Любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2375 пъти
Здравейте! Искам да споделя моята история. Моля Ви за странично мнение. Аз съм жена на 35 години, имам син на 14 години. Със съпруга ми сме разделени от 4 години, по мое настояване и ред причини. След като се разделихме, се запознах с един мъж, който една година ме лъжеше, че е женен. След като разбрах се скарахме и разделихме, защото разказах на съпругата му. Той започна да ми пише от нейния вайбър, че много я обича и има три деца и да забравя за него. На мен ми стана много обидно, защото така се изразяваше все едно аз съм го преследвала. След като го разкриха не се бяхме чували около седмица, след което той отново започна да ве търси по телефона и ви казваше, че е говорил по този начин нарочно, заради децата. Каза ми, да бъда търпелива, че не обича съпругата си и от дълги години имат проблеми и ще се разведе. Той бил казал на нея и децата, че не се вижда с мен за да успокои напрежението. Да съм била търпелива, само това ми повтаря. Аз естествено, като влюбена жена му повярвах и започна "ада". Той се прибира в тях в годината 4 пъти за по една седмица, понеже работата му е такава. Повечето свободно време го прекарва с мен. Всеки ден правя скандали да приключим и да се разделим, ако няма намерение да се разделя със съпругата си. Той обаче постоянно ме убеждава, да бъда търпелива и да чакам. Така ме превърна в негова любовница. Жена му знае за мен, но си мълчи понеже е финансово зависима от него и общо взето на нея този начин на живот и е достатъчен, но на мен не е. Той иска да заминем в друга държава да живеем заедно. Обичам го. Хора какво да правя, не издържам вече на това напрежение, не мога да спя, да работя пълноценно. Всеки ден ме измъчва мисълта, че съм любовница и все чакам и аз незнам какво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 958b64a2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, щом искаш да бъдеш втората жена в живота на някого - бъди с него. Но той никога няма да остави семейството си заради теб. А ти искаш ли да разбиеш сърцата на децата му?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3fbae488fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми бъди "търпелива" ха ха. Шегата настрана, аз също съм го чувала този израз, с разликата че мъжа не беше женен или обвързан /мое златно правило да не се занимавам с такива/, а просто не знаеше дали го сърби или боли. Потърпях точно 2 месеца без да имам нищо общо с него в интимен план и му бих шута, сега като се замисля че даже доста съм издържала. На такива рез пром и айде...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 596ccee4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Фактът, че искаш странично мнение говори, че и сама можеш да погледнеш нещата отстрани и ви дяното не ти харесва. Ако не е така, просто го направи и реши какво мислиш.

Първо, той е криел от теб, че е женен.
После, историите със съобщенията оправданията след това.
И накрая вечната класика - той не обича жена си, един ден ще прекрати брака им и ще бъде само твой, а ти просто трябва да бъдеш търпелива.

Замисли се, дори за момент да предположим, че това, което казва е истина, ти би ли градила щастие с човек, който е направил нещо такова.

Такива истории има на път и под път, а такива мъже - бол. Обикновено наивниците, които им се връзват, са млади момичета.
А ти отдавна си зряла жена, би трябвало да имаш солиден житейски опит. Мисли рационално и преценявай мъдро. Тъпо е на 35 да се оставиш да бъдеш жертва на такива нелепи лъжи и забавление за отегчения от брачния живот господин

Желая ти успех и мъдрост!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 76935a303f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото човек сам си направи и дявола не може да му го стори.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 352f346996
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами чакай,щом ти е казал-докато те втресе.Не знам вие нормални ли сте,мазохисти ли сте,гаврят се с вас,а тя...влюбена била.Ще иде с тебе в чужбина на куково лято.И с чий ум си тръгнала да се разправяш със съпругата му.Явно е кротка женица,та те е изтърпяла.Що не си попаднала на някоя като мене-нямаше да погледнеш чужд мъж докато излезеш в пенсия

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1198be2c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе хора, защо си причинвате това? Това не е любов, а чист мазохизъм! Вие поне малко самоуважение нямате ли? Аз предпочитам да съм сама отколкото някой да ме лъже в очите и аз да тввърдя, че го обичам. Давате ли си изобщо сметка, какво причинявате на семействата им? Не разбирам и жените, които търпят подобно нещо само задади финансова изгода.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2584d8ff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо питаш нас? Питай сина си. Достатъчно е голям, сигурно и гадже си има. Та питай го дали е ок майка му да служи за развлечение на някого си , който има жена и деца и няма никакво намерение да се разведе. Ако искаше, досега да го е направил. Вероятно синът ти е по-умен от теб. Като ти гледам мисленето, много си зле за 35 годишна жена. Той те лъже по най-баналния начин, ти като последна глупачка още му вярваш. За какво му е да се събира с теб, като и така получава каквото иска? Интересно и докога мислиш да чакаш? Докато станеш на 60-70 години ли? Вземай се в ръце и го разкарай! Връзката ти няма никакво бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aac1ac565c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не той те е превърнал в своя любовница, а ти си приела тази роля. Лъгал те е - добре. Когато си разбрала, слагаш край. Трудно, болезнено - от теб зависи. И не говори какво я устройва нея - съпругата, защото изобщо не си на нейно място!!! Не те обвинявам, че си ЗАПОЧНАЛА връзката, но истината е, че ТИ носиш отговорност за себе си и СИНА СИ!
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c9120ac16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти в ред ли си само един неоважаващ себе си човек би търпял. Повярвай ми той никога няма да остави жена си заради теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9aebb3e73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами наистина бъди "търпелива"! И аз така търпя вече четвърта година, незнам какъв е този мазохизъм от мен. С тази разлика, че не сме разведени нито тя нито аз и само слушам колко много ме обичала и неможе без мен. А всъщост не ставали така лесно нещата, как мъжа и не би я оставил да си тръгне, даже можело и да я убие, как моята жена щяла да и съсипва живота, как ще ме използвала заради децата ми и т. н. Как виждаш ли трябва да живеем като семейство един вид и аз трябва да съм на линия, когато тя има нужда от мен и има възможност да е с мен, това защото се обичаме, а в действителност всеки е с неговото си семейство и когато беше момента и трябваше аз да се разведа, тя ме увещаваше да не го правя. Може да се каже, че е независима от мъжа си, както финансово така и физически. Ами съжалявам, но аз повече няма да съм роб на страховете, чувството за собственост и обсебеност към мен. От около година вече аз и показвам, с действия че няма да продълава повече така, искам да приключим, като чуе за раздяла и изпада в някакви нервни сривове. Аз повече нямам нерви и здраве за такава връзка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dac79a43e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Боже, всички жени ли сте толкова тъпи или да? Бъди търпелива, и ей така всеки един ден. То и на магарето ще му омръзне да го бият ежедневно, но вие си търпите пълни простотии. И то заради някакъв си женчо в който сте "влюбени".
Драги дами в положение като авторката - не сте влюбени, вие сте обсебени. Обсебени от идеята да получите нещо което не можете. Което знаете че не можете, но сами се връзвате, че я утре, другиден, догодина ще ви пристане. Няма такъв филм - този на който позволяват да му се разминава всеки ден, няма да се промени. Пък вие вземете се научете какво е истинска споделена обич и уважение - от тези неща се гради любов, не от детски глупости тип "ама аз него го искам, щото ми подмокря бикините".

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: befb1d4810
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 35г. си, не бъди глупава. Щом от толкова време нещата не са се променили едва ли ще се променят. Колкото и да е трудно се отдръпни, докато не е разбрала жена му. Може да си сто пъти по-добра от съпругата му, но си просто любовницата, черната и лошата. Запази и малкото, което ти е останало и излез от тази така наречена връзка, няма смисъл да се самозалъгваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e8cb6cbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз се намирам в подобно положение на твоето. Знам какво ти е, знам какво е от вътре да гориш и да се изтезаваш сама питайки се постоянно дали всичко е една лъжа или има надежда ти да мъдеш Госпажа еди коя си... Аз много пъти си събирах багажа и се връщах обратно при него.. Когато съм му казвала или развод или без мен ми се отговаряше да не поставям ултиматоми защото съм го затваряла и отблъсквала.. чиста манипулация - караме да се чуствам виновна за положението.. според мен, ако нещата продължат така при теб и нещо не се промени ти сама ще вземеш радикално решение и ще излизеш от този ад напълно сама. Пожелавам ти успех, бъди силна и не се оставяй подвласна на чуствата си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker