Не мога да разбера този мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (87329)
 Избор на редактора (163)
 Любов и изневяра (20103)
 Секс и интимност (10254)
 Тинейджърски (19174)
 Семейство (4253)
 Здраве (7153)
 Спорт и красота (3750)
 На работното място (1769)
 Образование (5011)
 В чужбина (1125)
 Наркотици и алкохол (854)
 Измислени истории (709)
 Проза, литература (1407)
 Други (11598)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера този мъж!
преди: 2 месеца, 7 дни, прочетена 1608 пъти
Здравейте! Живея в голям град в България. На 40 години съм. Разведена, с дете на 19 години. Допитвам се до читателите на сайта, поради следната история. Имах връзка преди 5 години с женен мъж, която връзка продължи 3 години. Преди 5 години се разделихме. Не исках да развалям семейството му, въпреки че нямаше деца. Разделихме се мирно и кротко. Преди 7 месеца се срещнахме случайно в едно държавно учреждение по работа. Още си е женен, в което няма лошо. Поговорихме, моят телефон беше друг от преди 5 години. дадох му го. След два дни писахме, говорихме и по телефона. Срещнахме се в едно заведение като стари приятели и нищо повече. Нито той, нито аз сме изявили желанието да се видим интимно. През тези 7 месеца се държи по следния начин: звъня - не ми вдига, пращам майтапи с картинки по имейл или вайбър - не отговаря. Когато спирам по 5-6 дни нищо да не правя и се покривам без имейли да пращам или вайбър или да звъня - той ми пише, чати с мен, но не звъни. Пак започвам да пиша, да пращам закачки на имейл или вайбър - пак не отговаря, в момента, в който спра по 5 дни примерно, той се активира. За срещи някакви, каквито и да са дори на кафе и дума не става от негова страна.
Защо поведението е такова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 1dc90afeb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз пък не разбирам теб. Уж голяма жена- вайбъри, бъзици, детински работи. Нямате връзка, той е женен, какво искаш?!

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 00eb538055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Щото държи на жена си и търси нещо за чукане, но очевидно трудно ще му се получи с теб,. Въпреки това си държи вратичката отворена и се надява да клъвнеш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 8e02c12cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Извинявай, ако ти звуча грубо, но кое не разбираш? Човека е женен, няма да изостави жена си за любовница. На 40 си, не си прави наивни илюзии като 15-годишна.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: f1eb7e9266
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   О, я не се занимавай. Това не е мъж, а п. тка. Блокирай го веднага! Резни му самочувствието на мачото, който го чакат и му пускат, пък даже и му звънят. С всяко твое позвъняване на мъж олекваш! Мъжът търси, мъжът звъни, ако има интерес. Иначе ти казах какво е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 6294cbb557
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На дърти години се държите като пубери. Ем ви е скучно и сте "незадоволени", ем знаете, че такъв вид "закачки" водят до "усложнения", ем ви сърби и искате да се почешете.

Човек би предположил, че след толкова години поне сте придобили някакъв вид зрялост и себеуважение поне колкото да сте откровенни с желанията си, към себе си и към другия, а то - "пращам му картинки със закачаки по вайбър, кажете ми дали ще се обади".... да си на 14, разбирам. ама на 40....

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 25a5be8d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щото му се чатка, ама все още леко го е страх, тъй като очевидно не му се развежда, а го е страх от повторение на драмите, които е преживял преди 5 години с теб.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: e3e346c7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Е какво не разбираш? Той е женен и не му се занимава с теб. Намери някой който е необвързан и ще ти дава необходимото внимание.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 0d17f36fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нормално държание на мъж, иска да ти покаже, че иска той да командва парада, не иска да му се натрапваш, търсите когато му доскучае в къщи с жена му. Това е достатъчно да разбереш, че в живота му ще си само забавление, семейството му е на първо място. Не казваш ти била ли си омъжена по време на връзката ви. При положение, че тогава не е имал деца и не се е развел с жена си заради теб, няма да го направи и сега. Харесало му да е с теб за секс нищо повече. Веднъж си минала по този път, ако си готова пак на същото, давай!!!
И аз до скоро имах забежка с такъв мъж, не можеш да ги разбереш, ако пишеш става проблем или е зает или жена му е покрай него, ако спреш да го търсиш пак проблем, сърди се и се обижда. Беше ми казал, че не е проблем да му пиша, звъня или да пращам снимки, на жена му й било забранено да пипа телефона му, после пък била видяла някъкъв наш разговор уж случайно. Блокира ме и ми каза да го забравя за известно време, и точно като го забравих пак ме потърси. Веднъж казва, че е с жена си заради семейство си, после че я обичал и не може да живее без нея, въобще в главата му пълна каша. За щастие проявих разум, прекратих всякъкъв контакт с него, не искам объркани хора покрай мен, нищо добро не получавам от тях.
Авторке, не си на 20г. да се държите като деца, питай го ясно какво иска от теб, разберете се като големи хора. Не си губи времето в изтощаващи въпроси и спри да се чудиш, времето ме чака.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: a5cb5613f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   чеше си егото с теб! Явно е че ти искаш и си готова на нещо отново... но господина не.
Не се занимавай, търси мъже, които ти дават ясни сигнали, а не евтини детински игрички

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: d858191f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами виж, той те е ситуирал по някакъв начин в живота си, според това както на него му изнася. Ако на тебе така не ти изнася - прекъсваш комуникацията и толкова!
Той може би си търси компания и разнообразие, тебе пък те мъчи самотата и си мислиш за други неща, и така... Явно не търсите и не целите едно и също нещо :)

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 0361a02221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти защо му пишеш?
Моето мнение е, че двамата взаимно си чешете егото, като всеки от вас се грее с мисълта, че е толкова неустоим, та другият не може да го забрави. Съответно, когато види, че "обожателят" се покрива, гледа да го придърпа обратно в орбитата си.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: f40d0b042d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Защото спазва дистанция. Вероятно е решил, че не иска да изневери на жена си отново и полага усилия да не се подхлъзнете и двамата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 59f922f779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може би не е сигурен какво иска или пък не желае да задълбочава нещата, като в същото време иска да запази контакта със теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 9ed7c1749b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами ти се правиш на луда и той също: "Срещнахме се в едно заведение като стари приятели и нищо повече. Нито той, нито аз сме изявили желанието да се видим интимно. " Тия ги разправяй на старата ми шапка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 8ff86a1307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Иска си човека интимните приключения, но как да ти го каже директно "айде да се мандръсаме".

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: f51d203a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не съм силен по математика, няма да смятам месеците, а само годините - 40-5-3=32=на мацка в разцвета на хубостта си, още повече и вече раждала т. е. супер гадже за изчукване. Сега си на 40, колкото и да си се запазила не си същото онова жизнено момиче, от онова време ти е останал само детския мозък, а от там и лековерието, с което гледаш на обиграните свалячи. Човечето е егоист, който иска някой непрекъснато да гали егото му и като казвам някой нямам предвид само един/а, имам предвид много такива като теб. Бих казал, че съм учуден, че е изкарал с теб 3 години, но като се има предвид, че това са били епизодични срещи, основно за секс, напълно допустимо е да те е търпял, особено ако не си предявявала претенции за брак и деца.
Каквото и да кажа ще постъпиш както ти си си решила, но според мен този плужек те е е оцапал вече карайки те да свириш втора цигулка, ти си тази, която ще му позволи, или пък не, да продължава да те цапа с присъствието си.
Очевидно самата ти все още не си узряла за трайна връзка, страх те е от задълбочаване на взаимоотношенията с мъж, който би те оценил и като човек, а не само като занимавка за свободното време. Личният ми опит сочи, че играта на котка и мишка ще продължи докато ти не сложиш край на тази заблуда, че можеш да имаш нещо общо с доказал се ласкател. Най-лошото в цялата ситуация е, че когато срещнеш правилния човек (а ти ще го срещнеш, повярвай), или няма да го забележиш, или ще си се опръскала с помия в такава степен, че сама няма да искаш да цапаш и някой друг.
Желая ти успех - аз нямам Вайбър и не ползвам емотикони, но твоят човек е някъде около теб, дори може вече да те е забелязал, а кога ще го забележиш ти е въпрос на проглеждане от твоя страна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 061f661d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Самотна жена нямаш си друга работа и се занимаваш с глупости. Хвани си някой неженен или разведен. Толкова е просто.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: a0e688816d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Държи вратичката отворена.
Ж31

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker