Защо мъжете в този сайт са толкова консервативни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете в този сайт са толкова консервативни
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2352 пъти
Гледаш как някакво момиче качва история от рода на "Правих секс с двама различни, на 17 съм, чувствам се ужасно" и мъжете в коментарите веднага я нападат как е курва, уличница и т.н.
Аз наистина не разбирам проблема? Какво като жена (или мъж) прави много секс с различни хора? Щом не е във връзка, тоест не изневерява на никого и го прави доброволно - няма проблем. Единствено за болести и бременност да се притеснява, ама за това има презервативи.
Ако истинският проблем е в остарелия български манталитет, че жената не бива да изпитва сексуално удоволствие или да спи с човек, с когото не е в дълбоки романтични отношения, то тогава това е проблем на коментиращите, че живеят в миналия век.
Момичета, правете каквото искате, с когото искате, по колкото искате, стига да сте внимателни - и никога не позволявайте на нечие мнение да ви спира от това да живеете живота си както ви харесва
Сексът по никакъв начин не сваля "цената ви" като човек, не ви прави боклуци или негодни за любов. Сексът е просто начин да изразиш себе си и да получиш удоволствие <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 24e3507d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото са комплексари, веднага си представят как тяхната жена им изневерява.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7982276574
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз това се чудя. Чак някой път, не смея да коментирам, за да не ме нападнат със злобни коментари.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 95700b58b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

3.   "Щом не е във връзка, тоест не изневерява на никого и го прави доброволно - няма проблем."

Твърде елементарно разсъждаваш. Не е изневерявала = става. Да, ама не.

Не съм убеден, че човек, минал през 3 квартала, макар да не е изневерявал, е много сериозен и отговорен и става за сериозна връзка, особено ако забежките са тип "в тоалетната на дискотека". Тя ще е лапала на някакви прошляци в тоалетната на дискотеката и аз ще я взема за жена, да са ми баджанаци половината утайки в града. Как пък не?

Всеки секс с поредния отнема от душевността и говори за нисък морал. Не гледай какво проповядват в американските филми. По същата причина и жените не понасят мъже, ходили на проститутка, виждат ги като хора с нисък морал и несериозни. Не вярвам в тезата за наживяването. Демек до 30 ще е счупила всеки втори срещнат айде да не казвам какво и след 30 изведнъж ще се кротне и в следващите 50 г. ще бъде образцова съпруга... Айде не на мен тия. Сигурно има и изключния, но аз не съм длъжен да залагам целия си брак и да се надявам курвата наистина да се кротне.

Предпочитам жена, имала само сериозни връзки и не е правила секс с този и онзи, за една вечер и т.н.

И между другото защо непременно се слага знак за равенство между консервативност и неправилно. Т.е. толерантното автоматично го прави правилно, така ли? И защо? Защото така казват на запад и така е по филмите? А не ли е по-добре да има някакъв баланс и да не сме твърде консервативни и тъврде толерантни към всякакви извращения?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cf188e01c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кой определя дали е проблем да спиш с много хора или не е. Някой изразява мнение, защо то е лошо. Според мен такива мнения дразнят тези жени и съответно мъже, които са далеч от всякакъв морал. Всяко негативно мнение за развратносста им е дразнещо понеже буди някаква съвест, защото е ясно, че само жена с липса на себеуважение би спала с двама наведнъж какъвто пример си дала. Дори и някой мъж да участва в това изпълнение, пак шанса да е благосклонен да си вземе подобна жена за съпруга не е голям. А какво остава за тези, които също като мъже могат да владеят низшите си желания и не смятат примитивносста си и ку*венските си нагласи за повод да се гордееш. Ясно е че е по-лесно, но е и вредно за бъдещите взаимоотношения. Това е именно липсата на истински ценности, която е превърнала народа ни в изчезващ. Цялата картина е такава в морално отношение, жените са със огромни комплекси и гледат да ги избиват като се правят на парцали, начина им на обличане показва, че не смятат себе си за нещо повече от кукла за секс, съответно и отношението към тях е същото. Мъжете от своя страна, мотивирани от своите комплекси, са готови да обърнат внимание на най-глуповатата и долна кифла, понеже е по-лесно и така също допринасят повече млади момичета виждайки кой получава повечето внимание, да следват не особено моралния пример на своите по-големи сестри.
Слава Богу има и едно малцинство от млади жени, които за нищо на света не биха могли да погазят самочувствието си, а и женската чистота. Те са наясно, че са нещо повече от парче месо и няма нужда да печелят вниманието на мъжете обличайки се като проститутки, обикновено създават семейства по-рано и са разбрали къде е истинското щастие. Но те са оценени заради своята чистота, както и поради своето търпение в междуполовите отношения. Това са наистина крайно интелигентни жени и те го знаят, справят се с комплексите си и ги побеждават, вместо да ги избиват в младежки бунт срещу всяка диря на морал, който евентуално успешен бунт винаги завършва с много болка, тъга и съжаление. Те разбират в последствие, че никой сериозен и отговорен мъж не ги взима на сериозно и тогава се превръщат в крайно отвратителни и показват най-лошото от своя характер, защото обвиняват мъжете, че "са се възползвали от тях", а не разбират или не желаят да разберат, че техния избор да са "разкрепостени" и тази тяхна разкрепостеност да е известна на страшно много хора е причина за техните разочарования в личния живот. Мъжете използващи наивносста на жените, които търсят внимание на всяка цена, също носят огромна вина. Мъжките варианти на леката жена са даже много по-виновни от наивните жени. Те знаят че в повечето случаи нямат сериозни намерения и възпитават със своето държание млади жени, които мислят, че това ще ги направи вървежни в живота. Късно разбират че са сексуалните кукли на младите мъже в пубертета, които са ги оценили предварително като лесни и леки и се възползват от това. Нещата са ясни, но ясна е и възможността на повечето хора да се самозалъгват и успокояват.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9ea384381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Ами когато жена прави секс с много мъже, това се отразява на психиката ѝ, каквото и да си говорим. После много по-трудно се привързва и създава сериозни отношения.
Да погледнем нещата от биологична гледна точка - в природата сексът съществува с цел размножаване, а удоволствието е бонус. Една жена няма как да носи поколението на десет мъже едновременно. И това прави сексът с много партньори за кратък период от време неестествен. Когато правим нещо неестествено, природата ни наказва, в случая с отражение върху психиката ни. При мъжете се появява недоверие към такава жена на инстинктивно ниво, заради желанието детето да бъде негово (дори да няма дете, това е еволюционна биология, инстинктите ги има).
Има го и при мъжете, макар че там толерансът е доста по-висок. Ако един мъж чука безразборно, то има вероятност да не е подходящ за сериозна връзка. Пак от природна гледна точка - може да забремениш 100 жени, но няма как да отгледаш 100 деца.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c3614f4c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Истинският проблем е, че българката е подвластна на чалгакултурата и се изявява като личност като спи с различни. Та те още от малки се развращават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a5e9ab107
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Едно от най—ценните качества на една жена е нейната моралност и вътрешна чистота, а не да спи с този и онзи. Феминистките ви учат обратното разбира се, защото тях почти никой мъж не ги иска и искат да повлекат със себе си и останалите жени.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 616c064462
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз съм съгласна до голяма степен с номер 3, всичко трябва да има граници все пак. Това, което описва номер 3, не е здравословно за психиката и физиката на една жена и е потенциално опасно за здравето й, поради много причини. А от партньорска гледна точка и аз не бих била с такъв мъж. Гнусно ми е. Но хора всякакви разбира се, нека се намират себеподобните и да си живеят, на мен такъв не ми трябва.

А иначе не съм видяла някой да критикува момиче в този сайт, защото е имала двама приятели един след друг(а не едноврвменно). На всички ни е ясно, че човек обикновенно няма късмета да се ожени за първото си гадже и да заживеят щастливо до края на дните си. Авторката преувеличаваш май.

Ж31

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f5683581fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото, човек, всеки иска нещо новичко, перифразирайки. Ти би ли искала да си купиш нова кола и да я караш директно от завода или да си вземеш 20 годишен трошляк? Еми, тези като станат на 27, не на 17, вече са тотални трошляци. И проблемът не е само, че са ги ебали минимум 300 различни мъже, а че вече психиката им се е сговнясала. Ти ако си мъж, би ли взела такава жена за да градиш семейство с нея? Аз не мисля, че бих. Да, окей, малко хора са били само с един човек през целия си живот, ама едно е да е била с 4-5 преди мен, по 2 години връзки, по някаква причина не са се получили, друго е с по 4-5 на месец. Всеки да си живее както иска, но просто да не излиза накрая, че мъжете или еди кой си изобщо бил виновен, че не искат да имат общо и нещо сериозно с такива. Същото като това, че много жени, особено пък тук съм чел, че няма да пипнат някой, който е бил по проститутки. Е то каква е разликата? Може да има някаква, но бройката накрая излиза сходна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 95700b58b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Това с наживяването е като алкохолик да пие много, че да не му се пие после.

То човек като свикне на разнообразие и тръпка, после чакай 50 г. да е само с един.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e0d18ee945
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 - никой не е казал, че ще ходи и ще лапа на най-различни в тоалетната на дискотеката, това е несериозно. Мисля, че авторката е описала момиче с най-обикновени плътски нужди, които нашето общество открай време определя като порочни, но те са най-малкото естествени. Не казвам, че одобрявам да спи всяка вечер с различни, но това, съгласи се, и при мъжете не е приемливо. Има хора, които не биха могли да правят секс с всеки, трябва да са емоционално свързани с човека, но когато им е хубаво взимат колкото могат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 95700b58b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Те и проститутките не изневеряват, защо да не си вземем проститутка за съпруга?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0c7b59ebb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Значи ако една необвързана жена прави секс с много мъже тя веднага е определена от мъжкото съсловие за курва, но ако един необвързан мъж спи с няколко жени това е абсолютно ок, как така?
Аз съм твърдо за равноправието между половете, стига вече с тия отживели възгледи

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1c9a95a4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   3 - много правилен коментар! Браво!

До Авторката

Има природни закони, които макар и хората да не знаят или да са чували бегло за тях, не променя факта, че ще си носят последствията при нарушаването им!

По отношение на половия живот на жената природният закон гласи, че:

"Всяка жена може да има до 4-ма (ЧЕТИРИМА) сексуални партньора през живота си!"

Продължението на този закон:

"Мъжът, чиито деца ще роди, трябва да е задължително един от четиримата!"

Ако се наруши това правило, децата ще страдат по един или друг начин; ще са обременени. Точно както е със секциото - природата ясно е обособила всички органи и функции за зачатието, износването и раждането на плода и ако плодът умишлено бъде изваден оперативно, се нарушава неговият живот. Не е казано непременно, че това може да се прояви като здравословен проблем. По принцип това обърква пътя на живота му и то в негативен план - но за това човек не може да направи пряка връзка и си мисли, че просто така му е било писано.

Извинявай, но жените имате много елементарно мислене. Давам ти пример от физиката:

Ако законът на махалото не важеше, нямаше да съществува такт в природата. Не знам дали ще го разбереш това, но се опитай.

Искаш да нарушаваш основни закони на този свят и да си добре, че чак и поколенията ти - е, няма как!

Всяко изваждане на плода (аборт) или дори помятането се превръща в кармична обремененост, която ще засегне до четири поколения напред.
Тук говорим за нещо, до което учените вече са достигнали, но не се оповестява, а именно връзката между биохимичните процеси в организма на хората и животните и техния начин на живот (тяхната реакция на околната среда).

Все едно е какво мислиш по този въпрос, законът действа и ще действа независимо от когото и да е от нас. Милиарди човешки същества са живяли преди нас и техният живот е бил подчинен на същите закони. Само може да се запиташ защо в история има толкова много болести, епидемии, войни, толкова недъгави, такова голямо страдание? И сега го има, а бройката на тежко болните и инвалидите не е намаляла правопропорционално на технологизацията на човечеството. Някога имало ли е такъв висок процент да деца аутисти в историята? Не, нали?

Ти искаш да ти се получи следното – да тласнеш махалото от едната страна към другата и то да не спре, за да се върне при тебе, или да направи завъртане на 360 градуса, а да го тласкаш все напред. Тоест колкото повече, толкова по-добре! Е, да, ама не!

На всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие!

Не може да искаш да удоволстваш в живота и да няма последствия за теб! Няма как!

Едно е да искаш да постигнеш хармония, близост и удоволствие от взаимоотношенията си с мъжа си, съвсем друго е да търсиш секс с цел удоволствие от различни партньори! Второто е грях – удоволстване; неприродосъобразно, неестествено нещо.

В науката генетика отдавна е известно, че всеки полов акт на женската от различни мъжки (преди заплождането ѝ от конкретен) остава генетична следа, отпечатък върху плода от същите тези партньори. Затова е важно с кого спиш! И затова има стремеж в една общност да се сродиш с най-добрия индивид от срещуположния пол - преди всичко заради наследствеността.

От духовна гледна точка, това, което духовната наука знае, е, че за да има необремененост и чиста проява на духа в човешка форма, жената трябва да е девствена! Една, наложила се повсеместно в миналото, мантра гласи: “здрав дух в здраво тяло”. Няма как да имаш здрав дух, ако нарушаваш природните закони, както и детето не може да се радва на здраво тяло поради начина на живот на родителите си. Ето защо винаги е било от голямо значение, в какво семейство ще се родиш, което предопределя до голяма степен и твоя живот и дали ще имаш преимущество пред останалите твои връстници.

Това се е спазвало хилядолетия (а вероятно милиони години назад) от всички етноси по земята, независимо, че са нямали никакъв контакт едни от други на даден етап от развитието си! Това е и причината жените да са били пазени толкова зорко от мъжете в семейството – баща, чичовци, вуйчовци, братя, майки! Мъже са отказвали да се женят за вече обезчестена мома, дори в следствие на изнасилване!
Този закон за девствеността е вселенски и го има за много други цивилизации! Също така заема централно място във всички традиционни човешки религии! Случайно ли е според теб?

Какво представлява животът на блудницата?
Това е тази жена, която се е отдавала на повече от 4-ма мъже през живота си!

Законът е точен и вие жените няма да го измените с намерението си да поразвратничите на свобода.

Това е само временно явление в историята на човечеството, на жената да са ѝ дадени дори повече права от на мъжа – от близо 100 години е така и то в западния свят! Нещата ще се променят и жената отново ще осъзнае вътрешното си предназначение на жена, а то е - да е ЛЮБЯЩА МАЙКА И ВЯРНА, ПОКОРНА И ОБИЧАЩА СЪПРУГА!

Образът на любящата майка и обичащата съпруга влиза в пряка конфронтация с живота на развратницата, на блудницата!

Любящата майка не страда от каквито и да е женски болести и има здраво и красиво поколение, докато блудницата, ако въобще може да зачене, ражда нефелни поколения – резултат от желанието ѝ да се наживее, да блудства (вижте значението на думата „блудство”).

Любящата жена и майка запазва за дълго красотата си, докато блудницата си служи с всякакви методи за “разкрасяване” и пожертва красотата си в името на удоволстването и забогатяването си.

Ето защо, Авторке, макар и несъзнателно, много мъже определят масово жените като леки, защото най-малкото го чувстват с останалата от предците си вътрешна сетивност за това, кое е правилно и кое не в областта на любовта към срещуположния пол!

Откъде идват твоите терзания?

От недоизградената вътрешна душевна опитност, която лесно се заглушава от западната пропагандна машина, която ви иска вас жените на тепсия сервирани, наредени като синдир сексуални робини пред техните врати, за техните политико-икономически, демографски и други цели.

П.П. Не ти искам опровержение на тезите ми. Не можеш, не знаеш и е безсмислено да го правиш. Единствено може да си изведеш поука. Зад тези думи седят прочетни книги, опитности, които ти нямаш, разговори с определени хора, задълбочен анализ.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d585d2829e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Когато не може да дава лош пример, тогава човека дава добри съвети...който ме разбира

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6e6458c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Всичко разбрах, само не ми е ясно защо това момиче се чувствало ужасно, а не прекрасно след секса с пичовете? Не и е харесало, не са били добри в секса, може би? Не са и задоволили нуждите ли? Тогава просто ще намери трети, защо са тези оплаквания? Очевидно тя има някакъв проблем от този факт, а не мъжете или жените тук. С колко да прави секс, си е лична работа на всеки. Както и отговорността и последствията от това. Елементарно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2c9b5a4561
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Радвам се, че съм момче и нямам подобни проблеми, каот спя с която ми падне. Кво толкова? Закеф е? Некъф тука духовенства, муховенства ... бааааахти и монаха, батка.!.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6227d2cfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз пък направо клошарка си търся, всеки я е еб@л за бяла стотинка даже и другите клошари, тъкмо разработена ще си я взема.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fe6e7106a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Нали знаеш , че мъж спал с много жени е голяма работа, но жената с много мъже се смята за долна курва .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93a29acf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Хаха 5 това ли ти е оправданието? А мъжете могат да спят с целия град и после да създават сериозни отношения. Абсолютно ГРЕШНО, това не е до пол а до човек. Познавам изключително много мъже, които не подбират и трудно се задържат с една и така с години изгледи за семейство няма! Психологията не е точна наука надявам се да го знаеш, ако не ето туко що го разбра. Прочел си вероятно едно малко текстче от псевдо психолога Фройд и вече смяташ, че имаш компетентност да изказваш обективно мнение. Е да, ама не!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fbb70e3d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Човек, който е спал с много мъже/жени, е просто подозрителен, а никой не обича да се чуди кога половинката ще му кръшне, да дебне и да се съмнява.

Обаче има и нещо друго... не знам дали някой ще се съгласи с мен, просто лични наблюдения - в компанията на приятеля ми преди 1-2 години се появи изключително красиво момиче, още беше в гимназията даже, което я правеше с 5-8 години по-млада от мъжете. Всички полудяха по нея, започнаха да се карат помежду си, някои зарязаха приятелките си, влачеха се след въпросната девойка по най-унизителен начин, държаха се безумно и какво ли още не, за да им обърне внимание. Мацката, от своя страна, вършееше яко, мина почти всички от тези, които аз познавам, отделно беше и с някакви други... абе държеше се като "мега ебач", ама нали е жена, та е просто курволяк. Никой никога нищо лошо не каза за нея, за това, че спи с няколко мъже на седмица и т.н. Просто почти всички я искаха за себе си, за връзка, тръшкаха се, реваха, когато не им отговаря а съобщенията и прочее любовни изпълнения. Нито един не се погнуси от това, че си ляга с кого ли не. Убедена съм, че основната причина, не единствената, но основната, е, че просто е изключително красива, има самочувствие и на тая крехка възраст се държи като "мъжемелачка". Не тича след мъжете, отсвирва ги, когато получи своето и прочее. В този случай, мисля, че ѝ бе простено да е това, което обикновено се осъжда толкова яростно. Ако беше по-обикновена и смотана, но пък се слагаше на кого ли не, щеше да е тотален парцал. Изобщо на хората с добра визия много повече неща са им простени така да го кажем. А ако прибавим и отракан характер и самоувереност (без да си надут като пуяк), вече съвсем. Проблемът не е, че някоя жена е курва, по-важното е как го прави и остава ли впечатлението на разпоретина. Колкото и странно да звучи, това също си има чалъм. Нещо като с елитните ескорти и обикновените труженички - макар и да имат еднаква работа, отношението към двете групи е доста различно. И всеки би предпочел първите, ако може да си ги позволи. Дори много хора биха се навили да имат връзка с (бивша) компаньонка от висок клас дори само заради визията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b57bb0bb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Каквото и да си говори,както са казали хората "любовта е сляпа* и смея да кажа че на такива случай съм се нагледала и от мъже и от жени който казваха че не биха си хванали еди ква си (или еди къв си) и накрая все с такива се забиват,така че живейте си живота (и двата пола),правете си каквото ви е на душата,пък ако е писано правилният човек ще си дойдде

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3d073fff85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   "Сексът е просто начин да изразиш себе си и да получиш удоволствие <3"
Сексът е част от живота ми, но да изразя себе си чрез секс??! Колко беден мозък си автор(к)е. Без самоличност, без характер, без емоции, без душа, дори се съмнявам да изпитваш наистина удоволствие от секса... празно тяло, изразяващо се чрез секс...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c274955f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Първото нещо, което ме интересува ако реша да пробвам сериозно с една жена е да проуча миналото на тази жена. Много ми е важно какви ги е вършила преди мен и дали одобрявам връзките й. Вие, мили дами, ми говорете за сексуална свобода и липса на задръжки в секса, като за голямо благо. Аз съм този, който ще реша дали ще роди децата ми такава жена. Избор имам, има и далеч по-смислени жени от авторката. Със сигурност няма да се спра на жена като нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 691e1473fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Сексът НЯМА нищо общо с морала, отговорността и човешкото достойнство. Не очаквам някой да разбере тезата ми, затова няма да я развия.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e090091188
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Войнстващите фригидни феминиски чувалили са за явлението телегония?
Защо майката убива дъщеря си в българския роман "Железния светилник"?
Защо спасителката на Капитан Петко Войвода се самоубива след, като е насилена от друг мъж и сама се счита за не достойна за него, въпреки любовта на войводата към нея??

За разлика от мъжа жената прави секс с главата и психиката си!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a868cabaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Още от малки подражават на чалгапевиците, гримират се, контят се. От 13-14 започват да правят секс, дали с връстници или с батковци. Влезте в един клас и вижте масово момичетата как се държат, говорят, обличат. Колко са разкрепостени и все едно отишли на модно ревю, а не на училище. Страшно много подрастващи има , които са имали вече аборт.Малък процент са девствени на 18, а до 30 са вече тотално изхабени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14ead5c84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Защото често историята е "Спах с 2ма, с единия сме заедно от една година, на 17 съм и не знам какво да правя". Т.е. изневеряват. Пък ако не е с никой, нека си прави квото иска.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c292284ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   За каква консервативност говорим изобщо? Няма никаква връзка с консерватизма. Има морал, поведение и класа. За жалост шепа жени ги притежават. Онзи ден слушам интервю на Джордан Питърсън относно равнопоставеността мъже-жени, та обясняваше как допреди 100-150 години жените са нямали избор, дори за живот. Както ни е ясно често са умирали в млада възраст при раждане. Жената в съвременното общество, да кажем европейско, има цялата свобода, сила, увереност, креативност, поле на изява, достъп до информация и основното нещо, на което залага да привлече мъжко внимание и да я забележат, е секс и лесното му даване. Е, не е ли жалко?
Авторке, попадала ли си сред мъже, които коментират лесните жени, които чукат? Предолагам не си.
Изразявала себе си чрез секса. Ако реално изразяваш себе си чрез секса, то това би било сенсуалност, едно друго и различно ниво на чувственост към партньора, обмяна на енергия и душевност с има-няма няколко партньори през живота си, другото, което ти описваш е чукане, суета и сърби ме в гащите.
Жена, която цени и уважава тялото си, ума си и сърцето си, никога не би се чукала с много мъже за сексуално удоволствие. Жените с класа не раздават секс на всеки, който ги пожелае, затова ги уважават.
И защо изпитваш удоволствие от това да чукаш много мъже, не можеш ли да намериш един, с когото да изпитваш същото удоволствие? А, може би е трудно да завържеш сериозни отношения? Не можеш само с един? Не си срещнала правилния? Млада си?
Горките мъже, преди време, четейки техни коментари тук, си казвах, не са прави. Всеки изминал ден се убеждавам в противното. Като гледам какво се предлага на пазара и от какво трябва да избират, косата ми побелява. Както се казва кола и жена не се избират, каквито се паднат.
На всички ни сексът ни доставя удоволствие, има значение обаче като жена дали го правиш с 3-4 или с 30-40. А пък ако си жена, която е желана, но се е отдала на малко мъже, равна няма да имаш сред мъжете. Те мъжете ги разбират тия работи.
Преди да се отдадете на множество членове, поне интелектуално се развийте малко, че някак си ми се струва кухо и напразно т'ва разтваряне на краката, основно към авторката..
Е*ане и бой не се връщат, авторке, така че помисли си какво и къде раздаваш.
Жена съм.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 59e0431fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   И аз не разбирам това. Много е нормализирано тук да обиждаш жена на "курва" когато изпитва желание да прави секс с няколко мъже. Или когато е проститутка. Аз наричам курва, жена която е изневерявала на мъжа си с много други.

Не разбирам какви са тези глупости. Значи като мъж прави секс с много жени е готин, ама ако е жена тя е курва. Или ако мъж го наричат курвар по тази причина то е комплимент. Понеже българите сме тънкомислени не коментирам такива теми. Нямам търпение да се махна от тази държава.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b6535cb0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   16 Защо четирима, а защо не един или двама?
Това къде го прочете..
Не всеки има късмета да срещне точния човек веднага..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 771e599511
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Мъжете които спът със много жени са хвалени защото е все още трудно, докато като си жена винаги можеш да намериш някой за секс.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f5a23bf637
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   М42...Сетих се за една приятелка, когато бях на 26г, и тя беше на толкова. Красиво, стройно момиче от Пловдив, беше дошло да учи немски в София. Изглеждаше скромничка, носеше се по течението. Излизахме няколко пъти, после я поканих вкъщи. Вечеряхме и посегнах да правим секс, започна да се дърпа, но не много, ей така по женски. Понатиснах я, съблякох я до кръста, целувах я, пак не поемаше. Тогава се съблякох и и го подадох поне да ме свърши с ръка и докато ми го разтриваше, неочаквано Деси ми го лапна и започна опитно да ми го смуче. Е тогава вече я награбих. Нямаше време за презерватив, а и не изглеждаше рискова. Накрая свърших върху малките и гърди. Легнахме един до друг и тогава ми благодари, че не съм свършил в нея, защото лятото била с двама на море и те я напили с шампанско и след това свършвали в нея. А това се случваше в ранната есен. Направо подскочих, държеше се като девица, а си беше курве. Питах я защо не ми е казала, а тя "ами аз никога не искам да е с презерватив". Направо побеснях, кой знае колко сперма е събрала ,докато стане на 26г. Извадих един презерватив, изуках я в устата, нахлузих го, обърнах я и я разтегнах анално. Вряскане, пискане, но и беше за урок, надявам се. Повеече не я потърсих. После от общи познати научих, че който не е поискал, той не я е изчукал. 10години по-късно попаднах на още една такава подобна, която спокойно си ми каза, че не можела да казва "не" и винаги и се искало, ако някой е много настоятелен, какъвто и да е му давала или да я чука, или свирка. Та, има и такива жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5760fde2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз подкрепям такива жени, които спят с много мъже. Ако не бяха те сигурно още щях да съм девствен. Но в общия случай не бих си взел такава жена за сериозни отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 83483ea2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Номер 16, много точен коментар.
Браво, има нужда от още информация от теб по темата. Нека жените се ограмотяват.
Моля те дай още инфо.

Благодаря предварително

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9f56818f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Аз съм мъж на 31г. Питам сериозно.
Имал съм 1 връзка за 3-4 месеца преди 8 години(че дори и се криехме да не се знае, тъпо) бях с силноразбито сърце накрая.

Поради една или друга причина не бях готов за връзка до преди няколко месеца, както се казва вече съм готов и отново на пазара. Въпроса ми е, нямам опит в секс и във връзките, да се отпусна ли на някакви секс за една нощ и т.н. или да си търся сериозна приятелка дори и без да имам опит в околието? Какъв ми е минуса и плюса в това отношение. Имам притеснения да не сгафя тъпо и да прецакам нещата със сериозно момиче само защото нямам много опит като цяло.
Мерси.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9f56818f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   41. съм. Ебаси бях прочел до коментар №3.
Официално тази тема ми става втората любима в spodeli.net, високо средно IQ на коментиращите в момента ме е малко срам предишния ми коментар е 41.


За да се пречистя ще си призная:
Явно ме е страх, че нямам опит, да не остана сам.
Ако си гледам годините позакаснях, ако гледам в душата си и как се чувствам, съм точно на време! Като че ли сега вселената ми се подреди за да го поискам. И го чувствам!

Наистина ми остава притеснение да не закъснея или направя глупост да разваля нещата със сериозна(дано е такава) жена заради неопитност. Може да не приличам на толкова неопитен все пак съм на 31 години, но жената до мен с някаква практика(да се надяваме е е под 4ма ;) ) ще усети девственото ми отношение спрямо "връзка", и ме притеснява да не я отблъсна.

Както и да е, много е трудно някой да ти припомни неща, в които си вярвал както и някои ценности. През живота ми явно съм срещал прекалено много хора, не толкова близки по душа като мен. Нормално, рядкост е тази тема.

Обърках се и не знам как ще намеря моята жена. Жена като #31 например, много ми хареса мисленето ти.



С благодарение към коментари: 3,4,5,8,9,10,11,16, 26, 31 (31 не на последно място).
"А пък ако си жена, която е желана, но се е отдала на малко мъже, равна няма да имаш сред мъжете. Те мъжете ги разбират тия работи."

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f90b6bea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Каквито и глупости да говорите тук Наполеон го е казал най правилно! Притчата за ключа и ключалката е показателна. "Добрият ключ отключва много ключалки, а ако ключалката е добра, малко ключове я отключват". За това мъжете тип "Казанова" са хвалени, а жените ку*ви са презирани. Мъжкият пол определя и пожелава нещо, а жената винаги ще чака мъж да я пожелае. Феминизмът се изака на женската същност, и самостоятелните и самодостатъчни жени правещи се на мъже, могат да дочакат старините си само с котки и кучета без мъжко покровителство. На мъжете жени вече не им трябват освен за секс, понеже живеем в 21 век. За мъжете жените ще си останат само обекти, субекти никога няма да станат, колкото и да се правят на независими както мъжете. Някога имаше висш и нисш пол, и всеки лесно може да прецени кой пол какъв е. Дне половете изведнъж станали равни, ама само по конституция. В природата такова равенство няма, има върховенство на единия пол и подчиненост на другия, нищо че жените се мислят за равни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3d073fff85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Н 43, пиеш ли си хапчетата редовно?
Висш пол били хххххахахааа
Жената е която избира. Мъж който се помисли за висш, автоматично бива приет за отпадък замотал се случайно в краката ми. Шут и готово.
Без женското начало, женската енергия, единственият вход за души- утробата, вие сте АУТ!!!
Но ТИ си само сбъркано старче, не са такива мъжете по принцип

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d8f05d7ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Стига с този наполеонов лилипут отчаян. Нима повечето мъже не са к***и? Че докато не навършат 30- 40, се чудят къде да си го заврат, че лъжат и използват колко ли не момичета и после ги зарязват, иначе на 35 се питат "Къде са свестните жен?". Ми, не сте ги заслужили. На повечето обвързани мъже като им се сложи някоя по- засукана красавица, са готови да изневерят или да зарежат приятелките си и то за поредната параспурица. Проституцията и порнографията нали са създадени предимно заради мъжете, понеже нагонът е голям. Не че повечето жени са стока, но преди да осъждате жените, погледнете първо себе си, защото и положението при мъжете е плачевно, а всички тези фейсбук, инстаграм, тик- ток и хамстер мастии са се навъдили, заради мъжете (за да има предлагане, значи има търсене), и да се оправдавате с Бонапарт е много тъпо.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9f59e650c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Никой не иска втора, трета, пета или 20 употреба жена. Факт!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6e6458c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   43 - тези простотии може да ги пишеш под всяка тема, но от това няма да станеш нито по-желан от жените, нито по-успешен. Ще си останеш все така сам и ще лъскаш бастуна. Няма висш и нисш пол, то и Хитлер навремето си мислел, че са висша нация, ама ядоха какалашката. Тази теории си наври отзад, нещастник.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6889ff71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Мила моя ,
Не е така. просто тук пишат няколко по "газирани" пенсионера , които са толкова недодялани че жените не им пускат отдавна.
Има и много други, но те просто не се впускат в излишни спорове ...

Дерзай и не обръщай внимание на глупостите !
:)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 67c80ce436
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Браво, браво на 43!
Колко предвидими са "нежнополовите", ще прочетеш във всички постове след теб. От злобата в тях, ще схванеш колко ги боли, че са безсилни да променят природата. Впрягат всичката си енергия и отчаяние в комплексарско отхвърляне на фактите. А фактите са в твоя пост. Естествено, жените с комплекси трябва да обвиняват някой друг, за собствените си неудачи. Това, че не се стремят да намерят реалното си място в природата, всъщност ги води до отчаяние, но пък мъжете са добър обект, върху който да излеят отчаянието си, че не са забелязвани, че са нечистоплътни или в пряк или в преносен смисъл. Хрумна ми дори, че най злобните коментари не са от жени, а са от някой от онези странни "мъже" с женска душевност, особено популярни в медиите напоследък. За тях е известно, каква омраза таят към истинските мъже, по обясними причини. От поста ти съдя, че, противно на провокативните комплексарски празнословия на жени, които всъщност, не желаят да са жени, ти си оценяван и търсен мъж, всъщност, претрупан от "курвенско" внимание. Това е и причината за негативното ти мнение за пола като цяло, а последвалите коментари само затвърждават това впечатление.
Поздравления.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9f56818f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Към 3.

"Предпочитам жена, имала само сериозни връзки и не е правила секс с този и онзи, за една вечер и т.н. "

Хубаво де, но трябва да ги питаш и да ти кажат или някакси да ги познаваш от много време. Не знам как ги правиш тези неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker