Объркана съм от живота.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм от живота....
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2580 пъти
Здравейте, на 22 години съм.... моята история е доста дълга м оже и да ви доскучее но...

Всичко започна преди 6-7 години... като един типичен бурен обичащ живота пубер ( същото време залягащ над учебниците и мислещ) се наслаждавах на всеки миг всяка секунда... всичко. И преди въпросните 6-7 години започнах работа в едно нощно заведение. Ставаше въпрос през ваканцията да си изкарам някой лев за да мога да си изпразнувам както подобава рождения си ден с всички приятели.

Една вечер прибирайки се към вкъщи изведнъж спряха 2 коли и ме качиха в една от тях. Опряха ми нож в гърлото и ми казаха че ще ми бъде мн хубаво като се запътиха "нанякъде" - с мен. Окаазаха се едни роми идващи често във въпросното заведение. След около 10тина минути пристигнахме пред един ужасен хотел в центъра на софия където направо ме завлякоха - в стаята. Взеха ми сок и шоколад и ми казаха че ще ми е много хубаво - аз плачех и виках през цялото време - а през това време ми се обясняваше как никой няма да ме чуе, пускаше ми се порно, наблюдавах как някакъв черен си мие работата в банята.. в тази ярка картинка дойде едно от въпросните същества което почна да ми разтваря краката и да се опитва да ми сваля панталонките... аз обяснявах че съм девствена така и така... сигурна 30тина минути минаха в рев, викове и молби - Е.... имах ангел хранител който ме опази от тази злокоба - захвърлиха ме. В крайна сметка се опазих... няколко месеца не говорех мн мн въпреки че не ми е в стила накрая проговорих. Споделих с приятелите си и малко ми олекна. Едно беше сигурно тежко го преживях, но дали го преодолях?

Животът ми винаги е бил изпълнен с много емоции импулси забавления желание за всеки един миг край мен изобщо много цветно и винаги съм се опитвала и съм била весела, добра, обичаща хората, дори доста често да не кажа винаги - мн мека. Имах страхотна компания мн добри верни приятели, имах си гаджета не едно и две (но разбира се от тези детските :) ) и поотраснах малко когато се появи един мн мн мн настойчив мъж в живота ми. След дълго настояване той ме склони да "тръгнем " а в последствие ми беше и първия... но дали не направих огромна грешка? той много ме обичаше - няма спор до ден днешен е така. Но аз го обичах като приятел като мой мн добър приятел. Дори това че си легнах с него беше отвратително и ужасно сякаш... абе беше ужасно... мн бягах ама бягах бягах и накрая няма измъкване иначе ти се сърди че не си го обичала и т. н. (той е по голям от с мен с към 10тина години)През това време обаче нещо потрепна в мен при срещата ми с една жена с около 20 години по голяма от мен. първо ми беше като приятелка после като майка накрая обаче нещата избиха на перверзия от която се като се замисля ми става мн гадно ама факт. Изживях най красивото хубаво и неземно нещо на тази земя - боже боже боже нежност разбиране еднакво мислене сякаш беше някакво ужасно хубаво красиво интелигентно мое копие във всяко едно отношение. Гледах си телефона смса пристигаше, вечер заспивах с мисълта как ще чуя този глас на сутринта и дори заспивах с този глас до 3-4 сутрина. Лежах си на леглото и гледах в тавана като дрогирана. Не можех да дишам, въздух не ми стигаше. Когато държах този човек под ръка ми изтръпваха лактите, коленете краката главата всичко което мн противоречеше на схващанията ми за материалната причина на нещата. Дори си мислех че някви дежа вюта ми минават като кадри и че този човек съм го познавала, че съм държала тази ръка, че съм виждала тези очи, че съм чувала този глас.... боже на всеки му го пожелавам ама да е в нормален вариант... и да се опитвам да описвам нещо - малко ще е. Понякога се чудя дали не съм отделяла в мозъка си някви вещества с наркотично, опиоидно действие - може би. Ама интересното беше че беше взаимно - против всички закони на земята на небето навсякъде. На най големия си враг никога няма да му пожелая да живее по такъв ужасен начин които тежи като една огромна котва, каква котва то едва дишаш от тая тежест. Беше като едно пиянство или дрога. Най-гадното ходех с този мой приятел от доста време - накрая му и признах кого обичам и той направо полудя. Мен не искаше да ме убива, ама искаше да убие нея и се обвиняваше колко бил тъп как го бил допуснал.... пък в крайна сметка си мисля че избора си беше мой.... но пък аз и на него му казах - не те искам не те искам не те искам и то цяла година го повтарях ама той не ме чу то и неговото беше един тормоз - ти обясняваш че не искаш да сте заедно той още повече те преследва ДО ДУПКА.

Е накрая след бая време повече от година му дадох наистина покъртителна причина.... кой да очаква :D голям смях - сега ми е смешно ама едно време щях и да се самоубивам с пубертетския си акъл, пишех стихове за невъзможната си споделена любов - е и какво стана? Отношенията ми с въпросната лейди ревнива до болка малко по малко ставаха мн агресивни на двата полюса - или адската любов или адската омраза - сълзи викове кризи психически всякакви ( да не прибавяме и семействата си какво изживяха (уж не знаеха))какво мога да кажа в крайна сметка? че такава ми била съдбата и явно нещо трябва да си плащам в тоя живот.

Плаша се че след нея никой не ми привлича вниманието като какъвто и да е било обект (сексуален, за сериозна връзка).... чудя се да не съм обърнала резбата след всичките ми приключения.... не ми се иска да е така ама ако е така трябва да съм наясно със себе си ама ако искам да съм наясно трябва да си го призная. ама как да си го призная като не съм убедена? как да го разбера.. мн е тъпо. затова последно врее съм се отдала на кариерата си надявам се че там поне всичко ще е супер... благодаря за това че обърнахте внимание на тези писания. Съжалявам ако съм ви отегчила! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: b1b9b2c9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лелеее, много ми хареса. Хареса ми начинът, по който се изразяваш. Личи си, че си интелигентна и със свободен дух. Накара ме да се усмихна. Какво да ти кажа... Опитай се да си изясниш какво искаш и какво те прави щастлива и действай за постигането му. А докато работиш по въпроса си прави малки почивки с нещо друго :) Разбираш ме ;) Това е много (което описваш с въпросната дама). дано се повтори, дано... Пожелавам го и на теб и на себе си (защото и аз имам нужда от повтаряне на нещо такова). Успех ти желая и още веднъж - усмихна ме :)
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ab93d35023
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Измислена история, но другия път поне опитай да има някаква емоция, интересни думи и словосъчетания. Хайде, успех в писанията

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c1eb9a073d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Такава любов като твоята се изживява веднъж в живота. Повечето само мислят че са я срещали. Срещнах я и аз когато бях на 20г. Когато го погледнах ми спря въздуха и ми се сви стомаха. Не спирах да го гледам цяла вечер а и той мен. Оттогава са минали 12г семейни сме и имаме две деца, но тази любов ни изпепелява и сега. Усеща се в начина по който се гледаме. Пожелавам ти да намериш още по силна и изпепеляваща любов, в лицето на мъж.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 49e5a147f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има полиция, бе хора-как така някои ще ви изнасилва, а вие ще мълчите с години? !!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1aee2f62e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ние хубаво ще го прочетем, но няма някаква литературна стойност, а ти не искаш съвет, така че не откривам смисълът.. Само ти знаеш дали си хомосексуална/бисексуална и само ти си решаваш с кой ще водиш връзка и ще спиш. Това е нещо с което се раждаш, все едно някой да попита "Аз черен ли съм? ", много добре трябва сама да знаеш и да бъдеш честна със себе си.
Влюбваш се в душата на човек, не в в полът му.
Една сродна душа, прекрасна личност са истински дар без значение в каква 'опаковка' са.
Можеш да си с всеки, който обичаш. Без предразсъдъци. Любовта си е любов и не е по-малко истинска дори и между жена и жена, мъж и мъж, черен и бял....

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e90ea63169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 2 - все още се надявам че съм си го измислила но уви - не съм работата ми е изключително сериозна(да не кажа че нещо по отговорно от моята професия няма) и признавам да литературния изказ не ми е силата - но за сметка на това върша добре своята работа... както й да е това което написах бих го разказала на хора които познавам по този начин не съм целяла литературния стил пак да отбележа... а колкото до съвет винаги съм се чудела дали и другите хора са преминавали нещо подобно защото много често се чувствам ужасно от една страна и най щастлива от друга...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 532a2b301a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми стана гадно като прочетох, че си ходила с жена 20 години по-голяма от теб. Онзи ден пък осъдиха една, убила приятелката си. Изобщо в любовта между две жени има нещо гадно, нещо, което предизвиква гняв. Сякаш се посяга на човешкия образ, нещо демонично. При гейовете не ме вълнува толкова, но при жени за мен е някакъв потрес.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a5956736ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми незнам дали и при други хора е имало нещо демонично в отношенията - при мен със сигурност беше демонично, зло, наистина някаква ярост.... ужасно гадно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker