Как се държите с човека до вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се държите с човека до вас?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1191 пъти
Здравейте, хора! Това е малко по-различна тема. Всяка връзка е различна. Интересно ми е вие как се държите с човека до вас? Какво правите през свободното си време заедно? Какви теми на разговор говорите... или какво точно бихте искали да промените по отношение на партнюра ви. Ще се радвам да споделяте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 222b670803
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това ми е болната тема. Много ми се иска да бъда по-добра, но сякаш не ми е възможно. Понякога се чувствам провокирана, ядосвам се и викам. Понякога разговаряме за връзката ни спокойно, ненадейно ми идва някаква глупост в съзнанието и се натъжавам. Всеки е пристрастен в собствените си решения, всеки е емоционален за важните въпроси, но някак ми се иска да съм по-добра, по-разбрана, по-търпелива. Старая се, понякога постигам успех, а друг път провалът е с гръм и трясък. Готвя му любимите неща, вкъщи е подредено, грижа се за котка, която изобщо не исках, но той я обича. Заживяхме заедно преди година. Сега вече виждам много плюсове в срещите с цел мотаене из града. Времето ни изобщо не е разпределено, накъсано е между задължения и индивидуални удоволствия. На практика живея с някого, но това почти не се усеща. Той сяда на компютъра, за да се чуе с приятели, евентуално да изиграе някаква игра. Аз гледам филми и чета книги. Правим паузи за 2 разменени изречения, за целувка. Когато си говорим, темите преминават една в друга много бързо. За какво говорим? Не знам. Говорим за котката, за колата, за работа, за изминалия ден. Понякога говорим за физика, за литература и за характери. Друг път се закачаме, смеем се по цял ден, щипем се, гоним се из апартамента, боричкаме се в леглото. Има дни, в които изживяваме приказка, а има и други, в които ни иде да се гръмнем. Приемам, че това са нормалните връзки и няма нищо по-специално в моята. Не винаги съм добра, но искам да съм по-добра и полагам усилия да бъда.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b69f41864a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам връзка но темата е добра. Ще я следя, надявам се на коментари.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 13e47f22bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В най-приятната ми и успешна връзка сутрин правехме секс, после отивахме на работа, вечер импровизирахме (не говорехме за работа и колеги, освен при по-сериозни случки, идеята беше да не пренасяме работата вкъщи, но все пак му споделях повече) - или обикновен ресторант, или по-специален, или си пазарувахме за вечерта, сготвяхме си с чаша вино и
-играехме видеоигри на телевизора
-гледахме филми и се галехме
-правихме секс
-занимавахме се собствени интереси и хобита в различни стаи
-канихме хора на барбекю веднъж седмично
-излизахме на бар веднъж седмично
-ходихме на гости на други хора
-отивахме на кино
В почивните дни същата вечерна програма, а през деня правихме секс сутрин, после излизахме да пием кафе, секс след кафето, после избирахме как и къде ще се храним за обяд, следобеда той правеше спорт в хола с приятели, а аз пиех чай и им правих компания. При хубаво време се разхождахме в града или в някой парк.
Горният коментар спомена котка, тъй че се сетих, че хранихме и галихме котката на съседите - хем имаш котка, хем не й чистиш ти. Чистихме поотделно, веднъж седмично, той половината апартамент, аз другата, той переше и миеше банята, аз се грижих за уюта в апартамента - картини, цветя, дрънкулки... имахме две пасти за зъби, защото възникна проблем, че аз я стискам в горната част, а той си я харесваше готова за експлоатация. Капакът на тоалетната нагаждахме според собствените си нужди, там е нямало пререкания, както и при смяната на тоалетната хартия. Аз пазарувах с моя бюджет, той плащаше сметките, наемът деляхме. Той имаше интереси в областта на физиката, микро, макро, микробите, технологиите, политиката, философията, спорта и порното, както и добър черен хумор, теми за разговор не ни липсваха, но пък отделно прекарвахме достатъчно самостоятелно време, за да не се изчерпим, да се саморазвиваме в нашите области, лични интереси и хобита, в такива моменти комуникирахме през скайп, когато някой иска нещо да сподели, макар и изолиран, заключен в съседна стая, за да си гледа порното, имах връзка с него. Някои вечери излизах самостоятелно с приятелки или колеги, той беше повече домошар, което не е чак толкова лошо, защото го имах вкъщи на сигурно, пък не се налагаше той да търпи женски разговори или разговори в свера, която не го вълнува.
Карали сме се за пастата за зъби, относно фактът, че беше стиснат и около 3 пъти за 3 години да ми е платил кафето, и заради факта, че говоря на сън, след което си купи тапи за уши и ми дунеше, че го заболяват ушите.
Не сме пробвали да се променяме един друг, а се напасвахме и търсихме решения на конфликтните ситуации, като примера с пастата за зъби, просто се купуват две пасти за зъби и всеки си я стиска както му доставя удоволствие.
Държали сме се с тотален респект един към друг, никога не съм си позволявала да нараня его-то му като му уронвам престижа или с излишни забележки, нито той си е позволил да отбележи изникването на някоя случайна пъпка, примерно. Сред хората сме действали като екип, като сме вземали позицията на другия, независимо дали не е направил някакъв гаф, сме се защитавали и сме си пазили гърбовете. Никога не сме обсъждали връзката, някак ни беше ясно, че щом сме един с друг, пък и живеем заедно, значи всичко е наред, може би се дължи на моралните ни възгледи, които дават сигурност, че няма да бъдеш излъган, предаден, отхвърлен, изоставен... Разделени сме поради факта, че той не искаше деца (за него обществото няма бъдеще), а аз исках. Оттогава поддържаме ежедневен контакт през социалните медии, но се намираме доста далеко един от друг. За 13 години дискусии, не сме стигнали точката да няма какво да си кажем - винаги има нови филми, книги, игри, сайтове, хора, идеи...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4006314a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами.. Аз смятам, че връзката ни е много добра. Споделяме си абсолютно всичко, говорим си за всякакви работи, всякакви теми колкото и странни да са.. Може длри шреди лягане да се сетим да си говорим за извънземни, природни бедствия.. Мечтаем си заедно.. Отдавна не сме имали караници, за година и няколко месеца да са били 2-3 по-сериозни, но някак си винаги намираме начин да се оправим, дори когато някой от нас е ядоаан на другия и изведнъж да започнем да се смеем.. Единствено ми се иска той да е мъничко по-малко ревни, защото заради минали негови случки във връзките сега трудно се доверява. На мен ми вярва, де, просто изведнъж нещо му бъгва в мозъка :д но не се държи зле с мен в никакъв случай, по-скоро пидхожда като на шега. Много ми е миличък :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e4e774a798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Говорим, доста говорим още от самото начало, но не всеки бългърски мъж е склонен да го прави. Аз го питам задължително как е минал денят му, питам го как се чувства, какво той би искал да прави. Примерно ако на мен ми се ходи по магазаните, а на него му се спи го оставям вкъщи да спи, така като се прибера и аз щастлива и той отпочинал. Сега последно купувахме бебешко креватче, видяхме какво има в Икея седнахме и обсъдихме и купихме нещо за което и двамата бяхме ок.
Но в началото на връзката ни не беше така, имаше време в което трябваше и двамата да се нагодим един към друг.
Примерно при него неговата майка е била домакиня и е правела всичко, което каже бащата, а при мен баща ми прави всичко каквото каже майка ми. Тези модели от детинство се появяват в собствената ти връзка. В началото приятеля ми плануваше всичко, безрдори да ме пита дали искам да го направя. Или пък често за едно и също нещо мислим и двамата едновременно и всеки от нас има начин да го направи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 62b62973c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много общо е зададена темата. Отношенията между двама души са цяла вселена. Но все пак ще се опитам да отговоря. Винаги синхронизираме плановете и ангажиментите си. Т. е. аз ще се прибера по-рано и ще направя мусака, той ще се прибере по-късно и ще донесе хляб. Когато единият от нас види, че другият е пренапрегнат, преуморен или изнервен, измисля някакво развлечение - например излизаме на вечеря навън. Вечер обсъждаме как е минал деня и правим планове за следващия. Заедно избираме музиката, според настроението си, но най-често това е класика - Моцарт, Вивалди, Бетовен, Шопен. През уикенда отделяме единия ден само за нас. Ако в събота вечерта имаме приятели на гости, то неделята не мърдаме никъде. Това е денят, в който аз приготвям някакъв по-интересен специалитет. Кулинарията също е начин за пътуване. Веднъж неделята е посветена на грузинската кухня, друг път - на индонезийската, после - на мексиканската и т. н. Веднъж седмично обикновено посещаваме някакво културно събитие - концерт, театър, изложба. Два пъти в годината пътуваме до някоя чужда дестинация. Не сме богати хора и не може да си позволим екзотични почивки, но в Европа също има достатъчно забележителности. Когато времето е подходящо, правим пикник сред природата. Лесен, евтин и чудесен вариант да разнообразиш ежедневието си и да презаредиш батериите. Имаме правилото никога да не си лягаме скарани. Ако е възникнал някакъв конфликт, защото и в най-добрите семейства това се случва, той задължително се изяснява преди да си облечем пижамите. Това важи за всички недоразумения. Всеки споделя честно как се чувства и казусът се изяснява. Ако съм се почувствала обидена, то го казвам в прав текст и обикновено той се извинява. Както и обратното. Аз лично много обичам да му правя подаръци, особено дрехи, просто ми харесва мъжът ми да изглежда добре. Той пък охотно помага в домакинството; не може да готви, но чисти с прахосмукачка, пуска пералня и простира, поправя разни неща. Ако през нощта аз ожаднея, той става и ми носи чаша вода. Аз пък още от вечерта зареждам кафемашината, защото мъжът ми излиза рано и е по-приятно само да си пусне кафето. Приятелите са общи, парите са общи и се разпределят по приоритети. Сега, като систематизирах нещата така, си мисля, че може би доста добре сме организирали живота си. Единственото, което имам като забележка към съпруга си, е, че е прекалено всеотдаен към хора, които не оценяват добрината му. Той се лишава от време за почивка, за да помага по всякакъв начин на полупознати екземпляри, които чисто и просто го експлоатират. Вечно някой е в "бедствено положение", и вечно той е там. А после се прибира напълно съсипан у дома и няма желание за нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker