Спирам да бъда скучен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спирам да бъда скучен
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1982 пъти
Отговорете ми, моля, как сваляте жени. Ето например отивам в магазина и виждам симпатична продавачка. Как да стигна до среща с нея? Директно ли да действам или първите няколко пъти да се закачам с нея? Израстнах без баща и може би ми липсва мъжко възпитание, още като малък се свих заради липсата му и с детския си акъл се обвинявах, че не заслужавам да имам баща като другите деца. Майка ми беше и баща, и майка за мен, за което съм ѝ страшно благодарен, защото знам през какво мина и в какви лишения ме отгледа, за да имам образование днес, но тя е жена и ме е възпитала по женски.

Дървен съм, признавам, общуването ми куца и това ми е голям недостатък не само с жените, ами ми пречи и в работата. Иначе аз си се чувствам добре така, но в живота малко или много сме зависими и от околните. Пределно ми е ясно, че нещата не могат да продължават така и ще поработя по въпроса да стана по-разчупен и естествен.

Моля, дайте ми горе-долу някакви примери и насоки какво конкретно да правя и как да стана по-приятен за жените и хората като цяло, да имам хубаво чувство за хумор. Може да съм дърво, но по-важното е, че имам желание да работя над себе си. В крайна сметка никой не е префектен и всеки е имал някакви травми в детството, но важното е да не се предавме и да се равиваме постоянно.

По(-)здрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 651ef1df01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма подобни изгледи за теб. Авторе, знам кой си. Родил си се пернишки темерут и такъв ще си умреш! Докато си сдържан бастун, няма как да задържиш жена! Ние винаги ще предпочитаме топлите мъже, които ни ухажват постоянно, които са забавни, духовити и весели и ни карат да се чувстваме добре, пред "сдържан" темерут със склонност към депресивни състояния, дето все боб да хвърляш - К'во му има, аз ли сгреших нещо, не ме ли обича и т. н. Ти жената на живота си успя да пропъдиш и отблъснеш с тази твоя "сдържаност" и скука, на магазинерките в магазина си мислиш че ще им направиш впечатление... Примери се, жените винаги ще предпочитат весели, забавни, галантни мъже, в чиято компания се чувстваме прекрасно, пред пернишки темерути и тъмни балкански субекти, дето като оправдание на тъпото си отношение (или липсата на такова) изтъквате: "Ама аз поне не те бия..."

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fed8e80aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   2, благодаря за мнението и за разсмиването, но Перник ми е на 400 км. Мисля, че имаш нужда от по-специализиран форум.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9a75542f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С жените манталитетът да не ти пука и да си фокусиран върху себе си е ключ. Бъди директен, не им ставай личен шут, опитващ се да ги разсмее и т.н. До ситуацията ти с продавачката - просто я питай дали искаш да излезете. Или е привлечена към теб, или не. Не можеш да си "проговориш" пътя до интимност. И тук идва "I don't give a fuck" манталитета- ако откаже, да ти е все едно. Има адски много риба в морето. Повечето жени ще ти кажат, че обичат флирта и такива простотии. Аз, човек с опит, ти казвам, че най-обичат да преследват мъжа. Накарай ги да те преследват, а не обратното. Най-вероятно ще получа хейт, но предпочитам да съм брутално честен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fed8e80aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, жалко, че няма как да видя нагледно как се прави, за да придобия представа за излъчването, държанието и т.н. Едва ли е просто да ѝ кажа ни в клин, ни в ръкав "айде да излезем". Ако може да ми препоръчаш някакви сцени от филми, клипове или нещо подобно, просто да видя нагледно как става.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 96e011d021
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да заговориш успешно напълно непозната жена в атмосфера, която не предполага това, е нещо, което много малък процент от мъжете могат. Този вид заговарян се нарича cold approach в pick-up-a. Може да попрочетеш в нета за това как да го упражняваш.

Повечето хора си намират половинки на места, където човек може да общува с други хора - в гимназията, университета, на работното място, на уроци по нещо (танци, езици, фотография, и др.), барове, дискотеки, на туризъм, в Интернет и тн.

Общо-взето ако нямаш опит дори със запознанство по нормалния начин не бих се пробвал със запознанства в pick-up стил.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9ab61eb2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Здрасти. Наблюдавам те от известно време, когато идвам тук. Искаш ли да излезем, защото аз искам да ти покажа един страхотен италиански ресторант?"

Ако изглеждаш прилично (чист, спретнат, бонус точки за секси кожено яке и леко скъсани дънки), носиш скъп парфюм (с една идея по-мускусно ухание) и използваш по-нисък, съблазнителен тембър, вероятно ще ти върже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b91cb6c964
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Истинските жени не преследваме никого, искаме нас да ни преследват. :)
Ако мъжът не го прави, то автоматично приемаме, че този човек няма интерес към нас и дори и да го харесваме, си забраняваме да го правим и влизаме във фаза "лечение на разочарованието" и забравяне на конкретния човек.
И тук не говоря за някакво мачовско преследване и сваляне на звезди.
Просто бъди насреща, карай момичето да се почувства специално.
Ако аз бях магазинерка, щеше да ми направи впечатление, ако клиент закупи някакъв малък сладкиш от мен, например, а след това ми каже "Това е за теб, заповядай", без да изисква разговор или срещи.
Сладък жест е и ще го запомня.
Така следващия път, когато видя този човек ще ми е приятно да си поприказвам с него. И така от приказка на приказка... ето ти я срещата :)
Доза галантност се изисква понякога и добро отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e6a06c3a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Действай директно, без увъртания и излишни разговори.
Сега сме в 21 век и времето е кът.
Аз бих подходил по следният начин: 1. Или ще и кажа " Искаш ли да пийнем кафенце с райбер" и ще и смигам дяволито. или
2. Ще и кажа примерно: " Кукло нека между нас се случи непоправимото" - тоест ако не е тъпа ще разбере че искам секс, защото когато между нас е имало секс то е непоправимо и не може да са направи така все едно е нямало секс. Вдяваш ли?
Бъди директен, пробвай един от двата подхода и ще видиш че ще проработи.
После се похвали с кой подход си я забил. :))

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c76509d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   "Ако аз бях магазинерка, щеше да ми направи впечатление, ако клиент закупи някакъв малък сладкиш от мен, например, а след това ми каже "Това е за теб, заповядай","

Пффффф..... ХАХАХАХАХХАХАХА!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c76509d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 6

Кое било какво в как?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c25cc4f40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   10, преди 30 години може и да сте сваляли с тези лафове мадамите, но сега звучат малко странно...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39fb8ad1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Например и казваш, че тя е Най- приятната продавачка в магазина.. На другия ден примерно може да я питаш как се казва, ако не пише, да и кажеш, че се радваш, че точно тя е на смяна.. А горните лафове така ме разсмяха...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a1c3654905
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ехх на по-млади години бях се специализирал в това..
Е и сега в някои дни когато не ме наболява нищо, пак забивам младите сърнета.
Оня ден например, в магазина ли каза, ми даа точно там, бяха 2 младочки , рекламират бира!
С мощен рев Бираа! И ухилен изскочих стещу тях от сивата тълпа. И продължих в същия дух - ‘Дами? Най-после намерихте Вашия човек, аз съм чист 100% ов бираджия и то който разбира от бира, а вие разбирате ли? ‘
Ухилиха се до уши, като на по-дебеличката и светнаха очичките, заобясняваха една през друга а аз продължавах да ръся глупости с тон на рекламен разбирач, като пуснах и мигач на по-дебеличката. Накрая им казах, че много ги харесвам и ще им пусна групово обаждане, за да не се сърди никоя от тях, че съм избрал едната или другата за каквото и да било. Без никакво колебание Извадих телефона и в един контакт написах двата телефона и двете имена, издиктуваха ги почти машинално и с усмивка.
Сега имам среща.. няма да ви кажа с кой.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4dfb17bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   10 - Кафенце с райбер...и щял да намига. Ега ти селяндурското! Ганьо, Ганьо...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 77bb3bedb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 7 еми ако няма скъсани дънки? Трябва да ги разпори ли?

Ти, ако един мъж не изглежда като парцал, не излизаш с него, така ли? Или за да ти се вдигне в очите и да ти намирисва на "по-мускусно" ухание, трябва да е рендосал някое студенокръвно животно и да си е подшил кожата му под формата на якенце? Мммм, този запленяващ мъжки стил явно те гони още от неандарталско време, а? А спомена за сочния дивеч, който са ти поднасяли, сега избуява под формата на добре пакетирано сладкишче!

А бе направо си е**** м*м*т*, бе ейй

Авторе, най-добре си го извади на тезгяха и каквото сабя покаже... Ако те хареса - хареса, ако не.... капут!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f38705e0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Жена на 28.
10, ако някой подходи така, бих го шамаросала или бих му отговорила доста грубо. Ако действаш по този начин, мадама та ще реши, че я приемаш за прекалено лесна или за платена, а оттам и че не си сериозен. Ще бъдеш жестоко порязан.
Бих те посъветвала да ходиш няколко пъти в този магазин, да си взимаш дребни работи и да я заговаря, остави й бонбон че и кафенце, нещо сладичко или я питай какво харесва да й вземеш. Общо взето, прочети много внимателно номер 8.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75d5128377
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Принципно всеки идиот си има мнение, затова има нещо наречено наука. По-специално, заинтересувай се от еволюционна биология. Забрави това колко сме били "уникални" и "индивид". Колко са различни котките или кучетата? Да, имат си някакъв малък свой характер, но като стане дума особено за храна и секс, инстинкта удря, и всички накрая са еднакви... Точно поради тая причина, едни им върви много, а на други - не, и то отново много... И това е доказано генетично, че доста малко мъже са участвали в генетичният фонд. Не помня точно колко го бяха изчислили, но е нещо от рода на известното правило - 20-80.

Иначе какво по-специфично да ти кажа. Има една приказка - не питай риба, как се лови риба... Т.е. ако питаш жена директно подобни въпроси, имай предвид, че едно 80% ще е по-вярно ако го обърнеш точно наоратно. Но повечето мъже са п... и правят точно това.

Жените като цяло харесват мъже на които не им пука за тях. Еволюционно това показва висок статус. Щом не ти пука, значи много други жени те харесват, т.е. си добра партия. Особено добре е и ако има среда която подкрепя това, т.е. бързо се превръщаш в център на внимание, държиш се освободено, говориш простотии, без да ти пука. Това много трудно се симулира, даже е невъзможно. И в същото време - много бързо се прочита отвън. Бас ловя, че повечето мъже които срещат проблеми с жените нямат социална среда в която да се изразят. Навремето е било по-примитивно. Събират се мъжките, правят си един як бой, и който е от печелишите, е част от лидерската прослойка която естествено създава повече деца. Днес е по-сложно как да пробиеш социално. Голяма част е шоу, правене, имитиране. Примерно имитираш че лесно се палиш и веднага ще скочиш на някой. Или се правиш че си голям сваляч. Или се правиш че си батка и си много здрав. Или се правиш че си много забавен. Принципно жените в зависимост от възраст и... фаза в живота, ще си падат по различни неща... и каквото улови. Затова повечето днешни мъже са абсолютни бройкаджии. С подобна стратегия наистина не можеш да се фокусираш не само върху една, но и десетки жени. По-скоро трябва да са стотици, и на коя ще продадеш ролята. Коя "ще се хване". Сега, по-тъпите индивиди това им иде отръки. Те приемат тези роли още от малки и ги изпъляват напълно вярвайки си. Примерно навремето ролята беше - брак, деца, работа, разни идеали... И както днес, повечето не го поставяха под въпрос. Днес растем в общество с друг тип идеали. Да, имането на пари е един такъв идеал, колкото и доста да се правят, че не било толкова важно. Популярността също е ценена. Да си забавен (което няма много общо с чувството за хумор) също го ценят. Истинският хумор е нещо което естествено идва, непринудено в зависимост от ситуацията. Това което търсят е някой да те разсмее, защото са отегчени от собственият си живот.

Та тъй... скучен се запитай, за кого си. Тъй като има кофликт на интереси. Едно е да си интересен и ценен сам за себе си, друго да се правиш на интересен и ценен за някой друг. Тези които си мислят, че няма огромна пропаст между двете, моите съболезнования, но никога не сте познали наистина себе си, та затова го нямате тоя конфликт. Но споко, в животът на всеки има тежки моменти, в които трябва да се справяш сам, и разбираш на колко повърхностно ниво са били всичките тия "приятелства" и "любови". В крайна сметка имаш само себе си, и можеш да изгубиш само себе си. Та чак тогава човек се научава да се цени, и да не му пука за останлите и кого и как да "срещне" нея/него. Спри да бъдеш скучен за себе си, и от там насетне, ако другите не виждат нещо в теб, много им здраве... Значи нямате и без това допирни точки. За съжаление като цяло това е живота, особено днес с тоя фалш който се лее отвсякъде и хората загърбват собствената си индивидуалност за да са "по-вървежни" в тая псевдо култура.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7514625b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Наистина, както си казал, най-добре да почнеш с леки майтапчета, флирт. Никакви такива дълбоки чувства, и тям подобни. Гледай да я разсмееш, и после упоритост. И колкото по-голям гьон си, толкова по-добре. Хич да не ти пука. Ще откаже или не - през оная ти работа... Просто се забавляваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker