Какво се случва с дъщеря ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва с дъщеря ми?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2071 пъти
Дъщеря ми е на 34 години. Завърши висше образование и по-късно отиде да работи в чужбина. Всичко беше добре докато се запозна с едно момче. Те идваха вкъщи във ваканция за около две седмици. Разговаряхме вечерно време, но някой неща не ми харесваха в него като от рода да им изтегля заем от 7000 лв да си купили дрешки. Правеше ми впечатление, че той не я оставяше нито минута да бъдем само двете като майка и дъщеря. Излъга, че е от друг град, че баща му е строителен предприемач, че майка му е бизнес дама и още куп други неща. Чухме, че и е откраднал пари. След две години дъщеря ми разбра, че има семейство с две деца. Остави го, но по-късно разбрахме, че отново е с него. Говорихме всяка вечер, че трябва да вземе решение и да прекрати връзката. От две години вече си дойде в БГ и отново е с него. Лъжи, че не се среща с него, но отново и отново лъжи. Много пъти съм разговаряла с нея, но не искаше да говорим за него докато един път призна, че не го обича и че по навик ходи с него. Отговорна е много. Постигна много неща в живота си. Искам много да и помогна, но вече не знам как. Баща и и сестра и също и говорят, но все едно и също. Казва, че ще си вземе решение, но до там вече 9 години се въртим в един омагьосан кръг. Ако някой е изпадал в такова състояние моля да ми помогне. Желая от сърце да си подреди живота. Като майка не искам да и обърщам гръб искам да и помогна да се съвземе. Моля дайте ми съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: cdc956eda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   100% е с него заради секса, но я е срам да ти каже.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2b06a803d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако е с него надали не го обича, казала ви го е един вид да ви успокои, но щом продължава си го обича, а и не е първа младост, ще държи клона.
А за мъжа, ако вече няма семейство и не прави грешки както преди защо да сте против него.
По написаното от Вас си личи, че сте строго патриархално настроена, а вече не сме 20 век.
Оставете дъщеря си, не е малка, ако се разбират с въпросния господин не и се месете, на тези нейни години тя трябва сама да прави изборите си в живота, а не вие родителите

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dc9c95bc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отново женската природа в дейстие - няма логика, само чувства.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eedd211b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Искаш ли да ти кажа, ама често? Няма баща на място, това се е случило...

Като мъж ти казвам, вашето поколение мъже сте абсолютни путьовци, които позволиха на жените да им се качат на главата. Вашето поколение позволи феминизма, и илюзията, че жената видиш ли била равна на мъжа. Че сама трябвало да си избира партньора, а като не уцели - на държавата да разчита за пари... Ей затуй дъщерите ви ходят с такива откровени простаци. Аз съм здрав мъж на 35, с 5 бона заплата, зарязан от баща си, всичко постигнах сам. Но много като мен стоят без жени, 1) защото са прекалено скучни за дъщерите ви, ние видиш ли учим, бачкаме, борим се в живота, време за драми, интриги, свалки нямаме 2) ние самите не виждаме смисъл да сме с разглезени принцески, които след 2-3 години ще ни кажат че "химията изчезнала", или изобщо не я е имала, и са били с нас само заради парите. Жените са толкова упорити във връзките си, единствено когато ги тъпчат, и повярвай, не всички мъже са наивни и глупави, доста го знаят и го използват. Най-често просто за секс, но както в случая - и за пари. Такава им е биологията. Щом та тъпче, значи е доминантен мъж. Ако я гледаш като писано яйце - значи е сухар, бета, омръзнал и е до година, две. Затова навремето, ти като баща избираш съпруг за дъщеря си, или поне трябва да го одобриш първо. Ако не си дадеш думата - или тя кротва, или пътя и да се оправя сама като е много умна. Може да звучи жестоко, но това е да си мъж, и да живееш на физическа планета на която ако някой е забравил, всеки яде другия, и работата ни е да оцеляваме. Знам че жените не ни вярват, но като мъже, всички искаме жените да са онези приказни ангелчета, с широки сърца, оценяващи доблестните и качествените мъже. Реалността обаче е, че те са биологични същества като всички останали, които функционират по определена примитивна програма, за да оцелеят. А тя е бий за да те уважават, и ако те не могат да бият, си търсят някой който може.... Законите на джунглата обаче не работят в едно цивилизовано общество. Затова навремето вашите бащи са ви учели на разни неща, нали. Които всички решиха че са "отживелици"... Помислихте си, че живеете в много модерно и лесно време. Не е така. Един мъж трябва да е винаги като на война, дори и в мирно време. На тази планета никога не е имало истински мир, всичко е привидно...

На този етап нищо не можеш да направиш, освен да и сърбаш попарата. Иска ми се да ти кажа нещо повече, но то ще е - по-добре ти да си блъскаш главата с нея, отколкото аз. Жената може да е много умна, съвестна, но стане ли дума за сексуални взаиммоотношения, е по-неконтролируема и от мъж. Защото никой не я е учил, че трябва да внимава, разбираш ли. Вашето поколение им създаде илюзията за тая "свободна любов". Нищо специално няма на дъщеря ти, просто е част от социалното течение...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f18d2774e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да дъщеря ти е, но не можеш да и се месиш в личните работи!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 934dc658a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той тотално я е обсебил и я манипулира.
Докато сама тя не проумее, че този човек е неподходящ за нея вие, каквото и да направите тя няма да го разбере.

Опитайте се да прекарвате повече време заедно, ако е възможно.

Ме

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 50c091f9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Може да е емоционална зависимост, създава й противоречиви силни чувства, "емоционален асансьор", в тези случаи логиката и разумът не функционират адекватно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c3286c116e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Каква работа има една дърта кошница в отношенията на 34 годишната си дъщеря?
Кажи, бабке, какво ти влиза в работата, как живее дъщеря ти?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eb055782de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5, автора е жена.
И друго - вземи да се научиш на уважение към възрастните хора, ако ще и 50 000 бона да взимаш - нямаш право да си позволяваш да държиш такъв тон на възрастен човек!
Ясно е, че майка ти те е настроила срещу мъжете на нейната възраст, защото баща ти ви е зарязал. Само си представи как пееш същите неща, обаче си се родил жена - щеше да звучиш като топ феминистка. Самосезирай се и просто си признай пред себе си, че си смотан и негативен тип, затова не ти връзват жените, ама не си виновен, най - вероятно майка ти е допринесла доста за това..

7 и 8 са добри коментари, особено 8. Авторке, наистина няма какво да направите, освен да бъдете до нея, когато има нужда от вас, в смисъл емоционално. Ако се противите на връзката ѝ 100 процента ще я тласнете още по - категорично в обятията му. Този е някакъв манипулативен тип, а за да се поддава дъщеря ви и да му ходи по акъла, то най - вероятно има някакъв проблем с това, че не цени достатъчно себе си, а той ѝ създава нужната юлизия, че е готина и значима. В никакъв случай не давайте пари за каквито и да било техни прищевки - не бъдете груби и не реагирайте остро, просто казвайте спокойно, че нямате излишни и точка. Надеждата остава да срещне друг мъж, който ще е нормален човек. Една сутрин да се събуди и да повярва, че заслужава повече в живота си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9e595d6779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 5 ме замисли. Следя темите в сайта заради коментари като вашият. Съжалявам, че не ви познавам лично, сигурна съм, че сте интересен събеседник.
Ж33 омъжена

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 585c043f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Уважаема госпожо, дъщеря ви отдавна е пълнолетна и тя и само тя може да вземе решение за живота си. Знам, че като майка ви боли и искате да помогнете, но просто няма с какво. Казали сте и многократно какво мислите за тази връзка, от тук нататък тя решава. Най-много, ако продължавате да и дотягате с непрекъснато повдигане на темата, да си обърне гръб и да прекъсне всякакви отношения с вас. Не вярвам да искате това! За това просто престанете да повдигате темата. Тя е наясно с вашето мнение, има глава на раменете, сама ще реши. Просто приемете, че е на 34, а не на 14 и не можете да и казвате как да живее и как не. Иначе сериозно рискувате да я загубите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b57632a13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо не го попита директно като има такива родители-паралии защо не извади пари за дрехи, а седнал да чака майката на приятелката си да тегли заеми. 7000 за дрехи - абсолютно смешна история. В чужбина това ли работят, че трябва някой от изостанала държава да тегли заем (! ) за да го харчат за дрехи (! ). Дъщеря ти се е хванала с абсолютен посерко и не знам какво да мисля за нея. Преди време познавах индиректно един подобен нещастник. Запознал се в София с някаква касиерка или счетоводителка на някакъв завод. Баламосал я за любов, острови и голям живот. Оная омъжена на около 40г, умряла за внимание. Взела 30-40 хиляди служебни пари, отишли с мърльото в едно казино да ги "разиграят", оня ги пропилял за една вечер и патката се прибрала при мъжа си. После не знам заем ли са вземали, развели ли са се, но картинката е класика. Мърльото естествено изчезнал. За 1 минута го усетих, че изобщо не е стока и не знам що за наивна глупачка може да му се довери.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dc9c95bc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Коментарът на номер 5 е изключитено точен.
Номер 10 или е жена или е от така наречените в САЩ "cucks" (потърси го ако не знаеш какво е):
Първо: Много ми е забавно как успя да извадиш цял психологически профил от един коментар, че и да опшеш детството миналото на номер 5.
Второ: това че авторката или който и да било в това число е възрастен човек, не я прави автоматично достойна за уважение. Уважение се печели. Печели се с действия, правилни решения и много труд.
Тук едиственото, което виждаме е една жена, отгледала друга жена, която на 34 се държи като 14-годишна. И какъв е съвета? Да стои до нея и да я подкрепя. Ами не съм съгласен. Трябва да я остави сма да си бие главата и да се научи да поема отговорност за действията си (нещо, на което съвременната жена е абсолютно неспособна по мое мнение, но дано някога да бъда опроверган).
На 34 повечето жени се разкъсват между работа, домакинство и гледане на деца (накои дори пращат гиманазисти на училище), а не се возят на емоционални асансьори и х**ови върталежки.
И още нещо: Човек за 34 с висше, който е пообикалял света, трябва да е малко по-наясно кое е добро и лошо за него и коганякой го манипулира.
Но разбира се, "тя не е виновна и отговорна по никой начин за ситуацията, другите са виновни, тя е цветенце (макар и вече увяхващо), което се нуждае от подкрепа. "

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 84cdaf4333
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   номер5 какво би казал за бащата на майка си ми е интересно, също и за бащата на баща си? Не са ли и те путьовци? Единия - че не е успял да избере и одобри свестен мъж на дъщеря си, а другия, че не е възпитал свестен мъж..
Майка ти не е ли и тя 'феминистка', щото 'не е уцелила'?
(Реторични въпроси са това)

И между другото смятам, че кометар 11 и 14 ги е писал н5. Така ми е писнално да се оспамват теми пуснати от хора, които наистина имат нужда просто от малко успокоение, ей от такива емоционално увредени индивиди като номер5.
номер5, ако четеш внимателно коментара ми (10 съм) ще видиш, че точно съветвам авторката да не се противи на връзката на дъщеря си, да не ѝ реагира остро, но какво ти обяснявам - мозъка ти е толкова замъглен от озлоблението, което си натрупал поради детството си - ето на първо четене дори не си разбрал, че авторката е жена, веднага си си проектирал твоя филм. Както вървиш с тази злоба след някоя и друга годинка и за работата си вече няма да си годен, мозъкът ти ще почне да дава все повече ей такива фалчета и там... Неизбежно е.
И да, жена съм ;-)
Но пък ако бях мъж трябваше да разсъждавам като теб, така ли? Иначе нямаше да съм 'истински мъж' ли, ко.. (отново реторичен въпрос)
За уваженито към възрастните хора няма да ти обяснявам, смисъл не виждам. Смешен си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker