След всичко което прежевях той ме отхвърли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След всичко което прежевях той ме отхвърли
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1630 пъти
Здравейте, Моля ви да порчете историята ми и да ми кажете какво мислите и да ме посъветвате. Вече не знам какво да правя.
АЗ съм момиче на 24, до сега нямах сериозен приятел и не бях правила секс.
Имам приятел от 7 месеца, в началото всичко беше наред, докато не отидохме заедно на море. Докато пътувахме на там той започна да говори за бившата си. Сподели че тя му е изневерила. После се зачуди защо ли? Така де какво не ни стигна, че тя отиде при друг?
Подразних се, защото все пак беше с мен, а се чудеше защо не им се е получило. Не казах нищо, изтърпях го. После мина малко време и той реше да ми покаже снимки на старата си кола. Докато я търсеше в галеиря забелязах снимки на някакво момиче, доста снимки. Когато го попитах коя е тя!? То ми каза просто "Ми бившата". Попитах го защо по дяволите ги пази? Та тя му беше изневеряла, бяха минали 5 години от тогава. Той каза, че просто е забрал и че ще ги махне. Повярвах му и оставих нещата така, след известно време отново ги намерих. Те си бяха там, попитах защо? Той ми каза ами и приятелите ми ги има на снимките. Тогава се ядосах имаше само неини снимки сама, как спи, лежи, как се усмихва. Скарахме се и той ги изтри изтри 1200 снимки! 1200!! А моя нямаше една в телефона, а през това време ми казваше "ОБИЧМ ТЕ! "
Това ужасно ме нарани.. след това негова приятел имаше рожден ден.
Той ми каза да отидем. Не знам защо попитах кой ще е там. Той каза ами доста хора и бившата същото. Щом чух това ми стана супер гадно.. Помолих го да не отиваме, първо ми отказа каза че вече не я обичал и, че не му пукало. Но онези 1200 снимки не ми даваха мира. Накрая се скарахме и не отидохме.

С него се запознахме септември 2018 пиахме си всеки ден в пордължение на три месеца. Мислех че ме харесва и че може би съм важна за него, докато един ден той не спря. Изчезна. После през март 2019 отново ме потърси. Чудех се защо.. но в началото на връзката ни не питах. Мина време решихме да бъдем интимни за първи път. Признавам беше ме страх. Ужасно ме беше страх. Но той беше странен. Уж искаше а изведнъж нещо му стана. Уплаших се попитах го какво има? Той ми каза имам проблем! попитах какъв. Каза ми че има нещо на члена си. Оказа се че е спрял да ми пише и търси защото е намерил друго не толкова трудно оммиче като мен и 3 месеца с нея е бил интимен без да се пази и тя го заразила. Казвам ви почувствах се като хартия, която ползваш ползваш и захвърляш. Аз бях опция. Била съм трудна и е отишъл при лесна, а тя го заразила.. той ми каза че м обича и че идска да е с мен завинаги. Казах си нека опитаме. Намерих му подходящ лекар за да му помогне. Оперираха го. Той изпадна в депресия не искаше да яде да пие. Буквално го вдигах и хранех. Върнах го към живота бях до него.

Ние работим заедно, един ден търсих него в бюрото на майка му. Тя ни е шефка имат семеен бизнес. И намерих годежен пръстен. Попитах го какво е това? той ми каза товае първия пръстен на бившата ми – онази от снимките. Този пръстен беше пазен в продъжение на 5години от раздялата им. ПОчувствах се ужасно, това момиче никога не си беше отивало, поне не и от сърцето му. Той ми каза че го е дал на майка си да го махне а другия го бил продал и не знаел защо още е тук. Попитах го има ли още скрити неща. Уморих се да слушам за нея да намирам нейни неща. ТОй каза не няма. Ден след това намерих още нейни снимки, после още. Заради тези неща се чувствам постоянно несигурна. Страх ме е че това момиче ще дойде и ще ми отнеме щастието, вече се чудя той с мен ли е или със спомена за нея. Едва го накара х да махне снимките й.

Имахме много скандали след това, заащото когато и да исках да се интимни той ме отхвърляше. Чувствах се ужасно нежелана. Отхвърляше ме всеки път и после им казваше обичам те. Уморих се хора да се чувствам нежелана, а го обичам. Той гледа други жени а мен отхвърля. А в същото време казва колко много ме обича.

Какво да правя? Обичам го, сега правим секс но сякаш по задължение.. Уморих се. Усещам как рухвам. Не съм обичала така. А той ме отблъсква. Моляви посъветвайте ме нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: edd0ae8212
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха поредната мазохистка, любов, любов ама чак пък толкова унижения, достойнството ти липсва, сори, но освен наивна явно си и глупавка

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e17415e19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За втори път пишеш историята си тук. Дадохме ти съвети да го зарежеш. Какво още не е ясно? Нямаш никакво право да му държиш сметка за миналото му, за снимките му и т. н. Не че той е много читав, но на негово място бих отхвърлила човек като теб. Порастни, момиче! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df6f2116cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нали знаеш, че много хора казват "обичам те" за здрасти! Щом след 5г държи снимки, пръстени и не оценява факта, че ти е първия а много момчета биха го направили явно просто си му удобна защото знае, че го обичаш и не би погледнала друг, не си пипана от други, преглъщаш и с едно "обичам те" минава всичко в същото време търпиш да гледа други жени. Това е всичко друго ама не и обич от негова страна! Щом и секса не върви, отхвърля те и му е по задължение.. Отвори си очите и го разкарай от живота си навреме иначе ще си те врътка както му е кеф. Не я е забравил, не те и обича! Човек който е забравил няма снимки, пръстени, не говори за нея нон стоп и то след толкова години раздяла!
Момиче, на сила хубост не става не можеш да го накараш да те обича.. за него си просто приятел и човек на който може да разчита. Сърцето му е просто другаде според това, което описваш. Отдръпни се ако имаш себеуважение и намери някой който ще те обича в истинския смисъл на думата не само ти него а и той теб и ще видиш колко е хубаво и няма да си "уморена" :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ab2da5994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каже ли ти бившатиа, прати го да си ходи. Хора с емоционален багаж не ти трябват. Много ще ти кажат че те обичат, за да седиш до тях. Съжалявам, че се е получило така. Не е нормално да има толкова много снимки, не е наред. Има други мъже, забрави за него и не се измъчвай... Един мъж не трябва да говори за минали неща.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3bfb1ae5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кажи му сериозно, спокойно да се осъзнае какво чувства и какво иска и отговорно спрямо теб да си каже. Ако не иска да те лъже, а още чувства нещо към друга да си каже и да не ти краде от живота. Ако иска да е с теб и те цени, но му е трудно, заради миналото да се хване в ръце и да излезе от това минало с твоя помощ, ако трябва, но не така по средата. Кажи му какво ти причинява това "лимбо" и как искаш да знаеш, че човека до теб те обича и обича само теб или ако не е така да не бъдеш лъгана, а като възрастни да се разберете кой какво чувства и да се разделите. Няма да му се нахвърлям като другите коментари, но му трябва шамар и да осъзнае, че ще те загуби и да се постави на твое място, защото не осъзнава, че неговите спомени и болка от миналото нараняват и теб, а съм сигурен, че ще се съгласи, че не го заслужаваш. Не се отказвай от момчето още, но постави условия, за да се промени този полу-живот, който водите.
S. A. D.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 065f1296f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами аз като мъж мога да му влезна в положението. Да си представим, че имам бивша с дълбока драматична история от която се възстановявам, но още помня общите моменти със смесени чувства. Появява се някакво момиче с което да опитам пак, разбираме се, но е дръпната и трудна, секс няма, защото е решила,че ще се прави на труднодостъпна за да не я помисля за лека според нейните представи и страхове. Вследствие на нашите отношения аз не я възприемам като гадже, което чакам а като приятелка с която общувам и на която разказвам миналото си. Та е досадна, натяква ми и иска да и давам цялото си внимание, обсебваща е. Появява се възможност за интимност другаде и понеже аз нямам такава с нея а ми липсва се възползвам от възможността. Останалото е ясно. Разминаване в сценариите. Мъжа е най-привлечен в началото на връзката, тогава е пика на интереса му към жената, ако не стане нищо тогава интереса му прогресивно спада и дори по-късно да се стигне до секс той няма особено желания, общуването с нея я лишава от статуса и на сексуален обект и я превръща в нещо обикновено, в познат с който си общуват, но към който той не изпитва сексуално желание. За жената е обратното, тя иска да го опознае и колкото по-близък го чувства, колкото повече го познава толкова повече се привързва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f6b9894d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му да си я търси и да са си заедно. Аман от такива! Просто го направи свой бивш, и да си търси неговата бивша.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f6b9894d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поредният, който още обича друга жена. Егоист, който излиза с жени и ги заблуждава. Пък и май е обсебен от нея, щом толкова снимки пази и говори нон-стоп. Познавах такъв- разделили се преди 2-3 години и на телефона му още нейни снимки, техни, на компютъра, и говореше за нея. Мъчение е да се виждаш с такъв човек и накрая избрах себе си, не си струва да се мъчиш заради призрака на друга жена. Това е болестно състояние вече.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f8fe3025a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нищо не му казвай, нищо не го питай направо го зарязвай. Имах един бивш или даже двама, които още обичаха бившите си. Благодарения на единия се превърнах в параноична ревнива комплексирана жена. Търпях и аз не знам защо, подобни неща на твоите. Много се радвам, че го зарязах и грам не ми дреме за него. Знаеш ли колко бързо го забравих? Много бързо, защото останах без него и отново започнах да дишам. Който не е забравил миналото си няма право да има настояще. Не са те родили майка ти и бащата ти за да търпиш този гадняр, млада си мъже има много.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 92109f7114
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 права си! Така и ще направя явно. Наистина имам това чувство и аз ! Станах параноична. Непрекъснато ме е страх, благодаря ти да съвета

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker