Изневерявам с болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявам с болка
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 6111 пъти
Здравейте мили хора на този много прекрасен сайт. Искам да ви разкажа за моята история заради която страдам много. Както всички омъжена съм от 10год. имам прекрасно дете, което много обичам и съпруг, който ви казвам, че много ама много ме обича аз също го обичам. Мъжът ми прави всичко за мене каквото поискам той ми го купува, а не е богат, каквото му кажа той го прави. Аз много съм ревнива и затова мразя изневерите, но го правя и това много ме боли.

Започна всичко така с течение на годините той нищо, че беше добър с мен и ме слушаше едновременно с това ми причиняваше голям психически тормоз аз плачех молех го да не прави това но той не спираше, когато е човек грешка няма, но стане ли лош е нещо страшно.

Така аз се влюбих в един мъж иго спечелих сега съм с него добре ми е с него но когато се прибера в къщи се побърквам от болка, че предавам човек до себе си който ме обожава това много ме боли и ме побърква не знам какво да правя моля ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: eb27d84ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мн ми е интересно как обичаш един човек, когато той те кара да страдаш и как едновремено с любовта си към него съответно си влюбена и друг абе е това не разбирам на някои от хората мн бързо се влюбват "Видях един мъж" или пък, "срещнах една жена" и хайде влюбени вече, като физиологичните нужди направо.

Аз така правя като разбера, че не върви се разделям, защо да карам някои да страда, то накря ще се разбере рано или късно всичко излиза наяве и тогава става мн кофти и ти като имаш и дете познай с кви мнения ще остане то за теб след време.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 587bd92f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама казваш че те боли значи не ти е добре защо сама се мъчиш не разбирам. какво повече искаш от това мъжа до тебе да те обича разбира и да се грижи за теб. Помисли дали той го заслужава...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: d43430b753
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Каква любов? - ти имаш определени навици към този човек (съпруга ти) - не любов - сама трябва да правиш разлика между двете положения. Първото нещо, което мисля за изневярата-всеки го прави-трудно ми е да вярвам, че никой не кръшка-МОЖЕ И ДА ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ-не спора, аз не съм попадала на такива... Причината за която всеки кръшка е, че нещо му липсва, май че и ти така си започнала, липсвало ти е нещо - малко, но ти е липсвало - разбиране, комуникация страст, привличане - малки неща, които те променят, които те карат да се чувстваш унила.

Да ти може да го обичаш, но това не е любов а привързаност .. И сега, изведнъж, се появява някой, който буквално променя въздуха в скучното ти ежедневие, внася нов ритъм, импулсивност усещаш кръвта си как пулсира, появило се е някакво привличане между Вас, нормално е да се поддадеш, аз също необичам изневерите, но те разбирам, не може да си предан на някой, който допринася за тягостното ти ежедневие.

Според мен ти си подтисната, осъзнаваща ситуацията и самонаказваща се с вината, която чувстваш, а задаваш ли си въпроса - дали само ти си допринесла, затова положение? Нима не разбираш, че затова са необходими двама човека - винаги виновниците са двама - както за хубаво, така и за лошо ...

Ти си се поддала на привличането, но ти си и имала повод затова, нали? Не се самонаказвай или самонаранявай-това което изпитваш е ненужно-не бъди гузна, защото тук просто твоето решение е произлязло от редица малки събития, но доста вредни ... Наслаждавай се на това което имаш, но бъди и наясно до къде може да стигнеш, готова ли си за раздяла и за нов живот с нов мъж, а също така -той (любовника) дали е готов?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6f1e732e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Какъв психичен тормоз ти налага, ако не е тайна? И като го обичаш и ти дава всичко от себе си, защо му изневеряваш. Нещо си противоречиш май или аз не те разбирам.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 790635f30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вземи си изясни ТИ какво искаш и с кой искаш да бъдеш! Ясно е че не можеш да бъдеш и с двамата защото мъжа ти рано или късно ще разбере и ще стане кофти и за него и за теб и най-вече за детето, което не е виновно за нищо! Ако мислиш че тоя новия ще те приеме с детето ти ако евентуално се разведеш просто действай! Няма смисъл да се измъчваш защото това с мъжа ти не е любов а е навик! Ако не промениш нещо сега, след време ще стане така че "от 2 стола и на земята"!

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 12a7f45570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Можеш да бъдеш и с двамата. Всеки дава това, на което е способен.

Изневярата внася цвят и вкус в сивото ежедневие, където всички ни повтарят, че трябва да сме унили и безлични като тях. Особенно тръпката на първите срещи, това не може да се сравни с нищо. Съпрузите ни отдавна ни смятат за "дадено в задачата", защо да ни търсят като "неизвестно", да не са се побъркали!! На тях така им е по-удобно, защо и ние да не постъпваме така, както на нас ни е по-удобно?!

За пример, моят мъж не ми е носил цветя по никакъв повод, може би от 3-4 години насам. Ако има празник, децата ги купуват... за повече внимание да не говорим. Като разговаряме, говори само за своята работа, един път не е казал - а как върви при теб? и т.н. и т.н.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 68d2f6a245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Здравей! Не позволявай да те подлага на психически тормоз това ще те унищожи. Това не е любов а навик да живееш с този човек. Казваш, че си ревнива, а според мен ревността е болест. Обичаш друг съгласна съм с това, но трябва да бъдеш предпазлива. Ако си готова за развод направи го, ако не си все още помисли си много добре... желая ти успех и много любов.. пази се мила.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4b20b3b575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   С първия си любовник и аз се чувствах така като тебе мила. Измъчвах се около година. Мъжът ми е много добър, но също ми нанася психичен тормоз, още повече, че взе да се съмнява в мен. Това ме принуди да си хвана още един любовник за по сигурно и хубавото беше, че спря да ме яде съвеста. Третия го хванах за да не накърнявам честа и самочуствието на съпруга си. Когато забрави да ми купи подарък и цветя за някой празник, отивам при третия, защото той винаги ми подарява нещо хубаво и ценно, а после казвам на мъжа ми, че съм вземала от парите и съм си избрала подарък по мой вкус и същевременно съм му спестила ходенето по магазини. Ето как му вдигам самочуствието и не се стига до мърморене от моя страна, а камо ли до караница, че пак е забравил за празника.
Нелегално заделените пари пък ми помагат срещу психическия тормоз - просто си обувам обувките и го оставям да тормози стените, докато му мине, а аз през това време съм при първия или втория ми любовник. Сега с нетърпение го очаквам да се върне от работа и мисля усилено, какво да направя за да го накарам пак да се развика и да почне да ме тормози.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 9207c54ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моя също ми нанася психически тормоз, но благодарение на съвета на № 8, сега ще му разкажа играта..... малииии .. колко глупава съм била до сега...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a6459fff30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оле мале какво ви стана бе момичета.... ебаси. Ти си много ревнива ама той те тормозел. Същата си като жена ми ..направо ме разбихте. Много сте странни като сме мили и грижовни мъжете сме безинтересни и ви липсва тръпка, а като сме по мъжкари ви тормозим и търсите нежност. Ебаси.

Искате мъже ама да са като жени които да са като мъже. Аз пък искам да знам дали някой спи със жена ми ....зашо да ми се представя в една светлина пък всъщност да е друга нека да си избера сам дали да съм с нея или не. Не си казвате поле що били психари та ви нямали доверие оле че и ви тормозили шото се притесняват като ви целуват чий го ядат Е?

Пък да ви кажа че мъжа на номер 8 едва ли е толкова не наясно със схемата.... това е мъжка схема най вероятно знае какво правиш и още по сигурно прави същото с най добрата ти приятелка. Да се правиш, че не знаеш и ревниваш ама си тъп е идеалния вариянт да преглътнеш, че ясно шом ти не се спираш и жена ти има това право. Вярвай ми това с подаръците сме го измислили ние ....нали ние ги подаряваме и не винаги на жените си:)

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 5604369695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като смениш трима, четитима любовника и ще
свикнеш, даже ще ти и стане и навик. 10 години
брак са нищо. Ако знаеш какво те чака. Не се
развеждай. Чисто и просто се чукай.
Ако няма такива като тебе, ние мъжете на сухо ли
да стоим.
А това за децата да знаеш. Малки деца, малки
проблеми. Големи деца, големи проблеми.

Аз пък какво да ти кажа. Всеки ден чукам жена си
с отвращение, ама тя не знае.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4ba88850a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Прочетох голяма част от коментариите. Бих искала да ти кажа, че те разбирам напълно. Наясно съм и какво имаш в предвид с твърдението си за психологически тормоз в къщи. В психологията това се нарича "стокхолмски синдром" или казано по друг начин, жертвата се влюбва в мъчителя си. Това е стратегия на оцеляването. Някой би казал, че тя не е жертва. Това е леката форма и я има в твърде много семейства напоследък. Няма физически тормоз, но има труден живот, финансова зависимост, несигурност и неприятното усещане, че си сбъркал, но няма накъде. Този комплекс от фактори води до зависимост и пристрастяване с единственият мотив - сигурност. И за да не попаднеш в нов капан, се опитай да поговориш с човека, с който се чувстваш добре в психологичен и емоционален план и не забравяй, когато четеш коментариите, че твоят избор е най-важен, ти си важна и си отговорна за себе си. Нито упреците, нито прекомерните съвети или леки нотки на заяждане няма да ти помогнат, защото това е твоя живот твоята болка и защото става дума за теб. Помогни си чрез диалог с този когото истински обичаш и ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш. Аз също съм го преживяла, но минах през труден период, защото се борех сама - през собственият си затвор, самотата, за да съхраня себе си, през преумората и изтощението от отговорна дейност, през срива два пъти и през любовта, която нямам сега, но се чувствам свободна, в същото време имам 18 годишен брак.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker