни издържа, мен и децата. За него друг свят не съществува, освен семейството. Вече 10 г. става откатко ми е "забранил" да си харча заплатата, в
цялата я спестяваме.
От своя страна, въпреки че работя, аз съм самоотдадена на семейството си жена. Знам, че мъжът не е само работен вол, но и човешко същество с душа и той има свойте духовни и физически потребности. Отношението ни един към друг е взаимно. Всеки жест един към друг ценим и не слагаме на кантар, кой е дал повече или по - малко за другия. Аз съм късметлийка в този живот с такъв човек до себе си, а и знам, че истинската любов един път каца на рамото.
Всеки човек е с отделна психика и душевност, а и човешкия разум при отделните хора е на различно ниво.. Обощенията и квалификациите са най - пагубното нещо за самоидентифициране.
.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6ff9f2588d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   поредната преебана тема от глупави мнения...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e28892d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "Свестни" мъже и момчета се наричат онези мухльовци, които друго освен една гола "свестност", те друго не могат никому да предложат.

(Преди някой свестен задръстеняк да се разсополиви, написаното долу не е унивесрален закон, а само тенденция. Ако казаното от мен ви подпалва седалищните части, това говори доста зле за самите вас. )

Дефиницията: какво е свестен? Това е някой, който е вежлив, отзивчив, възпитан и като цяло приятен индивид. Това е. Хората, които се определят като свестни си имат определено име в английския език, който всички са чували - nice guys. Тука е иронията - тези мъжленца и момченца далеч не са толкова nice.

Background: момчетата навлизат в пубертета безоръжени - досега рядко са се мотаели с момичета, но изведнъж почват да им харесват (знам, че важи и за момичетата). Тъй като общуването сред момчетата е по-различно от това сред другия пол, те трябва да привлекат вниманието към себе си. Как? Някои просто го могат - чар, ръст, добър вид, подход, тия-ония. Но далеч не всички момчета го владеят това. Тези, които не го, те просто не са много интересни за момичетата и биват подминавани.

Към какво ще прибегнат тези не-толкова-интересни момченца? Редовно към добро, покорно, сладко, напълно бета поведение. Ще се самоопределят като "свестни" (nice) и ще смятат, че бидейки свестни, те ще са различни от "тъпаците" (тези, които за разлика от тях не са девствени). Свестничките смятат, че ако се държат добре с момичета и жени, това ги прави стойностни партньори.

Уловката: да се държиш добре е социален стандарт, а не повод някой да се разкрачи за теб. Да си nice/свестен означава (и се възприема като), че просто не си пълен боклук. Има доста (не ме грее за цинизма, който ще да се разреве от определението) умствено-изостанали жени, които насаждат стереотипа, че харесват лоши момчета. Същите са достатъчно прости, за да не загреят, че ако наистина харесваха лошо поведение, просто щяха да дават някому да ги пребива/изнасилва/ограбва всеки ден.

Малко вливане на акъл: нека всеки се замисли - наистина ли харесвате "лоши" хора? Такива, които псуват на светофара, се бият в бара, блъскат бременни жени по стълбите, крадат коли, изнасилват и убиват други? Единствената причина ако някой наистина си пада по това антисоциално поведение е ако същият/същата има няколко кръвни съсирека в мозъка. Кой обича такива гамени? Именно.

Хората си падат по качествата, които тези "лоши" момчета носят - увереност, сила, празни обещания, глупости. Те са истинските eye candy, те са това, което привлича еди-коя-си неопитна жена (която после ще мрънка, че всички мъже са боклуци).

Което ни връща към свестните ни момчета, които нямат гореспоменатите качества (видът, ръстът, парите, социалният статус или каквото и да е друго), които биха им позволили да им се размине неприемливото държание. Просто казано - хората, които се пишат за "свестни" нямат нищо отличаващо, те няма какво да предложат на партньора. Ако имаха, те щяха да го използват - хумор, харизма, общи интереси, каквото и да е. Но те го нямат и прибягват към аргумента на удавника - "Е да, но съм добър, жените са прости и не искат да бъдат третирани с уважение. "

Истината, която на никого не му стиска да я приеме: всички (мъже и жени) обичат свестни хора, когато същата свестност е искрена и необременена с друг мотив. "Свестните" далеч не са свестни, те очакват сексуална и/или емоционална компенсация за привидната им доброта. Държат се като плячка, но всъщност са хищници. Искат чрез емоционална манипулация да привлекат вниманието на другия пол, защото нито имат подхода към жените, нито каквото и да е друго, което само по себе си да им придаде стойност като индивиди.

Как да разпознаете свестните мъже? Вече ги познавате, тях и свестните жени - това са хората, които наистина са ви приятни и просто знаете, че можете да разчитате на тях.
Как да познаете "свестните" мъже - огледайте се тук.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d57d244b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ми стана ясно авторката като е сложила думата "свестни" заобиколена от апострофи? ! Объркала е символите или е нещо което не знам? Ако все пак идеята е била кавички - явно авторката не харесва свестни. А ако свестният мъж не знае кога да "тропне" и да "свали" на земята самозабравилата се жена (а наистина много рядко има жена да оцени такъв мъж), то тогава той минава за мухльо. И единственото негово "право" е да носи пари. Удобно ползвателката
на свестен мъж, използва старомодното мъжът да носи пари, а тя да се отдаде на свободия - да не си гледа децата, да ходи да пиянства, да изневеря. Всичко това с благословията на феминистките (това е върховен израз на "равноправието" при "жената"). Та такива мъже са на много грешен път, ако мислят че колкото повече дават някой ще им каже: браво!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 23da600f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   до 5
Ама ти не млъкна и не се спря-спамиш всяка тема с мизоганските си комплекси
За теб всичко е феминизъм и подчиняване на еди кой си-пич, взимай си хапчетата и се лекувай, или заминавай в страните от третия свят, там жените се третират като добитък, не и тук обаче
Страшно ти е ограничено мисленето и психиката. И ако искаш да обвиняваш някого за този факт, започни от майка си и баща си-дали са ти напълно погрешен старт в живота!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 184b3a5a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Като мъж съм се уверил, че 'свестен' за една жена е този , който за момента удовлетворява изискванията и.

Като е млада и необвързана - свестен е този, който е купонджия, води активен нощен живот и пръска пари по нея.

Като се омъжи - свестен е този, който си седи в къщи, помага в домакинството и дава всичките си пари на нея.

Жалкото е, че мъжете са или единия или другия тип ;)

От там и "трагедиите" от типа - допреди да се оженим беше свестен, сега е мързелив пияница и гуляйджия, който си харчи парите по заведения и жени ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 63be64ce25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14 а има и трети - търсещ богата жена.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 56ec43d531
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   За мен свестен (да не се бърка с посредствен) е този, който е отговорен, честен, неагерсивен, верен, работилив (но не и работохолик), силен психически (демек не се поддава на отчаяние в трудни моменти), този, който успява да намира в баланса в отношенията (нито да те мачка, нито да е изтривалка на жената), добрия лидер (да не се бърка с тиранин), подкрепящ, споделящ, благороден, даряващ средства, широкоскроен, в мир със себе си, незавиждащ на другите.

Общо взето човек, умеещ да намира баланса във всичко - нито да е nice guy, нито да е грубиян; нито да е работохолик, нито да е мързелив; нито да е прекалено скучен домошар, нито да е хипер активен купонджия; нито-нито... сханахте идеята.

Бягай надалеч от лъжци, интриганти, биячи, нискочели татуирани анаболни батки, курвари, алкохолици, наркомани, работохолици, мързеливци, мамини синчета, нерешителни и неинициативни, депресари, неуверени, комплексирани, завистиливи.

Пояснявам, че съм мъж, така че горното е по-скоро съвет, произхождащ от наблюденията ми. Не твърдя, че съм свестен.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 562bc0d062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мразя "свестни" хора! И мъже и жени. Човек трябва да бъде личност, а не клише.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4e86c4a9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16, съгласен съм с теб, с едно изключение.

"неагерсивен"

Напротив. Един мъж трябва да е агресивен. Не в насилнически смисъл, освен ако не се наложи, а инициативен, готов да направи първата крачка, да защити активно семейството си, тезата си, работата си.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4db4182602
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, за какво ти е свестен мъж? Жените си падат по лоши мъже, после ревът. Когато си добър и светен, всички ти се качват на главата. Когато си лош - всички те уважават. Няма да ти хареса, но за съжаление е така - живеем в циничен свят.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 13e5392ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   1. Свестен мъж е, който не търпи полигамни курви и им бие шута на време.

2. Другия тип са, „мъже” тип - путки, които търпят курвата от страх да не са сами. Най- жалкия тип, които биха изтърсили бисери от типа - „Какво като са ебали жената? ! Да не са ебали мен... ”

3. Другия тип са „биячите”

Първия тип въплащава всичко най- добро в мъжа. Енергичен, работлив, успешен, верен, сериозен. Дава всичко от себе си и очаква да му се отговори със същото. Мечтана плячка за всяка курва с криви сметки, често попада на златотърсачки поради наивност или влюбване... Понякога им провървява и намират истинската жена. Всички жени искат тоя тип за съпрузи.

Биячът, е своеобразен общински бик. Ебе, бие и зарязва. Понякога се намира някоя мазохистка, която да го трае, но в повечето случаи оставят армия от копелета с които друг да си чупи главата.

Втория тип, мъжете- путки, са мечта и последно пристанище за всяка поувяхнала курва. Като се набеснее и сртоши една гора пишки, курвата има нужда от убежище и някой да се „грижи” за нея и евентуално 1-2 хлапета с нея, направени „погрешка”...

Съвременната жена не разбира една проста истина-никой не обича курвата. Да, става за ебане и толкоз.
Няма филм в който нещата да свършват добре.

Едно общество, една цивилизация зависи от съвестта на жените.
Жената прави мъжа, може да му даде криле, да твори, работи, да я брани, да воюва за нея... може и да го срине за секунди с предателството си...

Сегашните жени в голямото си болшинство, за съжаление са просто курви. Някои прикрити, други откровенни курви... дори по-лошо - проститутки. Правят сделки с путката си. Смятат я за дар или валута с която постигат целта си. Така и възпитават децата - сделка. Изгодна. Възпитание в битова проституция. Секс срещу лукс и удоволствия. Сега, веднага и на момента. Не искат да изградят с човека до себе си заедно благата, а на готово с някой мерзавец...

Истинския мъж е откърмен и възпитан от истинска жена. Майка, която е била достойна съпруга, която му е предала правилните ценности и му е показала, как да бъде наистина мъж...
Другото са, хора с психични отклонения, деградирали, травмирани личности, които само изглеждат като мъже, имат атрибутите, но са просто психари.

Истинския мъж ще се пожертва за теб, ще влезе в огъня, би приел да го убият дори за да те спаси...
Защото за него си Единствена...

Днешните жени сте съблазнителки, гласите се и се тъкмите, да ви харесват и желаят всички. Щастливи сте, че като минете предизвикателно натъкмени, сте надървили всеки, който ви види. Извтатени сте и имате поведение на разгонени кучки, след които търчат десетки псета с изплезени езици, които ще ви дадат всичко и ще ви кажат всичко, само и само да ви имат...

Това ви харесва защото сте се извратили, защото е сладко, весело, вълнуващо, приятно...

Това което написах е общо казано. Нека не ми се сърдят ония дами, които са далеч от общата картинка - напротив, нека се радват, че са истински жени и справедливо и заслужено са обичани от мъжете до тях. Разбира се има и мъже, които са срам за пола си. Тук не става въпрос за противопоставяне между мъже и жени. Има всякакви ситуации и примери, за лоши мъже, които наистина се държат отвратително с добри жени...

Но общата картинка е такава. Всички знаете, че жената има редица преимущества. Ако една жена реши, буквално за секунди може да си осигури секс, при мъжете не е така - нали?

Това е силата на жената. С това тя злоупотребява.
Мъжът в друго е силен. Той създава благата. С това най-често злоупотребяват жените.
Мързеливи използвачки, които само искат и никога не е достатъчно.

До номер 13,
Много се вълнуваш и пращаш хората в третия свят...
Бъди сигурна, че там жените не са се обезобразили като вас - модерните, самостоятелни и независими... „жени”

Заради вас, съвсем скоро ще сме в четвъртия или петия... или не знам на кой свят вече.
Помните в Германия, Кьолн, една коледа, как се гавриха и изнасилиха стотици жени в една вечер... т. н. „мигранти” побеснели животни с религия, която им позволява да са абсолютни изроди... Нямаше мъже, да ги защитят... Няма как, нация с мъже дресирани, в която има неписан курвенски закон - „Петък вечер”... (които са живяли дълго в Германия, знаят за какво става въпрос), да се защити...
Защо мъжете им не ги защитиха? Защото?
Защитава този, който обича. Простичко е.
Не знам дали ти се вярва, но дори да не отидем в третия свят, той със сигурност иде тук при нас. И ония патки не вярваха, че ще ги изнасилват по площадите в собствения им град, в собствената им държава...

Тоя феминизъм, който се наложи постепенно, да, работи, но в условията на мир. Забравихте какво е война и въоръжен конфликт. При една война, в която всеки ден ще се чудиш дали ще оживееш до вечерта, всичко ще приключи.
Мирът е ценност, ако е желан и липсва. Сегашната содомия, която е се води за мир - ражда извратени личности и ще запали света.

Забравихте, какво е да си жена. Забравихте си мястото.
Не раждате, а ако раждате, не възпитавате... мързи ви просто.
Не ви трябва мъж. Трябва ви глупак с пари и още няколко глупаци с големи членове... може и още няколко, да ви обясняват колко сте уникални...

Кажете си го ясно. Може ли?

Казвате си го разбира се... Като се контите пред огледалото, за среща с поредния овен. Смигате, усмивка.... парфюма и....

„Ти си момиче! Разбий го и тоя! Аз съм страхотна кучка... ”
Смигате си за последно и.... Напред.


Сега чакам еманципитаната дама, да ми обясни надълго и нашироко, колко съм комплексиран и смотан. :)

Не си играйте с готините пичове. Не правете света глобален бардак. Мили дами, бъдете жени - не кучки. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker