Чувствам се виновна за катастрофата на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се виновна за катастрофата на приятеля ми
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1911 пъти
Здравейте.
С приятеля ми бяхме заедно 4 години и 3 месеца и няколко дни.
Връзката ни никога не е била идеална, но по една или друга причина аз наистина го обичах и мислех, че той изпитва същото към мен. Винаги се събирахме и не сме били сърдити повече от месец.
Той ми беше първо всичко - първа целувка, първи секс, първо влюбване. Правех всичко за него - бях му вярна, грижех се за него винаги, помагах му, подкрепяла съм го във всичко, което е правил, никога не съм отказвала интимности, което според него е плюс при жената.. Леко съм ревнива от време на време, но заради него се оправих, по едно го задушавах, защото наистина го обичах.
Обичах го страшно много, но винаги се съмнявах, че той нещо ме лъже или разиграва. Още от самото начало имах такова съмнение, но бях прекалено заслепена от чувствата си, които до този момент никога не са били толкова дългосрочни. Семейството му от самото начало не ме харесваше, защото съм кариеристичен характер и много уча, а те искат жената да е домакиня и майка. Не мога да кажа, че въобще ме няма с тези неща, но винаги съм била по-научно настроена от цялото ми семейство.
През втората година на връзката ни се появи ТЯ - любовницата, която ме тормозеше, а той нищо не правеше, виждаше как се измъчвам и колко ме боли, че така се случва. Тръгнах си, но пак се върнах и ми стана много болно, защото много го обичах.
Това продължи някъде около година, където тя се занимаваше с него и той всеки път ми казваше, че я е оставил, докато не беше така. Това лято разбрах, че е спал с нея и сърцето ми се сви. Ревах цяла вечер заради това. Майка ми ми беше казала, че той може да е спокоен тип, да е противоположен на баща ми - типичен психопат, но с такъв мъж не може да се живее и ще страдам от него. Майка му също много се месеше в отношенията ни и мога да кажа, че беше наистина тежко положение. Някъде от 2-рата година от връзката ни постоянно плачех, даже този януари бях в депресия и свалих няколко килограма и семейството ми много се притесни за това какво се случва с мен. Само майка ми знаеше за тези проблеми.
Снощи исках да се разделим, говорихме си два часа и след това той просто ми прати сърцица и още беше на линия. В разговора си говорихме за нея и как мен много ме боли и не можем да продължаваме така, как аз няма да забравя нещата, каквото и да стане. Негови приятели го карали да ме зареже миналата година по не знам как причина. Той го направи даже. Той ми се извиняваше много пъти, бил много виновен и т. н. 10 минути по-късно майка му ми писа от профила му - не знам какво си му казала, но той излезе от вкъщи и взе колата, много беше ядосан (той не се ядосва лесно впрочем). След няколко минути един негов приятел, който живее до мен ми се обади да ме пита дали знам къде е. Казваше ми също, че дано съм била доволна, че съм го зарязала. Беше взел колата на един негов роднина и след около 30 негов приятел ми звънна да ми каже, че го е намерил на изхода на квартала, където живее, блъснат и едва го извадили лекарите. Беше се обадил вече на бърза помощ и на пътна полиция. Иначе бил жив, исках да говоря с него, но лекарите го преглеждали. Звъннах по-късно и ми обясни, че бил да операция и положението било много тежко. Сигурна съм, че майка му ще ме обвинява за това, но мисля че и тя би направила нещо подобно. Майка ми много тъпи ме е виждала как страдам от неговите действия и от нещата, които ми причинява психически, някои обиди и т. н. Само да кажа, че той е Зодия Водолей, а аз съм Дева, ако има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e6beb07480
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не си ти, а карма. И го е заслужил.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f8eb85b4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Последното не трябваше да го казваш, голяма глупост. Отдавна е трябвало да се разделите. Любовта е дадена, за да са щастливи хората, а не да страдат. Но много често, заради прилепване към някой/някоя, са точно нещастни. Надявам се, приятелят ти да се оправи и ти да не чувстваш вина и никой да не те обвинява. Той не те обича, само е слабохарактерен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eefd4f253a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Човека бере душа а ти си зодия Дева. Добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a96230eefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се обвинявай! Според мен ти нямаш вина, така е трябвало да се случи, дали заради въпросната дама или заради неговото държание, или заради намесата от родителите--съдба! А за Катастрофата - ти ли го накара да влезе в колата, ти ли си натискала педала на газта? НЕ! Може би е повлияло, но аз винаги си казвам че това е събда, така е било писано!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: da4b926627
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си виновна. И определено се отърви от него. Това е човек, с когото цял живот ще си нещастна и ще се чувстваш виновна без вина. Поинтересувай се как е - така е редно, но дотам. Продължи живота си и бъди щастлива!
Ж31

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bb3fd396fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кармма се нарича това. :) А ти вместо сама да се правиш на парцал, а той да те стъпква, се радвай, че всичко се връща. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 28de4d2869
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се обвинявай, ти си жертвата в случаят.
С този тип, нямаш бъдеще.. предателите и лъжците, трябва да бъдат отсеяни, а това с колата е по негова вина.
Айде, дано новата година ти донесе, някой който да те уважава. Лек ден и горе главата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4cf25d5ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прилича ми на сюжет за чалга песен. Тъпо скалъпена и захаросана историйка.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 483a73b4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На мен на разиграване на театър ми прилича с цел да те накарат да се чувстваш виновна. Това за зодиите е глупост, но както и да е. На твое място бих отишла в болницата да го видя дори да съм убедена че е театър все пак сте били заедно и трябва да те е грижа

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6faed930be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Голяма драма, голямо чудо! И наистина какво значение имат зодиите накрая, че не вдявам? Понякога вие жените се вкарвате в такива филми, майка ми, майка му, той, приятеля му, любовницата.... А всъщност нещата са толкова прости - Една връзка се състои от двама. Без значение от родителите и на двамата. Всичко си остава помежду тях, без значение от приятелите. Появи ли се Любовница - нещата приключват ВЕДНАГА!!! И после на другия не бива да му дреме кой се поболял и кой катастрофирал. А вие само ревете - обичам, обичам. И точно заради тази си слабост ще страдате! Може да не ми побликувате коментара, но в него казвам самата истина. И вие го знаете!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2723de9679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! Не прави тази грешка да се обвиняваш за катастрофата. Така е трябвало да стане и е станало, никой няма вина. Колкото до майка му не обръщай внимание какво ще каже. Много неща могат да се измислят от някой и да започнат да говорят. Ти сама знаеш, че не си го накарала по някакъв начин да го направи така, че не се обвинявай. Важното е, че е жив и не се е случило най-лошото. А колкото до раздялата това решение, което си взела е правилно. Не можеш да продължаваш да измъчваш себе си заради човек, който не те цени и не и не знаеш нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2ec17a9db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В случая ти звучиш като добро момиче и просто се опитват да ти вменят вина. Както кратко каза някой по-горе - това е карма, а не е твоя вина. Ти единствено показваш че си добра душа като дори при това положение изпитваш вина, което е нелепо и несправедливо. Била си потърпевша от този човек, и мен ако питаш късно си си тръгнала. Живота е пред теб. Каквото боли ще мине.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cae488d761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Зодия Дева - дамен гърдите много ме кефят, малки стегнати, не обичат да им говориш мръсотии, и не се кефят да правят свирки.

С почти всяка жена можеш да обсъждат зодии. За тези които се чудят какво да разговарят.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9c66dda4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката съм.
След като стана това нещо, на следващия ден пътувах и му писах да го питам как е, защото беше на линия. Отговори ми с многоточие и аз продължих с въпросите - същото. Беше ми видял сторито в месинджър.
Днес също му писах да го питам как е - само ме е сийнал.
Имам съмнения, че ако нещо беше наистина станало по-сериозно от това, майка му щеше само мен да обвинява. Неговото семейство е така - всичките са им лоши, само те са идеални, а далеч не е така. Знам в коя болница е, но няма да ме пуснат да вляза без майка му, с която въобше не искам да говоря. Мисля да оставя всичко така и вече да не се занимавам.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 86e012a92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хвана ме яд и нямаше как да не коментирам. Момиче, ти добре ли си? Ти най-малко имаш вина за всичко. Кога жените ще се научите да си цените живота и да не ви пука толкова? Радвай се, че така е станало. Карма.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 264a0ca9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хаха, уж бере душа, пък си влиза във фейсбук, сериозно? ! :)
Мисля, че изобщо не е имало катастрофа, просто е искал да те сплаши.
И, защо майка му да пише от неговия профил на теб, вместо да му спуква телефона от звънене, като е толкова притеснена за сина си?
Не е добре скалъпена историята, съжалявам мила.
Точно той ще се "самоубива", дето ти е изневерявал многократно с една и съща мацка - сори, не вярвам.
Далеч от такива типове!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker