Влюбена в младия любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в младия любовник
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1912 пъти
Здравейте. моля за съвет не знам какво да права. Побърквам се всяка минута. Имам мъж с който сме заедно от 8 год. Имаме и дете на 6г. Той е най добрия нищо не ми липсва задоволява всяка моя прищявка. Понякога е много ревнив. Аз съм доста затворен човек за 30 годишна. Мъжа ми не приема излизания по женски или срещи с приятелки до скоро това не ми пречеше. Но преди година почнах работа след 6 месеца напуснах и почнах на друго място пак като търговски представител. Там започна и всичко с един колега който е на 24г. От началото нямаше нищо но после той почна да звъни да го взема да го закарам да си вземе колата. Да пием кафе. Сутрин започна да иде с мен на терасата да пуша той е непушач. На моя РД дойде сутринта с огромен букет от слънчогледи а ме беше излъгал че ще е отпуска. Забравих да кажа че няколко дни преди това ме притисна към него и ме хвана за дупето. И така като си тръгвах от работа го целунах и той отговори. След това се почна с писането и тайните срещи. Да се измъкваме от работа да се крием из офиса и склада. Един ден той каза че напуска защото нещата не вървят и аз казах че щом него го няма и аз напускам. сега продължаваме да се виждаме макар и трудно да се измъквам от мъжа ми. Но постоянно пишем и аз се влюбих много. А него не мога да го разгадая и това ме побърква. Понякога е супер мил и нежен в следващия момент се държи като приятели. откачам. готова съм на всичко но и тази разлика в годините. Тоъ трудно приема че имам дете. В началото се разбрахме че е само секс. Говорихме че това рано или късно ще приключи. Но аз не искам. Денонощно мисля за него. Той в началото каза че не иска да има ангажименти а сега не знам. Защо стойм и чакаме да си пишем и двамата сме големи инати. кажете ми нещо много съм объркана и не знам какво да права.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 335cd4597b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, сега други ще почнат с коментари и поучения, първото, което ще ти кажат е "разведи се, не лъжи, не се криите като подмолни мишки" и така нататък, но ти не вземай на вътре тези съвети. Казват ги хора, който ни най малка представа си нямат от ситуацията. Аз те разбирам, станалото ми е познато и аз изживях, нещо подобно с тази разлика, че не се влюбих и любовника ми беше на мойте години на 30 и също беше женен. Само не разбирам как след като си получава толкова грижи и внимание от мъжа ти си стигнала до тук. Не бързай да правиш крачки за, който после да съжаляваш, мисля, че любовника ти няма сериозни намерения към теб, искал е само секс. Все пак е на 24г живота е пред него, това че е изчукал омъжена му вдига самочувствието. Поставил си е за цел да те свали и е успял, наясно е бил че с жестове и внимание се печели всяка жена. Няма да ти казвам, че си сгрешила като си го допуснала въобще да себе си, поне да си имала праоблемен съпруг да се ооравдаеш. Това е моето мнение, надявам се да не съм те обидила с нещо.
Според мен трябва да се опиташ да поговориш с любовника си да разбереш той има ли чувства към теб и по важното е дали е готов да застане зад теб, защото да се решиш на развод е голяма крачка. Ще е много глупаво да се разведеш заради любовник, на когото му е все едно, ако ше изгаряш поне да си струва, ако ли не остани си до съпругът си щом ти дава всичко от което имаш нужда. Иначе ще съжаляваш много.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e17a8d04ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как виждаш бъдещето? Искаш да оставиш мъжа си и да бъдеш с любовника? Или да запазиш семейството си?
Седни и помисли хубаво, за да не развалиш всичко... Накрая всички ще страдат, включително детето ти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f0fdea5332
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ок, ама не разбрах каква е причината за аферата ти? Мъжът ти не те задоволява сексуално ли? Не ти обръща внимание ли, какво? Поне някакво оправдание да има бе, дами! То иначе мъжете ще спрем да се обвързваме въобще, аман!

То като няма причина няма и как да ти дам съвет...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e65e95d56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами забавлява се човека. "Намери си кака да те отрака"-мъжко правило. Много бързо ще ти се насити и ще си намери младо момиче. А ти си прожектирай филмите в главата. Дано не научи мъжът ти и да те изрита... тогава ще го ядеш на два ката....

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 572e2e3757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави младото момче. Разведеш ли се... Един ден когато тая страст утихне с младото момче ще съжалиш, че си се развела. Защото няма нищо вечно, както и любовта ти с това момче. Годините не са от значение, но ти казваш, че не приема факта, че имаш дете!? Та я ми каже на един улегнал мъж, който те обича и иска да е с теб дали това би било пречка. Всичко минава и тази любов ще мине. За съжаление е така. Мисли... Ако съпругът ти не те тормози и те уважава, тогава не го оставяй заради една авантюра. Ако обаче е обратното и не си щастлива, тогава се хвърляй. Разведи се и готово, но не се заблуждавай. Успех

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 098d49a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекалено е млад, не рискувай! С мъжа ми имаме 9-годишна разлика, аз съм по-възрастната, но когато се запознахме, той беше на 35. Все пак зрели хора, знаят какво правят. В момента ходиш по много тънък лед. Добре де, ако пък чак толкова не можеш да му устоиш на това момче, наслади му се няколко пъти. Но именно му се наслади, все едно отиваш на масаж. Аз съм последният човек, който може да бъде наречен дървен моралист и изобщо не визирам понятия като изневяра, предателство и прочее, защото зная, че 90% от поведението ни се ръководи от инстинктите и емоциите. Но останалите 10% са рационалната част. И именно към нея те съветвам да се обърнеш. Това, което ще направиш, е да изхвърлиш на бунището мерцедеса, за да се повозиш с детска радост на двуколка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3f6830f9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не че те съдя, но след като нищо не ти липсва, защо си го направила? Всеки се изкушава, но не сме животни и тия работи може да ги контролираме... Честно казано заради жени като тебе, вече дори на сълзи не вярвам :).

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5cb640e394
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Уау номер 7 не знаех, че 90% от поведениято на разумния човек уж се ръководи от емоции и истинкти тоест според теб ние 9 от 10 решения ги взимаме несъзнателно така ли какви са тези глупости мен решенията ми пък се ръководят от група извънземни с контролери и това на къде ходя и какво правя е тяхно дело....

Колкото до драгите "неморалисти" или каквито там се определяте приемащи изневярата като нещо нормално заслужаващо съчуствие и помощ за съответните неизбежни неприятни ситуации отивайте си и вие във вашите измислени паралелни вселени.

Но колкото и грешни да мисля че сте ви разбирам просто външните фактори като соцални медии, телевизия пропаганди и други така са ви промили плитките съзнания, че не може да различите нормалното от ненормалното. И знам ще кажете всеки си има разбирания за морал, но на този аргумент ви отвръщам с да така е и серииния убиец мисли че е нормално да изкорми 100-200 човека и това го прави щастлив и следва сърцето си, но какви сме ние едни простовати моралисти да го съдим...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8564031d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 24 /не го приемай буквално/ не знае какво е да имаш дете, отговорност, как се издържат жена , дете, семейство. Колко много задължения и проблеми с които трябва да се справя ежедневно. Не го обиждам, но той още не е кацнал на земята. И аз съм се влюбвал не веднъж. Единият път беше в жена на 300 км. Развалих семейство! Колкото и добре да ми беше с нея, не спираше да ме тормози съвеста за бащата на детето и. Бях щастлив и душата ми се късаше колкото и да се опитвам да не мисля за бащата останал без смисъл за живот. Аз ги разделих, и аз прекратих нашата връзка колкото и да ме болеше. Никое дете не трябва да бъде разделяно с родителите си! Всичко се струпва в главата и душицата на това дете. Колкото и повече да му обръщаш внимание за да не страда , че тате го няма, толкова по зле става. Имаш чувства към този младеж. Страхотен любовник. И какво?! След 2-3 години ще отмине. А мажът ти ще поиска ли жена обратно която го е предала и съсипала живота му. Забрави го този любовник. Прекрати всичко колкото и да ти е трудно. Живеем за децата си! Те не трябва да страдат!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 335cd4597b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 не мислиш, че е малко пренебрежително да коментираш две различни теми с един и същ, копиран коментар? Или мислиш, че никой няма да забележи? Написал/а си същия коментар под друга тема, поне си направи теуда да промениш някоя друга дума.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c7eb1d761a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам въпрос, от Разград ли си?

Има една жена от моя вход на около 30 години,има и дъщеря на около 7г. (предполагам) Много е хубава и както в историята има мъж,но много рядко се виждат заедно... И тя не ходи почти никъде,изглежда доста самотна.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5ee5685042
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Защо просто не поговориш с съпруга си, кажи му че не го обичаш.
Че си влюбена в друг, че постоянно мислиш за него и
Всичките ти проблеми ще се решат на часа.
Освободи човека, как ще прекараш остатъка от живата си с него
Ако не го обичаш.
Само за банкомат ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 77c10bf6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ти нормална ли си? ! Горкия ти мъж той всичко дава за теб, даже и дете имате, а ти му изневеряваш с някой младок, който не знае къде се намира. Как ще погледнеш детето си? ! Срам и позор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker