Запознанства с непознати жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанства с непознати жени
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1916 пъти
Здравейте, на 31 съм и преди няколко месеца приключих шестгодишна връзка. Та, загубил съм навици за флиртове, свалки.
Един приятел, който е много добър с жените, реши да ми помага. Избрахме нови дрехи, даде ми да чета някои неща, помогна ми и да преодолея раздялата.
Според него е изключително полезно да се науча да се запознавам с непознати жени, студен контакт един вид - в барове и дискотеки, в парка, по социални събития, на плажа. Аз обаче много се притеснявам от тази идея. Имам чувството, че бих бил поредния натрапник и досадник. Мисля си, че за да имаш шанс да ти обърнат внимание по този начин, трябва да си наистина топ красавец.
Аз се поддържам но далеч не съм с визия на модел или голямо самочувствие. Имам си други качества, но реално нямам как да ги покажа, при положение, че имам 4-5 минутен разговор.
Моят приятел ми представи нещата по друг начин. Според него няма нищо лошо да отидеш и да поискаш да се запознаеш с една жена, даже е комплимент за нея. И вече е нейно право да прецени, ако е заинтересована, дали да ми даде контакт и да продължим или не. Казва "отиваш усмихнат, заговаряш я, без да досаждаш, учтиво. В рамките на няколко минути ще се разбере дали момичето иска да продължи да си говори с теб или не. Ако не, оттегляш се, няма нищо лошо в това. Ако си уверен и забавен, има голям шанс да ти вържат". Казва ми да не тръгвам с идеята за свалка и секс непременно, просто да го направя за практика, да натрупам самочувствие. Идеята на запознанството е просто да преценим взаимно дали си допадаме с това момиче и ако и двамата решим, да излезем по-нататък.
Но наистина не мога да си преодолея притесненията. Попитах една приятелка, тя ми каза, че няма проблем с подобен тип заговаряния, ако мъжът е учитив и се оттегли, ако тя няма интерес. Дори да не го хареса и да го отреже, уважава това, че са опитали. От друга страна съм попадал на мнения, че едва ли не ако не си топ алфа красавец, жената би изпитала отвращение, че се опитваш да я сваляш. Даже една дама преди време в този форум беше писала, че за такива неща трябва да има присъди за сексуален тормоз или някой да ги бие подобни.
Интересно ми е вашият опит. Пичове, заговаряли ли сте така непознати жени и получава ли ви се да стигнете до размяна на контакти и среща? Като ви режат, конфузно ли е много? Дами, като ви заговарят така, приятно ли ви е? Бихте ли излезли с човек, с когото сте се запознали в подобна ситуация? А ако не е ваш тип, неприятно ли ви е замото заговаряне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5841bad603
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично аз мразя да ме заговарят непознати. отрязвам на момента, независимо от визията. За съвсем нагли винаги си нося лютив спрей, но не се е налагало да го ползвам. Отдъхнах от навлеци, като се омъжих и навсякъде мъжът ми е до мен.
Ти ги заговаряш точно за свалки и искаш секс с тях, не да им съобщаваш прогнозата за времето или да решавате диференциални уравнения. И жените го разбират много добре. Сигурно има някои, на които им харесва, хора разни. Пробвай се като искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8e60651bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-скоро тук проблемът е, че е на супер рандъм принцип заговарянето. Нито знаеш дали човека отсреща е готин, нито имаш шанс да го опознае, нито знаеш дали имате някакви общи интереси,нито дали е в настроение за свалки...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2679a9d8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като те отрежат няколко надути жени няма да натрупаш самочувствие, а точно обратното. И аз не виждам нищо лошо да заговориш някоя, но пък не жените не са на това мнение. Повечето хора са доста надменно и злобни, плашат се от контакт с непознат. Да заговаряш непознати жени би ти донесло успех само ако си перде и ти е все тая, ама като са те отрязали няколко пъти тва почва да си личи и тогава шансовете са ти още по- малки. За да си повдигнеш самочувствието търси други начини, разбира се парите носят най- много самочувствие, пък като имаш пари и демонстрираш увереност няма да има нужда да се правиш на глупак и да загововаряш някакви непознати женички, дето не ги знаеш кви са. По принцип българките стават само за секс, за нищо друго хубаво не ги търси- брутални по характер, меркантилни и не толкова красиви за каквито се смятат. Тва си е мое мнение обаче. Който иска да си търси българка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 55f436beda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пред три години реших, че трябва да натрупам опит с жените, защото бях забравил как се правят нещата. При мен ситуацията беше такава, че преди 10 години оставих предпоследната си приятелка и съответно, преди точно 3 години реших да променя нещата.

Та, започнах с четене на spodeli преди 3 години, после други сайтове и имах кратки опити с т. нар. от теб "студен контакт". Имах кратки запознанства с жени, примерно в автобуса или на спирката, но нито един път не съм се натрапвал, нито пробвах директно да се запозная. Просто използвах попаднах (или предизвиках) различни ситуации, в които, спонтанно, се заговарях с момичето/жената. Обаче в такива ситуации, времето за реакция е много малко и не можем да разменим повече от 10 изречения, за да се представя по някакъв начин, както си осъзнал и ти.

Затова през лятото на 2018-та реших да използвам тиндър като целта ми беше да изляза с максимално много момичета, за да натрупам опит. И успях. Излязох с момичета и жени на възраст от 19 до 31г. и доста си писах с всякакви жени, на възраст 32 . Не знаех как да поканя дадено момиче на първа среща, нито къде, нито как да подходя... Бях пълна трагедия. Баща ми не ме е учил на подобни неща, не сме го говорили, нямаме връзка... Та, пробвах, излизах, секс не съм целял и накрая, през 2019 г. се срещнах с настоящата си приятелка.

Бих те посъветвал да си инсталираш приложението, да си уредиш, колкото се може повече срещи като се държиш точно с момичетата. И не забравяй най-важното - учи се. Предишната ми любов беше и моята първа голяма любов, което за мнозина означава ходене хванати за ръце и опознаване на телата, т. е нищо зряло и затова ми се наложи да отделя 2 години, докато се науча да се справям със свалките. И между другото още се уча. За мен е и личностно израстване.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8cca0d5fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Викаш, загубиха ти 6 безценни години, в които можеше да се забавляваш и са не знаеш къде си. А тоя твоя приятел кво му се възхищаваш толкова?
И аз познавах един такъв, докато не осъзнах колко е зле всъщност.
Връзваха му само пияните мастии в бара, които гледаха с кой да се изчукат за по една вечер. И после вика нищо не стана. Ама иначе всички го мислеха за много успешен с жвените, а една връзка не можа да завърже с нито една от тея, които срещна по барове, събирания и т. н. То като се замислиш можеш ли да намериш любовта в бар?
Всеки път викаше нищо не стана и с тая. Всяка го зарязваше и пак ходеше по баровете и градинките да заговоря. А ние баламурниците си мислехме, че е много добър с жените, щото е провел 10 мин разговор.
Ако искаш сурово мнение относно динамиката на отношеняита в момента, то е изобщо да не си губиш времето, а да наваксаш всичко, което си изпуснал. Забавлявай се, развивай се, почини си малко от мисли за жените. Замисли се само. Какво толкова можеш да получиш от жените освен секс? Какво друго толкова ти липсва?
Заговарял съм и аз, имал съм случай дори, в който точно за 2 мин отмъкнах една мацка, която се натискаше с друг, с който точно се беше запознала. Само я дръпнах и и казах да ме чака отвън. Имал случай момиче да идва при мен и да иска да ме целуне, докато си пия бирата и просто си стоя е така без дори да казвам нищо. И да не мислиш, че всичките тея неща са си заслужавали. Най-голямата загуба на време е да тръгнеш да заговаряш тъпите путки по баровете и да се натискаш да си добър с жените.
Промени си малко настройката. И твоя приятел си е бета, ако трябва да използваме пикап термините. Понеже виждам, че явно го играе пикап артист. Да. няма нищо лошо да ги заговаряш, обаче в един момент от толкова натегане почва да ти личи, че на всяка цена искаш жена. А жените бягат от мъже, които искат на всяка цена нещата да се получат. Защото не си себе си, не си натурален. Заговаряй жени, ама като бъдеш себе си. Кой те кара в 5 мин да разкриваш живота си.
И кой е казал, че трбва на всяка цена да хванеш първата, която ти обърне внимание. Чудя се кво толко сте се притеснили всички, че жените не ви обръщат внимание? Толкова ли на всяка цена искаш нови 6 години да прекараш с някаква и да те зареже?
Да ти кажа, откакто спря да ми пука дали съм сам и дали жените ми обръщат вниамание, откакто си гледам кефа буквално и си карам колата и не се терзая изобщо, даже съм благодарен, че съм сам, то точно тогава жените 2 пъти повече започнаха да ми обръщат внимание.
Нито жени искам в момента, нито деца, нито нищо, обаче като отида някъде и всичките мадами се обръщат да ме гледат, а гаджетата веднага ги хващат под ръка, щото са несигурни и ги е страх да не ги изгубят. А не е да кажеш, че съм чак толкова уникално изглеждащ, просто спря отдавна да ми пука и жените го усещат.
Успокой ума си, спри да мислиш известно време за тея жени. Единственото, което жените искат е до 30 кажи речи да са намерили мъж, да родят деца и да имат сигурност. Няма любов батко, не вярвай на красивите лъжи, които чуваш. Всичко е тънки сметки, но никой не си го признава. Аз съм на 27, всяка втора жена с мъж и дете, като ме види и почва да се облизва. Нормално ли ти се струва? Не, просто това доказва още веднъж, че жените са егоистки и искат това, което нямат и най-вече обичат драмата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a6e680c325
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За съм жена, която също търси запознанства с цел връзка и то на живо. Искам да ти кажа, че повечето мои приятели мъже, смятат, че ще са "досадници и натрапници", а аз точно това очаквам. Седиме в заведение или дори в квартал ата градинка с приятелки и вижда как мъжете гледат тъпо и са супер пасивни. Преди години като че ли нямате такива притеснения. За мен живия контакт е най-добър. И двете ми дълги връзки отт по 3 години са били на база запознанства на живо. Изобщо не се притеснявай, след като повечето от вас си мислите какви напраници сте, обикновено жените си седим без особено внимание. Не знам какво точно ви притеснява, като вие сте ловците.
Като видиш мадами, които те кефят, избери деликатен начин да се запознаеш, изпрати им питие, питай ги нещо и тн. В общи компании също доста добре се получава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2135a50409
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих се поласкала, както си го описал е ок. Нама нищо лошо. То иначе не остана място за запознанство - в един момент всички са по двойки, в работата едно и също, по интернет рисковано, а така поне веднага преценяваш. Аз познавам двойки, запознали се на улицата или в автобус. Даже са и женени отдавна.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 857fb2001c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ходил съм на курс по пик-ъп, така че да - заговарял съм непознати жени. Да речем от 100 опита за заговаряне, 15-20 момичета може да се спрат да продължим разговора, после с 4-5 да разменим контакти, и накрая да има 2-3 срещи. И мен отначало ме беше доста спек да го правя, но след няколко опита се отпушваш, особено ако има някой да те подтиква да го правиш. В случая бях на курс по пик-ъп както казах, така че имаше кой да push-ва, но иначе сам съм се запознавал също, но много повече подбирам ситуацията, много повече внимавам - гледам дали съм в правилното състояние (да съм в позитивно състояние), абе доста по-спек е сам като цяло, ама си е истинското преживяване.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2679a9d8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 1, много си надута. Носиш си чак и лютив спрей.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5841bad603
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 - не съм надута, по-скоро необщителна, тип интроверт. Спрея го нося от времето, когато нападнаха моя позната, някакъв и измъкнал чантата и като се развикала се опитал да я души. Даже мислех да си купя газов пистолет.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 96ce46536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, хората все някак се запознават. Така че - смело! Но аз като жена ще те посъветвам да създадеш някаква социална ситуация за контакт. На плажа например може да помолиш дамата да наглежда багажа ти, докато плуваш, после да й благодариш и така вече не сте непознати. На следващия ден се смята за нормално да се поздравите и да размените по някоя приказка. Прието е също така хора, които често се засичат в асансьора в работата, да се поздравяват, а после лесно може "случайно" да се намерят и пред автомата за кафе. На улицата не те съветвам да завързваш запознанства, аз лично преценявам това като нахалство, а пък директния въпрос "Как се казваш?" ме вади от равновесие. Старателно избягвам такива типове и в социалните мрежи, да не говорим, че там всеки е с името си. Най-много се дразня от неграмотни опити за контакт като Здр. Видя ли такъв поздрав, моментално блокирам потребителя. Но все пак имай предвид, че аз съм жена над 35 години, може пък на по-младите момичета това да им се струва нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker