Защо все на мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо все на мен?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1900 пъти
Ще започна темата с лека автобиография.

Преди няколко години развих едно състояние, психическо такова. Казва се ОКР(може да го потърсите), бях зле и с помощта на психилог и психиатър и хапове, се закрепих и започнах да водя много по-нормален живот. Реално е психично разтройство, но смятам, че е много далеч от "лудост".

Принципно цял живот съм бил странен, много преди това състояние. И като цяло тази моя странност и недостатъчно добри физически черти ми пречеха и дори продължават да пречат на романтичния ми живот. Явно нормалните жени просто го усещат още като ме видят, че нещо в мен не е наред.
Това, което ще напиша сега вероятно ще ви стори като фейк история, но де да беше така.
Постоянно срещам жени, които имат по-сериозно психически отклонения, говоря за шизофрении и подобни отклонения, които сериозно влияят на поведението на човек, като самия той не го осъзнава. И отгоре на всичко тези жени са лесбийки/бисексуални.

Не знам защо така се случва. Първата ми приятелка се оказа бисексуална със силно влечение към жените. Много стрес ми докара, много трудности. Тя искаше да бъде мъж, в едни дни беше женствена и "нормална", в други тя се държеше направо като мъж и дори с такава походка. Имаше и психичен проблем, някакви припадъци, но не епилепсия а нещо на емоционална основа, с времето обаче смятах, че имаше и нещо друго, защото в някои дни ако се казваше примерно Ивона, искаше да се нарича Иво.
Постоянно зад гърба ми правеше фейк фейсбук профили където се обличаше като момче и разговаряше с бивши.
Имаше една случка пък когато искаше капка от моята кръв, за да разговаряла с моя умрял баща, защото искал да ми каже нещо(това да ви звучи нормално? ). Накрая ме заряза заради момиче.

И заради тези случки и стрес, исках вече никога да не срещам такива момичета. С наклонности и психични отклонения, говоря за отклонения, които са много по-зле от моят проблем.

И така през годините някак си... живота ме срещаше само с такива момичета. Опитвах се да ги избягвам, накрая някак си отново влязах във връзка с такова момиче, макар че не ми ги сподели тези неща в началото, а след като се обвързахме, само дето освен наклонности, които оправдава като един-два случая(не съм тъп, повече ще са), психичният и проблем е по-жесток, да вижда образи и да чува гласове... уж е под контрол, ама не си взима здравето насериозно и е въпрос на време да се доразвие това. Освен това е почти сигурно да го предаде на децата си.

След време и аз искам деца, но не и с такъв човек. Предполагам е двулично, да искам нормално момиче, след като аз самият чисто не мога да се нарека такъв, но моето далеч не е толкова живото-разрушаващо като това да виждаш и чуваш гласове или да искаш капка кръв, за да разговаряш с мъртивя му баща. В сравнение, мен с мед да ме намажеш, макар че и моят проблем има някаква генетична компонента, но вероятността не е голяма да се предаде, пък и е лесно контролируемо.

Това са две момичета. Ще разкажа набързо и за още две, едното е хетеро, но пък и то има някакъв психичен проблем, само дето не желае да го лекува, а другото не сподели какви има, но и то беше би(изфука се колко жени е докарала до оргазъм), а като ми каза "виждаш ли тея светлини", където нямаше нищо, осъзнах че проблема и е сериозен.

И така, не мога да разбера обаче, защо толкова много жени са бисексуални и защо живота ме среща с тях постоянно, а не с обикновените момичета :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 693e66b858
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обсесивно компулсивно разстеойство имаш. Не ти е виновен живота, бе човек!В теб е причината. Ти сам го казваш, че нормалните жени те отбягват, Значи остават ненормалните и ти ги привличаш. Нали си чувал "Краставите магарета през 9 баира се подушват".И с хората е така. Коя жена би живяла с психично нестабилен мъж, че и да роди от него? Поне аз -не.!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b5af190737
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами,явно ти самия подсъзнателно си търсиш сам такива,колкото и да не искаш да си го признаеш. На подсъзнателно ниво ,всеки човек обича най- много себе си ,затова на подсъзнателно ниво се опитва да намери себе си в другите хора ,и си търси партньор ,сроден по душа ,с еднаква ,близка психика ,такъв, който го разбира ,и да прилича физически и психически максимално на него с друга дума - себеподобните си търсят себеподобни. Това,че ти имаш психично разстройство по някакъв начин те кара да се дистанцираш от "нормалните",не ги чувстваш близки по душа и знаеш,че не знаят какво си преживял и не са състрадателни с твоята болка ,докато със тези момичета ,с които си бил ,е нещо съвсем различно ,има едно нещо ,което ви сплотява - и ти,и те сте с психични заболявания ,и заради това ти ги чувстваш душевно близки ,както и те теб ,преживели сте едно и също нещо ,разбираш ли какво ти казвам ? Кучетата от една порода се надушват. Несъзнателно се привличаш от тях ,защото препознаваш нещо познато в тях - себе си. Чувстваш,че те най- добре те разбират ,защото те са със същия проблем като теб ,и затова непрекъснато те влече към тях. Нищо лошо няма ,че са лесбийки и бисексуални ,душата няма рас ,пол и сексуална ориентация. Това ,което е по -важно, е че вие сте сродни души.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9d17887648
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мен ако питаш едно 30% от населението в България са с някакви психични проблеми. Предполагам, че и някой в твоето семейство също е болен. Струва ми се, че ти също проектираш някакви свои страхове върху хората, които те заобикалят и сякаш целенасочено им търсиш някакъв проблем. Спри да го мислиш толкова и насочи вниманието си върху друга дейност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6771754bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е все на теб, женчо. Не се ласкай. Нито си уникален, нито си стойностен - на никого не му пука за теб. Вземи се в ръце, естрогенче мъничко.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4fd1c21b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   успях да прочета само до средата някъде... но това наистина ми звучи като някакъв филм, но пък филмите винаги са вдъхновени малко или много от истински истории.. не знам, не знам.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 683d783426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №2, прекрасно разбираш човешката психика и поведение! Ако се занимаваш с това професионално, ще бъдеш много добър психолог. Много добре го обясняваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ab37e840d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми прилича на демонична обсесия и/или опресия. Наклонността към извращения - сексуални или други е типична за демоните и когато човек бива под тяхно влияние той развива тези отклонения също. Защо мислиш от запад идват всякакви извращения, които ни се натрапват? За запад оставиха Бога и християнството като цяло и демоните дойдоха и онези хора се извратиха и затъват все повече и повече в помията. Това с кръвта и разговарянето с духовете на мъртви е окултизъм и магьосничество. Тези които се занимават с това са гнусни пред Бога, те не разговарят с мъртви а с демони.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: afd8397be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Майка ми е с ОКР. Доктор бях малък ме пребиваше от бой. През ден. До 15 годишна възраст. После ме прегръщаше и плачеше. После влезе в климактериума и нещата се поуспокоиха, но и аз отдавна се бях изнесъл от вкъщи.
Но да, прав си. Според Фройд мъжа е привлечен от стереотип на жени, който е близък до майчиния (съответно момичетата са привлечени от мъже като бащите им). Този модел работи на подсъзнателно ниво и не съм сигурен дали може да се счупи.
Най вероятно ОКРто, което имаш е наследствено от майката и съответно към такива момичета си привлечен, накратко казано.

И аз така винаги съм бил, двете ми момичета, с които съм имал най силно привличане бяха с ОКР. То не бяха сълзи, рев, изневери и кризи. Другите нормални момичета обаче не ме привличат. Те дори не могат да ме разберат. При тях комуникацията е на други честоти. Доста повърхностни и празни връзки.

А и още, също като теб по едно време и аз имах период да удрям на лесбийки. Но по-скоро на пасивни лесбийки, а не на тия които изглеждат на мъже. Тука вече не знам каква е връзката.

Понеже не мога да избягам от тази карма вече тотално се отказах да бъда с жена някога повече.
Ако откриеш някакво лекарство как да се избяга от тази психологическа зависимост ще съм безкрайно благодарен ако споделиш тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker