Изневяра и угризения. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра и угризения.
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1302 пъти
Привет, от години съм женен и никога не съм спирал да правя секс с други жени. Никога не съм имал угризения, тази е богиня с оралния, с другата си правим перверзии и така си минаха 10 години. Отскоро чувствам вина, угризения, ако само си помисля за друга жена. Намирам си абсурдни извинения за да не се виждам с жени с които от години правим секс. Чувството за вина ме задушава, ставам сприхав към съпругата ми, говорим за това а на мен ми засяда буца в гърлото докато се оправдавам с многото работа и ангажименти. Може би ще ми олекне ако и споделя, но и със сигурност няма да ми прости никога а аз я обичам и имахме прекрасна връзка преди чувството ми за вина да ме споходи.
Някой изпадал ли е в такава ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 163dd85ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм стар курвар, като тебе и ще ти кажа само, че курвар и курва съвест нямат. Това да го знаеш. Не твойте изневери те тревожат, ти не съжаляваш за тях, а това съпругата ти да не разбере и да не те напусне. Не можеш без нея, курвите не могат да я заместят. Знаеш го! Курвите за демейство не стават.
Остаряваш драги, виждаш, че и на курвалъка рано или късно му се вижда края, но е и разбираемо всяка курва или курвар искат дом с човек до себе си. Ебането не компенсира чувството за любов и привързаност.
Минал по твоя път

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e98869e1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, както се вика - дошъл ти е акъла на дърти години! Но вече си изпуснал влака мнооооого отдавна... изневери, продължили с години. Ти не заслужаваш жена си. Признай й и я остави да намери щастието си. А относно теб, помисли ти как би се почувствал, ако разбереш, че жена ти е била интимна с други мъже, оставяла е друг да докосва тялото й и се е наслаждавала, а след това е идвала при теб :) Не е яко, а? Остави я да си живее живота и да намери истинската любов.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4c93166fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Глупости пич. Обичал оная си работа, а жена си не я бръснеш за слива. Със сигурност обичаш да ти шета, готви и да спиш с нея. Но нито я уважаваш, нито те е грижа за чувствата ѝ, нито нищо.
Сега понеже вече сте 10 години заедно и най-накрая си започнал да изпитваш някакво привързване и те удря съвестта че предаваш човек на когото държиш. Тая съвест не ти е порастнала от днес за утре, просто преди не се е активирала точно щото ХИЧ не ти е пукало за жена ти. На всичкото отгоре сега като ѝ признаеш няма да е защото искаш да си честен с нея а чисто и просто искаш да се отървеш от собствената си гузна съвест.
Най-добре за нея е да се разделите, защото нито заслужава подобно отношение, нито остатъка от живота ти ще стигне да изкупиш предателството си спрямо нея. И не минавай с номера че щом не знаела, нищо ѝ няма - тия приказки само децата ги вярват. Ако все пак настояваш, има един единствен начин - и той оттук нататък никога повече да не я предаваш, независимо дали тя знае или не, и всеки ден да наваксваш за всичко което си ѝ причинил. Всичко това единствено и само при условие че тя ти даде шанс, СЛЕД като признаеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 49f291c350
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като чета това, благодаря на Бог за моя мъж! Гледай поне да не лепнеш някоя болест на жена си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1ae16b0956
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дано и жена ти да те е "обичала" толкова много, колкото ти нея и да се отъркаляла с доста пичове през тези десет години. Защото ти заслужаваш точно това- едни рога като на елен лопатар, та да минаваш странично през вратата. И кое и е било прекрасното на връзката ви, щом се е крепяла на лъжи? Мразя изневярата, за мен това е предателство към най-близкия ти човек, върховен егоизъм е да си правиш кефа и да го мамиш. Такива като теб обичат само себе си, подлеци, без достойнство. Нямаш даже смелостта да и признаеш, мишка си ти, не си никакъв мъж, а мъжка к...а. Заслужаваш да се измъчваш, чувството за вина е най-деструктивното чувство.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c5947bf2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Някой хора цял живот не могат да приемат че е хубаво когато има едновременно любов и секс, но не винаги се случва това. Понякога е само любовта, понякога е само секс....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: fbaf002014
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, малко късно си се усетил, не мислиш ли? Да беше след 1-2 изневери, да кажем, че си се подхлъзнал и съжаляваш. Но след години на изневери с всякакви жени, на мен ми звучи по-скоро на страх да не загубиш добрата си жена, защото знаеш, че скоро за нищо няма да ставаш и любовниците няма вече да те търсят, та си се уплашил да не загубиш и питомното - жена си. Тя вероятно знае за похожденията ти, щом са толкова много и толкова години. Ако пък не знае, по-добре не й казвай - защо само ще я караш да страда?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker