Има ли смисъл да продължавам да общувам с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл да продължавам да общувам с него?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1501 пъти
Преди месец на мястото, в което работя дойде един мъж. Държеше се много мило, запознахме се. Оказа се, че е отседнал в моя град по работа и че не е от тук. Следващия ден му беше предпоследен и ми предложи, ако искам да излезем, аз се съгласих, разбира се. Говорихме за филми и стана на въпрос за един, който даваха по кината и той предложи да отидем да го гледаме заедно. Бях объркана, защото излязохме само като на приятелска среща, а той в същото време ме кани на кино, но въпреки всичко реших, че аз си въобразявам и се съгласих. След филма се поразходихме още малко. Имаше моменти, в които говорихме по много сериозни теми и мога да кажа, че е един от малкото хора, с които съм го правила. Но имаше и моменти, в които умишлено ме дразнеше, от онези дразнения тип детската градина. Прибрах се и не спрях да мисля за случилото се. През цялото време се убеждавах, че няма как да имаме нещо повече. Разменихме си фейсбуците (по негова инициатива). Знаех, че е по-добре да не го правим, а просто и двамата да забравим за онази вечер, но го направихме. Опитах се да му го намекна, но той каза, че обичал да общува с интелигентни хора. От тогава почти всяка вечер си пишем. Разбрах, че последната му връзка е била с лош край и сякаш го е страх да започне нова. Споделих му, че нямам късмет във връзките и че не ми върви като цяло, а той каза, че съм била от онези момичета, които са рядкост и че просто не съм срещнала правилния. Отношенията ни продължават да са приятелски, но понякога ми се струва, че флиртува. Колкото и да опитвам да отричам, имам симпатии към него и често в ежедневието го мисля. Знам, че от негова страна съм само приятна компания. Страх ме е да продължавам да общувам с него. Ще се привържа много и тогава ще ми бъде най-трудно. Дори сега, след всяко едно съобщение подскачам, защото мисля, че е той.

Объркана съм и ще се радвам, ако успеете да ми дадете някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: a500cbfa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вече си се зарибила. Голямата грешка на жените е, че вземаме желаното за действително. Сами си създаваме сценарии, че и цели сериали, които в повечето случаи нямат хепи енд. Не се самонавивай и не впрягай каруцата пред коня.Това, че на някого му е приятно да говори с теб, не значи, че непременно се е влюбил и т.н. Не се филмирай и се успокой. Ако можеш, поразреди писането и се дръж по-дистанцирано. При такива виртуални контакти все пак винаги съществува възможността в реалния му живот да се появи друга жена, че даже и вече да я има, независимо какво ти е казал.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: faf7acf032
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв съвет като самата ти не знаеш какво искаш?!?!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 02f74b199f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той определено те сваля, а ти направо вече си хлътнала яко. Дали той също има чувства или просто иска секс е друг въпрос. Доколкото разбирам, проблемът идва от разстоянието? Попринцип това наистина създава доста проблеми. Или трябва да направите някакви генерални стъпки един към друг или прекъсвай всякакъв контакт, че май вече си го закъсала и ще става и по-зле, ако продължаваш така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c302b354b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имай предвид, че може и да те харесва. Просто понякога и мъжете са страхливи и притеснителни как изглеждат в нашите очи и кога да направят крачка. Знам, има и по решителни, но има и такива!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 639be5e79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно не търси нищо сериозно, пък и щом е само временно по работа в града ти, няма шанс. Секс иска със сигурност, ако си съгласна на това давай, ако не, по-добре прекрати всякакъв контакт.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6512a89bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А какво лошо или недостатъчно има в това да сте приятели?
Защо да те е страх от емоционално обвързване, освен ако не искаш да го обсебиш? Страхът не е от това - ти да имаш чувства към него, а е страх, че - той няма да задоволи очакванията ти за връзка. Освободи се от желанието да контролираш и изискваш от хората. Наличието на чувства при теб, не бива да има общо с неговите чувства. Ако ти обичаш/харесваш, няма как липсата на същите чувства от отсрещната страна да промени твоите чувства. Дай безкористна изява на чувствата си, защото затваряйки се в себе си от страх, само ще се измъчваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0a421cdc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е! Подскачай!!! Скоро ще ти сложи халка на пръста. Много го вълнуваш, от това, което чета. И той подскача. :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cae26f9114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря на всички за мненията. С повечето съм напълно съгласна. Само ми е чудно тези, които пишат, че искал секс... За бога, ние само си пишем? ! Какъв секс ще иска? Ако е било за секса още, когато се запознахме да ме беше изчукал и да приключим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker