На какво сте способни, мъже, за да... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На какво сте способни, мъже, за да...
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1555 пъти
Здравейте, мъже!

На какво сте способни, за да:

-правите секс с жена, която харесвате само визуално;
-правите секс с жена, която харесвате и като личност.

Как подхождате и в двата случая, и разликите в подходите? Какви са действията ви, колко време сте готови да отделите, на какво сте способни, например на - компромиси, лъжи, търпение и т. н., избройте нещата, които прилагате в двата случая, и ако има разлики в тактиката, обяснете.

*Поведението на жената е без значение, има 'лесни' има злобни, има надути, има недостъпни, всякакви, но... представете си, че жената е нормална и в двата примера на нашата тема, само че, едната я харесвате само за секс, докато другата - за връзка.

Какво отдавате от себе си в случаите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 212cd41e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При всеки конкретен случай е различно. Бих обобщил: във всички случаи заострям вниманието си без да го показвам. Подхвърлям фрази и наблюдавам за отговорите и реакциите. Когато е само за секс - по смело, по-интензивно, може и леко вулгарно. Когато е за нещо повече - с повече такт, внимание и търпение. Ако една жена е навита само на секс и е обиграна, тя не прекалява с "размотаването". Както и обратното - не е разумно бързо да "даде" ако се надява на нещо повече.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 400b22785a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо :)) с-ката и часовника за 50к сами ще свършат работа :)) нямате си и идея колко са жалки хората за пари.. но това е ваш проблем :))

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 73dc01d2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Е при мен нещата не стават точно така...
За визията е достатъчно да не ме отблъсква, защото съм твърдо убеден, че има някаква връзка между външност и вътрешност, ако мога така да се изразя. Може би условието е да не е нацапотена и нагримирана, т.е. да не се опитва да чийти.
Оттам-нататък следва един доста дълъг период на опознаване и сближаване, поне 2-3 месеца, но може и повече, без да имам в началото ясно намерение да я таковам. Може през този период да не си паснем, или да ме отблъсне с нещо. Ако всичко е ОК, то почти неусетно и за двамата привличането започва да набира скорост: срещите и приятните моменти заедно зачестяват, разговорите, културните занимания, ходене по планини. Паралелно с това вървят в началото съвсем безобидни жестове, като стискане на ръката за здрасти и за чао, понякога прегръдка по тези поводи. И всичко върви в тази посока, като е очевидно и повече от ясно, че и двете страни свикват със ситуацията и нямат нищо против. Постепенно следват все по-дълги прегръдки, в един момент целувка, и след нея всичко се развива много бързо! :)
Така че нещо специално да правя... по-скоро не. Да, със сигурност има някаква симпатия в началото, но това нищо не означава... Ежеседмично срещам десетки жени, които чисто визуално "бих боднал", но си знам, че това са глупости, и че шансът човек да остане силно разочарован от рязкото разминаване между форма и съдържание, между фантазии и реалност е огромен.
Понякога далеч по-невзрачни момичета, които изобщо не са попадали в неволно водения ми списък "за бодване", при опознаване и сближаване са се оказвали страхотни партньорки.
Според мен това е Божа работа. Дали ще си паснеш с някого или не изобщо не зависи от разни техники за свалки, които хората си измислят и се опитват да прилагат, нито пък можеш да знаеш предварително дали искаш една жена за връзка... Всичко това се разбира по време на опознаването и сближаването.
"Бързата кучка слепи ги ражда" има една приказка. И в тези отношения е така. И изобщо не е все едно, дали жената е "лесна", злобна и т.н. Мен подобни небалансирани личности ме отблъскват и отвращават. Общувам само с хора, които са приветливи, разбрани, често усмихнати и с положителна нагласа към живота, не гледат само да те натоварят с техните глупости, а понякога се интересуват и ти как си - какво ново и интересно около тебе.
Всъщност по абсолютно същия начин се сприятелявам и с мъжете, само че там нещата си остават на ниво приятелство и взаимни (несексуални) симпатии. В повечето случаи и с повечето жени до там стигам, само че с някои, които са ми особено симпатични в един момент просто прекрачваме границата.

Та това, което си написал/а много опростенческо ми се вижда, или за много елементарни и първосигнални хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 906c05f63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, очевидно не си е лягал с качествена жена до сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker