Случи ми се нещо ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случи ми се нещо ужасно
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1795 пъти
Тази нощ преживях истински кошмар. В Нервна криза съм и не мога да се успокоя по никакъв начин. Загубих вяра в доброто тотално. Имам секс приятел от няколко месеца. Вчера той ме покани на вила много спонтанно. Дойде с един приятел, взеха ме с колата и минахме да вземем още една Негова приятелка. На купона пихме доста, пушихме трябва. Той се правеше на примерен и не си дърпаше от джойнта. Въпреки това почна да се държи мега развратно. Набутваше ме на негов приятел, разкопчаваше си боксерките пред всички, вдигна ми роклята да ми видел другия якото дупе. По едно време ми предложи секс и правихме набързо в тоалетната. Не ни е за първи път. Иначе се виждаме и вкъщи понякога. Това което стана после обаче, ме срина психически окончателно. Той започна пред очите ми да се натиска с другото момиче(то бяхме само две жени), да се целуват дълго. Тя лежеше върху него на дивана, целуваха се, кво ли не правиха. Не знам как успях да го изтърпя това, но ми преля чашата, когато тя ми каза: Ти с мъж ли ще спиш или сама. Явно искаше да ми каже хващай някой и се махай, че ни пречиш да правим секс. Не се смятам за консервативна, обаче това негово поведение ме накара да се чувствам зверски унизена. Зверски. Даже не си направиха труда да се натискат горе в спалнята, ми нарочно в хола пред всички. Мисля си, че той нарочно иска да ме тормози и да страдам. Казах на негов приятел, че искам да си тръгвам веднага. Беше извън София много далече и нямаше как да взема и такси. Така се оказах едва ли не принудена да седя да ги гледам. Направо не издържах, отидох горе и се заключил в тоалетната. Другите тропаха, аз мълчах. По едно време той я отключи с нож някакси, влезе. Аз пак мълчат. После казах, че не искам да ги виждам повече. Излязох, почнах да си събирам вещите, той ми повтаряше името уж да ме заговори, дума не казах. Какво да му кажа....да се разкрещя зверски или да кажа, че се чувствам като боклук пълен. Пълен, зверски нетърпимо унижение. Тъкмо щях да избягам и се оказа, че и вратата на вилата е с код и има желязна порта. Така оставаше да се върна. Седях там заключена, те се прегръщаха голи на дивана като влюбени. Гушкаше я както не си спомням някога мен да ме е изобщо. И естествено нищо чудно и секс да са правили. Освен тревата донесоха и кока Той не шмърка от нея. Според мене беше абсолютно в съзнание и наясно какво прави, да подписвал, но му ставаше с мен за секса. Не беше и прекалено пиян даже и с ясното съзнание как ме унижава допусна да се стигне до тук. Аз просто не знам къде се намирам. Съвети от сорта на Тоя е зле, зарежи го, са излишни. Аз съм в тотална нервна криза. Не мога да спра това жестоко чувство за унижение, което изпитвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1b6d1c5e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За теб той не е бил просто секс приятел, докато ти за него определено си била просто секс играчка. Така ми звучи историята.
Предполагам, че той те е възприемал напълно несериозно. Можеш ли да бъдеш сигурна, че в твоето поведение той не е виждал точно такова момиче, с което може да си позволи да се "похвали" пред приятелите си. Според мен, за да излезеш с някакво обяснение дори само за тебе от тази ситуация, трябва да потърсиш проблема първо в себе си. Пък и е по-лесно да се замислиш какво ти си направила, за да ти се случи това. Вината никога не е само на единия! Не съм имала никога момче само за секс, но предполагам че ако имах, бихме обсъдили в какви граници е допустимото, което ще направи и двама ни доволни. Очевидно ти дори не си подозирала за тази негова същност, което си е риск на такъв тип отношения. Та нали само за секс се срещате...
Както и да е, станалото - станало. Урок от живота, може би малко по-груб. Но след него едва ли ще изпиташ този ужас отново и ще имаш едно наум за отношението на мъжете към просто секс-приятелките, ще можеш адекватно да отказваш, когато нещо не ти се понрави, ще можеш да се досетиш че като си секс-приятелка това не те прави нечия недосегаема собственост и вероятно че има много по-стойностни хора, с които да си прекарваш свободното време и наистина да се чувстваш добре както физически, така и емоционално.
А за да се отърсиш по-бързо от този кошмар мога да ти препоръчам да блокираш всичките си контакти с този мъж и да не си позволяваш да мислиш за него, като се заемеш със спорт, работа, хоби и т. н.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ce880e55f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си уникално парче наистина... нали сте "секс приятели", какво искаш от него? Никой нормален мъж не би уважавал жена съгласила се да бъде "секс приятел", той просто е искрен в отношението си ;д. Намери си приател и ще имаш човек от който с право ще очакваш да не се целува с никоя друга...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 805c053b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нали уж сте само за секс, а ти какво си очаквала от него? Той е получил каквото иска. Просто не се събирай с него, като искаш намери човек и имайте сериозни отношения. Какви са тези глупости приятел за секс. Цени се малко и не позволявай само секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ab6a0881f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът, в когото бях влюбена спа на същото легло и е*а друга. А, знаеше чувствата ми. Още повече тпй беше подстрекателя. Но както и да е, не ми беше длъжен с нищо, но това беше ммого грозно. Дори да не бях влюбена, да правят секс на главата ти.. станах, взех си нещата и излязох към 4 вечерта. Тръгнах си, защото унижението беше голямо. Сложи му един край на този, те тия, които хвърчат най- високо, падат най- ниско накрая.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 08c4d5b757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какви са тия секс приятели? Как приемате такова унижение? Или с някой сте двойка в пълният смисъл на думата, или не правите секс. Аз спя само с хора, с които имам връзка. Такива случайни-абсурд. Имайте цена! Че и стояла и чакала. Вдигаш пушилка, луд скандал, трошиш, хвърляш, викаш полиция ако трябва. Избухваш стабилно. Ти приемаш да си унижена. Аз щях да съм вдигнала околностите на главата си. Тоя щеше да яде яко бой, заедно с жените.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a4f2d9bfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Виж, нали си много модерна. Като си модерна, търпи си последствията. Ти се виждаш с него само за секс. Той има право да прави секс с която си поиска, ако ще и ти да си наоколо. Ти не си никоя за него. Прави секс с теб и после не се занимава с теб, така до следващият път. Ти си, да кажем, неговата курва, от която като поиска - получава. Какъв ти е проблемът, когато ти е само секс приятел? ! Хем модерни, ама не точно... ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b3050ff76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си мега зле малоумна, нали нямате връзка а само за секс сте, еми какво се впрягяш тогава??

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b222654b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ужас. Тоя не става за нищо. Излъжи го, че си брименна от него и не му вдигай телефона. Повярвай ще откачи. Ще му го върнеш тъпкано, за дето те е накарал да се чустваш така.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a1b4707287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Голям смях... Хайде, стига с тези съчинения и се ограмоти малко, че пишеш сякаш си във втори клас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 683db51fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Родителите ти не те ли обичаха?
Иди при психолог, имаш бая проблеми за разрешаване.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 81de886d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Момиче, сама си се поставила в това положение. Той те унижава, защото ти му позволяваш да го прави. Очевидно имаш чувства към него, отношенията ви са на ниво само секс. Трябвало е да се досетиш, че като те кани на вила извън София с други хора, явно има някакви подобни намерения. В началото си помислих, че е искал да те насили да правите оргии, но слава богу не се е стигнало дотам. Помисли, че е могло да бъде много по - зле. Прекрати веднага контакт с тези хора и се надявам тази случка да ти е за урок.
Липсата на елементарен морал изобщо няма да я коментирам. Никога няма да успея да го разбера това.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6209f02a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Унижението не знам дали ще спреш, ама дрогата е наложително. Поне като ще пускаш теми, че пишеш като някой от маалата с незавършен втори клас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e76fdf93c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не смятам, че това което ти се е случило е унизително. Ако имаш чувства към този човек обаче, е изключително болезнено. За което ти съчувствам. Няма от какво да се притесняваш, нищо толкова не е станало. Но си спести повече болка, защото е пределно ясно, че на този човек грам не му пука за теб.

Също така, няма нищо лошо в неангажиращите секс отношения. И мъжете и жените се кефят на секса. Унизително би било да го правиш с някой, който не те привлича.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e7b15314a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Така ви се пада на всички,които се правите на много отворени.Още в началото поясняваш,че този мъж ти е секс приятел.Какви са тези истерии сега?Нямате изядено,нито изпито,освен единия секс.Каква вяра в доброто си изгубила,в кое добро?Ами той човека сигурно има много като тебе.Няма да спра да повтарям,че която е правила няколко пъти секс с мъж се влюбва...или привързва,не знам как да се изразя по точно.Много,ама много малко са тия жени,които реално разграничават секса от любовта.Явно не си от тях,явно в теб са се появили чувства щом така приемаш нещата

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a1d9458f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката към номер 13: Ти мъж ли си? Коментарът звучи като На чужд гръб и сто тояги са малко. Малко хора ще запазят пълно хладнокръвие, ако са на мое място. Можеше и по-пресилено да реагирам, но не съм. На следващия ден се съдра да ме търси. Бил притеснен, че съм си тръгнала сама, мислел, че съм умряла. Казах Защо, какво ти пука дали съм умряла, нали не сме гаджета. И той: е все пак си човек и приятел. Хубаво, да кажем, че не ме харесва, че не съм била сексуална, както твърди, и че съм само приятел. Никой не го кара да прави секс с мен. Довел си е гадже, да си прави с нея там. А не мене да ме целува, после нея, после да спи с мене, после да я гушка нея. Ако и двете толко ни харесва и тоооооолкова чак иска тройка, да вземе да ни обърне внимание и на двете, да ни сваля едновременно на дивана и ние ще решим. А това, което той прави е тотално нелогично и лудо. Той не е просто извратен, а ненормален. Въпросът ми към хората от форума е дали ви се струва нормално, но може би не съм описала цялата ситуация в детайли. Отстрани изглежда сякаш за мене му е през оная работа, а нея я харесва, но ако бяхте в моята ситуация, ще видите, че той на моменти се държи любовно и с мен. Не мисля, че е човек, който не знае какво иска, по-скоро е пълен психопат. И това ме стресира. Имам чувството, че изпитва удоволствие от това да страдам аз или друга.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a4d1feac5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Е как да не се държи "любовно" с теб, като ще получи секс. Оставя си вратички човека. Спри да му позволяваш да те унижава и просто си прекратете отношенията.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: afb4f57b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От #13 до авторката.

Жена съм и това, което описваш ми е доста познато. И аз имах отношения с мъж, който се държеше нежно в един момент, а в следващия ме нараняваше брутално. Затова и ти казвам, това което ти казвам. Изборът е твой дали да продължиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker