Защо след дълга връзка става това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо след дълга връзка става това
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2322 пъти
Помогнете ми да разбера в мен ли е проблема или така става с всяка връзка? Имам връзка с мъжа до мен от доста години. В началото имахме много чести контакти, но с времето намаляха. Вероятно е нормално. Напоследък съвсем изгубих желание да бъда с него. Всеки път, в който той се доближи до мен не чувствам нищо. Просто се моля да ме подмине и да не ме закача. Дори да стисна зъби и да опитам, просто той ме „секва“. Под това имам предвид, че е груб, недодялан, бърза. Бърка ми под бельото и ведната ме натиска с ръка и търка, но не ми харесва как силно натиска и чак ми задърпва кожата върху клитора нагоре, оголва го и ме боли. Просто става една борба да не ме пипа както не ми харесва. Опитах да му кажа, но той прави скандал, че го критикувам и никога не се поправя. Казвах няколко пъти, но продължава така недодялано да ме пипа. Обясних му, че много повече ще ми хареса ако само леко ме докосне с пръст и погали, не е нужно да мачка, да втрива, да е груб. Отделно, колкото и да се мие, отдолу винаги ми мирише (не е обрязан). Забелязвам, че като се къпе само оставя водата да тече отгоре или ако изобщо го измие е с душ гел от гъбата, с която мие останалота част от тялото си и леко задърпва кожата назад.
В комплект с всичко това идва и агресия, ограничение от негова страна. Само да направя нещо както не му хареса, да речем готвено или ако изпусна нещо на земята и т. н., той агресивно стиска челюст, прави ми груба забележка и ме контролира. Ако си взема телефона и се усамотя и правя нещо като четене на нещо или друго, прави така че да ме заговори за някакви маловажни неща, с цел да му обърна внимание и ако едновременно с това ровя в телефона, започва да ме обвинява, че си имам „своя телефон“.
Не зная защо така се случи. Дали прогледнах и не го харесвам вече или той с годините ме накара да не го харесвам. Започнах да гледам снимки на други мъже, но не реални, а разни актьори и си мисля понякога, ето този е красив и ми харесва, но защо не изпитвам това към мъжа до мен!?
За първи път ми се случва това.
Когато се сетя за него и в съзнанието ми се нареждат неща от рода на лоша интимна хигиена, постоянно приемане на алкохол всяка вечер и лош дъх, мрънкане за всичко, заяждане и стискане на челюст в моменти на гняв, постоянно плюене по хората и обсъждане, никога не се усмихва и не е позитивен, а когато се стигне до интимни контакти е груб и недодялан и не ми харесва, моял се да приключим по-бързо.
Изобщо дори да бях влюбена и да бях с някой супер красавец, дали щеше след 10г примерно да имаме същия романс и влечение? Нормално ли е с годините да угасва и да остава уважение и обич само...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 278458e0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Не знам на колко си години, но не, не е нормално. Аз лично на твое място ще си бия камшиците много бързо. Възможно е след години да има уважение и разбирателство... но аз тук не го виждам. Той човека ти се сопва за най-малкото нещо, а иначе очаква ти да му правиш свирка като виждаш, че не се е измил като хората, нали? Я му я направи както на него "не" му харесва, кой знае как ще реагира. Човек, който не си взима забележки или пък ти вика, че си изпуснала нещо... не е за теб. Голяма работа, че си изпуснала нещо, ами случва се. С яденето е същото, случват се фалове. Идеални хора няма. Не знам, но според мен си заслужаваш нормален партньор и мисля, че и ти самата не се чувстваш добре в тази връзка вече. И мисля, че след като мислиш как би било с друг е време да промениш нещата. Надявам се да намериш най-доброто решение за себе си, просто си помисли какво искаш и какво не и ще стигнеш до решението :) Заслужаваш повече. А и светът не свършва с един мъж. И аз бях така, но още в началото прекратих връзката, просто... не мога да съм с някого когото не мисли за мен и не поправя след забележки. Просто съм такава.
Поздрави,
Ж32.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 24430e95d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, какво уважение и обич към такъв неандерталец. Чак ми стана жал за теб като го прочетох. Ти защо стоиш с него? Деца имате ли? Той ли те издържа? Поведението му е отвратително, напусни го докато не е започнал да те бие или още по-лошо. Как ще го харесваш след като не се поправя и е толкова груб? А и не разбира от дума... бягай час по-скоро или започни със скандали за нещата, които не ти харесват иначе няма да разбере.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 52df9ac4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По начина по който ти описваш случката, някой би си помислил че той е виновният...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d72915dada
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбрах само защо се занимаваш с тоя овчар? Вероятно си грозна и смяташ, че няма особен избор.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5ea7ee326c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   " Имам връзка с мъжа до мен от доста години. " -ако нямате деца, слагайте край на връзката, така се мъчите и двамата!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 34661aeaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тръпката не е вечна, особено ако не се полагат грижи за нея. Всяка връзка има спадове и всяка връзка има слаби моменти в интимен план. НО, вашето не се случва във всяка връзка и не е нормално.
Не е нормално партньорът ти да те отблъсква по всеки параграф и не е нормално да продължава да е груб, ако теб те боли и не ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3ef65f38dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип това го има и в моята връзка. За 5 години заедно има много неща в него, които ме дразнят. Разхвърлян е, дразни ме когато спи следобед като някаква бабичка, как се тръшва тежко болен когато е настинал, как бавно яде закуската си и ми пречи да чуя новините, как всичко чака на мен и никога не изхвърля боклука, не си вдига чинията от масата, оставя кръгчета от потни чаши върху масичката.. Безброй неща.
Вечер ми пречи да спя, защото прииждат в моята половина от леглото и реално от 2 метрови легло аз спя на 1 см от ръба заради него.. В секса също има какво да се желае, иска веднага да откликна, бърка в пижамата и граби ли граби, върти зърната ми сякаш иска да чуе радиото в Токио. Понякога тактичните забележки помагат.
Истината е, че никой не е идеален, аз съм дребнава, докачлива, раздразнителна. Всеки има косури. Потърси положителното в него. Опитай са му обясниш какво не ти се нрави. И най изкусни любовник у дома сигурно не си мие краката и не си чисти тоалетната.
Тревата отсреща винаги е по зелена, но реалността е друга. Разбира се ако съвсем не го понасяш може би не е твоя човек.
Два пъти мери и един път режи. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: efb7d49fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз каквото не ми харесва директно си казвам на моя мъж. Никога не чакам да се натрупа ако трябва да си го измие ходи по няколко пъти, ако той ми каже и аз отивам. За да няма проблеми на момента се боря и си отстоявам моето. Като е мрънкаш или капризен му го припомням, интересното е че слуша. Може би приятеля ни винаги е бил това, което е, но ти си била влюбена и заслпена.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1490e414f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно с повечето е така. Като изчезне тръпката, всичко почва да дразни. Решението - раздяла или таен живот :(

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8288163530
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Нормално ли е с годините да угасва и да остава уважение и обич само... "-Лично аз тук не виждам нито уважение, нито обич и от негова, и от ваша страна. Не казвате на каква възраст сте, като цяло недостатъчно информация сте дала, за да добием по-точна представа за ситуацията.
Иначе, като цяло, щом не Ви харесва мъжа ви-просто се разделете с него! Или обстоятелствата не ви го позволяват? ! Очевидно не сте щастлива, не споменавате за брак и деца, явно не сте един за друг и всеки трябва да поеме по пътя си. Не сте длъжна да свиквате с тези негативни качества и неща, които изброихте и да живеете нещастно, защото "човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".

The Little Donut

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fd81dd61f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тоя дръвник от някое село ли го добара?
Ми съвсем естествено е при подобно дългосрочно отношение да ти мине мерака... никой не обича да му е неприятно. Точно обратното - хората с времето би трябвало да се стиковат, да се изучат един друг, особеностите си, и поне да не се дразнят.
Ако нямате деца - бягай от тоя! По-добре никога няма да стане - само по-зле ще става с времето. А и децата ви ще приличат на него, което вече ще дойде "малко" в повече...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fdbee754fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Честито! Искрено се радвам за Вас, че най-накрая сте прогледнали за истинската същност на мъжа до Вас. Силно Ви препоръчвам да прочетете тайно от него една книга - "Манипулаторите - Разбиране и справяне с манипулативните хора" от Джордж Саймън. Тя ще Ви помогне да се осъзнаете. Накратко - проблемът не е във Вас, не е и заради дългата връзка! Мъжът до Вас е егоист и манипулатор и вероятно емоционален насилник. Не вярвам, че е способен да обича. Желая Ви сили и късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker