Момчето на мечтите ми има много красива приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момчето на мечтите ми има много красива приятелка
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1701 пъти
Здравейте! Не вярвах, че ще споделя такава история и навярно след време ще се смея на това, което ще напиша, но все пак искам да го споделя!
На 19 години съм и през годините съм си падала по няколко момчета, но едно от тях винаги изпъкваше. Той никога не прояви интерес към мен, аз никога не му признах, че ми харесва и тайно се интересувах от него и живота му. Пораснахме, и двамата завършихме гимназия, той е студент, както и аз.
Сега, мислейки си за него си спомням колко наивно и по детски съм го гледала като сме се засичали на различни места, как в очите му виждах една чистота и спокойствие... може би това ме е привлякло към него...
Уж го бях забравила, уж си бях казала, че няма смисъл да мечтая за невъзможното и че трябва да отворя сърцето си само за реални взаимоотношения....
Наскоро видях приятелката му. Не я познавам лично, имаме общи познати. Не мога да не кажа, че наистина е красива. Тя е по-малка от него и мен, перфектна фигура, хубава усмивка, има чар и излъчване.. и сме напълно различни...
Просто ме заболя като разбрах, че " неговият тип момиче" е съвсем различен от мен. Не искам да си го призная, но тя наистина няма недостатъци.
И въпреки това се надявам той да е щастлив, дори и никога да не разбере колко специален е бил в моите очи, аз му пожелавам да бъде истински обичан

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: a7da6f57d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е пак е нещо.. А я си представи, че се познавате от деца и от малък се опитва да има нещо с теб чааак докато стане на 23, и през всички години двамата много се харесвате и сте си го казвали не веднъж, но по ред причини /страхове, ревност/ ти си го рязала. И в един хубав момент той се хваща с възможно най-уродливата циганка, като много много не се показва с нея и дори много усърдно се крие, а на теб спира да ти говори.. Ама съвсем... Еми вие поне нищо не сте имали, ти просто си си харесвала някой и това е. Виж при мен колко е хубаво положението. Една година... не мога да ти опиша през какви катаклизми мина психиката и живота ми. Ти просто трябва да си харесаш друг и за един ден ще си го забравила.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d5235f0f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе душа, човек без недостатъци няма. Колкото и перфектна да е, тя също пърди примерно, нали се сещаш?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 56e3bf036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма човек без недостатъци, бъди сигурна. Независимо дали става въпрос за външни или за вътрешни такива. Не се притеснявай, всеки от нас си има по една такава "тайна любов" да я наречем. Та какво биха били тийнейджърските години без такива емоции? След време това ще бъде по-скоро хубав спомен, а не такъв, който те наранява. И също мога да ти кажа, че външният вид, колкото и банално да звучи, не е най-важното, когато става дума за сериозна връзка. Той играе съществена роля в първичното привличане, но когато взаимоотношенията на двама души се задълбочат по-важна става добрата комуникация, доверието, разбирателството, умението да правиш компромиси, иначе как ще се изтърпят. И най-красивият мъж, и най-красивата жена са омръзнали на някого.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 39b56e606c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По мое нение ти си си създала нереален идеализиран образ на това момче, защото до колкото ми стана ясно не сте общували. Или по друг начин казано той е толкова перфектен, защото ти самата си го направила такъв във фантазиите ти. Получил е всички положителни качества, които ти би искала той да има, но е силно вероятно ако прекараш известно време с него да останеш много разочарована.
Това което ми хареса много е че не си злобна, никога не съм виждала някой да завижда на друг и да го прави без да убижда.
А относно момичето перфектни хора няма, а тя е човек. Когато си мрад си красив без да влагаш кой знае какви усилия, просто си млад.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aeed820afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурен съм че и ти си красива колкото нея. Е може би не в лице, но от вътре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker