Моля ,помогнете ми !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ,помогнете ми !!!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1518 пъти
Здравейте, аз съм на 20 години омъжих се преди 6 месеца, имам 3 месечно бебе. Мъжът ми преди много ме обичаше заедно сме от 7 години но от 6 месеца сме семейство, в момента аз съм по- майчинство, той работи старая се да не го занимавам с нас двете защото все пак работи и е изморен. Но той, неиска да ме докосва, когато си лягаме той ми обръща гръб, не си играе много с детето, все едно ни няма... Искам ддща питам възможно ли е да не ме обича вече? Да си има друга?? Държи се много студено с мене, само ме обижда.. казеа ми какво ли съм правила по-цял ден... всяка една майка знае какво е с бебе, чистиш, готвиш, друскаш бебето по цял ден. Аз нищо не правя... старая се за всичко, каза ми че го дразня а нищо не правя дори не си говорим вече....
Моля ви помогне те ми.
П. С. знам че има много правописни грешки, но моля ви не ме съдете.... Всяко мнение е важно за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: b624c8ecef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние имаме 4-месечно бебе и мъжът ми много ми помага. Но и преди това си личеше, че ще бе добър баща. Ако и мъжът ти е толкова млад като теб, с бебето не е било планирано, може затова да е такъв, което не го оправдава. Включвай го повече в грижите, за да види колко е трудно и да разбере, че не е като да си клатиш краката по цял ден.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 50aa766c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи сте станали гаджета, когато ти си била на 13 години? Според мен бебето му е дошло рано и той не е подготвен за него. Сега е принуден повече да работи, да не се забавлява, ти си след бременност... Най-добре е да поговорите и ако продължава така мисли за раздяла. Започни работа и потърси баби, дядовци да помагат за детето.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 16070e2cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единият вариянт е, че при появата на бебето се е стреснал и не е готов за неговото отглеждане. Усетил е че е твърде рано създаването на "семейство" за него. Другият вариант е че вече не го привличаш, като жена. Не те харесва и всяко твое действие и бездействие го дразни. Не те и обича. А другото, което може да е да си има друга. Но за това ще трябва да се потрудиш и да разбереш, дали наистина е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 78db5f82fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, казвам ти от опит мъжа ти просто не те уважава! Аз съм съм мъж и съм преминал през същото, постигнал е целите си и вече не си му тръпка. Ако си и напълняла бъди сигурна че не си толкова превликателна. С две думи честито за детенцето, ще си го гледаш или сама, или ще си прислужница с наведена глава.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdc89f6037
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Здравейте и от мен. Жена съм на 46. Щом го дразниш най-добре се разделете. Казвам го от личен опит. И бъди сигурна, че си има друга. Жалко за теб.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdc89f6037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Съчувствам ти. В днешно време истинските мъже са рядкост. Щом отсега нещата между вас не вървят то представи си какво ще бъде след години. Още си млада, търси нещо по добро. Знай, че трудно ще откриеш, но не се отказвай. Иначе обричаш себе си и твоето детенце на ад. Търси мъж с интелект и образование. Все някъде ще има.
Ж 32.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7e356ab8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Млада си да бъдеш майка и ще си съсипеш бъдещето по този начин. Препоръчвам ти да оставиш детето в дом, има много такива а може предварително да уговорите срещата. Всичко. Само недей да си съсипваш в бъдещето с едно леки и един тъп човек до тебе който те мрази. Аз ти пожелавам успех, много се надявам всичко да се оправи. Кажи мнението за идеята ми но все пак мисля че е добра. Успех ти пожелавам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fd9ea8681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малко мъже стават за бащи. Това е биологичната действителност. Другата биологична действителност, е че пък още по-малко жени оценяват мъжа по това дали ще е добър баща. Гледат мъжете да изглеждат добре, да имат пари, скъпа кола, да работят, да са с чувство за хумор... В дългия списък на днешната жена някъде да има - да бъде добър баща? Ц... Приемате го, че просто ще се получи, както и че просто ще ви бъде верен, и че просто ще ви обича и след 5 години съвсместен живот... Тези неща не са даденост, до характер са. И за съжаление като повечето го разьбираш в най-лошият момент.

Не ги слушай и тия разведени коткарки в сайта които при всеки проблем съветът им е - зарежи го. Тяхната задача е да разбият живота на всички останали, както са разбили своят собствен. Истината както казах е, че много малко мъже наистина ги бива за тая работа която искаш. И ако са такива спрямо собственото си дете, просто си представи какви са с чуждо... Такъв си го харесала, такъв ще си го търпиш. Или ще си живееш сама, което няма що да ти казвам, поне в България е доста по-зор... На 20 си, и то ако някъде там, много и рано сте се бракували, най-вероятно го чувства като отговорност и товар. Зависи и в каква компания движи, много неща могат да влияят на поведението му. Ако имате читави родители, говорете и тях, и те са имали подобни проблеми. Да питаш такива трудни въпроси в анонимен сайт, и то едно деградиращо, та чак физически изчезващо общество...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1078cf03d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бебето планирано ли е? Живеехте ли заедно преди да се ожените?
Опитай се да го ангажираш поне малко с грижите за бебето. Може би се чувства излишен. Или пък просто още не се е адаптирал към ситуацията.
Поговори с него, обясни му че не се чувстваш желана от него и го питай направо дали нещо го притеснява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ed4e44ff34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 4 ми нормално да е дебела след бременност. То много лесно дебела е няма да я ***. от такава отрепка се отървах. Сега си има нова жена финна като фиданка, пък аз съм дебелата му бивша, чудно защо ли станах дебела? Резултата е на 4 години. А новата жена като е с едно дете дали би му родила и на него се чудя? Жената може да става дебела и да отслабне, но един мъж не може от тъп да стане умен. Авторката -заеби го тоя мухльо. Било каквото било

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11 : Да бебето беше планирано и живеех ме заедно... На моменти ми покзва че ме обича, но на моменти...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 1
Не мисля че бебто е проблем, той самият не е имал добро детство, и знам че ще бъде страхотен бащя просто още го е страх! С времето веждам че започва да се опитва..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 9
Истина е че съм млада, но дори и не ми е минавало през ум да си оставя детето, няма как да го направя несъм такъв изрод, 9 месеца сэм я носила и няма да забравя момента в който ми я искараха от корема... и как ме погледна с тези мънички очички!
Съжарявам ако ви обиждам, но това е най нелепия коментар до момента... Та нали за него дишаш, с сигурност не сте изпитвали тази тръпка!!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 6
Благодаря много за коментара ви, но искам да ви кажа че аз като 20 годишна мисля че съм разумна жена, тъй като не може при всяка една кавга да се разделям с човека до мен... Така не се гледа дете, камо ли семейство...
Ако вие сте правили така за мен лично не сте борбенна, за всяко красиво нещо се изисква време, все пак един шамар не ви е ударил... Ако съм ви обидила съжалявам, просто казвам това което мисля!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 8
Благодаря!
Сам/а казахте да не се отказвам, за всяко нещо се правят компромиси.
Мъжът ми е много добър просто проблема му е че не ми обръща достатъчно вниманйе, няма как да го оставя защото го обичам това той е различен не е като повечето който бягат от отговорност, и взимат едното е*** и те оставят, малко или много мисля че го познавам!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 19bcdb23e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, първо питаш хората какво мислят за ситуацията ти, а след това им обясняваш, че не са прави и че мъжът ти си е супер. Май и ти не знаеш какво искаш.

Ако трябва да бъда обективна - мъжът ти има един голям недостатък. И той е, че лесно се предава. На всички ни писва от човека до нас понякога, но гледаме да не го обиждаме.

Да, той може и да те обича, сигурно е така. Но не е нормално да не уважава това, че е натоварващо да се грижиш за бебе по цял ден.

Възможно е да му мине и отново да започне да се интересува от теб. Възможно е и да започне да ти се дразни още повече. Само времето ще покаже.

Ако видиш, че нещата отиват на зле, не се страхувай да го напуснеш. Само това ще ти кажа. Не е нужно да чакаш някой да ти изневери или да те удари. Не ти трябват доказателства или причини.

Но щом сега си окей с това положение и смяташ че е временно, изчакай.

Пиши след месец-два какво е станало, ще се радвам, ако ви се стоплят отношенията.

Пожелавам ви скоро да премине това напрежение. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdc89f6037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ако си има друга как да ти обръща внимание? Човек или се обича ли не. Имам 3 деца от двама различни мъже. Мога да ти кажа, че от първия ми съпруг единственото хубаво е детето. От втория всичко е хубаво. Жена съм на 47 и не разбирам твоя пост. Искаш съвет, а оправдаваш мъжа си. Освен млада явно си и доста наивна, щом го правиш. Бих те посъветвала да се вслушаш в съвета на номер 8. Но ние по-големите какво ли разбираме, вие младите знаете всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c01d13bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката към номер 20..
Благодаря!
Благодарна съм на всички отзовали се, но мисля че има и доста нелепи коментари, ката например: остави го, млада майка си дай детето в дом!!!
Това за мен са глупости, тъй като все пак имам дете, да знам че ме турмози физически и психически ще се съглася с първото, но как да си оставя детето в дом, за дя си живея живота??? ....
Това според вас ОК ли е...
Просто искам да ми съдействат хора които са попадали в подобна ситуация, ще се радвам да получа помощ!
Ще пишя без съмнение, за сега сме ок но неможе при всяка такава ситуация да правя драма, все пак трябва дя се държим като зрели хора, с времето това дете ще порастне не може да сменям мъжете при най малкия проблем, не мислите ли че поне малко съм права?
Ина че как се задържа едно семейство сплотено? Н али трябва да има поне един умен!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker