Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121593)
 Любов и изневяра (29818)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18633)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1018 пъти
Мъж на 39 години съм и имам слабост към по възрастни жени от мен. Бил съм и с по-малки, с такива на моята възраст и с по големи от мен с над 10 години. Другият ми фетиш е женските гърди. Почти няма жена която да не загледам и да не си представя гърдите и. Та и така вече повече от 15 години стоя на една и съща работа именно поради тези мои фетиши.
Ще се радвам ако жени над 40 изкажат мнението си за моята история.
Та преди доста години мой приятел ме запозна с шефовете ми. Направи ми впечетление, че шефката ми се месеше доста във всичко. В момента тя е на 57 години. Започнах работа при тях. Е нямаше как да не забележа че тя не знаеше какво е сутиен. Винаги с тениски. И никога не съм я засичал със сутиен. Само веднъж я видях с бански понеже нямаше как да плува в морето с тениска. Скъсани, големи, на места с дупки дори веднъж беше облякла една разпрана от мишницата до долу и гърдата и излизаше. Много пъти дори аз съм рязал тениските и на простора. Няма да забравя момента в който зърното и беше се провряло през дупка. Винаги когато имам възможност надничам в пазвата и. Има прекрасно тяло! От врата надолу е прекасна! Когато влезе в критическата се обличаше още по шатаво! Жена на 49-50 се беше натикала в черен клин до коляното и с потник който сигурно бяха на дете. Все още си го представям. Всичко и се личеше. Ако беше с телесен цвят, най вероятно да бях оцапал пейзажа. Имам чувството, че тя не би ми описала гърдите си толкова прецизно и с подробности колкото мен. Има наистина прекрасни гърди! Нормален среден размер са. Ареолите около зърната и винаги са с размер колкото кокоше яйце. Леко набраздени. И светло кафеви. Зърната и се открояват доста добре, понеже са по тъмни и връхчетата са розови.
Отплеснах се. Не знам какво да правя. То е ясно, че никога не бих могъл да я имам. Но не знам и как да прекратя тези мисли. Рано ми е още да ставам на 6. 30, за бром не искам у да чуя. Освен да чакам да ми дойде ЕГН-то до увисване не се сещам за друго.
Ще се радвам да чуя и вашите предложения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a74e4ff42
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Заради едно зърно седиш цял живот на едно място и с тези разсъждения? Нещо не си читав

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ffb570682e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Плащат ми редовно, може и да е недостатъчно, но с годините си създадох и име и хората търсят мен. С това , че съм толкова години там не означава , че именно за зърното стоя на задника си. Естествено , че не съм редовен. Най малкото нямаше да питам за съвет тук а по вероятно да гоня 20-30 годишни кифли. Не знам какво да правя с тази моя шефка. Това попитах. Да речеш , че не съм виждал жена. Не е така. Имал съм от 18 до 52 годишни завоевания. Както дошли, така и отишли. Обаче тази жена когато я видя и хормона ме перва в главата.
Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker