Има ли някакви чувства към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли някакви чувства към мен?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1289 пъти
Здравейте, работя в една фирма от някъде 3 месеца и там срещнах едно момче което ли е нещо като team leader понеже работя в чужбина. И от скоро от месец и нещо забелязвам че ме гледан втренчено, а и с него не си говорихме много само ме питаше един и същи въпрос от сорта на дали всичко е наред, но и питаше всички същото. И от скоро забелязах как ме гледа втренчено и не спира да ме зяпа в очите дори и нищо да не съм му казала, гледа ме от разстояние и когато съм наблизо усещам че го е срам, но един ден го забелязах как ме гледа скрит между хората и случайно го забелязах и усетих нещо в погледа му, нещо много силно и същия ден реших да го гледам директно в очите и сякаш усетих силната химия, но не мога да си го обясня. На другия ден отново същото и реших да отпусна синджира и започнах да го гледам право в очите когато му говоря и започнахме да си хвърляме погледи един на друг, засичахме си ги доста често и понеже това усещане се засили силно един ден го срещнах отново на работа понеже само там се виждаме и го попитах само как е и ми се усмихна най лъчезарно такава усмивка не бях виждала нито на него нито на никого, понеже той се усмихваше доста рядко, след това усетих как започна да се отпуска лека по лека и вече не е толкова притеснен понеже и аз започнах постоянно да се шегувам с него и той така и си хвърляме закачки, когато се засечем се усмихваме нелепо и двамата, чат пат се заяждаме но се смеем и знаем че всичко е майтап, опитвам се да гледам езика на тялото но единствено очите му издават всичко и ме побъркват, веднъж бяхме на разстояние един от друг и толкова силно му усетих чувствата или химия ли какво е не знам, че ме подлуди. Вие какво мислите? А и в повечето случай гледа все да ме види къде съм, не често, но го забелязвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 494f2c97e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми кво да мислим- но е ясно, че те иска:)Само да не се разминете с гледане, че и малко смелост трябва.Аз наскоро се обясних на обвързана, вие още се чудите;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 885b290a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще го кажа директно и откровено, правя го с цел да осъзнаеш ситуацията, вместо да питаш непознати за мнение.
Никой тук не може да ти даде отговор, единственият човек, който със сигурност знае е точно мъжът, с когото усещаш тази химия. Няма опция да му прочетеш мислите, а ние тук няма как да извадим карти Таро и да ти дадем отговор. Вариантът е да се опиташ да се сближиш с този човек или да му признаеш за чувствата си и да го попиташ за неговите. Това решение крие рискове, защото сте колеги, но няма как по друг начин да разбереш. По написаното съдя, че не е безличен, но е много трудно да дам мнение, понеже чувам само твоята гледна точка и не съм свидетел на срещите ви в работна среда. Казвам, че е възможно да се заблуждаваш или да преувеличаваш, просто защото си хлътнала, но по същата логика има и шанс да пропускаш много знаци, които водят до това, че той наистина има симпатии. Просто ситуацията е такава, само ти можеш да си помогнеш, всеки един коментар тук ще е опит за гадаене. Извикай го някой път на кафе след работа или в почивката, опитай се да уредиш една съвсем кратка среща извън офиса, ако ще и да е за 20 минути, колкото да видиш поведението му извън работна среда. Можеш да се свържеш с него в някоя социална мрежа също така. Изобщо, има много начини да "опипаш почвата" и да разбереш намеренията му, но ние не можем да ти отговорим на зададения въпрос.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 41182bffae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към предните двама коментиращи, вие в ред ли сте? ! Не виждате ли че авторката е замаскирана златотърсачка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker