За всички раздвоени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121259)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За всички раздвоени
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1001 пъти
Здравейте, не мисля, че има смисъл да се представям. Историята, която ще разкажа и ще помоля за помощ може би се е случвала не само на мен.
Две години и половина съм с човека,който ме научи как да ценя не само другите,но и себе си. Човекът,който ме разби и после поправи. Обожавах го,той не ме. Дадохме си почивка. Той си хвана друга,а аз уж напук също. Исках да бъда щастлива. След известно време ме потърси. Всичко в мен се преобърна. Сетих се за всички мили неща и се върнах при него,но продължавах да мисля отново за момчето,с което бях за кратко. Мислех , че ще отшуми,не стана. Новият ми, стар приятел се беше променил и все още е така-цени ме и видимо ме обожава.
Снощи споделих терзанията ми на приятеля ми и че искам да се разделим. Прие го спокойно, но се опита да запази връзката ни. Дадохме си време да разберем дали наистина държим един на друг. Реших да изляза с момчето, за което мислих, но започнах да мисля за дългосрочния ми приятел. Объркана съм.
Не мога да разбера, с кого искам да съм- с човека,който ми е дал страшно много и обичам или с човека, с когото имам тръпка и привличане.
Искам странични мнение какво бихте избрали- дългосрочна връзка,в която сте несигурни, или краткотрайна. Някои ще си кажат,ме съм лесно момиче,че заради такива като мен мъжете страдат. Не съм лесна, влюбчива съм, а и двамата успяха да ми докоснат сърцето, независимо че първият ме разби.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 62b1be8b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, жена съм, но не те разбирам, наистина. Аз винаги знам какво искам. Понякога, макар и много, много рядко, не си признавам пред чоека срещу мен какво искам, но определено винаги знам за себе си. Не е хубаво това. Трябва да си наясно със себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2d8670cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм се чувствала като теб! И избрах дългогодишния партньор.
Ето защо:
1. Тръпки, привличания и такива неща отминават! Тръпка и привличане може да изпиташ към повече от един човек! Но те не ти изпълват сърцето, изпълва ти сърцето човекът, когото обичаш, който обича теб... С него можеш да си себе си на 100% и се "изграждате взаимно", градите заедно живота си (с ЛЮБОВ! )
2. Някой друг ти е докоснал "сърцето", но това не значи, че няма да отмине след време
3. Според мен трябва да си с човека, когото чувстваш като твоя половинка, човека който те "изпълва", и с когото, разбира се, всичко е взаимно, иначе няма никакъв смисъл всичко.

Късмет с решението и пиши как са се развили нещата:)
Ж, 21

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b8fd256e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нито един от двамата, или този с тръпката. Не си достатъчно емоционално израснала на този етап, затова се двоумиш. Ще бъдеш зряла, когато започнеш истински да цениш тези, които те ценят обратно. Ако поработиш над себе си и се справиш със собствените си терзания, няма да изпадаш в такива ситуации. Когато тръгваш по пътя на сърцето, носи и мозъка със себе си, използвай и двете. Мен лично, вече ме отблъсква лошото отношение, игричките и циклите на късане и събиране. Теб все още те привлича някак тази драма. Изживей го, не си лоша, млада си и трябва да минеш през подобни връзки. Все още нямаш нужната стабилност да бъдеш с човек, който е напълно наясно със себе си и чувствата си. Трябва ти някой, с когото да сте бурна комбина. От друга страна, ти не виждаш щастието нито при единия, нито при другия, затова е по-разумно да останеш сама, за да обмислиш желанията си и да си зададеш няколко важни въпроса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b728f1cdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вие обърканите сте всъщност хора, неспособни да взимат решения, отговорност и последствията от същите, били за добро или лошо. Лутате се в дебрите на "сигурното" и пилеете своето време, че и чуждото. Само се обяснявате и реално нищо не правите. "Ма то така, ма то иначе". Като се сблъскам с такива хора в живота си, моментален игнор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker