Любов срещу вяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов срещу вяра
преди: 13 години, 11 дни, прочетена 13996 пъти
Най-примитивната религия създава навсякъде конфликти, дори и в личен план.. Какво става като християнка хареса мисюлманин или обратното. Техните ще искат да си смениш вярата с мисюлманска а след това и националността и децата да са мисюлмани. Който си фантазира друго да отиде малко в Турция да погледа как живеят там жените. Ако ги види по улиците, обаче, защото аз не видях. На 10 мъже има 1 жена по улиците, яко опакована, да гледаш само един чувал със забрадка. И никога сама. Конфликтът на цивилизациите не е измислен, той съществува. И не сме го създали ние, ама е глупак този който не го разбира. Ние българите сме много толерантни, за нас и вярята няма значение. За тях обаче има. В Анадола убийствата на честта са ежедневие. Ако чужденец погледне туркиня или обратното - завършва със смърт. Пък вий си живейте с розови очила и си давайте задниците и вярата. А пък турските сериали, са субсидирани. Видях къде ги снимат и нямат нищо общо с реалността, те са пропаганда. Ходил съм и в Европа, разликата е огромна. А в Турция има само джамии на всяка крачка, към 3000 в Инстамбул, над 70 000 в цяла Турция, и като заквичат от всякъде, което правят постооянно... това за мен не е свобода

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 250

преди: 13 години, 9 дни
hash: 76a120de26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А къф ти е проблема ? Нали си християнин ?

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един Християнин или Християнка, който/която отиде с мюсулманин и си продаде вярата, според мен заслужава смъртно наказание!!! Расите КАТЕГОРИЧНО НЕ ТРЯБВА да се омешват! Нашите деди са били позорно изтезавани от тези мюсулмани и са били принуждавани със насилие да приемат, тази жалка религия наречена ислям, която учи мюсулманите да презират нас Християните и да ни избиват... и сега ако една Българка или един Българин отиде с тези човекоподобия и продаде вярата си, това за мене е непростим грях, защото по тоя начин ти потъпкваш произходът си, сриваш нацията си, и унищожаваш Българското си достойнство! Има ли прошка за подобен грях? НЕ НЯМА!

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам къде в Турция си бил, иди да видиш вечер по Истиклял и Таксим колко са опаковани хах.. както и да е, това няма значение, светът не е само България, Европа и християни, точно това му е хубавото и интересното стига да имаш очи да го видиш и сърце да го уважиш... трябва да си много тесногръд човек в 21в да те вълнуват такива теми..

Мел

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така ли? Номер 3 за теб е тесногръдо това че съм се поучил от историята си и уважавам Родината и произходът си а? Ако всички Българи мислеха като тебе, със сигурност щяхме да изчезнем като нация.. какво като сме в 21 век? ! трябва да уважавам нация която играе анти-Българи игри и религия която ако има начин ще ни избие ли? Човече вземи чети малко, образовай се, ако за теб скапаната турция е по ценна от България, тогава върви си там, смеси се с мюсулманите дори, каквото искаш това прави, щом не цениш това което дедите ни са ни завещали с кръв и пот!!! Просто ви се чудя как може да мислите по този начин. Срам и Позор!

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо мисля, че съм достатъчно образована и добре, че са българите като теб, че не сме изчезнали все още :))) би ли ми обяснил лично ти с какво си допринесъл за това, а аз- за обратното... Значи, ако уважавам другите раси и нации със съответните им традиции и религии това ме прави по-малко българка (пише се с малка буква, както всички останали националности! )??? Срам и позор са други неща, които се случват в родината ни, която както казваш са ни завещали с кръв и пот, обаче на някои хора им е по-удобно да има такива, като теб, които вярват друго и са насочили омразата си другаде!

Мел

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 дни
hash: ade045cd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз служебно съм била в Турция повече от 4 години. Първо в провинцията, сравнително голям град, а след това няколко години в Истанбул. В Истанбул живота е доста модерен, светски, в някой отношения дори много повече от тук. Разликата голям/малък град е както при нас, в София е по-различно, от колкото някой малък град в провинцията. Просто в Турция има морал. Не е нормално както тук, всяка вечер полугола да обикаляш дискотеките пияна и надрусана и да търсиш кой да те черпи водка срещу орална отплата. Тук също има доста консервативни мъже, които гледат и се точат на чуждите, но на своите се опитват на наложат така наречения от теб "Анадолски" контрол. Всичко опира до култура, а НЕ религия. Ако отидеш в една Германия, християнска страна, повярвай ми също ще ти е ужасно трудно на свикнеш с тамошните норми и култура.
И като заключение: след като човека, който си избрал е свестен, добър и се обичате и разбирате, какво значение има религията. Във века, който живеем тя е право на ЛИЧЕН избор.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: db8c588495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   'Айдеееееееееее, почна се пак с любимата тема... Абе, хора мили, вие други проблеми нямате ли? Какво ви влиза в работата кой с кого си ляга? Тебе, авторе, нали никой не те кара да си сменяш религията или да се жениш за туркиня? Остави хората сами да решават какъв искат да им бъде животът. Подкрепям Мел. За история няма да говоря, че ще стана прекалено груба.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 8d0d5d0137
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Борония е права, но все пак - авторът е прав - турските сериали са пропаганда и възпитават в грешн ценности и начин на живот

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Значи не пиша с цел да се получава спор или други темподобни неща! Моята мисъл беше, че не мога да приема за нормално, фактът Българи да се кефят на държава която ни е мачкала толкова години наред. Много добре познавам турците какъв народ са, те са категорично против нашите Християнски ценности, те толерират в себе си култът към насилие, съдизъм и всякакви такива изпаднали неща.. Имам познати които живеят в места където това население преобладава и са ми разкавали на дълго и на широко какви ги вършат мюсулманите. Бих предпочел всяка друга страна но не и турция! И не ме интересува кой как живее, но ме интересува Българската ценност да бъде запазена сред моят народ, и за мен един Българин който се продава на нашите врагове той срами произходът ни, и не се учи от нашата историям, а който не се учи от историята е обречен да я повтаря!!! Не мога да призная подобни хора! Не можете просто ей така с лека ръка да захвърлите 500 години турско иго... и избиване на Българското население... нямате това право. Толкова ли не останаха Българи, та вече взехте с турци да отивате че и да ги величаете? Това е налудничево и не мога да го приема ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И тук е сайт госпожице борония, вие ли сте човекът който ще съдите авторът че си е написал историйката?! Ами всеки има право да мисли и да пише каквото му е на душа и на сърце. Защо трябва веднага да се нахвърляте, ако не сте добре с нервите, има си психолози за тая работа, потърсете техните услуги, но недейте изливайте нервните си кризи тук в сайтът :) Казвам го чисто приятелски, прекалено резервирано се държите и нападате хората, което категорично първо че е против правилата на сайтът и второ че не е нормално!!! Не може всички да мислят като вас, съгласете се, бъдете готова че ще понасяте и чуждото мнение, и спорът тук е излишен, не виждам смисъл да се спори, при положение че всеки си остава на позицията си, и само дето сме се хабили да се драчиме напразно , не мислите ли ?!

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не ми се пише, но искам да кажа, че турските серияли са пълна пумия.
Искам да кажа, че е абсолютно-свръх-мега-хипер ненормално в България да има джамии, да се слушат новини на турски, да ги толерираме едва ли не все едно ние не сме държавата България, а все едно сме Бъл-тур-цигания. Всъщност след като турците и циганите имат повече права от нас в собствената ни държава, мисля че следват два варианта.
Единия да се прекръстим на Цинганания, да ни управляват цигани, новините да са изцяло на цигански, да си продаваме децата и т. н. Само не виждам като почнем и ние да не си плащаме данъците кво прайм? ...
Другият вариант е това, което ще стане след няколко години. Ще станем част от Турция.
Но българина като гледам няма нищо против циганизацията.
Абе вие представяте ли си как в собствената ни държава до скоро се излъчваха по всички програми турски сериал, след сериал, след сериал, след сериал... цял ден и цяла вечер ме беше страх да пусна телевизора. А даваха за толкова години 2 български сериала. Единият по половин час на ден(по точно 25 минути). А другия само понеделник. За кво говориме бе хора??? Аз не издържам вече. Аре сега им мина модата може да се каже на турските л****. Тъпите продажни телевизии, само и само да имат рейтинг предадоха всичко българско и родно. Тази държава отдавна не е българска. Много ми е мъчно:(

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: db8c588495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 12:

Здравей, Цеко! Веднага те познах. Знам, че много си ми насъбрал след историята с принцесата, но дай да не спамим с нашите отношения темата, която е за друго. Всеки може да си каже мнението, аз включително. Ако авторът има нещо лично да ми казва, негова воля. Ти специално, по темата нищо не каза, само ме прати на психоаналитик:) Успокой се и остани със здраве.

Б.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Докато Българина слуша циганските ритми, докато ходи да се пече по турските курорти през лятото, докато твърди че турците са добронамерен народ.... положението по добре няма да става... Не знам каква е тази налудничева толератност която се проявява и то към народи които изобщо не са толерантни спрямо нас, които имат други традиции, почитат други богове и т. н. Нищо общо с нашите принципи и обичаи, Ех народе народе, до кога ще търпиш нечовеците да те газят и до кога ще нападаш малкото останали истински свои сънародници които виждат истината и дръзват да я изрекат, ДО КОГА?

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Мисля, че тези, които говорят как трябва да сме толерантни и отворени за чуждите култури, просто не знаят какво се случва в смесените райони.
Авторе, прав си за това, че турците не са толерантни и да, в Истанбул много голяма част от жените са с фереджета, а за Анадола да не говорим. И да, 50% от убийствата на жени са убийства на честта.
Турските филми са направени за да рекламират Турция, но не са реалистични.
Това, което става в България е нещо страшно и много хора просто си затварят очите, но за съжаление най-вероятно ще си получим заслуженото. :(

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 33f6b7a179
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   до номер 2 не тряба д асе бърка раса с религия и националност в целия свят има онщо 4-ри раси бели, черни, жълти и червени. белите сме всички бели хора черните са негрите ромите и всички които са с черна кожа жълтите са азиатците а червените се срещат много рядко те са индиянците

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, циганите са от бялата раса.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 8d0d5d0137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   няма „бяла раса“, а има европейдна раса със съответните подраси. Ромите са индоевропейци и по език, те са си също към същата раса като нас, това важи и за евреи дори, за араби. Спорна е принадлежността на индианците. Не е научно доказано, че черните хора имат по-голям член. Генетично почти няма разлика между човек и маймуна, какво остава за расите.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 13- Кое е по-голяма помия- един турски сериал или едно БЪЛГАРСКО тв предаване тип... предаването на Азис, Нова ТВ цял ден в неделя, Иван и Андрей и други подобни. Какви ценности възпитават те? От всички бг канали ни заливат с помия, обаче.. разбира се, турските сериали са ни най-големия проблем. На мен пък ми е мъчно, че няма работа за младите, мъчно ми е, че нямат перспектива и бъдеще тук
Номер 15- Толерирането и уважаването на чужди култури и религии не означава отричане от своите такива.
Номер 17- За кои смесени райони говориш? Предполагам тези в България. Живяла съм в такъв район и ми е пределно ясно какво се случва, обясни ми обаче какво общо има това с Турция и жителите й, повечето от които никога не са стъпвали тук няма и да стъпят. Не мога да разбера какво ви интересува вас дали ходят с фереджета или без и разни такива. По-добре се поинтересувайте и потревожете къде и как ходи вашето дете, защото мен такива неща повече ме тревожат честно да ви кажа.
Мисълта ми е, че си имаме достатъчно други неща (типично български представете си), за които да се тревожим, не разбирате ли, че вниманието и омразата ви умишлено се насочват в тази посока???
И все пак темата беше за любовта, а тя както знаем побеждава всичко :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 21, привет!
13 съм
Естествено, че "Шоуто на Азис" е пумия-все пак той е циганин.
Но хората го харесват-все пак да не забравяме, че всички мангали го боготворят, че и българи го гледат. Ужас. А "Шоуто на Иван и Андрей" не съм го гледала. Незнам за какво става въпрос. Не говоря за тези предавания, а за филми като "Стъклен дом" например и само, който не го е гледал може да каже лоша дума за него.

"На мен пък ми е мъчно, че няма работа за младите, мъчно ми е, че нямат перспектива и бъдеще тук"

Не само на теб ти е мъчно, но темата е друга в случая! Като ти е много мъчно си пусни нова тема за безработицата.

И щом не се вълнуваш от тази тема защо трябва да спамиш и да пишеш, че се притесняваш за децата си-ние какво да направим-да дойдем да им баем ли?

Темата не е за любовта, а само заглавието.
Темата е за Турция и за турците-като не се интересуваш защо трябва да пишеш тук.

Е, аз нямам още деца, за които да се притеснявам. И именно защото се притеснявам за бъдещето си и евентуално това бъдещите ми деца споделям възмущенията си.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: ec7c355916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Точно така номер 13.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Привет и от мен номер 21!

"Толерирането и уважаването на чужди култури и религии не означава отричане от своите такива. "

- Знам го това, но да толерираш и уважаваш култури и религии които генерират в себе си фанатизъм и избиване на всичко което не приема техните убеждения, е това е налудничево не мислиш ли? Това е като да толерираш врагът си, с ясното съзнание че той не ти мисли доброто!

"За кои смесени райони говориш? Предполагам тези в България. Живяла съм в такъв район и ми е пределно ясно какво се случва, обясни ми обаче какво общо има това с Турция и жителите й, повечето от които никога не са стъпвали тук няма и да стъпят. Не мога да разбера какво ви интересува вас дали ходят с фереджета или без и разни такива. "

- Да, за тези във България говоря! Общото между това със турция и жителите и, е че вярата и религията в която вярват е една и съща, нарича се ислям (най-голямата прокоба на човешкият дух). Както сигурно знаеш, точно тази религия ги учи от малки, да презират и нансят вреда на нас Християните и т. н. Какво си мислиш, че турските жители които са във турция, са по благочестиви от тези турски цигани които са в България ли? Ами много грешиш, те са още по лоши дори, защото нали именно под тяхно робство сме били. Мене не ме интересува дали носят забрадки и фереджета но те не стоят мирни, и както знаеш ислямският тероризъм нараства все повече, не гледаш ли новини, не следиш ли за ислямските атаки които постоянно се правят, точно от тези които ти ми твърдиш че "уважаваш" , Тяхната цел е да ислямизират европа, да затрият Християнството, те не ни мислят доброто набийте си го в главите! Те са фанатици, ислямски фундаменталисти, тотално промити мозъци. Дали ще е тукашен, или ще е от турция, все една и съща боза са, за нищо не стават!!!

Колкото до турските сериали, ами че това си е чисто и просто, те ни го набутват по културен начин. тези сериали се пускат съвсем умишлено за да промият и турцизират съзнанието на Българина... Пускат си сериалите, пускат си новините и то по националната ТВ, пускат си стоките по паразите... и понеже Българите сме заблудени овце, и търпим всичко това. А за джамиите да не говорим, та те никнат като гъби, от де на къде в Българска държава ще слушам аз воя на турския проклет ходжа? Егати наглостта, то просто думи няма да се опише, как ни тъпчат, мачкат ни, ама нема кой да го разбере!!!

"На мен пък ми е мъчно, че няма работа за младите, мъчно ми е, че нямат перспектива и бъдеще тук"

- Тук вече цялостната вина е на господата наречени "политици"!! Ако ги оставим на власт още 10 години, даже и нема се знае вече, дали това е България или е просто една мизерна и грохнала държавица... превърнала се в жалка провинция... Това ли искате? Трябва ли да допуснем това да се случи? Замислете се!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, номер 13, 21 съм
За последно пиша в темата, за да не ви я спамя, писах по нея точно, защото ме вълнува, а това, че имам по-различно мнение от вас вече е друг въпрос. Чия според теб е вината да няма повече филми като Стъклен дом, а евтини турски сериалчета, които междудругото са си чиста провокация и то като гледам доста успешна. От това, което си написала ми е ясно, че изобщо не си разбрала за какво говоря аз, така че нямам какво да ти кажа. От всички коментари по-горе не видях един смислен довод за омразата ви, който да ме накара поне малко да се замисля права ли съм.
П. П. И аз нямам деца все още!

Мел

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   13, аз съм 17, съгласна съм с теб.
21, турцизацията започва от вътре. Идеята е, че се промиват мозъци за да станат по-лесни едни неща.

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 42554b5064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, съгласна съм и с теб и с автора по принцип, но все пак - никой насила не гледа турски сериали и не слуша чалга, нали? Няма начин за 500 г. да не са оставили отпечатък.
Аз лично се притеснявам от „ценностите“, които биват възпитавани чрез тези сериали и се надявам скоро да им омръзнат. Специално латиноамериканските не бяха такива - в турските винаги например има афера на омъжена жена с мъж, после умира тя по някакви обстоятелства (наказана от Аллаха), но момчето, с което е ходила се жени за чистото съседско момиче. Ужас!

Понеже съм израстнала в смесен райнон, понеже имам и от турция много познати, приятелка, мога да говоря по темата. Авторът е краен, но прав. Не ни уважават те, може да са на масата ти и пак не те уважават. Приятелката ми туркиня бяга от тях като дявол от тамян. Братовчедка ми беше с много интелигентен турчин от Истамбул 5 години, заряза я под мотив, че не била туркиня, искал туркиня за майка на децата си. Няма да ви казвам какво мислят за християните и други народи - меко казано райа, а жените сме курви.

Успех с илюзиите, приятено гледане на турски сериалчета!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   №21, 25, какво каза? - нищо не каза :D

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Пак ще кажа че един Християнин/Християнка, е абсолютно грешно да пада на нивото на мюсулманите и да има нещо общо с тях!! Който загърби просто така вярата си с лека ръка, той е недостоен за мен. Все пак тази вяра ни е помогнала, и тази вяра ни е утстоявала Българската ценност и култура, през всичките тези години на ужасен терор и мъчение. Категорично аз не мога да обичам и да толерирам това което е против мен и моят народ, и това което иска да ме смачка по всячески ужасен начин! Както каза номер 28, те ни възприемат като "рая", като безправни животни едва ли не. Те презират Християнството и неговите представители!! Те са фанатици, които дори мога да ги определя като богохулници, щото извинете много, ама това по цял ден да коленичиш и само "аллах" да ти е в акъла, и да виеш като побъркан.... това ако за вас е праведен и нормален народ, то за мен определено не е такъв!!! Лично аз се погнусявам от тях, за мен би било най-големият грях и унижение, да имам допирна точка с тези хора. Аз си имам народ и традиции с които се гордея..! Искам децата ми да са чисти Българи за да се продължи Българския народ и да се опази неговата чистота! Заветът на дедите си аз не бих предал!!! Както сами разбирате, имам предостатъчни причини, да мразя, това което мрази мен.
Колкото до сериалите им, изобщо не ме вълнуват и бих спрял да гледам телевизия, но не бих обърнал внимание на турски сериал, защото самите им сюжети са адски тежки за разбиране и товарят човешката психика още повече!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Искам да вметна нещо друго.
Според вас нормално ли е чужденците в страната ни да са привилигировани и да гледаме на тях едва ли не като на богове. Държа да уточня, че нямам нещо против самите чужденци. Просто не е нормално. В другите държави няма такова нещо. Чужденците не са гледани с добро око.
Дори една Гърция, в която бях скоро ще дам за пример:
1 никой продавач не говори чужд език(поне там където бях)-говорят си на гръцки, ако се разберете разберете, ако не -прав ви път
2 в заведенията също сервитьорите, менютата - само на гръцки език
3 в заведенията само гръцка музика
В България:
1 болшинството говорят поне по 2 езика
2 в заведенията не наемат работници без език. Когато дойде германец например, не той трябва да се опита да се разбере с нас, а ние с него
3 в заведенията-все чужда музика. Ама и по-добре, че като пуснат чалгата... то нормална музика в Бг не се прави.
Едва ли не ние вместо да се обединим, ние само гледаме да се плюем един друг и да се докараме на чужденците. А това ни прави още по-жалки. Повече патриотизъм ни трябва.
По-умни сме от тях. Масата чужденци не учат висше и не знаят по 105 езика. Мързеливи са, а ние сме доказали, че не сме.
Не сме по-малко от тях-защо се държим така сякаш сме.
Всички нации са обединени, само ние не сме. Ето турците, за които става въпрос, дори те са по-обединени от нас.
Едва ли положението ще се оправи някога. Особено че от управляващите ни идва цялата работа. Те направиха така, че да сме дискриминирани в собствената ни държава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Браво на номер 31! Много точно изказване направи. Дълбоко ти се възхищавам. Каза абсолютната истина такава, каквато е!

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 08e4e43791
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Простият пример, нали видяхме какво се случи, при митингът на АТАКА срещу джамията в София. Ислямистите обезумяха, ислямист запрати камък и ръни Българска депутатка...
Това беше поредното доказателство на ярост и презрение, от страна на ислямските фанатици спрямо нас Българите (Християните)
Кога в турция ще допуснат такова безобразие, да има Български църкви, да се развяват Български знамена, и Българин да ръни турски депутат? Не биха го допуснали турските власти нали? А, защо във България се допуска тази турска инванзия и безобразие?
Да, нещата идват най вече от про-турското правителство, това се допуска от сегашното правителство, от сегашната полиция, която арестува и напада Български Патриоти, а не напада турските и и циганските престъпници... ЗАЩО? Ми щото на тях така им изнася, щото не им пука за народът, щото половината ни правителство е съставено от хора с най-различни убеждения, а да не говорим колко турци има сред управляващите.
Колко набези вече имаше по селата, колко нападения, насилие и грабежи, причинени от турци и цигани, над невинни Български семейства.. Колко училища и стадиони бяха надраскани с надписи "смърт на Българите", а да не говорим че дори имат наглостта да ни наричат "гяури" в собствената ни държава.. Не стига че крадът и не плащат сметки, толерират култът към насилието и съдизма, че и за капак, ни обиждат, унижават и ни пожелават смъртта... Това вече просто преля чашата!
Според мен, един турчин, циганин или какъвто и да е там пришълец, той не може да бъде толкова красив, колкото мога да бъда аз Българският гражданин. той не може да притежава културата и възпитанието, които мога да притежавам аз - Българският гражданин!!!
той не може по никакъв начин да бъде равноправен със мен (Българинът).
Ако го приема като равноправен на мен, той ще започне да иска власт над мен, защото те винаги са ни приемали като "роби"
Българите сме древен и адски изстрадал народ. Народ известен с непоколебимият си дух и упоритост!!! Не напразно се казва: Българин е човек който не краде, който не лъже, който не насилва и не убива! Българин значи мъдър човек!!!
Не че днешният Български модел отговаря на тези ценности, но все пак има ги достойните макар и малко, и винаги ще ги има!!!
Докато за един турчин и един циганин, не могат да се кажат подобни красиви неща, защото то няма нищо праведно в тези народи! За тях можеш единствено да кажеш, че са едни крадливи, безчовечни, и паразитиращи същества! Нищо друго.
Същото се отнася и за евреите. Те вярват в Талмуда, а за един евреин, най-голямата гордост е да се нарече талмудист! А в талмуда ясно пише че евреите са хора, християните не са хора, талмудът ги учи че те са невинни в намерението си да убият Християнин! Евреите са до голяма степен виновници за състоянието на България днес. Просто тези всичките "праведни" народи, са допринесли, и продължават да допринасят, за разгромът и падението на нашата Родина и Нация... А както Николай Хайтов е казал: Толерантността, в една зверилница, е равносилна на смърт!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 31, единствено съм съгласна за това, че не сме обединени.
"В България:
1 болшинството говорят поне по 2 езика
2 в заведенията не наемат работници без език. Когато дойде германец например, не той трябва да се опита да се разбере с нас, а ние с него"
Разбира се, че ти трябва да се разбереш с него, нали искаш да му вземеш паричките, ти печелиш от него в крайна сметка. Нарича се "качествено обслужване".

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 3290535423
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Съгласна съм с 31.
Не става въпрос за качествено обслужване, става въпрос за това, че ние българите сами себе си не уважаваме.
Вярно е, че българина е дупедавец и се слага на чужденеца, винаги така е било. Наистина те нямат нищо повече от нас нито като природен ресурс, интелигентност, нищо. Какво е американската прерия? Пустош. И те не са никаква нация, а сбирщина престъпници, които са отишли там и са изтребили местното население, за което ще си платят. България е страна с големи ресурси, много повече от техните държави, и никога не е водила завоевателни войни.
Като дойде германец, българина трябва да говори неговия език в собствената си държава... а като отиде българина в Германия, трябва да научи техния език. Няма германеца да му говори на български... та това е проблема, че сами себе си не ценим и уважаваме.

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Напълно съм съгласна с 31. Като стана въпрос за Гърция, искам да добавя две малки примерчета. По почти всички гръцки радиа пускат гръцка музика, а по две-три чужда, при нас е точно обратното. Също така при нас отделят народната музика от другата и я слагат на равно с чалгата. В нашите песни няма народни ритми, а в гръцките има. Също така, много обичам да си взимам сувенири от градовете. Последният път в Кавала всички сувенири бяха написани на гръцки, а в България много рядко можеш да намериш такива на български.
Друго нещо, което съм забелязала е, че на листовките със заведенията, които раздават, абсолютно всичко е на английски, включително мястото и времето.
На повечето места надписите са на латиница, да не говорим за масовото писане на латиница. Даже един колега се възмущаваше, че трябвало курсовата работа да се пише на български... Добре че на много места взимат мерки, включително и тук. Нихилизмът ни е много страшен

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз съм номер 31, 13 и 23.
35 много добре го каза -34, ти като отидеш в Германия да не би да те обслужват на български?
35 и 36 казаха абсолютно верни неща.
36, примерите ти са изключително точни.
Когато пътувах за Гърция, бях пуснала радиото и докато напуснах държавата хващах само турски станции. А като минах гръцката граница започна само гръцка. Ние вече част от Турция ли сме станали се питам аз.
Съгласна съм също и с 33.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   34 съм
37, не знам не съм ходила може и да ми се случи :))) Мога да говоря единствено за местата, където съм била и там са ме обслужвали на английски и перфектно сме се разбирали, а да не говорим за Турция, която толкова много мразите, там дори говорят на руски на българските туристи. По вашата логика преди да тръгна за Франция трябва да науча френски, за Израел - иврит, а за Китай - китайски, и срам и позор за всеки китаец, дръзнал да ми говори на английски, а не на китайски :))) Разсъжденията ви са меко казано смешни, но ще ги имам предвид, тази седмица заминавам за Румъния за два дни, още довечера сядам да уча румънски, защото ако разсъждават като вас лошо ми се пише..

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Пак 34
Докато пътувах в северозападна България пуснах радиото и се хващаха само сръбски радиостанции, а в мястото, за което пътувах и тв станции. Ние вече част от Сърбия ли сме станали се питам аз. Дай да се разберем сега България част от Турция или от Сърбия е и кой от двата варианта повече те дразни?

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ако питаш мен България е половината на Сърбия, другата половина на Турция.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   40, забрави Румъния и Гърция....

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 31a8cb3920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Въпрос към 30 или който иска да ми отговори- В световен мащаб към днешна дата, какво е съотношението между християни убити от християни и християни убити от мюсюлмани? (започнете от двете световните войни и направо няма смисъл да смятате повече)
Посочете ми война или каквото и да е събитие с голяма заначимост, в основата на което стоят чисто религиозни подбуди??? Подчертавам чисто религиозни!
И последно- как изобщо можете да допуснете, че българин може да бъде "турцизиран" и че "турцизацията" започвала от вътре? Големи патриоти сте няма що!

Мел, 34

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Виж № 3/6/21/26/34/38/39
Аз съм 13/23/29/31/40.
Само ти единствена си изказала такова мнение по темата, което ми вдъхва надежди, че явно има повече будни българи, от колкото изглежда.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: d6a9542e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Мел, не мога да повярвам, че изобщо задаваш този въпрос. Ще ти дам един показателен пример- помаците. Сега остава да кажеш, че не са българи и сама ще си дадеш доказателството.
Турцизацията, също, става като на едно българче се раждат по две турчета и това беше преди години.
Религията е политика. Благодарение до голяма степен на нея сме се запазили 5 века и благодарение и на нея сега се постигат едни цели.
България е еднонационална християнска държава, в която все повече се говори на турски, който все повече е посочван за друг език на страната.
Мисля, че наистина трябва човек да е сляп за да не вижда какво се случва.
Това, че ти изобщо не допускаш, че мозъците на определени хора могат да бъдат промити, е показателно.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 52f0ecd122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Послещавала съм Истанбул около 20 пъти! Повечето по възрастни жени са тези забулените. Срещат се и млади жени, но мнозинството са нормални жени като в Българя. Обожавам Истанбул. Някои мъже гледат доста провокативно и неприятно, но ако излезеш с турчин тои се държи много добре и много уважава жената пред него, доста повече от много българи! Автора не знам какво се мъчи да внуши - ей го Истанбул на 8 часа път от България. Разходете се хора и вижте със собствените си очи!

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Браво на №44!

№45, няма нужда да пътувам 8 часа, за да гледам турци, след като са на всяка крачка в града ми и в цялата ни държава. Освен това, ако много ми домъчнее за тяхните физиономии (което няма как да стане) ще си пусна телевизора.

от 43:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 93958224f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Продължавам да се чудя колко заблудени овце има, и как не искате да погледнете реалността... Защо точно турци искате да гледате? Защо тях толерирате, защо някоя друга държава не искате да посетите, нима само турци има в този свят, та сте взели тука да ми разправяте глупости. турчина бил уважавал, ама моля ви се, знаете ли кога един турчин ще има уважение към една Християнка или Християнин? НИКОГА! Това го запомнете. Аз съм чел много за разлика от некои коментирали тук. Ставал съм свидетел на хиляди провокации и долни постъпки, от страна на мюсулмани. Номер 45 като си толкова голям почтитал на истамбул, какво правиш в България? Ми ходи си живей там тогава, ако искаш и се турцизирай.... за такива като тебе управия няма!!! А на теб мел мога да кажа че си адски ама много заблудена, точно целта на турците е да турцизират и разграбят европа. Да внушат на Българите собствената си ужасна религия, трябва да си егати слепеца за да продължаваш да ми твърдиш подобни абсурди!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: eb9ad48f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Заблудената овца си ти №47 след като преценяваш турците според тези който живеят в българия като не си излизал като приятел с турчин от турция. Не си говорил с такъв по други теми освен религьозни. Те могат да уважават жена си повече от колкото българина уважава жена си. Като жена в българия е много по вероятно да срещнеш простак от колкото в турция вярвай знам го от опит.

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 34dab7876a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   47 не знам кво си чела ама маи не достатъчно. никои не се опитва да ти натрапи религията си ако си чела щеше да знаеш в Кърана пише няма принуждение в религията. и да те си уважават повече жените. и аз го знам от личен опит.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 93958224f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Номер 48, защо трябва да излизам с турчин от турция? Нима това е задължително? ! И като изляза с тучин на който дедите му избиваха моят народ преди години, голяма потъпка ли ще направя? Какво ще правя с тоя турчин, ще потъпча народът си и ще създам челяд с него ли? И какви ще са моите деца, как ще продължа рода си... като си продам вярата на турците ли? Разберете го те не ни уважават! Те са ислямски фундаменталисти бе... защо отказвате да го приемете? Няма значение тукашен ли ще е или ще е от турция, религията им е една, богът им е един, турция се води държавата-терорист!!! Сумати терористични атаки бяха направени точно от тази държава. Която винаги е генерирала явна омраза към Християнството и нашите народи!!! Налудничево е да ми твърдиш тука глупости в които ти самата не си вярваш! Хайде моля ви се.... защо точно турци? отново питам, защо не некой друг народ да похвалим а? защо точно Българомразците предпочетохте да издигате???

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 05a2afde52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   49, с бой ли си уважават жените:)

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 93958224f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Дам, те по този начин си уважават жените, като ги карат да се забрадяват и по цял ден да вият молейки се на аллаха си, че и за най малкото, при тях е прието да си бият жените, да си натрапват чрез насилие и съдизъм желанията и т. н. Много добре съм запознат с турските обичаи, никога абсолютно никога не бих имал нещо общо с тези болни човешки същества!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 52f0ecd122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Номер 47! , От 45 : Повярвай ми ако можех сега паля тротинетката да живея там!!! на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СА ПРЕД НАС!!!
-ЛТ-

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: eb9ad48f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   №48 съм. Реших да отговоря на въпросите на №50
защо трябва да излизам с турчин от турция? - за да прецениш правилно, не да използваш втълпените ти мисли.
Нима това е задължително? - не е задължително но за да имаш собствена представа е желателно.
И като изляза с тучин на който дедите му избиваха моят народ преди години, - твойте деди с скръстени ръце ли са стояли нима те не са избивали сърби албанци турци и др. А да какво пишеше в учебниците по комунизма. Личен опит нямаш и не искаш да имаш, трябва да ги мразим заради пра-пра- пра дядо им. По твойте разсъждения трябва да мразим сърби, гърци, румънци, германци, италианци и почти цяла европа.
Какво ще правя с тоя турчин... - никой не ти казва да се омъжиш за турчин а да излезеш на кафе да поговориш не по религиозни теми.
омраза към Християнството и нашите народи се генерира само у турците който живеят в България.
И №52 никой турчин не кара жена си насила да носи хиджап, жените сами искат да уважават религията си. Така по този начин да се молят на аллах, също не ги карат мъжете им. Пък и честно казано нашите камбани бият по силно от тяхната покана за молитва. Много по голям процент българи бият жените си, около 30%, в турция битите жени са около 12% По данни от изследвания.

 
  ...

1-50 от 250
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker