Той е нечистоплътен и мамино синче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е нечистоплътен и мамино синче
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3260 пъти
С приятелят ми се познаваме от 5 години от обща компания, но от 2 години имаме връзка. Аз съм на 25, а той на 30. И двамата живеем с родителите си. Аз съм завършила висше и работя на хубава длъжност, той работи за 600 лева, не желае да учи, не желае да сменя работата си. Смята, че тези пари са достатъчни. Исках да живеем заедно, но той твърдо отказва да излезем на квартира, защото си имал къде да живее, имал си негова стая. Не желае да си делим наем или поне да помага да сметките. Дори да се отделя сама, той нямало да дойде освен ако не покривам всички разходи, но аз в този момент нямам чак тази възможност. В тях няма как да живея, защото живеят 7 човека в малко жилище. Проблемът е, че той е мърляв, другото се преглъща. Всеки ден му говоря за хигиена, за къпане, за миене на зъби. Постоянно го карам да го прави, той ме лъже, че се е къпал, а не е. Мерише ми на пот, зъбите му на храна, отвратително ми е. Ходя, купувам му шампоани, дезодоранти, карам го да ги ползва, той цяла година един шампоан не може да изхаби, а аз за месеца хабя по 2. Сменя си бельото два пъти в седмицата, хващам го с еднакво постоянно. Ходи по голяма нужда и след това не се измива, не бил мръсен. Просто ви казвам откачам. Не спира да ходи по полата на майка си като 12 годишен. Питам го къде ще ходим на рождения му ден и отговорът е където мама резервира. Питам го къде ще ходим на море и той пак където мама резервира. Лятото ходихме в Гърция на море, майка му резервира и плати и отидохме и като бяхме в една стая с него го хващах, че не знае кое бельо му е чисто, кое мръсно, обува колкото да има нещо. Това ме побърква. Същото е и за дрехите, ходи си с едни и същи докато не замеришат на клошар. Работата е там, че е страшно добър човек, никога не би ми изневерил, никога не би ме ударил, винаги е до мен, като съм нервна си мълчи, а не ме овиква, беше с мен в болницата когато лежах. Може да се разчита на него, родителите му са добри хора, но те също не са хигиенични. Тези проблеми които имам с него, те няма да ги разберат. Обичам го, той е важен за мен, но не знам как да постъпя спрямо тези два проблема. Мисля си, че дори да намеря някой, който се къпе и е самостоятелен, може пък да е пияница и да ме бие или да изневерява или да играе в казиното. Като цяло всеки ще има минуси. Какво е вашето мнение по въпроса? Иначе за мнението на моите родители, те смятат, че той не подходящ за мен за семейство, но на този етап от живота, става. А те са доста чистоплътни хора и перфекционисти, аз съм и доста по-организирана и не съм до полата им, нищо че живея с тях. Това е, само защото няма мъж с който да жиевя, а не искам да живея сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a53e95d983
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лелеееееееееее, ами ти си на неговото ниво, щом си с този мърляк. Ужас.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 583aebcc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поне ти плащат почивките, моя и това не прави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d27b2f31f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   И за кво ти е тоя мърльо да те питам?! Направо се погнусих като четох какъв смръдльо е, а ти искаш да живееш с него?!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2ea9410d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Режеш, батко - режеш!

Не е трудно. Казусът е ясен, този тип не става.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 27c8dd4b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ти трябва да станеш малко по-мръсна, а той малко по-чист. Истината е, че не виждам перспектива във връзката ви, освен ако не искаш да се сдобиеш с порастнало дете. Каквото и да стане, внимавай с маниите, опасни са, а маниаците са кофти партньори.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46c858f601
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, какъв ти е проблема, никой не те е завързал с въже, скъсвате и толкова! Криво дърво се оправя, но крив човек-не! От такава връзка се тормозите и двамата. А ако заживеете заедно, той още повече ще се занемари, такива са му навиците.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6d23ffcbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Идеален е. За какво ти е някой, който ще те тормози, вика и притеснява. Имаш всичко от него и пак не си доволна. :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 91286863dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Защо си с него?

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c0581364c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тяхните ли му плащат за храна, сметки? Той за това е доволен, да си седи там. И родителите не учат мъжете на самостоятелност. Висшето не гарантира добри доходи и аз съм с висше и заплата от 600 лв., но в нашата професия са ниски заплатите. Не всеки се мие след тоалетна, повечето хора ползват артия или мокри кърпи. По - добре се откажи сега, човекът не иска самостоятелност. Моята свекърва също не енаучила децата на самостоятелност, като предлагат за сметки не им ги взима, храната тя купува... И на мъжете им е добре...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3f08e0ec26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Доповръща ми се като ти чета историята честно! Според мен трябва да го зарежеш тоя или пък му постави ултиматом че ако не си промени тези си навици го оставяш! Той ако е достатъчно умен ще разбере че ако го оставиш друга няма да го приеме със тези мръсотий!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a51d97af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Първо... това не е мъж, а направо си е мамино синче с умствена възраст около 10 години( само малките инатливи и невъзпитани деца отказват да си мият зъбите, да се къпят и т. н. ). Второ на тези години не може да чака мама да го издържа и да му плаща сметките, а ако заживеете заедно на квартира познай коя ще бъде новата мама... Момиче, замисли се малко ако това те дразни сега, когато сте още влюбени, какво ще стане в бъдеще, когато ти прикипи от нечисотия и мизерстване и ви се народят деца, които той и семейството му да възпитават на същата нечистоплътност и паразитиране на чужд гръб. Децата подръжават на бащите си особено ако са момчета.... нима искаш цяла къща пълна с мърляви и миризливи хора...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d6dcaab803
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Той е нечистоплътен и мамино синче, а ти си от пет години с него. Ъъъ. Нещо да ти казва тази информация, особено втората част? Каква си ти тогава? Отчаяна, че не може да си намери по-добър?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7fbfd10f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Леле, как може да си с такъв мъж, как те привлича да бъдеш с него? Погнусих се като прочетох нещата, надявам се да си намериш достоен и чистоплътен човек, който да застане като мъж и да поеме отговорност за себе си, живота си и връзката ви.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45f43c72a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Първо искам да кажа, че 12 годишните не годят след полите на майките си. Поне повечето. Така, да преминем към темата. Баща ми също е нечистоплътен, но в сравнение с твоя приятел е направо, като сапунено мехурче. Как може да дриска и да не си измие задника и да сложи гащите пак? Защо не ги сменя? Как може да не си сменя дрехите? Как може да мирише на пот през цялото време? Как може да не се къпе? И най-големият въпрос е КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА НЕ УСПЕЕ ДА ИЗХАБИ 1 ШАМПОАН ЗА ЦЯЛА ГОДИНА??? Що за мърляч? И ти искаш да си с него? Нима искаш цял живот да ти мирише на обор вкъщи и да живееш с някой, чиято лична хигиена е по-ниска от тази на улично куче? Че той може да ти лепне венерическа болест, ако имат полов контакт. Както не си сменя гащите и не се мие. А ако останеш с него и имате деца, те може да станат като него и да бъдат гонени отвсякъде и мразени от всички заради миризмата им. Ако не са като него ще ги е срам да си доведат приятел вкъщи и тази мърлявост на баща им да намаля самочувствието им и то доста. Може дори зараза да плъзне. Щом е на 30 и още няма изградени хигиенни навици, значи няма да си ги изгради никога. Все едно един стар котарак, който се изхожда под дивана да се научи да ходи на котешка тоалетна. Невъзможно е. Всички ще започнат да ти се подиграват и да те отбягват заради него. Ти си млада, ще намериш някого. Толкова много жени са си намерили стойностни половинки, които си имат хигиенни навици, че ти ли няма да успееш? Не си губи времето с този мърльо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 96ca078b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Сериозно те питам - защо си с него?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5842ca6d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   В противовес на болшинството от коментарите, насочени против приятеля ти, аз ще те попитам, чак сега ли забеляза лошата му хигиена? Или просто, както е всеизвество, любовта се уталожва след 3-4 години? Помисли си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bec1ffd6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Значи авторката е толкова грозна и няма самочувствие, че друг ще я хареса, за това е с него .. вие пък веднага нападате момчето, та то не е виновно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4aad8b7448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   На 30 години и в това състояние... Ще стъжни живота на някоя жена някой ден-гледай това да не си ти!
Такива не се променят!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ea6b3350b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти луда ли си как ще си 2г с този човек. Аз изобщо не бих се хванала с такъв. Прост пример мъжът ми работи на бензиностанция просто зарежда коли - за всяка смяна се къпе задължително и всичко придружаващо го като миене на зъби, ползване на дезодорант и такива работи. Няма значение дали имаш някой, къде работиш, какво правиш- хигиената е задължителна.
Другото е че те точти- щял да живее при тен само ако ти плащаш, Ам че Що пък и да не плащаш да ти е компаньон. Това си е жива пиявица. Отново пример: с мъжът ми заживяхме от първия месец заедно всичко си делим, той плаща едно аз друго.
Това е една нормална връзка той трябва да се грижи за теб, ти за него. Но всичко трябва да е на равно и от двете страни.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c694b3ceb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз на 32 си купих сам (кеш, не кредити) апартамент, и то при условие че си живея сам. Не знам къде ги намирате просто тия образи... Иначе си права, следващият пък ще е с други проблеми. Само че трябва да са проблеми с които можеш да живееш...

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a673f3ab3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ужас! Какво видя в него, честно те питам?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6eb4b50db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз не мога да повярвам, че жена на 25, която твърди че е завършила висше и работи на хубава длъжност, търси съвети дали да остави някакъв мърльо, който не знае какво прави с живота си. Честно авторке, изумявам се повече на теб!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bd77584502
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Да не повярваш, но има и други добри мъже, които не просто са опора за жените до себе си, ами ги и носят и на ръце! И имат отлични ЕЛЕМЕНТАРНИ хигиенни навици! Ти си се хванала като удавник за сламка за някакъв безперспективен 30-годишен мърльо. Моят съпруг на 27 г. вече беше баща, с един куп отговорности и т. н.
За мен "мъже" на по 30 да чакат мама да им дава насока за щяло и нещяло, да живуркат на гърба на родителите си и да им е достатъчно да си имат стая в тяхното жилище... просто нито са мъже, нито те чака нещо хубаво с тях. Като добавим и хигиенните навици, които добиват още от най-ранна детска възраст, картинката става просто ужасна.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7bfcd3f0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Пиле, не е само той! Се да беше! Половин български хайдуци на по 30 живеят с мама, те дори не знаят да си перат гащите. Мама им дава джобни за кафета, а татко иска синковец да е с хубавица - да нямат грозни деца. А ако хубавицата се появи, тя все е срещу мама, каквото и да направи, дори да мълчи. На мама й крадат сина, харчат парите на сина по хубавицата - стига й 1 сок. Месечно. :)))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4da82e14fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Лелеееее!!! ПО-ГНУСНО НЕЩО НЕ БЯХ ЧЕЛА!!! Направо не мога да повярвам! Ти да му покриваш разходите? На 30 при майка си с още 6 човека? “Където мама резервира??? !!? ” БЯГЯЙ!!! Ти си по-луда и от него! Колкото и добър човек да е това е просто отвратително, незряло, гнусно, безпреспективно. Задай си въпроса: Ако нещо стане с мама кой заменя нейното място? Ти!!! Можеш да си намериш мъж. Хубави и свестни мъже бол! И моят мъж няма да ми изневери, има дяволско спокойствие, а какво остава да ме удари... ама и плаща сметките, наема, грижи се за неговата и моята кола, купува подаръци, букети, ходим на почивка за негова сметка. Бъди ЖЕНА и имай достойнство! Ставай и се махай от буквлано - този лайнян г*з!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cfaa64c8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Малко са прекалили с грижите, нямам друго обяснение. Докато има кой да ти подрежда чистите дрехи и да пере мръсните, надали обръщаш внимание. Като дете, родителите ти се грижат за хигиената ти, а после трябва сам да се сещаш.
Може да е страхотен човек, но не виждам бъдеще във връзката ви. Ако заживеете заедно, ти ще трябва да плащаш всичко и да го гледаш като майка- чист ли е, нахранен ли е, излизал ли е днес. Той така е свикнал и му харесва, няма да се примири лесно с по-малко. Родителите му плащат неговите почивки, плащат сметките му, перат му дрехите, правят му вечеря. Той го осъзнава, щом казва, че има къде да живее и не иска да плаща сметки и наем с теб. Ти ще трябва да поемеш всичко, което в момента правят родителите му вместо него. На практика ще го "осиновиш".
Страх те е да го оставиш, защото е мил и добър към теб. Има толкова много мъже, които са мили, добри И отговорни. Не сте малки, а той няма да поеме никаква инициатива да задълбочи връзката ви и да си поправи мисленето. След някоя и друга година, ще започне да те отблъсква физически. Винаги можеш да загубиш още няколко години, надявайки се, че той ще заживее с теб и ще делите сметки, че той ще започне да се къпе по-често и т. н. , но е малко вероятно да се случи наистина.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c0581364c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Щом си имал стая човекът иска цял живот да си е там. Семейство не му трябва, как пък не го е срам ъи да си поемала разходите. Аз не виждам за какво ти е...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b5cbcd7b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ау, по-добре мъж да не видя, отклокото с такъв гнусляр! Ти не си в ред, честно!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cd977bef55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До сега и аз мислех, че съм мързелив мухльо, обаче твоя човек направо ме изстреля в космоса.!

Бай Мъри.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f34c2fb18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Странни същества сте вие жените. Как си се хванала с такъв мърляч? Ти няма да го промениш, ще си остане такъв. Ти си тази, която трябва да се промени. Или се променяш или спри да се оплакваш и го остави.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a1c7ee0275
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Ами, че ти не го обичаш - просто те е страх да не останаш сама и не ти се търси нов мъж, затова седиш при познатото зло!

То и какво да обичаш: той ти казва в прав текст, че не желае да сте самостоятелни и да поема отговорности и не е готов за сериозна връзка. И това не е студент да кажем, а мъж на 30 години. Каузата е загубена. Хората не се променят, няма как и тепърва на тази възраст да го превъзпиташ. Kaк не те е гнус да си лягаш с него се чудя. Нямате бъдеще заедно. Гледате в абсолютно различни посоки, но това и сама го знаеш - събери смелост и прекрати тези отношения, губиш си в момента най-хубавите години в безперспективна връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 14ee5d90a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Категорично, зарежи го. Този човек не е за теб. Не си прави илюзии, че ще го промениш. Късно е да го учиш на хигиена, няма да се получи.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: e1b5d6d4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Най-напред - поздравления за откровения и доста мъдър постинг. За 25 години, ако е вярно, си доста умно момиче! Поздравления, рядко се срещат такива публикации тук.

Напълно си права, че няма идеални хора и че всеки има добри и лоши страни.

Очевидно, твоето ниво на организация и амбиция, на образование и доходи, ако щеш, е по-високо от неговото, а той предлага доброта и загриженост, но без пряко обвързване и внимание към себе си.

Ако ти желаеш да си опиташ късмета си на твоето ниво или по-високо, неизменно ще срещнеш също умни хора, но и амбициозни, с по-засилено его, така че е напълно логично, според писаните и неписаните правила на човешките отношения, да получиш по-елегантен, по-самостоятелен и по-умен партньор, но също и по-независим и търсещ себедоказване с други жени, в парите, в собствеността, дори в собственическото чувство спрямо теб.

Спред начина ти на разсъжение и това, че си позитивно настроена към този мъж и връзката ви, добре е да се препоръча да опиташ малко да му въздействаш да промени някои неща.

В един момент той самият ще започне да му става неудобно, ако напр. мирише на пот пред колеги и приятели и някой се пошегува или му направи забележка. Самият той ще се усети - все някога, надявам се, че трябва да се къпе всеки ден и да си сменя бельото.

За маминото синче - явно така ще е - или опитай малко да влезеш между него и майка му, или... ще трябва да изчакате тя да остарее и да позагуби сили и възможности, вкл. финансови, тогава твоят човек ще трябва малко повече да се напъне.

Като цяло, няма да е лесно, особено ако се опитате да създадете дете - защото и двамата и сосбено той сте още като деца - но, според скромното ми мнение, си заслужава да опиташ да продължиш с него. Не виждам пречка да говориш и с родителите му, особено за хигиената. Може ти да инициираш някои дребни неща, които да направите само двамата - малка почивка, която е платена напр. 75% от теб и 25% от него...Имам предвид - постепенно да го ангажираш с него лично като твой партньор, а не просто като син на майка си.

Може да провокираш малко мъжкото в него, без големи изцепки - покажи му, че си харесвано от други момчета, събуди у него - но умерено, - инстинкта на хищник или на самец - да поиска да те има само за него си, да се ''предпазва'' от другите, а така да се сближи повече с теб и да позабрави за майка си... Но пак подчертавам - без големи простотии в тази насока.

Всичко най-добро и искрено желая успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker