Бременност, секс и порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременност, секс и порно
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3974 пъти
Здравейте,
от скоро съм бременна и започвам да изпадам в най-различни емоционални състояния. Трудно ми е да преценя дали това е реален проблем или се дължи на хормоните ми?
Поради забрана от лекаря ми не може да правим секс поне още известно време. Това допълнително ми действа изнервящо...
Партньорът ми започна да гледа порно доста често, не пред мен, но знам, че го прави и той сам си ми казва. Това ме дразни.. имам чувството, че си мечтае за други жени.. че сигурно като родя и се възстановя повече няма да ме погледне.
Дразня се ужасно мнго за това, че той ме разпитва кога ще излизам, само и само, за да си гледа мъжките филмчета. Това ме вбесява ужасно, сякаш предпочита да ме няма, за да си е сам вкъщи.
Той си гледаше и преди да забеременея и се е случвало да ми отказва да правим секс, защото преди това е бил сам вкъщи и се е задоволявал. Това повече ме тревожи и то точно сега.
Побърквам се от ревност и се чувствам ужасно, дори не мога да спя, а съм бременна и съм още по-изморена.
Може би съм твърде строга, все пакпреди това си имахме добър сексуален живот, с малки изключения, когато ми е отказвал, но това се е случвало в някакъв период.
Забелязах, че когато му върви в работата и има увереност, да иска повече секс, а когато е не много доволен от себе си да предпочита дагледа порно.
Случвало ли ви се е подоно нещо и как се справихте?
Благодаря за разбирането

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: a865430892
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз като съм бременна и почти нямам желание, сега като съм напреднала мъжа не показва интерес. Ами не знам ако ти пречи нещо говорете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2bd2f06048
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не съм разбирала жените, които ревнуват от порното... Говорим само за случаите, в които не е болестно състояние, а просто забавление понякога. От какво ревнуваш? Мъжът ти е с теб, избрал те е за майка на детето ти. Ти като харесаш някой романтичен мъж от някой филм, да не би да означава, че ще зарежеш мъжа си, ако ти попадне тоя? И на него вероятно му действа кофти забраната за секс, но трябва ли да се прави на девица, само защото ти не можеш да правиш нищо? Може да му направиш и орална любов, сигурна съм, че ще му е готино.

Иначе лека бременност и сладко бебче ти пожелавам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a38ba4870b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Еми такова е..
Сега като качиш малко килограми и корема ти, ти стане още по-голям, въобще няма да му действаш възбуждащо. А и да не говорим след раждане какво те чака., След известно време матката възстановява предишната си форма но не и вагината, там ще е доста по-широко, а това въобще няма да се хареса на мъжа ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2ddda29cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е нещо нормално за мъжете, санозадоволяването няма нищо общо със секса. И аз редовно го правя, но това не ми пречи на секса, и никога не съм отказвал. По принцип жените са тези, които отказват. Но спокойно, след като родиш, ще бъдеш непрекъснато изморена и ще се налага ти да му отказваш :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 44ca9761ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хормоните по време на бременността действат точно по този начин. Някак си и аз се бях настроила протектнически. Мъжът ми от време на време излизаше да се види с приятели, да изпие едно, а аз изпадах в истерия, че явно не е готов за семейство, че не се е наживял. Мислих си, че ходи по жени и т. н. правих скандали, бях станала ужасна. Това после се прехвърли и върху сина ни. Не го давах на никой, не можех да си представя да го оставя при бабите му дори за малко. Всички постоянно си обясняваха настроението ми с хормоните и толкова се дразнех, че бях забранила използването на думата "хормони" в свое присъствие. Но се оказаха прави. Цялата ми лудост се изпари, когато отбих малкия. Знам колко тъпо звучи, но наистина трябва да разбереш, че умът ти си играе с теб в момента. Тези страхове не са основателни, дори напротив, можеш да си спокойна, че мъжът ти няма реални отношения с жена. На мен сега чак ми е смешно, че ревнуваш от порно и че си мислиш, че мъжът ти би го предпочитал редовно пред секс с теб, но и моите страхове бяха не по-малко абсурдни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 24acc20e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо имаш забрана? Рискова ли е бременността ти? Защото ако не е, няма проблем за секс. Поискай второ мнение, а ако прецениш и трето.
Но дори и да има основание за забрана за проникване, има и други начини да се задоволявате. Тъкмо ще разнообразите и дори може това да го накара да те иска повече. Правете си френска, имате и ръце - задоволявайте се с тях, галете се, масажирайте се, сменете мястото и т. н. Опции винаги има, нужна е само взаимност.
Иначе те разбирам защо ти е неприятно за порното - особено в този период, но си дай сметка, че така е по-добре от реална изневяра с друга/и жена/и.
Поговори с него как се чувстваш, но без да ставаш досадна на темата и да изглеждаш отчаяна. И най-вече - действайте, провокирайте се, задоволявайте се. Така нещата ще се наредят.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7ed12f21f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм. Направи му свирка. Това че в момента ви е забранено да правите секс, не значи че няма други начини да го задоволиш. Освен това, гушкайте се, пипайте се, целувайте се, има толкова начини да си създадете близост и интимност. Бременноста трябва да е повод за нови начини да покажете любовта си, не да се отчуждавате.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d5696b9709
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   По-добре да гледа порно и да лъска бастуна, отколкото да чука друга. Можеш например да му предложиш свирка и анален, ако не го правите, някакви други развлечения- да излизате заедно на заведения или разходки. А защо не и да гледате заедно порно, да се отпуснете достатъчно и да правите автолюбов гледайки? Наближава деня на влюбените и можеш да го изненадаш, помисли! Това, че си бременна не те прави по-малко жена- поддържаѝ се, гримирай се, промени прическата, маникюра и пр., бъди самоуверена, забавна и се владей пред него, мъжете не обичат нервни и мрънкащи жени. Най-важното - не се поддавай на страховете си, младата майка също може изглежда модерна и секси. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9d045b72db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами и аз никога не съм разбирала хората, които ревнуват от порно :D казвам хората, защото и мъжете ревнуват понякога. Аз съм голям почитател и мъжа ми няма нищо против, дори понякога си гледаме заедно. Няма нужда да ти казвам как да си развихриш въображението за да се забавлявате сексуално и без проникване, знаеш за какво ти говоря. Едва ли е някъв 24/7 да лъска...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e452b46541
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз ще кажа като Н. 8. Щом не ти харесва мъжът ти да гледа порно и да се самозадоволява защо не му правиш френска. А още по-добре ще бъде да му позволяваш да ти прави анален секс. Нали сме в 21 век и би трябвало аналния секс да е нещо нормално за всяка жена. Ако знаеш на него колко много ще му хареса хич няма да се двоумиш. Хайде започвайте от следващата вечер, какво толкова му мислиш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9636bd1c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моят съпруг никога не е правил такива неща, откакто сме заедно. Аз също. В началото на връзката ни сме гледали порно заедно, но не е нашето "нещо". Винаги сме си били достатъчни. През моята бременност така и не правихме секс, защото се пазехме и от страх да не стане нещо с така желаното бебе. Като ми порасна корема той нямаше желание от страх, че в корема ми има човек. Като родих не бях годна за секс, защото имах епизиотомия и ме беше страх. Всичко беше в моята глава, но се отпуснах за хубав секс 9 месеца след раждането. Мъжа ми не ми е правил проблеми. Много му беше кофти, но се справихме, сега имаме редовен сексуален живот и е по-хубаво от преди. Мъжа ти да се въоръжи с търпение, защото като родиш няма да имате сили и време за секс. Обичайте се и се гушкайте. Кажи му да се стяга, ще става баща. Край на айляк, на губенето на време по диваните с порно. Ще помага много, а ако родиш секцио още повече! Лека бремнност, спокойна и леко раждане ти желая. Най-хубавата първа среща ти предстои - с твоето дете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 55ee4ccceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, искам да ти кажа, че това, което прави той, е неадекватно, изродско, грубо. Здравата ти мисъл ти го подсказва, така го чувстваш и затова си решила да пишеш.
Имах такива проблеми с моя човек, въпреки че знаеше колко ме наранява. Изрод! Успях да го убедя, че това ще ни раздели, ако го направи пак.. След толкова много обещания от негова страна, че ще спре. Не може толкова болка и горчилка да търпя... и по - мек полов член. А и да ти кажа, хаа.. Аз сънувам всеки път като го направи, и така го хващах. Даже е имало случаи, в които си казвам 'стига, това е просто сън', и го отхвърлям. И знаеш ли, че 1:1 едно към едно, съня се сбъдна...
Наскоро бях бременна, попитах го дали ще прави такива неща зад гърба ми, каза 'Ти луда ли си, аз дете чакам от теб, как ще правя такива неща? ' Наложи се да направя аборт, по медицински показания, затова написах бях.
Така или иначе, не е приемливо. Аз много съм му говорила по въпроса, много е грозна картинка.
Вярвай ми, трябва да му поговориш, излей си всичко, което мислиш и чувстваш, всичките ти опасения си кажи, натяквай! Направи го, защото той те наранява душевно! Аз така правех и сега няма такива неща при нас.. Надявам се и занапред да няма. Иначе ще има край.
Говори му, той, ако е човек, ще те разбере. И, ако те обича.. Чу ли? А ако си достатъчно силна, сложи му ултиматум за край на връзката, както направих аз.
За бога, мъчно ми е за теб, как може да тормози бременната си жена.. Това повлиява и на плода много - мисли, чувства, действия.. Разбирам те, защото много пъти съм била на твое място.
И пак ще ти кажа, че ако те обича - ще спре да гледа порно, ще се грижи за теб, ще те обожава, както и да изглеждаш, няма да те кара да правиш нещо на сила в леглото и като цяло. Също така, няма да те манипулира.. Заради това, че те манипулира, ти смяташ, че си строга. Не си строга, а си нормална. Аман от извратеняци в днешно време.
Надявам се съветът ми да ти помогне!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b135948114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря на всички за подкрепата! Не съм изпадала в подробности, но естественно не го оставям съвсем на сухо- правя му френска любов.
Малко се успокоих, сега не се дразня, явно хормоните ми изиграха лоша шега. Не ми пречи, че го правиот време на време, разбирам го, а пък да си призная и аз понякога гледам порно хаха.
Повярвайте ми, имам развита фантазия относно еротични идеи, проблема е , че трудно ги реализирам. Може би трябва да съм по-смела,но мъжът ми не ме предразполага. Много пъти съм му предлага разни неща, но той ме отрявза, защото явно се притеснява от мен. Преди време се опитвах да го навия да отидем някъде с колата на скрито място, за да правим секс, но за него това било нещо глупаво. Така дори и да имам желание, още повече се притеснявам като знам как ще реагира.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bd97ae5d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До №6 проблема не е в секса, а в това жената да не свършва, защото може да получи контракции. Щом има лекарска забрана значи има някакъв проблем, няма просто така да са го забранили. Другото, което е че при рисковите бременности мъжа не трябва да свършва в жената поне плацентата се изтънява. Много се дразня на некомпетентни коментари.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0e53f8b01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 2, " Мъжът ти е с теб, избрал те е за майка на детето ти... " Не знаех, че мъжа избира жената да стане майка на дете, което тя самата ражда... Недай си боже, ако роди жената и мъжа не я избере :D Божинка, ти ли си бе?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bd6d4fcbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 12 ти си истинска кралица на драмата! Според мен пък е неадекватено и изродско да караш мъжа да се въздържа почти година. Вероятно е вредно и за здравето.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f697ddad62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 12 съм и отговарям на номер 17.

А знаеш ли, че моя не може да ми насмогне? Все искам още, но често ми отказва, защото не изпитва нужда, колкото изпитвам аз.
Ако нещо му липсва, иска и т. н. знае, че винаги може да ми каже. Даже му го напомням често.
На сухо не е стоял също така. И от къде реши, че се е въздържал почти година? Ама големи фантазии ги измисляш, ей! :D

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7d2d1c93a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ами номер 12/18 мислих, че е редно да се говори по темата на авторката, на която сексът е противопоказен по време на бременността. За тази почти цяла година говоря. И заради това, че двойката няма да прави секс толкова време ми се струва неадекватно на мъжа да се забранява дори да се самозадоволява. Не само си Драма голяма, ами и пълен егоцентрик, как изобщо ти хрумна, че може става въпрос за теб и твоето либидо не знам...
Номер 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker