Нормално ли е между 20 и 30-та си година да не е имал сериозна приятелка, а да е спал само с омъжени жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е между 20 и 30-та си година да не е имал сериозна приятелка, а да е спал само с омъжени жени?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1911 пъти
Здравейте,
Аз съм жена на 27 г. С три напълно провалени връзки и без никаква надежда, че ще срещна нормално човешко същество-мъж, с който да създам семейство и да отгледам деца.
Първата ми студенстка любов системно ми е изневерявал. Хванах го случайно, в струдентското общежитие с колежка. Три годишна връзка приключи.
Вторият ме ревнуваше без повод и ме ограничаваше в контактите ми всеячески. Скандалите и разправиите бяха част от ежедневието ни. Изтърпях две години.
Третият беше мил и благ. Страшно интелигентен, но отказваше да работи. Вечно си намираше оправдания и където и да започнеше напускаше. И него две години го влачех, но накрая вече нямах сили, средства и всичко приключи.
Искам да ви кажа, че съм сговорчива и разбрана жена. Не търся лукс или някаква изгода. Моногамна съм и не изневерявам. Сексуално съм достатъчно разкрепостена, за да задоволя нуждите на партньора си, но не и на ниво разспоретина, която допуска да правят с тялото и каквото си поискат. Не очаквам от мъжете чудеса от храброст, нито да ме носят на ръце. Все пак обаче имам някакво елементарно достойнство и не мога да допусна да бъда унижавана и подмятана като парцал.
В момента към мен проявява изключителен интерес мъж на 30 г. Добре осигурен и образован. Много е интелигентен и до болка откровен с мен. Твърди, че съм прекрасна, без да ме познава добре и че иска да имаме връзка. Заявява, че има сериозни намерения. Казах му, че съм уплашена, несигурна и страхлива. Обясних му за предишните си връзки. Той ми вика аз не съм такъв, аз те разбирам, аз съм търпелив и т. н. Казах му, че не го познавам, много преди него са ми сваляли звезди и накрая нищо. Вика ми, питай ме и всичко ще ти кажа за мен. Питам го защо е сам? Какво е станало с бившите му? Той ми отговаря такива съм нямал, никога не съм се влюбвал, ти си ми първата, която истински докосва сърцето ми. Щях да падна. Питам го девствен ли си? А не, много съм опитен в секса спал съм само с омъжени жени, но вече не го правя. Искам да мисля за семейство. Еми, разплаках се, ей така от самосебе си. Викам си поредната откачалка. Той обаче започна да ме прегръща и целува, да ме милва, аз не го спрях, а продължавах да плача. Казва ми нормален човек съм, просто така се случиха нещата. Ела у нас да видиш, че не съм ненормален. Отидохме, живее сам. Има прекрасен дом. Направи ми чай. Поуспокоих се.
На следвашия ден за първи път правихме секс. Много е добър. Изключително нежен и внимателен. Той пое инициативата и неочакваше нищо от мен.
Объркана съм на 100 %. Живея с притесненията си и му ги казах в очите. Утре, ако го удари сачмата и пак хукне по по -големи мадами, аз къде оставам. Той ми отговаря. Това не може да се случи. Това е минало искам ново начало, с тези жени съм правил само секс и нищо повече.
Ако можете дайте ми някакъв съвет. Да продължа ли?
Х.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2a0aa3468f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, как не е успял да намери нормално момиче, ами само нечий любовник е бил?! Проблемът според мен не е само в годините, нито че са били омъжени, ами че не е успял за цяло десетилетие да намери жена за връзка. Че не е търсил и явно.
На практика този човек няма опит във връзките, само секс е правил. Червен флаг е това за мен. Говори за фриволност, липса на сериозност. Може да се промени, но ще се мине бая време .

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d45b6fbdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бивш наркоман и девствена курва няма. Същото е и със тоя, свикнал е да ебе наред без да е ял бой, щото ония курви, с които е спал ги е шубе да си признаят за тъпкача им. Ше те ебе докато има изгода и после пак си чакай поредния влак с пътниците.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e31513d0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е нормално. Този е емоционален инвалид - човек, който е търсил и правил само секс и никога любов. Ти търсиш сериозна връзка и семейство- съвсем нормално, но няма да ги намериш при човек, за когото семейството не е никаква ценност. Който не уважава чуждото семейство, няма как да уважава и своето. Ходил е само с жени, подобни на него - с нисък, маправо никакъв морал и достойнство. Знаеш как се наричат. И той е мъжкият вариант на същото - няма как да се търкаляш в калта при свинете и да останеш чист. Може да е крайно, но така мисля. Подготвяш си четвъртото разочарование, този път може би много по-болезнено. Зарежи го, докато не си задълбала отношенията и не си се влюбила. Не очаквай да се промени, каквото и да ти говори. Ще продължи да обслужва недоклатени омъжени каки, докато някой по-нервен съпруг не го потроши от бой

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: de861b2673
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пи чай и прави секс, браво.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3e21304f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Пак греда моме!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 09425cf594
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сега какъв ти е проблема всъщност не разбрах?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4cb1f0d6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе погледнете се само какви сте. Има 15 хил. изисквания, а на нея трябва да и се молят като че ли е принцеса.
Щяла била да падне, като чула за връзките. Бре, ти да видиш. За разлика от тебе явно, не се е ебал със 100 човека и да реве, че няма свестни. Какви актриси сте само, какви манипулативни актриси. Че и свалям и звезеи чак, пък нашата пуснала и сълза, за да е по епично.
Успокоила се нашата като видяла, че имал апартамент.
Аз ако те чуя тея неща да ми ги разоравяш и бегам с 200 бате. Ебати психарките. Само гледат да хванат някой сигурен, който да използват за донор.
Нито се говори за люобов нито нищо. Единствените притеснения на принцесата от историята са дали е сигурен тоя, за да може да има дете от него и да им осигурява всичко необходимо. И тва е, затова е объркана,че не е сигурно дали апартамента и паричките ще са за постоянно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ce0f685397
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не е нормално, нормалните мъже не спят с женени, кофти им е, само ако не са го правили дълго, може и. Секса с омъжени е неангажиращ, не влагат средства там.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3bb282dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Стига си си фантазирала бе, госпожа. Аман от твоите мечти. Имаш тука десетки еднотипни теми. Знаем те коя си... Айде няма да те обиждам, и без това ти е тъпо...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 449e789ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По твойте думи,момчето изглежда доста разбрано,ако имаш сили дай му шанс.Но попитай повече за връзките му преди

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0196b2c9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дай му шанс.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a34947fda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наивна до болка си, секс с омъжени жени, т. е той си играе с чувствата на тези жени бодали и прецаква мъжете им, би разбил едно семейство да си начеше оная работа, да си направи кефа и кой от къде е, никаква гаранция, че не бил направил един ден и с теб така

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0d288411e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Повръща ми се от такива "хора".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1460fb75ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ясно. По-доволна щеше да си да е девствен, така ли? Или да е бил само по проститутки? Все претенции. А ти с какво ще се похвалиш - че си имала "връзки" така ли? И що си сама накрая.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d8002bea67
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   7 - супер комплрксар.
Всяка жена, която иска семейство гледа мъжът да е читав и стабилен. Но не, за да угажда на прищявките, а за да се справи с най-елементарните нужди на детето. Това обаче няма да го разбереш. Все пак ти си мъж и няма да ти се наложи да раждаш и да правиш подобни избори. Да не говорим, че тя не е заявила, че не го обича, а напротив.
Авторке, за мен не е нормално, не ще не е имал връзка(и то по-дълга), ами че изобщо не се е влюбвал. Това ми изглежда по-странно. Аз съм на твоята възраст и около мен в момента няма никой, който да ми привлича вниманието, но на 18, на 22 например съм се влюбвал и то ммного. Смятам, че като цяло вкюбванията в по-ранна възраст са по-дълбоки и по-силни. Дай му все пак някакво време. И голедай да го прецениш по-бързо и по-точно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 94f9874c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Има доста червени флагове. Факта че е спал с много жени сам по себе си е кофти, защото е индикация че няма скрупули да използва жените за секс. Другия проблем е че е спал с омъжени жени - това говори че не само толерира изневярата, ами за него не е голям проблем.

Пък това колко да е внимателен и как да те манипулира емоционално го е научил от връзките с омъжените жени. При тях се е наложило да научи как да им натиска бутоните, понеже повечето жени не изневеряват за един гол секс. Същото прави и с теб сега.

Колкото и да иска ново начало му е прекалено късно. Човек не си променя навиците на тая възраст, колкото и да опитва. Или ще бъде с теб известно време и ще те зареже, или системно ще ти изневерява. Няма да те зареже, но едва ли ще те уважава и цени - ти ще си му домакиня и ще се грижиш за децата, докато той си хойка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e31513d0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Тук в една тема някой беше написал много точно нещо по повод на новото начало. Смисълът беше, че това звучи много съмнително и го кара да се замисли какви ли гадости и мръсотии е правил в досегашния си живот въпросният човек с "новото начало".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 47206d96ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Всъщност, това не е червен флаг, не е и емоционален инвалид. Точно обратното, ако го търсят за секс, значи бягат точно от емоционални инвалиди, а и днес връзките са минали край любовни, аре моля ви се. Стереотипите са за тъпаци. Е, не бил търсил сериозна, ами може да има сума причини да не търси. Не е намирал, много просто. Тъпите са го пропускали, а търсещите емоция са го задявали, защото спят до неможачи.
Да, от тоя ще видиш само добро. Ние си знаем, че ако е имал само една връзка за 5 месеца, за период от 10 години, никоя няма да му се навие за втора връзка, понятни са ми тези неща.
.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eafb70c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Много си глупава да спиш с такъв човек и да очакваш нещо повече от него. Той 15 години предлага един гол *** и то на жени, които е 100% сигурно, че няма да искат връзка, нито изобщо да се разбере, че са имали общо с него. Не се занимавай с такива. Мъжете, които търсят отношения с женени са 99, 9% използвачи и изкусни манипулатори. Той милия нов живот започвал - да бе! Как ли пък не...

П. С. Точно това, че не искаш чудеса от храброст е проблема. Надушил е, че си отчаяна - като предишните му жертви отчаяни от семеен живот, и от там нататък си знае репертоара.

Кенди

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3c51d07bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Това, че въпросния е спал само със семейни жени, говори лошо не за него , а за качествотона жените в днешно време.Той неги е изнасилил, а те съвсем доброволно са се на&&али с него.Ако не е бил той, ще ли да се на&&ат с някой друг.Не останаха истински жени вече.Масово си търсят някоя шматка да осигури оцеляването на поколението им, и някой друг, който да ги клати хубаво.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2ca623af68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Поне е спал с жени. Един приятел имаше гадже на 20, тя го заряза, защото той направо се подиграваше с нея, после рева като кутре и вече 10 г не е имал жена до себе си. Дали пък не е гей, не се знае...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2270ffbfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   7. ви го написа възможно най-просто и вярно, който разбрал - разбрал

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bcf04b2654
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 15, ти и хиляди жени сте жертва на супер неадекватни внушения от пропаганди, с които се цели налагане на идиотски стереотипи, а това е супер крайно и деградивно за обществото. По този начин се опростява светоусещането ви, избират се неподходящи партньори. И какво, ако е бил супер сериозен и е търсил читава жена, а не е намерил??? Тогава е супер жалкар и как можело до 30 години да не е имал поне две консумирани връзки, ако е имал две и се е разделил с тях, охооо, той не е читав и не го искат значи. Хайде сега, знаем какви са ви разсъжденията относно мъже с липса на интимни отношения, дори и не искате да ви доближават. Тези неща са ясни, защо не е смеете да ги дуднете на живо, а само тук? Спорите от злоба, защото сами се затапвате и си противпречеите. Съвременен български случай и редовно срещан, да не можете да прецените качествата на един мъж. Ако е забавен за другите, забавен е и за вас. А, другите просто може да са бааахти тъпите парчета(обикновено е така) и да се хилят на истински скучни смешнюги и да ги мислят за забавни. Ако е завършил висше по-история - СУПЕР ИНТЕЛИГЕНТЕН И ЗНАЕЩ! Ако няма диплома по история, но разбира повече от професор - СКУЧЕН ДЪРВЕН ФИЛОСОФ. Или пък тия - Обичат мъже, с които да пътуват и да посещават исторически места и да научават повече.. Отиват с мъжа на историческо място, тя чете два реда за експонат, а мъжа й обяснява кое от кой век е, как е ползвано, защо, а тя блее, но иначе МНОГО БИЛО ВАЖНО ДА ПЪТУВАШ. Другото е направо смях в залата. Да можел да се справи с елементарни неща, че да задоволявал детето, абе вие наред ли сте бе? Супер недосениците ви правят деца и не могат правилно по права линия да ходят, какъв нормален избор правите? И децата си не може да гледате. Нормално, когато акъла стига само до това, че трябва да го отдалечиш мъжлето от мама, няма как да е иначе. Рядко тъпи парчета сте, ама рядко. Всичките сте марионетки на евреите, а дори не го съзнавате. Евреиските жени създават деца на 20 години, а вие до 30 гоните кариери и господа с богатства. Ганьовици сте вие, нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 42d46845b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   29, бг мъжът не ще и едно дете. При микроскопичен намек за бременност бяга. Такъв е и въпросният от историята. Как не е успял с една жена поне да има връзка?! Та това са десет години. От цяла България за него няма. Нали е по-лесно да прави секс за час-два и после вкъщи, без отговорности и ангажименти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9de87b7cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   7 и 29 са много прави!

Хора, запитвали ли сте се защо жените в коментарите си масово не могат да се аргументират, а използват наложени мисловни и социални щампи, за да ни оборят? На всичкото отгоре псуват яко - колко женствено и културно поведение за жената? ;) :D

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e31513d0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   29 - явно българските прости жени са те отрязали и то не веднъж. Успех с израелките!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bf826278e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Червеното флагче е предупредително и показва, че тия трябва да се преориентират с мъжете, ако са били наистина семейни жени. Ако един мъж легне с повече от две обвързани жени, значи са в супер фалшиви семейни отношения и без химия, а той е добър в действията на интимното поле. Реално, ако търсиш нещо истинско и запонящо, вероятно с този ще ти се случи, но нямаш гаранция за дълготрайна отдаденост. Само ще ти подхвърля, че едва ли ще си повече очарована от друг, действай смело с този. Филмът му е ясен. Прецакали са го и е решил да помпа наред. Аз също знам за такъв, мина няколко омъжени и накрая една от тях се разведе и сега е омъжена за него и са вече с детенце. Той се разочарова на 23, че го зарязаха на втората седмица и започна да се хвърля на чуждо. По неговите разкази, жените са оставали доволни от него. Очевидно е прав, никоя няма да поеме излишен риск. На мнение съм, че този е в същия филм. Това го мисли хубаво, не ги слушай некомпетентните и фригидни всезнайки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 33fe789c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   За него очевидно това е нормално. Но дали е готов за сериозна връзка сега? Може и да е! Но и вероятността да те будалка никак не е малка. И определено е по-голяма от тази да е променил намеренията си. Така или иначе - бъди щастлива!
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker