До необвързаните мъже на 20-30 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До необвързаните мъже на 20-30
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2960 пъти
Темата ми е провокирана от срещата на няколко теми в последно време на самотни мъже, които не са правили секс и не са имали приятелки до сега, обвинявайки всичко, търсейки проблема навсякъде, но само не и в характера и отношението си.
Пичове, разберете, че проблема не е в това как изглеждате /разбира се и това е проблем, ако сте мърляви, с лоша хигиена и тн/ и не е проблем в това, че нямате много пари /освен ако на 30 не сте при вашите и не работите/.
Стойностните момичета /не кифлите, не материалистките или тези падащи си по лоши батки/ се впечатляват най-вече от отношението, характера, интелекта и самочувствието у един мъж. Тогава всичко останало отива на по-ниско ниво в стълбицата им с критерии. С характер може да се спечели, но може и да се загуби момиче. Аз съм 165, нисък и слаб, без много големи финансови възможности, но от няколко години не съм бил без приятелка. Един приятел, на 25, отново нисък и без много големи средства, вече има жена и дете. Но той е човека с най-силен характер който съм срещал през живота си. Мъж-камък. Имам и 3-ти пример - мъж, с добра и перспрективна работа, висок, трениращ и много добре изглеждащ, но не е имал приятелка от гимназията /вече 5-6 години/. При него причината е, че изобщо не може да комуникира с една дама, притеснява се, срича и изглежда нелепо.Всички тези примери ви ги давам, за да разберете, че тези причини които изтъквате за вашия неуспех са повърхностни, причината е във вашето отношения, характер, поведение, чувство за хумор, комуникация с жените, смелост и тн. Там търсете отговорите защо сте сами. Там не правите нещо както трябва и трябва да се подобрите. Казвам ви го като човек, който преди няколко години не беше имал никога приятелка и смятах, че причината се дължи на фактори независещи от мен на онзи етап /нисък ръст, слабо тяло, много малко пари/. Ето, че съм грешал, защото откакто подобрих цялостно самочувствието и излъчването си, откакто подобрих драстично комуникацията си с нежния пол, резултата не закъсня. Пожелавам ви да не се отчайвате и скоро да си намерите половинка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6fcfdb44f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам един комшия на около 20 и няколко - 30 - нисък е, под 170, не бих казал, че е супер красавец и определено не е богат, монтьор е и живее на квартира. Но въпреки всичко приятелките му са доста доста сипмматични жени, чак се замислям как ги омагьосва. За последните 3-4 г. се разведе и смени още поне 2 гаджета на семейни начала, поне дето съм ги засичал в асаньора и определено това момче има вкус. Как го постига, не знам. Не ми се стори и да е някакъв супер общителен.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0d8de4dd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре написана тема! Е... вижда се, че имаш сърце и се опитваш да ги окуражиш самотните мъже. Браво!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b3ef073eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Жена съм и мога само да потвърдя думите на автора. Имала съм няколко дълги връзки, никога не съм си избрала мъж по размера на банковата сметка. Виж, с готино чувство за хумор лесно ще ме впечатлиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 56c18474d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Wrong! Ако имаше вариант да ти покажа примери с мъже, в добра социална среда, забавни, едри, хубави в лицето, спортни натури, но се събират в коч компании, а в същото време можеш да видиш окаяни типове с хубавици, които на едно място будят не само антипатия, но въпроси от рода - правят ли изобщо секс и с какво я привлича такъв, веднага разбираш, че темата ти е абсолютна глупост и никой не окуражава . Факт. :)
Всички знаем, че момичетата се сдухват от хубавците и ги поставят в графи, свалячи, бройкаджии, из си какви. Ако се обърнете към половинката си, там търсете загубеняк, не в самотните алфи. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1971c58036
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хубаво им го казваш, авторе, но няма да го приемат. Няма да се променят, не че не могат, просто не искат. Снощи четох в едната тема такива "бисери",че нямам думи. Повечето са безнадежден случай, твърдо убедени, че жените са им виновни, понеже не могат да ги оценят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 465d84e40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Реално красивите и богати/реализирани мъже са под 20 процента, обаче няма гаранция че тези" готините" са със сериозни намерения.. Така, че на жените ни остава да се борим или за около 5 процента уау мъже или да сме реалистични и да си вземем нормален мъж, който ни обича. Под нормален нямам предвид перфектен, защото често и ние не сме. : )

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec7fedaf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не е до пари, не е и до визия... а може би до това какъв човек си. Да, гледа се как изглеждаш, но не е толкова голям фактор.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b0826df610
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   "Стойностните момичета /не кифлите, не материалистките или тези падащи си по лоши батки/ се впечатляват най-вече от отношението, характера, интелекта и самочувствието у един мъж"

Бъркаш там, ЧЕ стойностните момичета, са изчезващ вид ( и то красиви или поне симпатични такива са още по голям кът), масово жените са или кифли, или материалистки, или разпоретини, или тия дето не поглеждят нормални мъже, а разните биячи и пълни селяндури. Там ти е грешката, щото свестни момичета и жени има, ама са толкова малко, че е просто абсурдно. А аз визирам и да е привлекателна и сексапилна една жена, щото ако аз съм по красив от повечето жени, за какво ми е да си губя времето с посредствено изглеждащи жени, няма как да се случи.

И накрая да добавя, че темата е пусната от жена, не мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9bac63cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, ама съдейки по наблюденията си, противно на общоприетото мнение повечето жени не можеш да ги впечатлиш с голи пари или анаболни мускули. По-важното е да ти идва от ръки, както се казва и да можеш да общуваш така, че жената да се чувства добре в компанията ти, да я разсмееш, да я отпуснеш и т.н. Познавам и богати, и мускулетсти, които пак са си лузъри. Познавам и бедни с много красиви жени.

Въпреки всичко смятам, че все пак визията и статуса имат значение, но само дотолкова, че да подбереш правилно "жертвата". Например ако си стругар в Кремиковци, ще е тъпо да се пробваш на Джесика Алба. Не казвам, че Джесика Алба има повече стойност от безизвестна жена, нито че да си стругар е ниска топка. Казвам просто, че има определени типажи хора и е редно да си подбираме типаж, подобен на нашия. Ако си футболист, ще сваляш манекенки, ако си лекар, ще сваляш лекарки, сестри, адвокатки, счетоводителки и т.н. според професия, статус, ценности. Не казвам, че последните са по-грозни от Джесика Алба, напротив, на мен манекенките рядко ми харесват, а че трябва правилно да си подберем обекта на желанието. От там нататък вече не е въпрос толкова на визия и пари, колкото на социални умения. А после пък за да задържиш жената, трябват и други качества според типажа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9bac63cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако ставаше само с кинти, IT-тата щяха да са най-желаните мъже след бизнесмените и депутатите, а всички знаем, че не е така.

Извинявам се, ако съм обидил някого. Междувпрочем не вярвам и дебелите мазни депутати да ги иска някоя нормална жена. За такива като Цветелина Янева - чалгаджийката, жената на Пеевски е ясно. Все ми е на акъла, че ако Пеевски беше зидаромазач, Янева щеше да се "влюби" в личността му. Двамата като ги видиш един до друг, просто те напушва на смях. Вярно, че жените са по-леки от мъжете, ама чак 4 пъти по-леки, е множко.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b9f88ba3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И как господата X да общуват с дамите Y, след като дамите не желаят да поддържат разговор, разсейват се или не връщат въпроси? Пак ли господата X нямат умения за общуване? Кой няма желание или умения за общуването в такъв случай. Социалните мрежи направиха дамите супер дръпнати. Чатете си тогава с ботове.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19fab59c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 11

Тея които искат да впечетляват само с пари и/или визия, хич не им пука за чувства и подобни. Те търсят секс и това. Само ми е жал, за по-хубавите мъже, които не осъзнават какво става, а се чудят защо не им вървят връзките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b79ddc5b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Като мъж, загубил девственоста си чак на 20 или 21 (не си спомням вече) съм съгласен с теб авторе.
Имам роднина. Като го видиш, на нищо не прилича. Тъмен, с мръсни пръсти от машинни масла, дребен далавераджия, даже собствено жилище няма, но има няколко деца от различни жени. Не че полигамията и правенето на деца те праеят мъж, но многократно съм го виждал как доста жени му връзват. Именно защото самочувствието му е до небесата.
Имах един колега, стар коцкар на около 50 години. Пича имаше 4 или 5 деца от няколко жени. Последната му жена беше с около 20 години по-млада. Да кажеш, че е богат, не е. Покрай издръжки и подобни няма и 5лв в джоба. Просто е голям мазник и винаги му се отваря приказката. Като го видиш- нисък, със счупен нос и плешив.
Бих казал на хората без жени до себе си, да не обвиняват света, а да погледнат себе си. Аз например бях с наднормено тегло, не знаех какво е парфюм и добра хигиена и носих само анцузи и изсухлени дрехи. Направих пълна промяна, която буквално траеше години (то е цял един процес) и накрая започнаха да ме забелязват жените.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 56c18474d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И какакво сега разбрахме, че привлекателните, общителни, забавни, умеещи да създават контакти са с проблем в комуникирането с жените. Нещо куца логиката. Други жени са се оправдавали, че мъжете с комолекси са неприятни, не трябвяло да се комплексира от това. Е, той и да не се комплексира, пак ше е зарязан заради това, да не се лъжем. И ако си каже нещата, не е женомразец. Казва си, че е зарязван зари липса на средства, това е. Търсете си проблема в телевизора, момипета. Когато се съберем много мъже в една комоания и запопнем да си приказваме за връзки и провали, всички се отчитат с някоя обичайна и типипна история за кухи лейки. Как една казвала, че го обичала, ама като проявил чувства изчезнала, друга спала с двамата му най-добри приятели, трета обиколила цяла компания..
Имате си проблем и се припознавате, ако не сте такива, не репликирайте всеки смислен пост, ок?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2f52a6a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   В днешно време болшинството от мъжете по никакъв начин не могат да впечатлят една жена. Нормалните жени, които са огромна рядкост са пренаситени от внимание.

Виж от друга страна жените категпрично смятат, че могат да впечатлят един мъж с визия. Което няма какво да се лъжем - е факт. Но дотам. Като седнем на ресторант и като си отвори устата да каже нещо и ми иде да повърна. Какво да говорим за тези

Онзи ден гледам в Тиндър и Баду профили. То дори 60% от жените там са с наднормено тегло. Останалите 30% са на по 40 с развалени бракове. Аз също съм на 40 год, но нито имам развален брак, нито деца, нито съм с наднормено тегло. Т. е автоматично съм по-добър от 90% от жените в Тиндър и Баду (за другите ми положителни качества изобщо няма да започвам да говоря ), но въпреки това никоя не ме харесва.

И Авторе, сега ако обичаш ми обясни защо да променям себе си по някакъв начин, като е очевидно че някъде по трасето нещо куца в жените. МАСОВО.
И това което куца е, че всичко в този свят вече стана показност, повърхностни отношения, лицемерие, външност и социален статус. Знам че изброих куп клишета, но това са показатели за развалено общество. Както стабилно семейство искаш да изградиш от този мармалад?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1225433f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   4 това е истината!
Големи глупости се наговориха, но тука става въпрос за социално психологически фактори на поведение.
Маста жени са много първосигнални и чакат някой да им влезе под кожата. Вярно е че разни палячовци невзрачни с пет заучени фрази свалят жени но...
-Това е знак. Замислете се дали вие бихте искали тива глупави и елементарни жени. Пичове не си го причинявайте, Тея след 10г ще са с тотално съсипана психика. За какво ви е такава дето се подметнала до вчера с тоя и оня.
Ама те имали 2,3,5,7 дълги връзки. И какво от това като пак са в изходна позиция чакащи следващия тъпкач с надежда,че той е правилния.
Тука се говори за голямо самочувствие и има истина в това.
Ако Българските жени са наистина толкова оскотели и искат някой с голямо самочувствие в повечето случаи без покритие ги очаква масов хаос и страдание близките години.
Виждам все повече жени да се движат с разни глупаци, изпадняци ( за голямо съжаление и млади жени и момичета с цигани)само защото ТОЙ е пълзял зад гъза и след като е напълнил главата с куп глупости а нейния беден светоглед опира до там че мозъка и започва да прави нереални проекции за същността на човешкото същество или подобно такова.
Ако една жена има ум и капацитет, тя трябва да има вече ясна преценка и светоглед и дори да не си е патила да е почерпила от опита на други провалени такива, а не да се впуска в безкрайни авантюри с надеждата всеки следващ е нейния човек. Освен ако не е курва търсеща само плътски удоволствия.
Тея дето са с много връзки и мъже и жени се въртят в един голям невидим порочен кръг, който рано или късно им носи стардание, изяжда им времето и ги принизява много ниско!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: edb064c1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До авторката относно стойностните жени: една такава реши, че е по-добре да е платена кифла, да не казвам другото с к...., отколкото да работи, домакинства или да отглежда деца! А досега нито една "кифла" не е станала стойностна жена! Изводът? Вие всички сте кифли!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 18fb0721a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 19

Напиши историята на тази кифла, за която говориш! Може да пуснеш тема с нея! Звучи обещаващо...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1c69ac90ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Мъже не бъдете това, което не сте, заради жените. Жените харесвали лошите момчета и хайде ставате такива. Харесвали богатите, купувате им всичко. Научете се да бъдете себе си и да се обичате каквито сте. Тогава и самочувствие ще имате и всичко. Това се отнася и за жените.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f26b37a3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз също съм необвързан, но нямам високи изисквания относно бъдещата ми половинка. Единствено, бих се радвал, ако тя е една от тези зодии: Близнаци, Риби или Рак.
Нямам нищо против останалите зодии, просто с тези които изброих, се разбирам най-добре.

М21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker