Нещо не ми е наред на мен, или на всички останали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо не ми е наред на мен, или на всички останали?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1850 пъти
Здравейте! Момиче на 19.
Не знам това дали е проблем, тежи ми, споделям го.
Аз съм от морЙето, след като завърших си останах тук да уча. Влязох в университет със специалност право. Влече ме, харесва ми, но може би не е моето. Не бих казала, че ме бутнаха да вляза, тъй като съм от семейство на юристи, но знаех, че майка ми ще бъде особено щастлива ако го направя, затова го направих, нямах особена идея какво да уча друго така или иначе.
Обстановката в университета не е лоша, но не са моите хора. Трудно си намирам приятели, не съм асоциална, просто понякога ми писва от някакви повърхностни разговори, става ми скучно и гледам да се измъкна от ситуация колкото мога по-бързо. Смея да твърдя, че с момчета се сприятелявам по-бързо отколкото с момичета, само че не чрез въртене на косата и отваряне на крака, а чисто приятелски.
Имам приятелКИ, но не са много и не са типичните женствен мацки, които сте свикнали да виждате около вас.
Не знам, говорим си в почивките, просто си личи как са по-близки с другите момичета, а те излъчват женственост. Това е моя проблем, аз не излъчвам женственост. Висока съм 1, 62, 49 кг, обичам да се гримирам и ходя на маникюр през 3 седмици. Косата ми е средна дължина. Очите ми са зелени. Тялото ми е добре оформено. Описвам ви да добиете представа, за да не си помислите, че е заради външния ми вид.
Пък и аз не обичам да ходя много елегантно облечена в ежедневието, не обичам деколтета да слагам често, високи обувки също слагам рядко. Нося обувки тип кец, Ванс, Конвърс и прочее. Вземам си дрехи на марки, но по-спортни.

И може би това което е в мен не мога да го скрия. Харесвам момичета и все още ми е трудно да приема това. И момичета, и момчета. Имала съм полови контакти и с двата пола. Знаят само 2ма човека, страх ме е това да се разбере, страх ме е някой да си го помисли дори. Срам ме е просто. Възможно е да го усещат и затова да странят от мен така. Влюбена съм в момиче, но в момента няма как да бъдем заедно. А и да сме заедно, не знам това нещо как ще го кажа на семейството си. Опитвам се да го прикрия с грим, с дълги нокти, но аз просто си го нося в себе си и явно си личи.
Слушам абсолютно всеки стил музика, без народно и опера, ходила съм на дискотека, но не е предпочитаният ми начин на забавление.
От психологическа гледна точка не разбирам защо е така. Семейството ми е чудесно, с добри финансови възможности, балансирани отношения в брака, баща ми е типичен мъжкар. Всичко в семейната ми среда е наред. Не ми е липсвало внимание като малка, всичко са ми купували също, но с мярка. Имало е ограничения в реда на нормалното.

Важно е да спомена, че имам диагноза хронична депресия от 6 години. Последното ми посещение при психолог беше преди 5 месеца, тъй като претърпях един катарзис в живота си, доста тежък, свързан с трети човек. Имала съм полов контакт с 2ма човека от мъжкия пол, като един от тях е бившия ми приятел, с когото бяхме заедно 5 години и беше доста женствен. Дори и да си харесам момче, харесвам женствени, нежни момчета. Не мога да си го обясня.

Нямам либидо, нямам нужда от секс. От повече от половин година не съм правила секс, не ми пречи, наистина чувствам, че нещо не е наред с мен. Не ме заговарят мъже, а не съм грозна.

Прекалено много ли си личи лесбийското в мен? Имам ли проблем? До края на следването ли ще е така? Всеки отговор е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: cd753fe71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С времето сама трябва да си отговориш на въпросите. Живеем в кофти общество, не очаквай като завършиш да си по-добре. Млада си. Обиколи света. Виж как живеят другите. Където се почувстваш свободна, там ще е твоето място. И не обръщай внимание на хейтърите. Те от това живеят, хаха.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a5401fe190
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче,в 21 век сме,хората са разкрепостени вече прекалено,така че не би учидила никого с нищо.Пък и на кого му пука с кого си и какво харесваш?Ако те познавах лично тези неща не биха ме притеснявали и грам,за мен е важно какъв Човек си.Кахъриш се за глупости,дори заради тях си на път да изпаднеш в глух коловоз.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b4eef12708
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само като стигнах до момента в коюто се описва ква е яка ими стана ясно че тук е въпрос на чесяне на его

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f17c111e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено ми е трудно да отговоря на въпросите ти, честно. Аз също като теб съм имала отношения с момичета и с момчета. В момента си имам приятел, не бих го нарекала женствен, но не е типичен мъжкар, а ми се оставя да го командвам. Обаче аз пък съм женствена. Също като теб имам Ванс и други кецове, но не ги нося в университета. Нося клинове предимно, къси ботуши, отгоре с кожено яке късо, за да се вижда дупето и якето има много пух по качулката демек приличам на модерните кифли. Чантите ми винаги са маркови над 500 лева, ходя и аз на маникюр, гримирам се нормално, не прекалявам. Също обаче като теб имам проблем, че те са близки помежду си, а с мен не са близки. Така, че дори да беше кифла, пак щеше да е същото. При мен не си личи, че харесвам и момичета, никой не би предположил, но пак нямам приятели. Не го взимай навътре, намери си компания извън университета, все си излизала с някой друг до сега.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b44639f30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По марката на кецовете ли да гадаем дали си личи лесбийската ти природа, по цвета на лака ли, а за бъдещето ти направо ще хвърлим боб? Ти не си наясно със себе си,( какво ти се е учело не знаеш даже) а пък питаш непознатите тук?
На тези въпроси отговорите трябва да си ги намериш сама.
Като можеш без секс, значи си асексуална, вероятно. За какво тогава ти е да те заговарят мъже? Тези в университета не били твоите хора, но пък се чудиш защо странели? Ами просто и ти не си техният човек. Не си им толкова интересна, нито приятна, явно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d013ec6110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жалко, България се превръща в сладкарница, само кифли по щандовете й, че и кандидат висшисти, такива утре и право ще раздават!? Боже опази ни!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2ac61fa9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво значи хронична депресия?
Какъв специалист ви сложи тази диагноза?
Защо ходите при такава диагноза на психолог, а не на гастроентеролог или психиатър?
С какво и как се храните?
Връзката храна, напитки, стомащно-чревен тракт, психика, депресия, поведение е супер пряка.
Ако споделите, ще направя опит да ви посъветвам, защото всичко зависи само от вас, а и последицитеса за вас.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e2088cd3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На по-късен етап, ако си лесбийка забрави за правото. Юрист съм и имам доста сексуални фетиши, който ме радват. Това плюс тотално сбъркана та правна система ме накара да се откажа да работя в тази сфера.
Правото е адски консервативна област и се търгува с влияние. Или трябва да си консервативна в семеен план или слабостите ще бъдат използвани срещу теб.
Знае се в тези среди кой се друса, кой е гей, кой е перверзен. Много често се правят постановки на магистрати и едва ли ще ти се иска и ти да бъдеш натискана в тази посока.
Иначе дано успееш да подреди живота си. Успех, момиче

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fd162ac5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може проблемът да е много елементарен. Що се касае за жени, те винаги отхвърлят тази, която ги превъзхожда с нещо, обикновено с красота. Имах такава съученичка навремето - най-хубавата и най-изолираната от другите момичета в класа. Със сигурност не й беше приятно и не знам дали осъзнаваше, че те го правеха само защото й завиждат. Елементарно. С това, че си би никого не би учудила в днешно време, но ако си хубава, няма да си желана много в женска компания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 291592570f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ти сама казваш, че не ти харесват повърхностните разговори и гледаш да избягаш от тях. Не мисля, че те отбягват заради "лесбийското" в теб, а заради това, че сте на различни етапи от развитието си и разбирането си за нещата. Ти самата искаш ли да си приета от тях и да си им приятелка?
Иначе аз съм момче, гей, никой до сега не ми казвал, че му изглеждам като такъв, но и аз имам подобни на твоите проблеми. По-трудно създавам приятелства и аз, но си го обяснявам с разликата в характерите, а не, че съм гей. Пък и заради това да беше, за мен е по-важно да съм ок със себе си, отколкото да се старая някой на улицата да ме хареса.
Успех!
М 21

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 84a664a612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ох, имам колежка като теб. Проблемът изобщо не е в лесбийското, а че ти не се приемаш и харесваш. Затова е тази жажда да те одобряват и харесват, даже хора дето, нито са твоите хора, нито са ти интересни, нито ги харесваш, че даже общуването ти е неприятно и се чудиш как да го прекратиш, НО дори тогава трябва да те харесват. За какво? Най-сигурният начин никой да не те харесва е да се опиташ да се харесаш на всички.
Нека да ти кажа как изглежда отстрани. Адски много си личи кога някой е изкуствено любезен, а всъщност нито те слуша, гледа си часовника, телефона, заиграва се с някой конец по дрехите си, блуждае, нито му пука за какво му говориш. Много си личи, и когато си мислиш, че превъзхождаш останалите. Колежката, за която ми напомняш е такава супер дупер био мацка. Ние сме простолюдието с пластмасовите чашки за кафе. Излизаме в почивка, почваме да си говорим с колежките какво да подарим на дете, когато родителите му казват, че си има всичко. Казусът на една колежка и племенникът й. Идва мацката с вечната си чашка, застава някак си ни близо, ни далече. Изобщо не може да се включи в разговора, защото името на колежката не помни, камо ли да знае, че има да купува днес коледни подаръци. Темата изобщо не я вълнува. Ок, не е длъжна, но май всички освен нея осъзнаваме това. Изглежда напрегната, седи едно неловко. За да включва в разговора използва клиширани теми, където е сигурна, че ще получи подкрепа. На какво основание е увеличена таксата, колко е разбъркана програмата, кофти преподавател и подобни. Само дето ние сме ги дъвкали и говорили тия неща. От любезност отговаряме нещо кратко и продължаваме за подаръците. И след малко се чудим къде е, казала ли е чао. Честно на мен ми е като фантом. Друг вариант- нацелва с клишираната тема и започваме да я обсъждаме, обаче тя се страхува да изкаже искрено мнение и се придържа към тълпата. Съгласява се с всички, даже да си противоречим, според мен пак е от неслушане. Идва ми малко неадекватна, все не разбрала, пък умно момиче с добри оценки. Много бързо сякаш се уморява от темата, която сама е започнала и започва да се отегчава. Да- това е, което излъчва напрегнато отегчение. Сякаш общува на сила. Имам чувството, че си носи някое рециклирано тефтерче и вътре има списък със задачи за деня. 1. Да общувам с колегите. - хоп, тикче.
Най-лошото, е че напрежението, което е в нея е направо като електричество. Аз се напрягам още като видя, че идва към мен, знам, че ще следва някой много измъчен разговор. На всичкото отгоре и неискрен. Веднъж ми направи комплект, че винаги се обличам много стилно. И аз й казах- благодаря, според мен така е редно в академична среда, доста са ми странни студенти с анцузи и клинове, освен тия по физическо, тях ги разбирам. И тя ми отговори - абсолютно, тва са дрехи за спорт. Сестра ми живее в Канада и като се прибра вика брей, българите много спортуват-всеки втори със спортен екип. А, аз й викам, не бе како, те така си ходят в университета, по ресторанти. Само сменят анцуга с "официалния ханцунг Адидас". Бая се смях, викам си ей, отпусна се. За съжаление в рамките на дни, смени тая теза с "всеки, трябва да си ходи, както му е най -удобно" в друг разговор с друга колежка. Непрекъснато прави това в общуването си, не знам как си мисли, че не забелязваме. Дори в лекция по поведенческа психология, когато стана въпрос за емоционалната зависимост и нужда за одобрение, породени от взискателни родители и неадекватните им очаквания към детето, всичките 64 човека без да искаме я погледнахме. Ми, тя е като по учебник- всеки разговор е изпит, сакън да не каже нещо глупаво, нещо, което няма да се одобри. Всичко, което казва звучи като клише, устояло проверката на времето и обществото. Ще кажеш, че някой издялква думите й в скала, а истината, е че и най-голямата тъпотия да изтърси, утре никой няма да помни. Имам чувството, че са я будили и приспивали с думите "Ти си супер специална, но можеш и по-добре." Какво да правиш, всеки е продукт на възпитанието на родителите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker