По скайпа ми говори как иска да прави секс с мен в колата, после се виждаме и все едно нищо не е станало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По скайпа ми говори как иска да прави секс с мен в колата, после се виждаме и все едно нищо не е станало
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 6764 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме заедно от близо 3 год., той много ме обича, дава всичко за мен, аз също! Приживели сме толкова много неща заедно, бих дала всичко за него, все пак той беше и първият мъж в живота ми!

През тези 3 год. се разделихме веднъж, защото той така пожела... и след 4 месеца отново се събрахме, беше осъзнал грешката си! И така вече близо 3г. Всичко във връзката ни е ок, без секса..

Не знам дали причината е в мен или в него, но нещо не се получава.. просто той не може да ме задоволи!!! Но това не ме кара да го обичам по малко, но не знам дали е причина да погледна в страни...

Преди известно време започнах да се виждам с едно мое бивше гадже, но не насаме с него а и с други приятели! Той си има приятелка от 5 год., но нещата между тях не вървяха добре и в последствие разбрах че са се разделили...
Междувременно ние си се виждахме като приятели или поне се опитвах да бъде така, защото в мига в които го видя всичко в мен се преобръща... но не мога да разбера какви са неговите намерения към мен. Толкова силна страст изпитвах към него че дори бях готова да зарежа приятеля ми и каквото ще да става....

Но той се държи странно - пишем си по скайпа много често - говори ми как иска да прави секс с мен в колата, после се виждаме все едно нищо не е станало, после пак същото по скайпа, като се видим сякаш се прави на луд и нищо..... незнам дали иска да ме побърка, но ако е така успява, защото когато не го виждам всичко е ок и дори го забравям, но в момента когато се появи всичко започва на ново.

Сега отново май се е сдобрил с приятелата си, но пак се виждаме и то за доста дълго... не мога да го разбера...... и не знам какво да правя, защото искам да бъда с приятеля ми и всичко да е наред, но когато видя това момче и сякаш в мен се ражда друг човек, нещо ме дърпа към него...... усещам ужасна тръпка и желание да съм с него.... !!! Дайте ми съвет какво да сторя, не искам да наранявам никой:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: b680e3198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, раэбирам те много добре, эаштото и с мен е същото. Имам си приятел, но когата видя "другия" се побърквам. Аэ допуснах грешката да му се отдам и сега обичам него, а не гаджето си. Ако можеш най-добре е да се отдръпнеш от него и по-добре нищо да не се случва между вас, ще се побъркаш по него още повече.

Другият ми съвет е да си го хванеш него эа гадже и да оставиш сегашния си. Помисли добре какво искаш. А относно това, че приятелят ти не те эадоволявя, поговори с него и вэемете эаедно решение на проблема.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 5d0e028e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно не се осмелява да ти признае наживо, че те иска. Много по-лесно е да го напишеш в Скайп, отколкото да го кажеш в очите.

Трябва да си поговорите сериозно и да се изясни кой какво изпитва. А щом толкова силно го желаеш, просто връзката с приятеля ти няма бъдеще. Върви там на където те тегли сърцето. Бъди смела и го питай директно. Не може вечно да ти увърта. Мисля, че го прави, защото е страхливец, не му стиска да се изправи пред теб и да ти каже, за това уж на бъзик ти го пише по Скайпа.

Все пак обаче имаш приятел, може и това да му пречи да бъде по-смел. Следващия път и ти почни да го "бъзикаш" по Скайпа, и то по-настойчиво, чак да не му останат съмнения, че го желаеш! И след това като се видите ще си поговорите сериозно. Това е единственият начин. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 779f3e9b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен трябва и ти да намериш начин да му покажеш, че го желаеш. Може да чака ти да направиш първата крачка. След като знае, че имаш сериозна връзка да иска ти да вземеш решение. Но ако го желаеш действай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker