Той има татус с портрет на друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той има татус с портрет на друга
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2900 пъти
Здравейте на всички, моля ви обърнете внимание на историята ми. Уморих се, от всичко, но най-вече от себе си. Минаха почти две години и половина от както съм с него, но още не мога да го приема. Накратко за проблема, той не е един, но е едно от големите неща. Приятелят ми има татус на двсната гърда с портрет на момиче. В началото на запознанството ни аз видях снимки във Фейсбук на които беше гол до кръста и се виждаше, тогава си казах оооо не няма да стане. Игнорирах го, но нали знаете приятелки,външни фактори, хормони всичко беше на вълна да му дам шанс. В началото имахме и други проблеми и някак си този татус остана на заден план, но вътре нещо в мен ме изяждаше трябваше да знам. Започнах да му задавам въпроси коя е тя кога си я е направил и такива неща. В началото темата беше табу. Казваше ми, че не искал да говори за това. Сещате се, че това още повече ме караше да ровя и да искам да знам. Карали сме се много пъти на тази тема и в крайна сметка това, което изкопчих беше, че била най-добрата му приятелка, която била сестра на най-добрия му приятел, но се била самоубила. Направих се, че му повярвах, но не беше така. Ако беше така щеше ли да крие и да се дразни, че го питам. Мисля, че това му е бивша, преживял е нещо толкова специално с нея и я е запазил върху себе си за цял живот. Боли ме знаете ли защо? Защото на мен ми бяха обещани много неща, но те никога не се случват. Уж щеше брак да ми предложи ама само уж. Аз не мога да си тръгна, защото явно и аз обичам драмите и болката. Исках просто да ми каже истината като мъж, а той увърта и се крие като мишка. Яд ме е, че аз никога няма да съм достойна за него. От една страна има мъж, който смело татуира образ на жена, от друга студен стиснат и в чувствата и в действията си. Стиснат за всичко. Просто е страхливец, който никога няма да си признае за какво съм му аз. Ох ами това е исках да ви споделя. Дърта съм вече за нови връзки, почти на трийсет съм, не знам какво да правя да го зарежат ли, да продължавам ли. Просто искам да спре да ме боли, да не ми пука и да съм спокойна. Как да го постигна? Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3a2745b5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно много го е наранила бившата ( демек жената от татуирпвката ) и сега е по предпазлив. Но за две години трябва да сте се опознали и да си говорите свободно

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8970dbd63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Татуираните обикновено не са много умни, не знам как въобще си се хванала с такъв. Знам, че ще засегна много коледни елхи, ама често е така.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2a64d7fe9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Виж, приятелят ти може да ти казва истината. Не се рови в миналото му, з анего вероятно е болезнено. Ако реши ще сподели с теб. Няма смисъл. Според мен проблемите са ви други, има нещо което не върви и това не е татуса на другото момиче. Говорете за общото бъдеще заедно, не за миналото. Ако той самият не спазва обещанията си към еб, значи е време за нова страница. Дай му време, говорете открито за вас двамата, не за минали призраци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0290acfcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво значение има миналото на дадения човек. Важното е да е с теб и да не си изневерявате и лъжите.
Мъж съм и заради това не си татуирам образи и имена на настоящи/ бивши. Това за мен е най- голямата простотия.
Един приятел направо полудя по една кифла, и за да докаже колко я обича, си татуира името й на ръката си. Минаха се 1-2 месеца и тя го заряза. Голям резил, чак дори й беше купил пръстен.
Приятеля ти е направил грешката, сигурно е бил на не повече от 20-25 години когато го е направил. Всеки бърка някъде, безгрешен човек няма. Не виждам смисъл да ревнуваш от един портрет.
Ако отношенията ви не вървят и всичко е приключило, просто се разделете. Но ако всичкото е заради единият татус, няма смисъл да го ревнуваш и намразваш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5ca33ec91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей всеки има лична история и миналото е част от живота му, но е факт че сега ти си с него. Определено и на мен би ми било гадно, но може и да не иска да говори за това защото може да се страхува че ще си помислиш, едва ли не че ти не си толкова специална за да те татуира върху себе си, което според мен ще бъде грешка. А и много зависи как го предразполагаш на тези разговори, може просто да не иска поредния човек да го осъди за постъпката му. А коментарът на номер 2 е супер повърхностен, най-добрите и начетени хора които познавам са татуирани, но съм съгласна че е глупаво да се татуира имена или като цяло друг човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eeabefb279
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   "Имал татус на дясната гърда с портрет на момиче". Е, и! Ами ако този татус с портрета на момичето беше на лявата гърда, близо до сърцето, тогава по-малко ли щеше да те тревожи. Защо ровиш като къртица в съзнанието му? Имал е хубави спомени с нея, още повече е била сестра на най- добрия му приятел. Какви са причините момичето да се самоубие само той си знае, но явно са се обичали много и той е искал да запази спомена за нея завинаги. Но не, ти трябва всичко да знаеш. Ами ако той започне да те разпитва до преди две години и половина ти с колко мъже си била и кой ти е бил първата любов ти ще му разкажеш ли всичко с най-големи подробности. Сигурен съм, че няма да искаш да му споделиш нищо. Само да не кажеш сега, че си била девствена и си нямала никакви сексуални отношения с никого. Вие жените премълчавате сексуалните си приключения повече от мъжете. Добре, че поне си признаваш, че си дърта вече за нови връзки, почти на трийсет си /плюс още 33/. Ама не премълчаваш и другите му "недостатъци"-студен, стиснат и страхливец. На тебе никой мъж не може да ти угоди. Това си ти. Моля коментара ми да бъде публикуван.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c9265d5a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е нивото в днешно време. Празни хора с мечти и виждания за живота/мъжа/жената изградени от социални мрежи порно и чалга.

Уж от началото си знаела че не става ама сега изведнъж след като виждаш, че не става се пънеш да го премняш или да убедиш себе си, че става. Нещата са прости - като не получваш това което искаш от някой си тръгваш. Любимата грешка на хората - тръгват с някой и си мислят "ооо аз ще го/я променя" или "ще се промени" и чакат цял живот някой си да се промени.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8970dbd63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7 го каза много добре. Не ти e харесал, ама си тръгнала, а като си тръгнала, пак си се сетила, че не ти харесва. Е, ти какво очакваше? Е, вярно, не е скучно като да тръгнеш с някого, който от самото начало ти харесва и няма какво толкова да променяш в него.

А колкото до тия, дето го оправдават, да ги питам как ще се чувстват всеки път като правят секс със сериозния си партньор, с когото искат някой ден да създадат семейство, да гледат снимката на бившия/ата на гаджето, залепена на челото му и той всячески да възразява да я махне от там.

Той тоз толкова и е сериозен и толкова я е забравил предната. Само те използва да я забрави или просто се забавлява с теб като с резерва. Ако те уважаваше, щеше да я махне с лазер, ама явно не иска. Защо ли?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 266068f809
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Няма проблем, одери му кожата и ще забравиш предната. Ако не иска, сменяй го.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5388bc060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отвори гугъл и прочети какво е нарцисист и какво е съзависим, или емоционално зависим човек. Особено ако си се чувствала така и в други връзки, или с един от родителите си. Ти не си нито недостоина, нито луда, нито е нужно да просиш любов и внимание. Просто търсиш мъже, нуждаещи се от помощ, за да се вкараш в подобна ситуация и да "излекуваш" травма от детството. Много е вероятно да ти се е наложило бързо да порастнеш и да влезеш в ролята на родител на родителите си. Спокойно, с осъзнаването всичко ще се нареди като пъзел.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4c4a0c46c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До номер 12.
Това, което казваш е така, стига да имаше към какво да се прикачи във въпросната история. Не всички обичаме да споделяме миналото си свързано с хора, които са останали там с причина. Повечето хора си мислят, че трябва да ги обичаш по същия начин, по който си обичал някой друг. Та, с две думи: трябва сега да си направят татус и с нейния образ и виж ти, валидирана е, драмата свърши. Напротив, мъжът не е страхливец, защото не иска да сподели миналото си и мотивацията да си направи татуировката. А, представяш ли си ако го направи и наранената си ти от това, което ще чуеш. Страхливка си не по- малко ти, затова, че не оставяш миналото му и не го обичаш такъв какъвто е, а търсиш причините за студеното му поведение някъде си. Почнете да поемата отговорност и за вашите действия- спрете да ровите в миналото, не е толкова интересно, колкото потенциалното бъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 018a7e3150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Съгласявам се с авторката. На едни и същи години сме с теб - разбирам мъката и съмненията ти. Един достоен мъж би заличил татуса, ако вижда, че той е неприятен за жената до него. Ужасно е една жена на нашите години да е в очакване на пръстен, който не се появява и да е със скръндзав мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1c433f5b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Дърта била, я стига глупости изобщо не си дърта. Този човек не е за теб и ако не го оставиш ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d1d037ccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Съгласна съм с 12, звучи малко като нарцис този, но ние няма как да ти кажем от една история. Моето мнение е, че не е нормално да си с някой две години и едва сега да научаваш такива значими подробности от миналото му. Да, нормално е да не споделяш всичко за бившите си, никой не е длъжен. Но той си я е татуирал за бога, явно е била много важен човек за него и не е нормално да крие. Също така, защо се съмняваш, че казва истината, има ли някакви индикации, че лъже? Разпитай близките му и ако се окаже, че те е излъгал, по-добре го зарежи. Това са индикации на патологичен лъжец. Също така, какви са тези глупости, че си била стара на 30 години? Като остарееш, ще се смееш на възгледите си от сега. Имаш време да създадеш ново семейство, недей да стоиш с някой, с който не се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0dc1ad39c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Такива татуировки говорят за нивото на интелекта му, както и за твоя щом си решила да се мотаеш с такъв.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 39a4e1cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мога да ти кажа, че всеки има някой, който винаги е преди теб, само, че този си го е татуирал. Аз също имам жена, която никоя друга не може да премахне, но е скрита много дълбоко в мен. С друга съм сега, с други съм бил, ще се оженя за някоя друга, но винаги ще има една за която тайно се сещам и понякога мисля, но никоя не знае за нея, защото беше преди много, много години и не е нужно да се знае. Но винаги е така, според мен де. Вече 20 г. си стои там в един ъгъл на сърцето и, за съжаление, инстинктивно сравнявам всяка с нея или се сещам, че тази не прави като нея. Но не се притеснявай, никой не се връща към някого, който го е наранил толкова много, на което се дължи този спомен. Аз не съм виждал или чувал това момиче, вече жена сигурно, от 19 дълги години, така че няма проблем :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 439026968a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Първо, трябва да се научиш, че човек има лично пространство, в което не трябва да напъваш на влизаш по чехли. Ако иска, ще сподели. Тъпа ли си -той не иска.
Второ-явно, не са му чувствата към теб, такива каквито искаш и се надяваш. Не се измъчвайте взаимно. Всеки да тръгне по собствения си път и да търси щастието си.
Трето-мъжете не обичат скандали и обяснения.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6b05107c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Нали няма на оная работа катинарче с ключ, който държи друга?
Какво пискаш тогава?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d61319c41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Виждам че има хора тук, които са много отворени и казват "какво има значение миналото"... много лесно така да се каже, ама ако бяха на твойто място, всичките щяха да ръмжат от ревност, мъже и жени... Имаш си пълното право да се ядосваш, да искаш да знаеш, да си любопитна и да се разтройваш... Това е татус, за Бога. Нещо, което седи върху кожата на човек цял живот, а неговият е на гърдите и явно е видим, а и щом крие от теб историята на татуса, още по-любопитна ставаш и това за мен е съвсем нормално... така че, имаш си правото и не се чувствай зле да искаш да знаеш - това все пак ти е партьорът, градите нещо заедно, не може да имате тайни помежду си... Това със самоубилата се приятелка звучи горе-долу адекватно, но ако това е така, защо би го крил? ! Звучи сякаш той е имал чувства към момичето и са имали нещо заедно може би, иначе защо да си татуира лицето й? Грозно е. За мен всякакви татуси са грозни, да не говорим за изображения на хора и т. н. - толкова ненужно и грозновато ми е... Според мен имаш правото да искаш да знаеш историята на този татус, продължавай да искаш да си говорите на тази тема, кажи му че е нещо, което наистина те притеснява и те кара да се чувстваш особено, и че ако така продължавате с тайни помежду си и прикривания на миналото, не знаеш дали ще може да продължите дълго... като това е по-мекият начин да му кажеш, че би си тръгнала от него, заради поведението му. Ако нещо те наранява и боли, не търпи! Говорете за това нещо, дискутирайте, карайте се, каквото искате правете - само да има прогрес и решение на проблема, някаква промяна... но да стоиш и да те боли заради неговото отношение - не го търпи! Съчувствам ти искрено, аз също бих се почувствала АДСКИ ЗЛЕ... просто... едно на ръка, че съм голяма драма и много чувствителна, а такъв татус да виждам всеки ден върху тялото и кожата на моя любим... би ме съсипало!!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5388bc060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 12 съм,
Номер 13, ние сигурно четем различи истории. Авторката ще си прецени, аз така усещам нещата. Нейните мисли и поведение говорят, че е в съзависими отношения, а не споменава мъжът да има зависимост, то нещата не се изключват едно друго, а се припокриват. Стара на 30, недостойна за мъжа (пък той лъжец, стиснат, студен), обичаща драмите и болката, прави се, че му вярва (за да не се конфротира) тва е манипулирана жена. Тя се отъждествява с негови думи, тя няма реална преценка за себе си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 755981ab06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Може да е съпричастен съм самоубийството и, затова да не е разговорлив на тази тема.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3160cd0257
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 22.
Не знам как реши, че миналото няма значение, но защо, за БОГА, ссе миналото свързано с бивши е такъв огромен фактор. Оттам тръгват доста по- големи проблеми, отколкото от незнанието за тях. Как па един не се позаинтересова от травмите, детството, родителите, животът ти, все бивши, все ровите. И не казвам, че не е важно, повярвай ми, аз също бих била любопитна и точно защото знам за чий х*й ще съм любопитна, си позволявам да говоря. Защото всеки иска да е по- специален от другия, всеки иска да е утвърден от партньора си и да има чувство за принадлежност. Но обръщате нещата много драматични, когато не ви изнася. Да хваща и да си тръгва щом не й харесва. Но не. Първо и се иска да разбере другата с какво е била специална, да го обърне на състезание, и когато получи въпросното утвърждение да си отиде доволна. Драма, та дрънка. Когато й е казал, че се е самоубила, съм 100% сигърна, че въпроси от сорта на как се е почувствал той след такова преживяване, как е преживял сблъскването със смъртта и то на близък човек не са съществували, а "и да се е самоубила защо ще си я татуираш ако сте нямали нищо общо". Даже не знаете и как да си получите това, което искате. Затова казвам, че нещата са двупосочни. Защото, когато той види, че може да и има доверие, тоест, тази информация няма да бъде използвана срещу него под формата на ревности, изисквания, простотии инстрахове, тогава ще и сподели. Доверието се гради, прави сте, но от двете страни.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: eeabefb279
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторке, когато пишеш коментар към собствената си тема казвай, че си авторката, а не да бъдеш анонимна. Подобни анонимни коментари си писала в много твои истории уж, че някой друг ги пише. Да ти посоча ли твои истории, където ти сама си си писала анонимни коментари. По всичко личи, че коментар н.22 е твой. Но нали трябва да си защитиш становището, да се "самоуправдаеш" пред себе си след като тези "много отворените" ти казват "какво значение има миналото". Според теб миналото има голямо значение. Щом миналото има голямо значение според теб, Н.6 те попита ти ще разкажеш ли връзките си със всички мъже с които си била преди сегашния си приятел. Ако си започнала да правиш секс на 15,16 години до 27,28 годишна май доста бройки си имала. Ами сподели му с колко мъже си била, ама искрено, без да премълчаваш нито един. Май не смееш, а? На теб не ти харесва, че "много отворени" ти казаха да не се ровиш миналото на приятеля ти. Ти не обичаш да те обвиняват, ти обичаш всички да се съгласяват с твоето мнение. Хайде сега да видим дали ще ми отговориш. Модератори моля публикувайте ми коментара.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 94d05919e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Този сайт удари дъното, а смятах, че няма накъде повече. Тийнпроблем е много по-хубаво място.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5b27adf028
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Кажи му, ей я колата, знаеш къде й е акумулатора... като се върна от работа довечера татуса да го няма

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4c5bbc96fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Благодаря на всички за коментарите. Виждам, че двама трима успяха да се поставят на мое място и да видят нещата през моите очи. Както и да е няма да се защитавам и да се опитвам да се оправдавам пред вас и да ви се доказвам. Номер 27 отговарям ти, никога не ме е питал за да му казвам с колко мъже съм била, но определено не съм курва като теб. И другото, което е не съм писала анонимни коментари, това е първият ми. Благодаря на номер 22 за искрените думи. Избивайте си комплексите на чужд гръб. Много сте широко скроени всички тук, ама само тук нали така? Айде със здраве!
А и номер 28 щом е толкова долнопробен сайта не влизай толкова е просто!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2a64d7fe9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторке, този татус е трудно да се изтрие. Проблемът не е в татуса, а в неговото отношение към теб. Той ти е обещал брак - не ти предлага мотае се, вероятно ти е обещал и други неща- не ги е изпълнил. Това са основите върху, които трябва да разсъждаваш. Щом една връзка те кара да се чувстваш тъжна и зле през повечето веме, щом той не споделя с теб, не държи на думата, значи трябва да си поговорите сериозно. Ако не ставам не става! Щастието е пред теб. Аз съм на 36 години и преживях поредното разочарование в живота си. Ще ти го кажа така, ако един мъж държи и обича жената до себе си ,той прави всичко възможно тя да се чувства добре и щастлива, същото важи важи и за жената. Ако не се получава, не се мъчете взаимно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f817d13f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   И какво сега - всички, които са на твоето мнение са супер, а всички с различно са комплексари...? Даже и курви ...Хората тук не са ти приятелки, които ще ти обясняват как винаги си права, дори и когато не си ...Като чуеш от няколко различни човека приличащи си отговори, може би заслужава да се замислиш дали не са прави, може повредата да е в твоя телевизор?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4c5bbc96fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 33 само си представи за секунда, има човек, в който си безумно влюбен/влюбена и всеки път когато се съблече гол пред теб се появява още един човек и ставате трима. Много е приятно повярвай. Да, тук хората изказват мнение, но те не са преминали през, това което аз преминавам. Според теб колко адекватни са тези мнения? Просто въпроса не е кой е прав и крив въпросът е, че изпитвам болка, ревност и отчаяние. Не мисля, че чувствата са ти познати. Така, че задръж си коментара.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4c4a0c46c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До номер 12.
Направих си труда да прочета историята още един път, защото очевидно нещо ми убягва. Така, авторката твърди, че мъжът я е излъгал за татуировката. Но това тя го твърди. Твърди също така, че е страхливец. Това също е нейно твърдение. Не знам как някой решава да взима думите на друг за чиста монета и да лепи диагнози като "нарцис". Авторката казва, че е страхливец към нея, а смел в действията си към друга- леко перифразирано, но крайният смисъл е този. По тази логика, мпжем да му сложим коудепендънси и на него спрямо бившата му. На нея съзамисимост към него и така по индианска нишка. Диагнозите не се определят на базата на поведението ти с един човек, определят се на базата на поведението ти попринцип, патерните, които изявяваш във всяка една, да кажем, от връзките ти. Също така ми направи много голямо впечатление, когато аеторката е написала, че "не може да си тръгне", защото "обича". Честно, полислих си, че ще прочета, че не може да си тръгне, защото го обича. А, уви, тя обича "драмите". Да я ужали човек. Че даже я изкарахте и "жертвата". Аз не казвам, че въпросният и приятел е в правото си. Че е света вода ненапита. Просто казвам, че е несериозно да се поставят такива тежки диагнози на човек, на когото очевидно му е болна тема да говори за въпросното момиче, а тя рови ли, та рови. Да не говорим, че дори да си е спестил част от историята и наистина са били заедно, за което той я лъже, но тя наистина се е самоубила. Вие представяте ли си каква травма е това. Каква вина е, че не си могъл да направиш нещо, че не си забелязал, че човекът до теб има суицидни мисли. А, сега чак и въпроси да му се задават. Някога някой гледа ли мащабно на картинката или всеки един от нас трябва да е егоист и конска пация и да внедрява спокойствие само в неговата си душа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4c4a0c46c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Пак до номер 12.
Късно ми направи впечатление и нещо друго. Конфронтира се и още как, защото сама е написала, че се водят скандали на тая тема. Тоест, тя изобщо не пази дистанция, може би идва момент на отдръпване, но със сигурност има конфронтация. Друго нещо, което не разбирам. Как решавате, че човек е манипулиран от човек, който е студен. Е, мпже би тя си има нейните фантазии за принца на бял кон и се манипулира сама чрез очакванията си. Да не говорим, че също сама се слага в положението на "недостатъчна", "не достатъчно добра", защото се е изманипулирала и с другите си представи за това кое е въпросното момиче. И пак казвам. Не казвам, че не е манипулатор, но на базата на едно изречение някой да заключи, че друг е манипулиран- псай левел 100.

До авторката: мога само да ти кажа, че на мен ми приличаш на човек, воден от егоистични подбуди., на 30 и сама се самобичува във връзка, в която очевидно не се чувства добре, а после се прави на жертва. И никъде не видях да кажеш какво чувстваш към момчето, освен ЯД, че не изскопчваш информация, любов към драмите и разочарование, че не ти е покрил очакванията и според теб въпросните "обещания", които са доста относителни. Аз не седя с приятеля ми да си правя планове кога ще ми предложи, пък не знам.
Видях една болка изцяло идваща от егото ти. Да седиш някъде, защото си на 30 и тепърва не ти се търси друго, не значи, че обичаш въпросния човек.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8b0fcc6b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 13/35/36, номер 12 съм.
Ами, вече намирам резон в думите ти. След като авторката отхвърли всяка помощ с коментара си и след като дори не прочете за нещата, за които си говорим с теб, е повече от ясно, че не търси помощ и решение, а съжаление и одобрение. Така че се съгласявам с теб- Его.
Иначе, аз съм абсолютно сигурна, че това с татуировката е лъжа. Най-близката ми приятелка е татуировчик, даже я попитах за тази история. Каза ми, че хората си татуират любим, родител или дете, а ако човекът е мъртъв си пишат и годината, един вид "в памет".

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1126a27669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   До номер 12
Номер 13 съм.
Радвам се, че прогледнахме в една посока. Също така, много се издаваш по начина на изразяване, нищо, че сайтът е анонимен- разбирай го както искаш :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5388bc060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Проектирам се яко, знам :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker