Една дълбока рана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една дълбока рана
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2414 пъти
http://spodeli.net/4/story-141836.html Отново излезна че, инстинкта ми когато се съмнявам никога не ме е подвеждал. Вчера съвсем случайно я спипах със някакъв палячо да обикалят под ръчичка и да се мляскат, превъртях мигновенно, идеше ми да я поломя но се сдържах, и като ме видя все едно само това е чакала. Взе да се подхилква още малко само дето не ме обвини и мен че тя е мръсна курва. Вечерта накарах един приятел да и се обади и била у тоя смешник, даже както бях споменал във предишната история тези всичките вечери е била с него и отново ме е въртяла. Като и закарах багажа взе да говори лигаво подхилкваше се, бързаше да си пребере всичко, не спря да пита това тука ли онова тука ли е... Дрехите и подаръците които ми е подарявала също бяха там и тя ги изхвърли до суш. Много неща исках да и кажа обаче щом един човек си е позволил да се подиграва така с теб, и да не му пука и не вижда болката в очите ти, няма никога да разбере и думите ти. Аз никога не съм вярвал за 3 години, че тя ще го направи това по такъв курвенски начин. Заби ми ножа много на дълбоко, и остави в мен една огромна болка, една голяма празнота и едни безкрайни спомени които не ми излизат от акъла, и на всякъде ми се припомнят и от вътре всичко ми гори... По съветвайте ме от тука нататък как да постъпя, защото изгубих желание за всичко и не мога да се концентрирам. Не мога да работя както преди, не мога почти нищо да свърша вече. Чувствам се прекалено убит, не мога да мигна от 1 месец, пуша фас след фас и се чудя на къде да хвана. Имам чувството че никога повече не бих дал толкова много за жена и за връзка, мисля си че никоя друга няма да обикна така и тая колкото и да я мразя ще ми напомня за нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a20c5c4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дал си, ама не си си отварял очите като си избирал.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2d073fa5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж, моля да ме извинят жените, Но за съжаление тази Демокрация ни развали жените, станаха лигли, станаха една голяма маст от тях курви, Така че приятелю не се самонаранявай, като пушиш фас след фас. А вземи се стегни като мъж, забрави я веднъж за винаги от живота си. Ще дойде ден да се влюбиш отново, но този път си отваряй широко очите, Желая ви успех.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 33519cb042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Много неща исках да и кажа обаче щом един човек си е позволил да се подиграва така с теб, и да не му пука и не вижда болката в очите ти, няма никога да разбере и думите ти. " -Много правилно си оценил жената насреща. Запомни тези думи. Проблемът ти е, че все още я обичаш и това скоро няма да изчезне. Раздвоението между сърце и мисли предизвиква депресия, защото не можеш да съвместиш тези две неща в себе си. Накратко изпаднал си в това, което се нарича ситуационна депресия, според описаните симптоми, а ситуацията предизвикала я, е ясна. В зависимост от дълбочината на депресията, може и изобщо а не си в състояние да работиш или дори да станеш от леглото.

Първите седмици са най-тежки. Първо, в никакъв, ама в никакъв, ама в никакъв, никакъв случай не я търси, следи, обаждай, питай някого как е тя, рови във Фейсбук за нея и прочие. За момента, изглежда като облекчение, но ако го правиш, може да изпаднеш в толкова продължителна депресия, че сегашната ти може да е като детска играчка. Опитай поне един месец без НИКАКЪВ контакт с нея, ама никакъв! В момента, в който го направиш, броячът започва наново. Идеята е, ТИ да се стабилизираш!! За този месец гледай да си вършиш доколкото можеш ежедневните неща, но също така споделяй за състоянието си и за случката с близки хора (особено ако имаш наоколо жени) Жените по-изслушват и разбират. Хубаво е, че си писал тука - това помага. Търсенето на помощ е признак на сила. Гледай да се освобождаваш, да говориш, споделяш, спортуваш, излизаш с група хора, социализираш - обобщава се с едно изречение: размърдай си задника. Не излизай само с едни и същи хора, а си намери нови приятели. Недей да се занимаваш с жени (освен да им споделяш болката си), поне за два-три месеца, защото ще объркаш конците, а и ти ще се объркаш още повече. "Клин, клин избива" понягога върши работа, но по-скоро обърква нещата. (Имай предвид, че идивиди скочили от една връзка в друга без да се "излекуват" са прецакани в главата, което вероятно важи и за бившата ти. ) Намери си ново занимание. Цигарите правят ситуацията (химията в тялото и мозъка) още по-лоша. Ако можеш опитай се през този период да се откажеш. Идеята тук е, че по-силната болка измества по-слабата, а отказването от цигари е сериозна работа. Опитай, ако искаш и имаш волята. Поне това ще ти остане от бившата.

Колкото за бившата, че не можеш да я забравиш, не можеш, то е ясно, но може да направиш така, че вече тя да няма значение за тебе. Припомняй си най-горното изречение за нея. Вижда се, че човекът не си заслужава. Ще дойде период, когато ще обвиняваш себе си за постъпките си и държанието спрямо нея - нормално е. Вслушай се в мислите си и вземи поука за следващата връзка. Ще има и такава, не се притеснявай. Трябва да мине време, сигурно около година. Три месеца (най-добре) не се обаждай на бившата, търси, следи и т. н. както казах по-горе. Може през това време тя да те потърси и тогава дилемата е какво искаш ти. -Да се разделиш ли с нея или пак да се съберете, при какви условия, и какво се е променило. Но не преди три месеца без контакт! Най-добре за тебе е, ако тя изобщо не ти се обади. По този начин най-бързо ще ти мине. Недей да се опитваш да си спираш мислите, да ги преиначаваш, да мислиш "положително" и тем подобни. Остави си мислите да текат свободно, а то за бившата много ще мислиш и говориш - това е сигурно. Целта е да мислиш и споделяш толкова много, че да не ти остане мисъл в главата по въпроса. Може да дотегнеш на околните, но поне ти ще си по-добре. И друго, да речем, че с бившата се засечете, което е много вероятно. Ако обърнеш въпроса за случката и вашата връзка, значи не ти е минало и не си се излекувал. Номерът е ти да станеш друг (в идеалния случай по-добър и силен) човек, на когото бившата не му влияе. Всъщност такива сиуации като твоята сега, са време за трансформация, измъкване, сила на характера, промяна. Използвай я!

Ако си много зле, демек симптомите ти са много силни и продължават, отиди на психиатър да ти изпише антидепресанти. Сегашната химия е страшна работа. Обаче хапчетата облекчават само симптомите, те не могат да ти свършат работата да отработиш ситуацията, от която да ти влезе акъл в главата. От хапчетата можеш да си направиш погрешното заключение: А, депресия, ей сега ще глътна малко хапчета и ще ми мине след три седмици. Номерът е, че депресията е, може да се каже, проблем на личността, който ти трябва да отработиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: aabca1cb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2 Нито нещо ни е развалило, нито ви е яд, че нещо би ни развлаило. Яд ви е, че сега не сте само вие развалените боклуци и не можете само вие да ни правите на идиоти. Умирате си от яд, че дори в това се оказахме по-умни и ви вземаме на една хапчица. Горките ганьовчета комплексирани.... Хахаха

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6e66277327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Точно, една част. Аз като жена ненавиждам подобно поведение, отношение и т. н. , такива същества не бих определила като жени. Една жена преди всичко трябва да има себеуважение, което със сигурност не се изгражда с подобни курвенски номера.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ff11b00b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако за 3 години не си разбрал с какъв човек си се събрал, сега си плащаш за глупостта и грешния избор. В живота за всичко се плаща, дано поне си научил нещо и да се повтаря занапред. Щом си приключил с един човек, повече не го мислиш, не се интересуваш и толкова. На твое място и багажа и нямаше да нося- изхвърлям пред вратата, да си го взема, не е мой проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9ec4be5c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много добре те разбирам, макар че съм жена. И аз след 3 години изневиделица осъзнах, че на моя човек не му пука особено, ако ме нарани. И пак подхилкване, лигавене... разбирам те, историята ти е сходна на моята. Такива хора има и от двата пола явно.
Авторе, случи ми се нещо странно тази сутрин. Вчера бившият ми, вече, дойде до вкъщи, за да си вземе разни неща. Докато си събираше вещите от секцията падна едно късметче, тези които ги раздават по кафетата. Тогава не обърнах внимание, но днес го намерих на земята и го отворих. "По-добре да си нещастен сам, отколкото нещастен с някого. "
Споделям ти го, понеже ми направи особено впечатление и веднага след това отворих точно твоята тема, която е близка до моята история. Няма значение дали е случайност, или съдба. Замисли се за тоя цитат, има нещо вярно в него. На практика няма как да си щастлив с човек, който не те уважава и те наранява. Болката от раздялата се преодолява, тя е моментна. Болката да си с жена, която не те обича е доста по-продължителна и затормозяваща. Случило ти се е малкото зло, навреме си разбрал истината. А във връзка с другата ти тема ще ти кажа само едно. В началото на връзката ни с бившият ми бяхме седнали на една поляна и пихме сокове. Той ми подари капачката, а аз почнах да го целувам все едно ми е взел кола. Тая капачка си я пазих до вчера, стоеше на видно място, а всичко тръгна от шега. Моя позната по същия начин е пазила билети от кино, друга събираше захарчета от кафета, трета си слагаше изсъхналите вече цветя между кориците на книги, за да ги запази. Влюбените жени се радват и на боклуци, останалите хвърлят пръстени.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc508657e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе я се стягай и бъди Мъж! Какво е това, какво си се предал? Заслужава ли си заради една пачавра да страдаш. Аз разбирам да сте се разделили заради някакви спорове и неразбирателство, че да страдаш ама ти. Тя ще си го получи за това бъди сигурен, това не е истинска любов, това е урок, който трябва да научиш. Стягай се човек има свестни момичета, колкото и клиширано да звучи. Просто гледай да оцениш, защото съдбата ще ти прати такава, от теб се иска не да се превърнеш в гадняр, а да научиш урока и да оцениш свястната жена която ще срещнеш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хора прави сте и аз ги знам тия неща, обаче раната ми не може да зарастне никога. Всички наши щастливи моменти ми се превиждат всеки божи ден по 24 часа, навсякъде сме били заедно всичко ми се е набило в съзнанието и не вярвам че това е реално... Това са страшно много спомени всички тия дни в които си знаехме програмата от сутрин до късно вечер ме убиват просто.. След това което тя ми причини никога не бих я погледнал дори не искам да я виждам, обаче ми липсва всичко това.. Знам че не си заслужава дори да я споменавам но чувствам една огромна празнота и свирепа болка. На нея не и е мигнало окото, загърбила е всичко и не я беше грижа толкова време за мен, направи ме на зеленчук държа са адски курвенски, само това е чакала все едно право да си разтвори краката на някой друг, а аз амсалака не мога и не искам да погледна друго момиче и имам чувството че винаги във друго момиче ще виждам нея и че отново всичко което прави тя ще ми напомня на оная мастия. Как да се избавя от това положение, има ли някакъв доказан метод при който нацяло да залича всичко.. Толкова време беше за мен единствена и незаменима без значение че беше над 90 кила дори това не ми е било от значение никога не и бях намекнал нищичко дори съм и казвал да не се лишава да не го мисли че съм я приел такава каквато си е. За бръсненето също, разбирате ли колко много съм я обичал и сигурно още имам нещо към нея щом пиша тука и тя не ми излиза от акъла... Никога преди не бих издържал нито аз нито тя 1 ден без да са потърсим и да идем един при друг а ся над 1 месец абсолютно нищичко все едно нищо не е било... Какво мислите вие дали ще съжалява за това и ще се осъзнае ли какво ми е причинила колко е изгубила и колко е била неблагодарна и всичко.. Иска ми се тя да е в същото положение да дойде ден да ме търси и аз да се държа по по отвратителен начин дори, да не може и тя да диша.. Аз не виждах смисъл без нея толкова време я исках близо до мен и бях щастлив дори само да стоим...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 12aab3fa4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Предстои ти една тежка битка, една от най тежките в живота! Ще се справиш, сега много не ти се вярва, послушай НОМЕР 3, много ценни съвети ти е дал следвай ги!

https://youtu.be/-NAPn1MOEIw
Дано по бързо се избистри главата ти!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5a44e14bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, пиши тук периодично как се справяш с болката. За много хора, това е полезно и интересно. Много хора минават през същите житейски изпитания.

"Хора прави сте и аз ги знам тия неща, обаче раната ми не може да зарастне никога. Всички наши щастливи моменти ми се превиждат всеки божи ден по 24 часа, навсякъде сме били заедно всичко ми се е набило в съзнанието и не вярвам че това е реално... Това са страшно много спомени... "

Не вярвам, че няма да зарастне.

"Какво мислите вие дали ще съжалява за това и ще се осъзнае ли какво ми е причинила колко е изгубила и колко е била неблагодарна и всичко.. "

Въпросът, на който никога може би няма да намериш отговор, а и не е необходимо.

"Иска ми се тя да е в същото положение да дойде ден да ме търси и аз да се държа по по отвратителен начин дори, да не може и тя да диша.. "
Нормално е да изпитваш гняв за отмъщение но не е хубаво това. Просто я остави.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 20a6e2b497
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото и гадно да звучи, мъжете сами си избирате такава съдба. Сами се забивате при жени, които от километри си личи какви са. Случвало ми се е на познати да кажа, че тази не е за него, несериозна е, ще го провали, той не, обичал си я . И след време се вайка ,както и авторът. Подбирайте правилно хората, гледайте първите няколко месеца как се държат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абсолютно всички сте прави, благодарен съм ви от все сърце за съветите. Тука като споделям и получавам отговори малко от малко ми олеква, лошото е че всяка нощ я сънувам и се будя и не мога да заспя повече, задушавам се вкъщи, на работа отивам като надрусан... Не мога да я залича или не мога да приема случилото се. Не мога да свикна със самотата, не мога да свикна че няма кой да ме посрещне или да ми звънне. Всичко което преживяхме беше повече от хубаво въпреки някой изпълнения, а дори вмомента не си представям друга и нямам никакво желание, не мога да търпа да е с друг и да докосва друг... Каквато и да беше я обичах повече от живота си и въпреки че се опитвам да убия всичко щом още мисля за нея дори и да не искам 24 часа значи още я обичам въпреки всичко което ми причини... Знам че никога няма да и простя за всичко това дори и един ден да ме потърси за което се съмнявам. Обаче когато заживяхме заедно се беше променила изпълваше ми душата но какво стана пак след месеци това което никога не вярвахме че ще стане... Исках само и единствено нея, искаше ми се да е различно, а тя как е забравила всичко това идея си нямам... Аз толкова време се измъчвам като животно, а тя не и дреме и не знам как и е дало сърце за всичко това и как се промени така нацяло... Хора кога ще избледнее всичко, цял живот ли ще е така.. Може ли да зе забрави всичко напълно и спомени и любовта да изчезне както при нея... Дали и тя е така и ме мисли и се трови едва ли...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не мога да изплувам от спомените, в главата ми е само и единствено тя. Сигурно вече ме мислите за побъркан, но аз най-добре си знам какво ми е.. На всякъде в къщи и усещам аромата, всичкия багаж къде стоеше... Кое къде и беше.. Рисувала е по стените буквите ни, имената ни, сърца... Заедно сме си подреждали и оправяли абсолютно всичко.... Липсва ми чувството да се събудя през ноща и да я завия и прегърна... Ужасно много ми липсва... Едвам се сдържам да не се разрева като куче, а никога не съм го правил. Знам че никога повече няма да се върне нищо от това което беше и това най-много ме измъчва.. Дори да не я преживея, да не мога да бъда с нея и един ден да ме потърси най-вече от това ще ме боли че е разбила цялата тая империя която градихме... Наще свикнаха с нея, тяхните с мен.. Явно само аз съм я обичал истински щом тя преди месец ми заяви с ония мухляр пред очите че не чувствала нищо вече всичко о било излетяло.. Чакай малко какво очакваш при положение че то от преди това са захласваш по друг и ходиш с него каква е била тая любов и щом и е дало сърце толкова време да ме лъже и да ме отбягва така гадно без да се замисли как се чувствам аз какво сме изживяли и прочие.. Не виждам светлина в тунела вече, от ден на ден става по лошо... Имам си всичко и работа и близки и приятели и сам се оправям.. но половинката липсва... :(

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Трудно е много за което спор няма, но не се унижавай повече, тя се е подиграла с теб. Не знам дали някога ще я забравиш, знам само че ще виждаш нея на всякъде, и ще те боли, бъди силен. Спомените убиват, но ти си на 20, имаш много живот още, опитай се да пробваш с друга.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ще остане една болка, една липса, и една не изживяна любов. През тези 3 години имахме едни от най - красивите и щастливи моменти. Те са незабравими, колкото и да искам да убия всичко не става.. Знам че заслужавам друга къде къде по читава, но хора като обичаш един човек чувствата не стихват мислиш само за нея и искаш тия моменти да са само с нея. Каквото и да правя не мога да се концентрирам върху нищо, все тя ми е в акъла.. Тя ме побърка и ме срина тотално. Колко пъти сме се карали до крайности биели сме се тя тръгне аз след нея или обратното после се прегърнем преберем си се и се желаем по силно... Не мога да забравя как прекарвахме празниците си семейно аз и тя с наще, или с тяхните, с леля и с чичо и всяка сутрин кафенцето... С баба и дядо и на гости.... Какво подяволите стана мамка му мръсна как можа да загърби всичко и да позволи на някой друг... Да го целува, да се държат под ръка, да се снимат.. Обещаваше ми че друг няма да погледне и че аз съм и единствения и незаменимия. Когато тя имаше трудни моменти, а те бяха много, аз винаги бях до нея и я подкрепях и оправяхме всичко благодарение на мен. Нима всичко е забравила и не е оценила... Как изхвърли всичко мое как ме затри... беше все едно друг човек. Вече станаха 2 месеца.. Аз я издигнах хора, тя беше една мачкана и унижавана, аз и вдъхнах вяра дадах и всичко и я направих скала, а тя с мойте рога по мен.. Наистина ли след толкова силни чувства е способна на това, наистина ли забрави кой съм, наистина ли спря да ме обича и е с друг... Всички наши моменти ли изхвърли, всички спомени ли.. Това че наще я приеха за тяхно момиче, свикнахме едни с други.. Как си позволи такова нещо.. Не знам дали няма накрая да стане някоя беля..

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4b7d2ad2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Горкия, съчувствам ти.
Виж сега. Изживей си го и се самосъжалявай, тъгувай, но не прекслено. Не можеш цял живот да ставаш и лягаш с тез мисли. Даваш си някакъв срок. Една сутрин просто ставаш и й казваш сбогом. Не я търсиш, не я следиш, нищо. Трудно ще ти е, знам, намирам се в подобна ситуация. Но бдз да направиш това си отнемаш сам шансовете за нещо хубаво и красиво в по-късен етап от живота ти. Ще мине, времето лекува, няма цял живот да е така.
Ще следя историята ти, ако ще те накара да се почувстваш по-добре споделяй мислите си тук. Много хора сме, все някой ще драсне по нещо ободряващо.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3bbde523b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Стига рева за тая курва, бе! Бъди малко поне мъж! То само на тебе са ти изневерили, аман от хленч и циврене! И утре ако новият и тъпкач я зареже и се завърти покрай теб, пак ще я прибереш, ей това е най-лошото. Защото си безхарактерен и нямаш самоуважение и самочувствие като мъж. Неспасяем си наистина.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз не я търся от както я набарах в крачка, и от както и закарах всичкия багаж, блокиране сме от всякъде фейсбуци, инстаграми, телефони. Никога няма да разбера истината, няма как човек който до вчера те е обичал до лудост и е искал да се самоубие без теб изведнъж почва да те игнорира нацяло и го хващаш с друг.. Хора не вярвам че така се променят чувства и държанието и беше друго абе всичко.. Наще са я търсили сто пъти и на тях не вдига. Аз никога няма да се унижа повече да и се моля или да и проговора а имам хиляда неща да и казвам как съм бил до нея в най - тежкото и когато нямаше никой до нея и още колко неща.. Боли ме много и се измъчвам заради това че не беше така и нямаше поводи да се стигне до тук някога. И адски много ми е зле от това че вазата вече е счупена нацяло а аз още я обичам въпреки че трябва да я мразя, и знам че дори и някога да се върне да се моли колкото и да искам повече няма да мога не да я докосна, а погледна.. Е от това ме боли, че исках само нея до край, и че с нея бях на седмото небе защото имаше е безкрайно много красиви моменти. Само тя можеше да ме направи щастлив, а сега нямам желание да пробвам с друга, защото виждам само нея и виждам нашите моменти... Дори и да съм с друга след време няма да е същата тръпка, един път е такава силна любов.. Нищо няма да е същото и пак ще ми е в акъла какво беше с нея. Разберете ме правилно, имах очи само за нея...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Снощи си изтеглих вайбър, и мастията подмолна веднага ми писа няма и минута след като го изтеглих, писа ми следното "кога ще ми донесеш останалия багаж или да идвам да си го взема" аз я блокирах моментално. Час след това кучката имала останали ключове във нея и си отворила външната врата влезнала в двора и ми тропа на джама " излез ако обичаш" излезнах и беше с още две тъпи убити женски като нея и и изхвърлих и последния чувал, а боклука мръсен понеже се държах арогантно ми вика по-спокойно моля, леле побеснях още повече казах и да хваща пътя без да се обеснявам, без да искам да ми отговори на въпросите които така и не разбрах как е могла да го направи това, защо, и тн... Дори тя самата нито съжаляваше, нито и пукаше, прочетох го в очите и беше весела.. а си мислих че тук ще я натегнат спомените, ще се сети какво е било, какво сме имали и ще се разкайва, ама няма братко мили.. Това не беше момичето в което се влюбих, нито момичето с което изживях такива прекрасни мигове, нито момичето с което съм спал в едно легло толкова време. Горд съм че не трепнах въпреки че се късах от вътре и всичко ме разяждаше, не го показах и не и потърсих сметка.. Явно 2 години и половина за нея са били нищо, само празни обещания.. Не знам след това вие какво ще си помислите но ще се радвам на отзиви :) това всичките ми роднини пред които съм я водил и съм ги сближавал са във шок и никой не може да повярва че това тя го е направила..

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 28d25067b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 , абе как за такова животно ще се тръшкаш не мога да разбера. Не си добре. За жена не се реве..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5b971271d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Боклука на боклука! В началото е така.. чувстваш се като отровен, всичко ти е черно-бяло, нямаш сили и желание за нищо. Ден след ден и малко по малко ще се усетиш че не ти пука.
Чудно, че толкова време не си я усетил каква е. Аз съм жена и имам само две приятелки, всички останали с годините станаха такива. В държавата ни останаха повечето утайки и мъже и жени. А има ли свестен човек, гледат да го използват.
Първата ми дълга връзка беше 5год и след същата случка, като твоята бях смачкана... Преди две години започнах връзка с човек, с който се почувствах жива, щастлива, ценна... И малко след това започнаха да изскачат бивши, снимки, телефони и куп неща. За капак оправданието му беше, че сигурно и аз общувам с бивши, а не съм поглеждала друг. Трудно е да имаш вяра днешно време. Сега се фокусирай върху себе си, създай си цели и ги гони, прочисти си ума.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4b7d2ad2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 17
Виж авторе, хората се променят с времето. Хубаво е, че не си омекнал като е дошла. Знаеш ли, най-доброто в такива ситуации е човек да се озлоби. Озлобиш ли се, ще се измъкнеш от дупката. Спомняш си Какво ти е причинила и не гледаш назад. Ако имаш нещо нейно останало го хвърли, изгори, каквото и да е, това е вид терапия.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 875a571bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Истината е че нито тя беше такава, нито нещата бяха така, точно обратното.. По едно време тя държеше на реда вкъщи правише струваше, грижеше се за повечето неща. Беше съвсем друго.. Майка ми е мундар, постоянно засираше всичко само разваляше, тя и се ядосваше, все се караха до козирката.. по едно време и писна и спря да се занимава със всичко... А аз винаги заставах зад нея понеже беше права... не знам наистина беше много ама много силна любов.. Имахме планове за всичко.. Майка ми все си вреше носа дори последния път и каза ти не си никоя в тая къща тръгвай си гоенеше я... Дали от тук не тръгна тази рязка промяна... Каква вина имам аз обаче, защо аз изядах главата при положение че си я защитавах.. От тогава стана цялата тая каша.. Хора възможно ли е това да е причината.. :( та тя дори постоянно носеше храна от тях за тук, всякакви неща мъкнеше.. В 5 часа сме ставали в града да дойдем на работа в село... Не мога да си обесня нищичко..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5ca04b9e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   О-о-о авторчето, ма ти с маминка златна ли си живеел? Къпите се с мама под душа до 30 и кусур години и после що ви пари шампоанчето? Тя тая жена много те е изтраяла даже! Ама за едно си прав- малко са жените над 90 кг които да са незаменими!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker