Да бягаш по тъча или да си мила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бягаш по тъча или да си мила
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2019 пъти
Здравейте, господа.
Интересно ми е, в крайна сметка, ако харесвате дадена жена с която все още не сте били интимни кое поведение ви привлича повече - ако се дърпа, (не ства въпрос за надуто и надменно поведение) или е мила и разбираща (не говорим за крайности като надуто поведенеи в първия случай или обсебване във втория)
Тя ви е дала повод да мислите, че не сте и безразличен, но тънко, чрез шеги, намеци... каквито правите и самите вие към нея. Оттук нататък кое е по привлекателно?
Да я "заловите" или ще чакате тя да се приближи към вас и да свали картите, да сте напълно сигурен.

Знам, че е субективно, всеки е различен, както и жените сме различни и търсим различни неща но ми е интересно какво ще е масовото предпочитание.

Ж. 30

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 967c50ca00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз честно казано предпочитам да я честна с мен и ако и тя ме харесва да си го показва.. Другото си е правене на интересни според мен..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 753775cf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ще ти кажа кое не мога да понасям. Това да ти го играят флиртаджийски, умно разбира се. Да търсят контакт с теб, без ти дори да ги ебаваш и накрая, след няколко седмици, когато откликваш вече, да ти кажат, че "си имат приятел", "обвързани" са и е такива неща. Кво, мама ти стара, се занимаваш с мен да флиртуваш като си обвързана? Харесвам мили, ненатрапчиви, но и да знаят какво искат. Аз определено ако някоя е нахакана и тръгне да ми навлиза в личното пространство, въобще не бих се занимавал, но това си е субективно, както каза.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 850bcaf8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жената трябва да се държи така, че нищо в поведението ѝ да не дразни или притиска. Иначе започват да светкат червени лампички, и колкото и да е увлечен човек, несъзнателно си бие спирачки.

Нещата си стават по естествен начин, а не чрез "техники", насилване и предварителни сценарии. И точно реакциите и представянето на другия ти показват, на съзнателно или на подсъзнателно ниво, дали той е за теб или не. Човек, с когото много се различавате по темперамент, по светоусещане, интереси и т. н. освен за един до няколко пъти секс, друго на практика не можете да направите... Той ще иска постоянно по барове и дискотеки, ти - да си цъкаш вкъщи на компа или на телефона, или обратното - и накрая нищо няма да излезе.

И тук е и другата голяма грешка: "Спа с мен и повече не ме потърси! ". Ами ако на човека са му се извъртяли всички гореизложени мисли през главата, и е решил да подхване нещата "из от другата страна", легнал е с вас и там е получил пълно разочарование, някаква неадекватност от ваша страна или въобще нещо, което е потвърдио предишните му подозрения, за какво да се занимава повече с вас? За още едно евентуално допълнително потвърждение? За още 10 потвърждения?

Защото човек, особено ако е без житейски опит или е по-неадекватен, вини за всичко другата страна (другите) и никога не помисля, че причините може да са у него... Много по-лесно е да кажеш, че другият е "бройкаджия" или не струва, отколкото да се замислиш дали на тебе нещо не ти куца, а в отношение, я в поведение - на улицата или в леглото, или пък нещо друго.

Най-хубавите, най-истинските ми връзки през живота са се получавали, когато никой никого не е "свалял", дори не е харесвал в явен вид в началото, никакви тактики не са прилагани и въобще - двамата сме се "усещали" какво се случва чак когато процесът вече е много напреднал и на практика - необратим. В един момент се усещаш, че от месеци съвсем неусетно си започнал да общуваш все по-интензивно с другия, че имате много общи интереси, възгледи, идеи, амбиции, че се уважавате един друг повече от "нормалното", че искаш да прегърнеш, да целунеш... а от другата страна е същото. В момента, в който се осъзнаете, в който си дадете сметка и си признаете пред себе си, че сте влюбени, нещата стават буквално за една вечер, или в най-лошия случай - за няколко дни. След това - дори и да не се получи нещо в леглото, и двамата имат непреодолимо желание да пробват пак, да се учат, да имат търпение към другия, ако той има някакъв проблем и да му помогнат да го преодолее, да стават все по-дбри, да се синхронизират един с друг, да си създадат една обща идилия, в която и двамата да са супер-довлетворени...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 666849effb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Озадачена съм!? !
Та ти си на 30 години, как до сега не успя да разбереш кой подход работи и как работи най - вече на типа човек?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 19291a8b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип бих пробвал първи аз да я заприказвам. Но нямам нищо против ако тя реши да ме заговори първа. Честно да си призная, ще ми е много приятно ако тя ме заговори първа :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 36b85674e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Истината е по средата. Трябва да има лека гонитба, да не се самопредложи за да има човек чувството, че я е спечелил. Ако някоя се прави на недостъпна дълго(месец-макс два) и пожелавам успех в живота, дори да има симпатии към мен.

Бла. 30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d8eb1a486
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи от жената. Не обичам всички карти да са долу, не е интересно. Но и да се дърпа не е готино. Важното е да знае къде е и къде иска да стигне

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5e913e7a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В момента съм точно в същата ситуация, като дори и годините на жената съвпадат с тези на авторката! Ами тя показа интерес към мен, а аз направих какво ли не, но държанието и е много объркващо, един ден изглежда, че иска да се случи нещо, на следващия все едно не съществувам за нея! При нас има една особеност, че и двамата сме семейни! Вече и аз не знам какво да правя - тя знае на 100% какво искам, но ме върти и всякаш е в някакъв размисъл! Много вероятно просто ще престана да и обръщам внимание, за да видя реакцията и.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ae069d0886
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "какво ще е масовото предпочитание"

Масовото предпочитание е жена на 20... Иначе не се ли изморихте да се чудите какво да симулирате? Аз лично не се занимавам със симулантки, каквато и роля да ми играят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e8c65300df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Привличат ме дами, които не се свенят да направят първи крачката и открито да заявят намеренията си. Тези криеници и бягане по тъча са ми леко детински. Живота е кратък и кому е нужно загуба на ценно време, в което вместо да се гоните и ловувате, да сте заедно и пълноценно да се наслаждавате на близостта си. И двата варианта на поведение "да се дърпа" и "да е мила и разбираща" са вид игра на котка и мишка. Бих предпочел вариант в който сме честни и открити, в който сме "себе си" и пълноценно общуваме. Всичко друго е игра на егото и често води до недоразумения.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b6accc6c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 2: Напълно съм съгласна с теб. И аз не разбирам безцелното флиртуване. Но има и мъже такива. После се оказва, че са обвързани.

Номер 8: седнете си на г*за с колежката и спрете да се занимавате един с друг. Полсе ще съжалявате че сте предали половинмките си. Имахбрак който се разпадна не зарди предателсто като изневяра, но няма да коментирам тук. Наложи се да го напусна, защото нямаше как да останем заедно. Бъди умен и пази и се грижи за жена си!

Номер 4: Явно нямам толкова опит мъжете, колкото ти. Не минала с вагони, че да знам кой, как и според ситуацията :) I И предпочитам да не придобивам твоя "опит".
Номер 9: Чак толова малоумен коментар не съм очаквала. Има жени които са на по 30 и изглеждат на 20 и такива на 20, които изглеждат на 30 и повече....
Изглежда, по мнението на номер 10 и няколко други до момента, че няма нищо лошо в днешно време в това аз да инициирам някакво излизане... зависи от развитието... кка ще продължаваме да се държим... за момента с дадения мъж общуваме само наживо, редовно е, флирта ни е страхотен, много ни съвпада и се попълва чувството за хумор.... Работата е там, че хем той започва - и аз отликвам, хем на следващия ден... е по-резервиран и делови... - и аз съответно съм таква към него като го удари на сериозност. Ту е горещ и се закача - ту студен и това ме обърква. В социалните мрежи няма акаунти... Определено знам какво искам - да го опозная, но не искам ид а бъде нахална и да му се "поднеса" едва ли не, тъй като не ми е в стила, досега не съм го правила. Търся начин да бъда мила, но да го накарам той да се задейства... все едно от него е произлязла идеята да излезем само двамата

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e78875042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, номер 4 съм.
Не е много мило да пишеш такива неща за мен.
Дори не вникваш в това, което ти пиша. Никой не говори за секс и вагони с мъже. Та ти си на 30 години. Спрете да се дондуркате.
Според мен този човек няма сериозен интерес към теб, особено ако е по-възрастен или на твоята възраст. Несериозно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ac4116c14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Бягането по "тъча" или да си кажем простичко, да се правиш на интересна е в крайна сметка, повтарям, в крайна сметка, губеща стратегия. Най-мног о някой като ти е схванал картите, да те изчука и дим да го няма. До това води бягането по тъча. Най-умното нещо е честно и открито, а ако няма разбиране, взаимност, химия, всеки по пътя си. Ако си мила към мъжа насреща и той ще е мил към теб, ако разбира нещата, освен ако не е идиот. А ако е идиот, за какво ти е такъв?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker