Не знам какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя...
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1318 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото наистина не знам вече с кой да споделя и какво да кажа, понеже историята ми е доста клиширана, но се надявам някой от вас да има подобен сюжет или просто мнение.
Ще започна с това, че имах доста дълга връзка, близо 7 години, която проключи с не толкова розов край за мен, но това не е важното сега. В края на връзката ми започнах да се виждам с мой много близък приятел, с койти се разбрахме, че всичко ще бъде просто секс и забавление. В началото наистина беше само това, но в последстиве започнах да го ревнувам, да мисля за него, постоянно да се виждаме. Той искаше просто секс и никакви връзки. Тоест единствения начин, за да можех да го целувам, прегръщам, докосвам беше секса. Криехме се от хората, не говорехме за това и когато му се доправеше просто ми пишеше да се видим, само това. Толкова бях влюбена и сляпа, че просто се съгласявах винаги и не можех да му откажа. Не исках никой друг, не можех да си представя, че някой друг ще ме докосва. Бях му истински вярна, въпреки че не бях с него. Това продължи почти две години, в които аз стоях сама. Много пъти сме говорили и съм му казвала, че искам да бъде с него, че правя секс с него, защото това просто е единствения начин да сме заедно, но той беше категоричен. и все пак аз продължавах да се самозалъгвам, че може би някога ще стане нещо повече.
Накрая реших да продължа живота си, като го оставя и си намеря човек, който ще иска да бъде с мен и ще ме оцени. Казах му, че приключваме, защото аз искам повече, той нямаше нищо против, дори не се опита да ме задържи. Срещнах друго момче, опитвам се да му дам шанс, да го обичам, наистина се опитвам. Но не мога да спра да мисля за него, не мога... Ужасно трудно е, не спирам да си представям него, , да го сънувам. Чувставам се много зле, не знам какво да направя, за да го забравя. А имам чувстото, че ако ме потърси да се видим, ще го направя.. Моля, ако някой е попадал в такава ситуация, дайте ми съвет. Ще съм благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 65657ef10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поддържай сексуалната си връзка с първия, зад гърба на втория, или ако можеш навий втория да правите по една тройка от време на време, та всички да са задоволени.
Тигрица като теб няма да е щастлива само с един

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1fd0c7bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както казва Н.1 правете тройка, така всички ще сте доволни. Гледал съм в порното как жена прави секс с 5 мъже. Всеки отвор в тялото й е запълнен и държи по един пенис в ръцете си. Опитай и ти, сигурен съм, че ще ти хареса. Успех и пиши как сте прекарали.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dbb3e0b8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бях в почти същата ситуация. Мъж на 40 съм. Започнах работа на едно място където съм и сега от 17 години. Частен бизнес. Мъж и жена му са ми шефове по цял ден ми стоят на главата. Появи се в началото още и прокудената им дъщеря. Не знам какво видях в нея. Хлътнах до уши. Няма да влизам в подробности, но тя не беше стока. Имаше две деца от двама различни бащи. И е с 4 години по малка от мен. Започна да идва през ден а по късно и всеки ден. Говорехме си. Искаше ми съвети. Помощ. Споделяше ми почти всичко. Въздишах си тайно по нея и мълчах. Аз се опитвах да завържа някаква връзка с друга, но много бързо я приключвах. Мислех за нея постоянно. Тя тръгна с един човек който аз все още не одобрявам, но това не ми попречи да продължавам да въздишам по нея и да се надявам да сме интимни. Роди трето дете от трети мъж накрая. Реших, че трябва да прекратя тези мои блянове. Тя продължаваше да се допитва до мен и да ми дава надежда за нещо м-у нас. Отказах се да се надявам. Опитах да създам връзка с друга жена. До такава степен бях потънал в мислите си за нея, че след 5-6 месеца от връзката ми с другата жена сложих директно картите на масата. Казах и за мечтата ми за дете. Ако не желаеше, просто да спрем до там. В момента имам прекрасно момченце на 5 години и "жена звяр". Изобщо не разбрах за тези 5-6 месеца какъв адски характер има майката на детето ми. От там се опитах да забравя възлюбената си. 14-15 години аз въздишах по нея. Все още я виждам. Не можах да я забравя. Тогава я намразих. Да признавам си. Намразих я и определено ми е доста по-добре. Животът ми стана тотална каша. Опитах се да се върна назад във времето и да разбера колко много загубих за да стоя на това работно място и да се надявам през всичките тези години. Забрави го! И да се съберете, никога няма да е същото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker