За любовта, парите и бъдещето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта, парите и бъдещето
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1355 пъти
Колкото повече години минават, толкова повече свързвам парите пряко с любовта. Не си представям живот в който мъжа до мен не ми осигурява нещата от които се нуждая. Това ме отблъсква силно от мъжете. Материално осигурена съм. Имам собствено жилище и хубав автомобил, но мисля че работата на мъжа до мен е след време да замени тези неща с по-нови и по-хубави. Очаквам от мъжа до мен да ме води на вечери, да пазарувам каквото пожелая и той да го плаща, да ме води на почивки за негова сметка и да поема всички сметки и разходи. Когато бях на 16 години не виждах нещата така, но с времето нещата се задълбочиха в тази посока. Имах няколко сериозни връзки по 2 и 3 години, но не можах да остана с мъжа, защото ми се налагаше да пестя и да правя компромиси, както и да си плащам сама. Това ме отврати сериозно от мъжете. Сега когато навърших 25 години осъзнах, че любовта е невъзможна без парите. По някаква причина осъзнавам, че това е нередно, но пак не мога да имам отношения с човек който не се държи така с мен. Аз съм много грижовна и правя чудеса за мъжа до мен. Обичам секса и се раздавам много в леглото. Мисля и за семейство и деца. Имам добра работа и добър стандарт и доходи като за град Варна. Семейството ми също е много образовано и добро. Надявам се да намеря в скоро време такъв мъж и да създам семейство. Основна причина това да не стане до сега са точно парите. Колкото и да обичам един мъж, ако той ми отказва това което искам не мога да бъда с него. Не разчитам само на красота. Имам образование, работа и всичко останало, което голяма част от жените на моята възраст нямат. За сега ми липсва само личен живот и то по тази причина. Имам симпатии към мъже на 30-35 годишна възраст, не толкова към моите набори. Моля, дайте ми съвет как да намеря такъв мъж!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 96293dbf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С това мислене няма да си намериш такъв мъж. Ако един мъж е достатъчно финансово независим, той ще види, че и сама имаш достатъчно доходи, за да покриваш нуждите си и няма да покрива всичко, което искаш. Както ти разсъждаваш за себе си, така и той ще разсъждава за него си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b0a9b87690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива като теб - колкото искаш, предлагаш каквото имат всички жени....Такива мъже, какъвто търсиш - доста малко, предлага се от силно ограничен брой ...Кой според теб избира в този случай?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e9be66cd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Търси добре уреден чужденец от западноевропейска страна. Но трябва да си готова да заживееш в чубина при него. Аз направих така и сега имам всичко, което описваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: db76ee6277
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно, с вревето вместо да се развиваш, ти сериозно деградираш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6b89fda4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, авторке, аз съм от Варна, ходя често на концерти и изложби в Радио Варна, сцена "Раковина"-трябват ми само 2 лева за автобуса, кола нямам и не ми трябва! Станал съм на 36 вече, обичам културните събития и да съм част от отбраното общество-художници, музиканти, други! Още си нямам никоя, но и това ще стане-аз държа на града си и не го напускам, за да съм в крак със събитията тук! Това да ходя по почивки, ресторанти го забрави! Имам и известен контакт с хората по тези събития-организатори, координатори, изпълнители! Ти не ходиш ли по такива събития? Ако не-започни, може и да се видим и да поговорим за твоя и моя живот! Имам и камера, с която снимам събитията! Обичам фолклора, класиката, детските песни, изложбите! В чест на 85 годишнината на Радио Варна се провеждат и част от събитията! Нещо да кажеш по въпроса? Интересно ми е и затова ходя! А и се надявам моята партньорка един ден да споделя моите интереси!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 90cef80753
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   И друго освен да предложиш употребената си, миризлива вагина, нямаш нали?

Известно става на все повече мъже за женската хипергамия и как жените винаги искат да са във връзка с някой по-добре финансово от тях, интелектуално и ако е възможно и физически.
И това е напълно нормално, разбирам те. Природни инстинкти.

Но просто ти се чувстваш все едно някой, едва ли не... не ти е ДЛЪЖЕН, с историята си доста добре описа женската хипергамия и натурално нарцистично поведение. Ти не обичаш мъжете заради тях самите. А заради това което правят за теб!

Впрочем... тъй като си на 25г. ти остават още едва 2г. до 27г. възраст най-късно за да си намериш бъдещ съпруг, с който ще ходите поне 2г. преди да му родиш дете.

Мъжете които търсиш искат жени под 30г. за майки, ако не и 25-26г.

И това, че се раздаваш в секса, никой не го интересува. Секса не е някаква си вид валута, златната вагина ще я използваш да си хванеш някой шугар татенце или мъжка путка ли?

Секс трябва да си правиш от собствено удоволствие с мъж който те привлича, само че дълбоката истина е, че искаш някой млад като теб, но те нямат пари... нали?

Има приложения за шугар татенца, но ако си се отправила натам, ще се наложи да максималираш външния си вид и да си добра майка.

Сега яздиш кур въртелешката от кур на кур сядаш, чукаш тия дето те привличат физически и сега се оглеждаш за мъжка путка снабдител, който да се погрижи за теб и децата ти.

Снойностните мъже с пари, не са глупаци... те не си харчат парите по жени толкова лесно, трябва да се докажеш първо.
Те търсят привлекателни млади жени, с по традиционни валути.


П.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3e77a3e894
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си шейх

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6edb3dc291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   любовта са са химични реакции, допанин, хормонално излъчване, нищо повече. останалото са възпитани ценности, приет морал. нищо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 48fa265cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Грешно ти е заглавието - само пари те интересуват. Любовта е нематериална.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cba102b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   #2, вие мъжете изпускате нещо много важно и то е, че повечето жени предпочитат да си стоят сами, отколкото да се съберат с някой загубеняк. От друга страна, повечето мъже няма да откажат на хубава жена, дори да е само за секса, защото горе-долу това са нещата, които повечето мъже първосигнално търсят. Не че няма какво друго да даде. Но даже понякога колкото повече предлага една жена, толкова повече плаши мъжете. Така че, това което казваш няма кого да стресне.

Авторке, разбирам те, поне донякъде. Ако един мъж не може да осигури семейството, той малко или много става излишен. Не очаквам мъжът ми да изкарва всички пари, всичко да лежи на неговите рамене или да ми осигурява някакъв кой знае какъв стандарт. Но ако той не го вижда като негово задължение, оплаква се от него и не се стреми да го прави и да се грижи за семейството си, за какъв мъж говорим изобщо?

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fa770121d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   А ти какво предлагаш на човека до тебе освен добър секс? Вярност, смиреност, възпитание, уважение към другия, такт с роднините - тези качества притежаваш ли ги? Струва ми се, че си поредната кифла, която след като получи всичко, ще се чуди какво да прави и тогава ще тръгне да сваля гащите пред други мъже от скука или по накакви нейни причини.
Всяко лято чукам една такава българка, която е омъжена за западноевропеец и всичко има, което го описваш, ама пак не стига нещо...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f33055b298
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Измислена тема-фантазия на някой 35 годишен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: a92be2c4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Хубаво е, че знаеш, какво искаш, аз на твоите години, мислех, че любовта ще нареди всичко. Е, от нормалният си стандарт на живот се наложи да стигна до пълна мизерия, не знаех, че има такава. Всичко ми беше недостъпно, никаква светлина в близките години. Така научих урока, не исках детето ми да живее в мизерия. Разделих се с младия, пълен с обещания мъж, и дадох добър живот на детето с вече стабилен, уверен и реализирал се мъж, финансово нормален и психически зрял.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c296f28591
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Гледам и не вярвам на ушите си. Какво удовлетворение би ти доставяло, мъжът ти да ти купува всичко, от което имаш нужда. Така ще се превърнеш в консуматор без грам цел в живота. Цял живот да се чувстваш длъжна на някой сульо, затова, че ти е купил кола и покрив над главата. То тия мъже, които ще се излъжат да го направят ще са доста изискващи от теб. Едното за сметката на другото. Всеки си плаща цемата по различен начин. Ти най- вероятно със свободата си.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c296f28591
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До номер 6. Малко ме разсмя. Какво точно има да им обичаш на мъжете заради тях самите, че не се сещам. Ти сам го написа. Единственото нещо, което привлича противоположните полове е- истинкта за репродукция. На светлини години са един от друг по емоционална интелигентнoст, начин на мислене, душевност. Всичко. Аз лично, когато съм с мъж, се чувствам като със стена. Плоски, повърхностни същества (от гледна точка на мисъл), никаква дълбочина за нещата. Освен да ги използваш за пари и деца, не виждам за друго да стават. Макар че никога не бих си го причинила. Един мъж да ми вземе свободата, а в замяна да ми купува неща.. простотия

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 72ef9f8b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако знаеш, колко такива като теб чакат така.
По - лесно ще ти е да си намериш жена с общи интереси и да си купувате взаимно разни работи и да си ходите заедно по луксозни ресторанти и почивки.
И без това тук някои пишат, че са им излишни мъже, особенно ако ако не са финансово задоволени.
Целия свят е нестабилен и няма как всички да са добре обезпечени.
Не всеки успява да се реализира, въпреки многото пожертвано време и усилия. Знаем всички в каква среда трябва да живеем.
Отворете си очите и ушите и излезте от жалките си кутийки.
Днес едни имат много, утре може нищо да нямат.
Живеете на конвейер и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: db76ee6277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 15, хахаха, каква мисъл има жената по-точно, защото света до сега нищо не е видял, кога ще почнете да проектирате нещо от тази "женска мисъл"? Само вие можете да се съберете "по женски" и да говорите абсолютните безсмислици. Добре че углопяваме иначе сте за боклука...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker